🔻این قرآنی که الان مشغول هستید، مطمئن باشید که نه یک خط، نه یک سوره، نه یک آیه، نه یک جمله، نه یک کلمه، یک حرفش ضایع نمیشود. الان خیلی نتیجه نقد نخواهید که چه شد؟ چه شد؟ فرض کنید که چقدر قرآن خواندم، نتیجه اش چیست؟ این تلاوت ها نتیجه می گذارد. مطمئن باشید که نتیجه می دهد.
🔸شما دارید شاکله تان را می سازید. شما دارید سبکتان را معین می کنید. شما دارید با آن وسعت وجودی تان ارتباط برقرار می کنید و زمینه سازی می کنید و تهیأ پیدا می کنید برای اینکه حیات در لایه های وجودی انسان سرایت بکند و مطمئن باشید که یک حرفش ضایع نمی شود. یک حرفش ضایع نمی شود. بجد و جهد و سعی و تلاش و اخلاص و توکل پیش برویم تا انشاءالله خداوند تفضلی کند و ما را اهل ثبات قرار بدهد.
حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
@hefzequranchannel
أُولٰئِكَ يُسٰارِعُونَ فِي اَلْخَيْرٰاتِ وَ هُمْ لَهٰا سٰابِقُونَ (٦١)مومنون
چنین بندگانی تعجیل در خیرات می کنند و اینان هستند که به کارهای نیکو سبقت می جویند
همانطور که در مرور و تثبیت محفوظات از یکدیگر سبقت میگیریم در عمل کردن به قرآن نیز ان شاءالله جز پیشگامان جامعه باشیم .
🏃 @hefzequranchannel
🏃🏃
🏃🏃🏃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ همسایه غازه
وَ لاٰ تَتَمَنَّوْا مٰا فَضَّلَ اَللّٰهُ بِهِ بَعْضَكُمْ عَلىٰ بَعْضٍ لِلرِّجٰالِ نَصِيبٌ مِمَّا اِكْتَسَبُوا وَ لِلنِّسٰاءِ نَصِيبٌ مِمَّا اِكْتَسَبْنَ (٣٢)نساء
@hefzequranchannel
🔽توجه داشته باشید:
حق کپی و باز نشر مطالب، برای مدیریت این کانال محفوظ است و نشر آن بدون لینک جایز نیست.
❤️گسترش دهنده خوبی ها باشید❤️
دوستان قرآنی خود را با انتشار👈 لینک کانال، به اینجا دعوت کنید ✋
سپاس از حضور ارزشمند شما 🌸🍃
4_5999128529990582418.mp3
2.61M
مناجات زیبای شب_جمعه
"شنیدی بازم صدای منو
ندیده گرفتی خطــای منو"
🎤حاج حسین_حقی
@hefzewuranchannel
سحر جمعه زیباترین وقت برای استغفار
🔹 با بسیار استغفار کردن پریشانی از بین میرود، قرض ادا میشود، خطاها پاک میشود،و موفقیت در کارهای خیر برایمان اتفاق میفتد ، و درهای آسمان برایمان باز میشود
💟نزدیکترین مردم به محبت خداوند، کسی است که بیشتر توبه و استغفار میکند؛ چون تنها کسی بسیار از خداوند آمرزش میخواهد که او را بزرگ میدارد و مطمئن است روزی در برابرش خواهد ایستاد:
﴿إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ﴾ [بقره: ۲۲۲]
@hefzequranchannel
«الله توبهکاران را دوست دارد».
📚📚📚
📚📚
📚
📝 نکات تفسبری
وَ وٰاعَدْنٰا مُوسیٰ ثَلاٰثِینَ لَیْلَةً وَ أَتْمَمْنٰاهٰا بِعَشْرٍ فَتَمَّ مِیقٰاتُ رَبِّهِ أَرْبَعِینَ لَیْلَةً وَ قٰالَ مُوسیٰ لِأَخِیهِ هٰارُونَ اخْلُفْنِی فِی قَوْمِی وَ أَصْلِحْ وَ لاٰ تَتَّبِعْ سَبِیلَ الْمُفْسِدِینَ
142 اعراف
وما با موسی، سی شب (در کوه طور، برای نزول تورات وآیات الهی) وعده گذاشتیم و آن را با (افزودن) ده شب کامل کردیم، پس میعاد پروردگارش چهل شب کامل شد و موسی (پیش از رفتن به این وعده گاه) به برادرش هارون گفت: در میان امّت من جانشین من باش (و کار مردم را) اصلاح کن و از راه وروش مفسدان پیروی مکن!
در آیه ی ۵۱ سوره ی بقره، سخن از وعده ی چهل شب با موسی است، «وَ إِذْ وٰاعَدْنٰا مُوسیٰ أَرْبَعِینَ لَیْلَةً»، ولی در اینجا سی شب به اضافه ی ده شب که به فرموده ی امام باقر علیه السلام فلسفه ی این کار، آزمایش بنی اسرائیل بوده است. در روایات میخوانیم: سی شب آن در ماه ذی القعده و ده شب آن در اوّل ماه ذی الحجّه بوده است. [۱]
با آن که حضرت موسی چهل شبانه روز را به طور کامل در کوه طور بوده است، (چنانکه در تورات سِفر خروج نیز آمده است، ) ولی تعبیر به چهل شب، ممکن است به این دلیل باشد که مناجاتها اغلب در شب صورت میگیرد و یا آنکه در قدیم تقویم براساس ماه بوده و ماه در شب نمایان است، لذا برای شمارش ایّام نیز از شب استفاده میشده است.
تغییر برنامه بر اساس حکمت، مانند تغییر نسخه ی پزشک در شرایط ویژه ی بیمار، اشکال ندارد. لذا سی شب با اضافه شدن ده شب به چهل شب تغییر کرد.
چنانکه«بداء»در مورد خداوند، به معنای تغییر برنامه براساس تغییر شرایط است، البتّه تمام این تغییرات را خداوند از قبل میداند، همان گونه که گاهی پزشک از قبل میداند پس از دو روز عمل به این نسخه، وضع بیمار تغییر کرده و نیاز به دارو و نسخه ای دیگر دارد. و درباره ی خداوند هرگز به معنای پشیمان شدن یا تغییر هدف و یا کشف نکته ای تازه و تغییر موضع نیست، زیرا این معانی از جهل و محدودیّت سرچشمه میگیرد که مربوط به انسان است، امّا خداوند در مسیر امتحان و تربیت انسان این تغییرات را انجام میدهد.
در«اربعین»و عدد چهل، اسراری نهفته است، این عدد، در فرهنگ ادیان و در روایات اسلامی جایگاه خاصّی دارد، چنانکه میخوانیم:
*در زمان حضرت نوح علیه السلام، برای عذاب کفّار، چهل روز باران بارید.
*چهل سال قوم حضرت موسی در بیابان سرگردان بود.
*پیامبر صلی الله علیه و آله چهل روز از خدیجه جدا شد و اعتکاف کرد تا غذای آسمانی نازل شد و مقدّمه ی تولّد حضرت زهرا علیها السلام فراهم گردید.
*رسول خدا صلی الله علیه و آله در چهل سالگی مبعوث شد.
*انسان تا چهل سالگی زمینه ی کمال روحی ومعنوی دارد، امّا پس از آن دشوار میشود.
*چهل روز اخلاص در عمل، عامل جاری شدن حکمت از قلب به زبان است.
*چهل بار خواندن بعضی سورهها و دعاها برای فرج و رفع مشکلات سفارش شده است.
*چهل روز پذیرفته نشدن اعمال از جمله نماز، پیامد بعضی گناهان است.
*چهل مؤمن اگر به خوب بودن مرده ای شهادت دهند، خداوند او را میآمرزد... [۱] بعضی کتابها نیز با محوریّت عدد چهل، مانند چهل حدیث نوشته شده است. [۲]
چگونه میتوان پذیرفت که حضرت موسی برای غیبت موقّت خود جانشین تعیین کند، امّا خاتم پیامبران صلی الله علیه و آله برای غیبت ابدی خود، جانشینی تعیین نکرده باشد؟! با آنکه حدیث منزلت که پیامبر خطاب به علی علیه السلام فرمود: «أنت منّی بمنزلة هارون من موسی»تو برای من مثل هارون برای موسی میباشی، به صورت متواتر در منابع اهل سنّت آمده است. [۳] و آیا مردم در زمان غیبت امام زمان علیه السلام رها شده اند؟!
دو آزمایش برای قوم موسی رخ داد: یکی ده روز زیادتر ماندن موسی در وعده گاه و دیگری گوساله ی سامری. چنانکه خداوند میفرماید: «فَإِنّٰا قَدْ فَتَنّٰا قَوْمَکَ مِنْ بَعْدِکَ وَ أَضَلَّهُمُ السّٰامِرِیُّ» [۴]، هنگامی که موسی علیه السلام فرمود: من برای دریافت دستورات الهی، سی شب به وعده گاه میروم، چون از سی شبانه روز گذشت و موسی نیامد، مردم گفتند: موسی خلف وعده کرده است، لذا از او قطع امید کردند و بدنبال برنامههای انحرافی رفتند. در حالی که با رفتن موسی به کوه طور، خدای او که از میان نرفته بود تا مردم به سراغ بت پرستی بروند.
مراد از اصلاح در آیه، اصلاح در مسائل اجتماعی و جامعه است، نه اصلاح در رفتار فردی و شخصی. (کلمه ی «أَصْلِحْ»، پس از «اخْلُفْنِی» آمده است. )
در زمان حضرت موسی، همانند هر زمان دیگر مفسدانِ توطئه گری بودند که موسی نگران آنها بود و به هارون سفارش میکرد: نگذار زمام امور را به دست گیرند وخواسته یا ناخواسته دنباله رو آنان شوی. «وَ لاٰ تَتَّبِعْ سَبِیلَ الْمُفْسِدِینَ»
📚 @hefzequranchannel
📚📚
📚📚📚
🕸🕷🕸🕷🕸🕷
🕷🕸🕷🕸
🕸🕷
🌻 مشابهاتِ
آیات را کامل کنبد با نام سوره
وَ قُلِ اَلْحَمْدُ لِلّٰهِ اَلَّذِي
وَ قٰالُوا اَلْحَمْدُ لِلّٰهِ اَلَّذِي .,,,,,
وَ قٰالُوا اَلْحَمْدُ لِلّٰهِ اَلَّذِي ......
🕸🕷 @hefzequranchannel
🕷🕸🕷🕸
🕸🕷🕸🕷
☔️ دانستنی
💧 دو آیه در قرآن که تمام حروف الفبای عربی در آن است
☂ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اَللّٰهِ وَ اَلَّذِينَ مَعَهُ أَشِدّٰاءُ عَلَى اَلْكُفّٰارِ رُحَمٰاءُ بَيْنَهُمْ تَرٰاهُمْ ......ً (٢٩)فتح
☂ ثُمَّ أَنْزَلَ عَلَيْكُمْ مِنْ بَعْدِ اَلْغَمِّ أَمَنَةً نُعٰاساً يَغْشىٰ طٰائِفَةً مِنْكُمْ وَ طٰائِفَةٌ قَدْ أَهَمَّتْهُمْ أَنْفُسُهُمْ يَظُنُّونَ بِاللّٰهِ غَيْرَ اَلْحَقِّ ظَنَّ اَلْجٰاهِلِيَّةِ يَقُولُونَ هَلْ لَنٰا مِنَ اَلْأَمْرِ مِنْ شَيْءٍ قُلْ إِنَّ اَلْأَمْرَ كُلَّهُ لِلّٰهِ يُخْفُونَ فِي أَنْفُسِهِمْ ..... (١٥٤) آل عمران
💦 @hefzequranchannel
💦💦
💦💦💦
عضو گرامی کانال
✅ نشر مطالب کانال تنها با داشتن👈 لینک کانال 👈 جایز میباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللهم عجل لولیک الفرج
برای فرج دعا را فراموش نکنیم
@hefzequranchannel
4_5999055859143935406.mp3
5.15M
🔻تلنگرها و تذکرهایی به وجود مقدس حضرت ولی عصر علیه السلام
🔸دکتر علیرضا هزار
@hefzequranchannel
ما هیچ گاه
به امروز برنمی گردیم،
هرچه را لازم است بردارید ...
آلبرت هوبارد
... وَ تَزَوَّدُوا فَإِنَّ خَيْرَ اَلزّٰادِ اَلتَّقْوىٰ وَ اِتَّقُونِ يٰا أُولِي اَلْأَلْبٰابِ (١٩٧)بقره
زاد و توشه براى خود برگیرید و مسلّماً برترین توشه، پرهیزگارى است. اى اهل خِرَد! از عدم اطاعت من [که خالق شما هستم] بپرهیزید ..
@hefzequranchannel
بعد از فاطمه زهرا سلام الله علیها از جهت گستردگی شفاعت، هیچ کس و حداقل هیچ بانویی به شفیعه محشر، حضرت معصومه دخت موسی بن جعفر سلام الله علیها نمی رسد،
که امام به حق ناطق، حضرت جعفر صادق(ع) در این رابطه می فرماید: با شفاعت او همه شیعیان ما وارد بهشت می شوند.
🌺🍃 سجاده ی نماز شب امشب را با نام مبارک حضرت معصومه سلام الله علیها پهن میکنیم و ثواب نماز امشب را به محضر کریمه اهل بیت تقدیم میکنیم
🖤 @hefzequranchannel 🖤
📚📚📚
📚📚
📚
📝 نکات تفسیری
فرار به سوی خدا
انسان از چه چیزی باید به سوی خدا بگریزد؟ از آیه 50 سوره ذاریات به دست می آید که از همه چیز باید گریخت؛ زیرا می فرماید: ففروا الی الله؛ پس به سوی خدا بگریزید! جهت گریز و مقصد و مقصود گریز و فرار را گفته است، اما از چه باید بگریزیم را نفرموده است تا معلوم دارد که گریز باید از همه چیز باشد.
از جمله چیزهایی که انسان باید از آن بگریزد، همان انانیت و منیت است که باید از آن رها شود که تعلق سنگین و وزر و وبالی بزرگ و عظیم است. در روایت است که منیت انسان به سبب همان حدودی که ماهیت ساز است، او را از وجود که حقیقت خدا است دور می سازد. این ماهیت ها که هم چون شبکه ها عمل می کنند، نور مطلق وجود را از روزنه های محدود خویش بر می تابانند و حتی به آن شکل و شمایل و رنگ و جمال می بخشند. هر چند که ما از جهان جز همین شبکه ها و به تعبیر فلسفی ماهیات و به تعبیر قرآنی آیات و تمثیل عرفانی آینه ها چیزی را نمی بینیم و از ظاهر به باطن و از ملک به ملکوت نمی رویم، به طور طبیعی عنصر وجود که همه این ماهیات بدان اصالت و موجودیت یافته اند را نمی بینیم و این گونه است که سرگرم ماهیات با حدود و مرزهای محدود آن می شویم؛ زیرا هر ماهیتی با محدودیت سازی است که می تواند خودی نشان دهد و خود را از دیگری باز شناسد و هویت سازی مستقلی داشته باشد.
در انسان همین محدودیت های ماهیتی در قالب «من» چنان استوار است که اجازه نمی دهد، فقر ذاتی خود از یک سو و آن ستون وجودی که بدان تکیه داده ایم از سوی دیگر را ببینیم(فاطر، آیه 15) و احساس غنای استقلالی می کنیم. پس باید نخست از خود عبور کرد و از آیت و نشانه به ذی آیت و صاحب نشان برسیم که همان وجود است. از همین روست که خدای سبحان به حضرت موسی(ع) می فرماید: وجودک ذنب لایقاس معه ذنب، همین وجود محدودت در قالب ماهیت موسی بودن مهم ترین ذنب و گناهی است که هیچ گناهی بدان قابل مقایسه نیست.
پس باید از میان «من» برخاست و به سمت وجود مطلقی رفت که «ما» است بدون هیچ محدودیت و ماهیتی. یعنی متصل به خدایی شد که همه هستی را پر کرده و صمد است و جوف ندارد و جای خالی برای کسی یا چیزی نگذاشته است. حافظ در این باره می سراید: حافظ ! تو خود حجاب خودی ، از میان برخیز!
پس اگر حافظ بودن و ماهیت منیت حافظ از میان برخیزد چیزی جز وجود مطلق نمی ماند که همان خدای غنی حمید است. عطار نیشابوری نیز می سراید:
با خود منشین که همنشین رهزن توست / وز خویش بِبُر که آفت تو، تن توست
گفتی که ز من بِدو ! مسافت چند است / ای دوست ز تو بدو مسافت من توست.
پس مسافت و فاصله میان خدا و خلق همان خلق بودن و ماهیتی است که او را محدود کرده است. اگر انسان از انانیت و منیت برهد به خدا رسیده است؛ زیرا خدا همان وجود مطلقی است که حایل میان خود انسان و خود اوست: وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ یَحُولُ بَیْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ.(انفال، آیه 24)
خلیل منصوری
📚 @hefzequranchannel
📚📚
📚📚📚
🌎❤️🌎❤️🌎❤️
❤️🌎❤️🌎
🌎❤️
🌻 مشابهات
حافظ توانمند
آیات را کامل کنید با نام سوره و به حافظه تصویری خود احسنت بگویید
إِنَّ أَصْحٰابَ اَلْجَنَّةِ
أُولٰئِكَ أَصْحٰابُ اَلْجَنَّةِ
ِ🌎❤️ @hefzequranchannel
❤️🌎❤️🌎
🌎❤️🌎❤️🌎❤️
🌿 برترین مهارت برای فرزندانمان🌿
زماني كه«فرزدق»[1] در دوران كودكي، همراه پدرش به حضور امام علي ـعليه السّلامـ رسيد، امام از پدرش سؤال كرد: «اين پسر كيست؟»
جواب داد: «او فرزند من است و همام نام دارد.» و همچنین گفت: «شعر و كلام عرب را آن چنان به او آموختم كه مهارت كامل در اين فن دارد.»
❗️ آن مرد انتظار داشت كه فرزندش مورد تشويق امام ـ عليه السّلام ـ قرار بگيرد ولي، امام كه برترین مهارت و افتخار كودك مسلمان را در فراگيري قرآن ميدانست فرمود:
🔺«اگر قرآن را به او ياد ميدادي برايش بهتر بود.»
💫 فرزدق وقتي اين سخن امام را شنيد به فكر فرو رفت. كلام امام ـ عليه السّلام ـ در قلبش نشست و اين سخن هميشه در خاطرش ماند و از آن لحظه خودش را مقيد كرد تا وقتي قرآن را حفظ نكند آرام ننشيند و چنين نيز كرد و قرآن را كاملا حفظ نمود.[2]
—----------------------
[1] . از بزرگترين شعراي صدر اسلام است كه اشعاري بلند در مدح ائمه ـ عليهم السّلام ـ نيز دارد.
[2] . ابن ابي الحديد، شرح نهجالبلاغه، ج10، ص21.
@hefzequranchannel
🔵⚪️🔵⚪️🔵⚪️🔵⚪️🔵⚪️🔵⚪️
آشنایی با آیات
در یک انبار در جزیره نروژی از 850 هزار دانه گیاهان مختلف نگهداری می شود که در صورت بروز فاجعه ای در کره زمین بازماندگان با استفاده از این دانه ها بتوانند گیاهان را بازتولید کنند!
قَالَ تَزْرَعُونَ سَبْعَ سِنِينَ دَأَبًا فَمَا حَصَدْتُمْ فَذَرُوهُ فِي سُنْبُلِهِ إِلَّا قَلِيلًا مِمَّا تَأْكُلُونَ ﴿۴۷﴾یوسف
گفت هفت سال پى در پى مى كاريد و آنچه را درويديد جز اندكى را كه مى خوريد در خوشه اش واگذاريد
@hefzequranchannel
💗 حافظ عزیز. 💗
سادهترین راه برای موفقیت این است که اززمان خودبهترین استفاده راببریدواگردر پایان روزمتوجه شدید بازده خوبی نداشتیدپس بایددرابتدا کارهایی که زمان شمارابه هدرمیدهندحذف کنید
چه کارهایی زمان شما را هدر میدهد برای خود مشخص کنید
برای رسیدن به موفقیت باید از خیلی از کارها حتی اکر لذت بخش باشد چشم پوشی کنیم
مثل ......
@hefzequranchannel
📚🌸📚🌸📚🌸📚🌸📚🌸📚🌸
چه کسانی در جوار حضرت معصومه(س) دفن شدهاند؟
در حرم مطهر حضرت معصومه(س) و زیر گنبد آن حضرت پنج تن دیگر از امامزادگان و سایر بانوان مدفون هستند.
حضرت فاطمه معصومه(س) در اول ذیقعده سال 173 هجری قمری در مدینه به دنیا آمد و در سن 28 سالگی در دهم ماه ربیع الثانی سال 201 در قم وفات یافت. القاب این بانوی بزرگوار طاهره، حمیده و برّه، رشیده، تقیّه،کریمه اهل بیت و عالمه آل طه و... است.
در حرم مطهر حضرت معصومه و زیر گنبد آن حضرت پنج تن دیگر از امامزادگان و سایر بانوان مدفون هستند که عبارتند از:
. مَیمونه، دختر موسی مبرقع: میمونه نوه امام جواد(ع) است.
ام محمد دختر موسی مبرقع: ام محمد نوه امام جواد(ع) است.
ام قاسم دختر کوکبی: از نوادگان امام سجاد.
ام حبیب: کنیز ابوعلی نوه امام رضا (ع) است.
ام اسحاق: کنیز محمد بن موسی مبرقع است.
با توجه به اینکه ابوعلی از تبار امام هشتم و از سادات جلیل القدر بود و در روز یکشنبه سوم ربیع الاول 315 هجری قمری در قم درگذشت در کنار محمد بن موسی مبرقع دفن شد، در خیابان آذر قم.
محمد بن موسی مبرقع به سال 296 در قم وفات کرد.
و در قرن سوم هجری دو قبّه به جای گنبد بود که در یکی از قبّهها حضرت معصومه(س) و ام محمد و ام اسحاق مدفون بودند.
و در قبّه دومی ام حبیب، ام قاسم، و میمونه مدفون بودند که بعداً به صورت یک گنبد درآمده و همه این بزرگواران در زیر گنبد فعلی مدفون هستند.
محدث قمی میگوید: زینب و ام محمد و میمونه دختران امام نهم حضرت جواد (ع) در بقعه حضرت معصومه(س) مدفون هستند.
السلام علیک یا بنت رسول الله
💚🍀 @hefzequranchannel
🍀💚🍀💚
💚🍀💚🍀💚🍀