⚪️💚⚪️💚⚪️💚⚪️💚⚪️💚⚪️💚
💚 حافظ عزیز 💚
تشکر و قدردانی فعالیت هیپوتالاموس را افزایش میدهد که عملکردتان بدنتان را بهبود میدهد. قدردانی میتواند باعث افزایش ترشح دوپامین و سروتونین شود، درست مثل داروهای ضد افسردگی
.
حافظ با حفظ قرآن نعمت بزرگی را صاحب شده که در دنیا کمتر کسی این افتخار را دارد که کتاب خدا در سینه اش محفوظ باشد
بنابراین برای اینکه این توفیق کم و یا خدایی ناکرده از دست نرود هر چند وقت دو رکعت نماز شکر به جا بیاریم و به خاطر این افتخار از خدا تشکر کنیم
@hefzequranchannel
💚⚪️💚⚪️💚⚪️💚⚪️💚⚪️💚⚪️
هدایت شده از کانال جامع حفظ قرآن
🌸🍃🔵🌸🍃🔵🌸🍃🔵🌸🍃🔵
⚪️. عاقبت بخیری ⚪️
💠قال مولانا الامام المهدي -عجل الله تعالي فرجه الشريف :
(وَالْعاقِبَةُ بِجَميلِ صُنْعِ اللّهِ سُبْحانَهُ تَكُونُ حَميدَةً لَهُمْ مَا اجْتَنَبُوا الْمَنْهِيَّ عَنْهُ مِنَ الذُّنُوبِ)[1]
با ساخت نيكوى خداوند، مادامى كه شيعيان از گناهان دورى گزينند، فرجام كار، پسنديده و نيكو خواهد بود.
✍🏻اين حديث، بخشى از نامه اى است كه امام زمان(عليه السلام) براى شيخ مفيد(رحمه الله)مرقوم داشته اند.
✍️حضرت(عليه السلام) به نكته اى مهم اشاره كرده اند كه اگر شيعيان ما، عاقبت به خيرى را مى خواهند، سببش لطف و توجّه خاصّ خداوند است; پس بايد از گناهانى كه خداوند متعال از آن ها منع كرده است، اجتناب كنند;
زيرا هر عملى، اثر مخصوص خود را دارد و نَفْس ما، مطابق كارها، سخنان و حتّى افكارى كه داريم، ساخته مى شود. آن كس كه از انجام دادن گناه باكى ندارد ـ حال آن گناه كم باشد يا زياد، كوچك باشد يا بزرگ ـ بداند كه حقيقت خود را تيره و تار كرده، شايستگى ورود به جايگاه نور و پاكى را ندارد.
يك گناه، آتشى است كه در خرمنى مى افتد. انسان سال ها تلاش مى كند و ثواب ها براى خويش فراهم مى آورد، ولى با يك گناه، حاصل عمرى را به هدر مى دهد; از اين رو، حضرت، در اين حديث، خطر گناه را گوشزد كرده است.
📚 [1]. احتجاج، ج2، ص325 ; بحارالأنوار، ج53، ص177، ح8
@hefzequranchannel
🌸🍃🔵🌸🍃🔵🌸🍃🔵🌸🍃🔵
4_5976447705348571625.mp3
1.7M
🔊 مستندات عزاداری امام حسین(ع) درقرآن
💠حجت الاسلام حاج ابوالقاسم
🔸نکات تفسیری آیه 84 سوره یوسف
@hefzequranchannel
4_5854915077357962341.mp3
8.12M
“به وقت تو”
تذکری به دعا بر فرج امام زمان علیه السلام
با صدای علی فانی
تنظیم:مهدی شکارچی
میکس و مسترینگ:حسن پورمحمدی
با تشکر از یوسف رحیمی
@hefzequranchannel
📚📚📚
📚📚
📚
📝 نکات تفسیری
ماموریت ابلاغی جبرئیل
در باره ماموریت جبرئیل در هنگام نزول بر پیامبر(ص) باید توجه داشت که ایشان هرگز به پیامبر(ص) تعلیم ندادند، بلکه تنها ماموریتی که داشتند، ابلاغ زمان قرائت و تلاوت آیاتی است که پیامبر(ص) مستقیم(شوری، آیه 51) از خداوند از مقام «لَدَیْنَا لَعَلِیٌّ حَکِیمٌ» به انزال دفعی تلقی کرده است.(زخرف، آیه 4) چنان که در جایی دیگر می فرماید: إِنَّکَ لَتُلَقَّی الْقُرْآنَ مِن لَدُنْ حَکِیمٍ عَلِیمٍ؛ به راستی که قرآن را از مقام حکیم علیم تلقی می کنی(نمل، آیه 6?) ، از این روست که در سوره نجم دارد که وحی پس از معراج پیامبر(ص) زمانی رخ داد که به «قاب قوسین او ادنی» رسیده، و خداوند شدید القوی(عَلَّمَهُ شَدیدُ الْقُوی: نجم، آیه 5) بنده اش را تعلیم می کند و وحی را مستقیم بدون واسطه ای به سوی او به عنوان مخاطب اصلی می فرستد: فَأَوْحی إِلی عَبْدِهِ ما أَوْحی.(نجم، آیه 10)
به سخن دیگر، هرگز جبرئیل (ع) معلم پیامبر(ص) نبوده و به او تعلیم نداده است؛ بلکه معلم پیامبر(ص) تنها خدا و بی واسطه بوده است؛ بلکه باید گفت که خود پیامبر(ص) معلم همه هستی از جمله جبرئیل (ع) است؛ چنان که در روایات بسیاری این مطلب بیان و تاکید شده است.
از آن جایی که پیامبر(ص) مامور بود تا جامعه سازی کند و با تعلیم و تزکیه مردم را به کمال برساند، لازم بود تا آیاتی که یکباره و جمله واحده نازل شده است، در طول بیست و سه سال دوباره با توجه به موقعیت زمانی و مکانی ابلاغ کند. از این روست که خداوند جبرئیل را برای ابلاغ زمان قرائت و تلاوت آیات می فرستاد و آن حضرت(ص) مامور بود تا پیش از آن که وحی تنزیلی نیامده و زمان قرائت نشده آن را بیان نکند و اظهار ننماید: فَتَعَالَى اللَّهُ الْمَلِکُ الْحَقُّ وَلَا تَعْجَلْ بِالْقُرْآنِ مِنْ قَبْلِ أَنْ یُقْضَى إِلَیْکَ وَحْیُهُ وَقُلْ رَبِّ زِدْنِی عِلْمًا ؛ پس بلندمرتبه است خدا فرمانرواى بر حق و در خواندن و قرائت قرآن پیش از آنکه وحى آن بر تو پایان یابد، شتاب مکن و بگو: پروردگارا بر دانشم بیافزاى! (طه، آیه 114) و نیز می فرماید: لَا تُحَرِّکْ بِهِ لِسَانَکَ لِتَعْجَلَ بِهِ ؛ زبانت را به خاطر عجله براى خواندن آن یعنی قرآن حرکت مده! (قیامت ، آیه 16)
باید توجه داشت که جبرئیل (ع) جزو فرشتگان سجده کننده بر حضرت آدم(ع) بود. او که نمی توانست علم اسمایی را از آدم(ع) تعلیم ببیند و تنها در حد «انباء» از آن آگاه شد(بقره، آیات 31 تا 33) ؛ چگونه می تواند از علوم وحی قرآنی به حد تعلیم بهره مند شده و به شکل تعلیم به پیامبر(ص) برساند؟ اصلا او نمی تواند این ها را به شکل علم داشته باشد. پس نزول جبرئیل به عنوان الروح الامین بر قلب پیامبر(ص) (شعراء، آیات 193 و 194) به معنای تعلیم نیست، بلکه ابلاغ زمان و مکان ابلاغ آیات قرآن است.
خلیل منصوری
📚 @hefzequranchannel
📚📚
📚📚📚
💐🍂💐🍂💐🍂
🍂💐🍂💐
💐🍂
🌻 مشابهات
آیات را کامل کنید با ذکر سوره
إِنْ تَمْسَسْكُمْ حَسَنَةٌ تَسُوْهُمْ
إِنْ تُصِبْكَ حَسَنَةٌ تَسُوْهُمْ
💐🍂 @hefzequranchannel
🍂💐🍂💐
💐🍂💐🍂💐🍂
❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀
❤️ حافظ عزیز ❤️
طمعِ زمان داشته باشید:
زمان ما محدود است، ما فقط 86400 ثانیه در روز داریم که میتوانیم استفاده کنیم. مردم عادی که در طبقه متوسط به پایین جامعه زندگی میکنند بیشتر وقتشان را صرف کارهای ناموثر و یا بدون بازده میکنند. افراد موفق وقت شان را به شدت حرفه ای مدیریت میکنند. آنها آگاهانه از زمانشان استفاده میکنند و توازن را بین کار و زندگی عادی رعایت میکنند.
. هر روز 5 دقیقه وقت صرف اولویت بندی کنید :
نظم یعنی داشتن اولویت، شما اگر اولویت نداشته باشید چطور میتوانید نظم داشته باشید؟
@hefzequranchannel
❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀
هدایت شده از کانال جامع حفظ قرآن
🏴
يا لَيْتَنِي كُنْتُ مَعَكُمْ فَأَفُوزَ مَعَكُم فَوْزا عَظِيماً...
کسی که ذکر مصائب اباعبدالله الحسین علیه السّلام را میشنود، بگوید:
يا لَيْتَنِی كُنْتُ مَعَكُمْ فَأَفُوزَ مَعَكُم فَوْزا عَظِيماً....
یعنی بگوید یا اباعبدالله! «ای کاش» من با شما بودم و به آن فوز عظیم شهادت در رکاب شما نائل میشدم؛ در اجر شهدای کربلا، شریک میشود.
خیلی بزرگ است؛ اغراق هم نیست. این «ای کاش» را اگر از ته دل بگوید؛ با همهی وجود بگوید؛ صادقانه بگوید، بگوید ای کاش یا اباعبدالله ....
@hefzequranchannel
⚪️💦⚪️💦⚪️💦⚪️💦⚪️💦⚪️💦
💦 استاد عزیز 💦
صدای معلم
صدای یکنواخت معلم ،کلاس درس را کسل کننده و ملال انگیز می کند .
تنوع در کیفیت صدا ، نحوه ی بیان، تن صدا و سرعت گفتار، بیاگر نشاط و سرزندگی معلم است.
ارام صحبت کردن و زیر و بم کردن صدا ،سبب جلب توجه و اشتیاق دانش اموزان به تدریس می شود. پس انواع سرعت در صحبت کردن را تمرین کنید .
در ضمن تمرین ، متوجه خواهید شد که هنگام تغییر از یک سرعت به سرعتی دیگر ، توجه مخاطبان شما به انچه می گوید ،بیشتر می شود.
@hefzequranchannel
💦⚪️💦⚪️💦⚪️💦⚪️💦⚪️💦⚪️
ملا فتحالله کاشانی:
دو چیز است که از خصایص قرآن است: یکی آن که معجزه است، دوم آن که محفوظ است در صدور
، یعنی آن را یاد میگیرند و از یاد میخوانند،
چه کتب سالفه که معجزه نبودهاند و هیچکس از یاد نمیخوانده، بلکه از اوراق کتابت میخواندهاند
. پس این دو چیز مخصوص است به قرآن
📕 @hefzequranchannel 📕
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
چنین نیست كه با چرخش زمین به دور خورشید سن انسان بالا رود و آدمی كامل شود، عمر هر كس محصول هجرت اوست. تاریخ هجری هر انسان از نخستین لحظه سیر درونی او آغاز میشود و به هر اندازه كه این راه را ادامه دهد
@hefzequranchannel
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
🚫...اتقوالله... کپی مطالب بدون لینک کانال شرعا اشکال دارد 🚫
@hefzequranchannel
4_201741932517392848.mp3
7.08M
〰〰〰〰〰〰
در روز چند بار متوجه امام زمان هستیم؟
آقای دکتر محمد_دولتی ،
@hefzequranchannel
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
بعد از عاشورا چه گذشت ؟؟؟؟
طبق برخی گزارشات تاریخی و روایی امام سجاد(ع) و بنی اسد اجساد شهدا را دفن کردهاند. بنی اسد فردای عاشورا پس از رفتن سپاه عمر سعد، عدهای از آنان برای دفن شهدای کربلا آمدند،(۱) و چون اجساد را نمیشناختند، متحیّر بودند. در آن هنگام حضرت سجاد(ع) آمد و پیکر اهل بیت و اصحاب را یک به یک به آنان شناساندند و آنان در دفن شهدا، حضرت را یاری کردند و برای خویش افتخار آفریدند.(۲)
طرفداران این مبنا باور دارند که در روز یازدهم محرم در هنگام حرکت اهل بیت به سوی کوفه بدن شهدا دفن شده بودند. اینان در برابر این پرسش که چگونه امام سجاد(ع) که اسیر بود، اجساد را دفن کردهاند، میگوید: امام سجاد(ع) با بهرهگیری از امدادهای غیبی به طور معجزآسا شهدا را دفن نموده است.
مرحوم مجلسی میگوید:
از برخی راویان نقل شده که نزد امام رضا(ع) بودم. علی بن ابی حمزه وابن سراج و ابن مکاره وارد شدند. پس از سخنانی که میان آنان و امام دربارة امامتش گذشت، علی بن ابی حمزه گفت: از پدرانت برای ما روایت شده که عهدهدار امر دفن امام، جز امام نمیشود. از امام پرسید: پس بگو حسین بن علی(ع) امام بود یا نه؟ گفت: امام بود. پرسید چه کسی عهدهدار کار او شد؟ گفت: علی بن الحسین(ع). پرسید او کجا بود؟ او که دست ابن زیاد اسیر بود! گفت: بیآنکه بفمند بیرون آمد و پدرش را دفن کرد و برگشت.
امام رضا(ع) فرمود: خدایی که میتواند امام سجاد(ع) را به کوفه ببرد تا پدرش را دفن کند، میتواند صاحب امر امامت را به بغداد برساند تا عهدهدار کفن و دفن پدرش شود و برگردد، در حالی که نه در زندان است نه اسیر.(۳)
مقرم نیز میگوید:
چون امام سجاد(ع) آمد، بنی اسد را دید که کنار کشتگان گرد آمدهاند و سرگردانند؛ نمیدانند چه کنند و کشتهها را نمیشناسند، چون بین بدنها و سرهای مقدس جدایی انداخته بودند و گاهی از بستگان آنان میپرسیدند.
امام سجاد به آنان خبر داد که برای دفن این اجساد پاک آمده است. آنان را با نام و مشخصات معرفی کرد. هاشمیان را از دیگران شناساندند.(۴)
آنچه که در برخی روایات به صراحت بدان اشاره شده است خارق العاده بودن حضور امام سجاد(ع) در کربلا و همراهی با بنی اسد در تدفین شهدای کربلا است.
۱. مروج الذهب، ج ۳، ص ۶۳.
۲. جواد محدثی، فرهنگ عاشورا، ص ۷۷.
۳. بحار الانوار، ج ۴۲، ص ۱۸۷.
۴. مقتل الحسین، مقرم، ص ۴۶۹.
@hefzequranchannel
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️