فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آهنگ سریال امام علی ۶۰۰ سال قدمت دارد
🔹سریال امام علی که بین سالهای ۷۰ تا ۷۵ توسط میرباقری به عنوان اولین سریال الفویژه مذهبی در صدا و سیما ساخته شد، موسیقی خاطرهانگیزی دارد که قدمتی شگفتانگیز و تاریخی دارد.
🔹موسیقی این اثر ۶۰۰ سال و شعر آن ۱۴۰۰ سال قدمت دارد.
هدایت شده از ایران امروز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کوسه سواری بچههای جنوب در نزدیکی سکوهای شرکت نفت فلات قاره !
✅به ایران امروز بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2410086410Ca8f498c543
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬
دلم شور میزنه !
همیشه نگران آیندهام !
اینجوری از هیچی نمیتونم لذّت ببرم.
ویژه ولادت #امام_کاظم علیهالسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*برنامه های متنوع ایستگاه فرهنگی و پذیرایی بانک سپه در میهمانی 10 کیلومتری عید سعید غدیر خم*
@banksepahofficial
🔴 نقاط مورد توجه در مراسم عید بزرگ غدیر
🔹همه حکومتها، چه پادشاهی و سلطنتی، چه جمهوری و دموکراسی، برای فرهنگ، سرگرمی، نشاط و شادی و برای ارزشهای مورد نظر خودشان، برنامهریزی میکنند. از سیاستگذاری و قانونگذاری گرفته تا اجرا و هزینه مالی و مادی. هیچ حکومتی نسبت به فرهنگ بیتفاوت نیست.
🔸در آمریکا برای برگزاری #جشن_هالووین، سالانه(۳۱ اکتبر) مبالغ بسیار بالایی هزینه میشود. فقط در سال ۲۰۲۰ بیش از ۸ میلیارد دلار هزینه اقلام و خوراکیهای جشن هالووین شده. به دلار ۴۰ هزارتومنی میشود بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان! در سایر کشورها هم میتوانید مصادیقی پیدا کنید.
🔻اما درباره برنامههای دینی و مذهبی در ایران، به نظر حقیر، همیشه دو گروه در تجزیه و تحلیل این اتفاقات و برنامهها دچار خطا و اشتباه میشوند و این خطای در تحلیل را مبنای تصمیم گیری و طراحی خود قرار می دهند.
1️⃣ گروه اول که شلوغی و پرجمعیتی مناسک و برنامهها را حمایت و تایید سیاستهای نظام و عملکرد مسئولین میدانند و آن را حاصل موفقیت برنامههای فرهنگی نظام معرفی میکنند و شلوغی این برنامهها را بعنوان رضایت از سیاستها و عملکردها جا میزنند و تعریف شان از گرایش و سلیقه مردم همین است. با همین نگاه خوش بینانه از شناخت و تحلیل وضعیت دقیق جامعه جا می مانند.
2️⃣ گروه دوم که اساساً مخالف ترویج دین و مناسک دینی و ورود حاکمیت به این عرصه اند. دلیل اصلی مخالفتشان هم این نکته است که ترویج مناسک دینی را تقویت نظام میدانند و از نظرشان خالی شدن مساجد و برنامههای مذهبی یعنی شکست نظام سیاسی و سیاستهای آن. لذا با هر حربهای و به هر شکلی، بدنبال تضعیف روحیه مذهبی و مناسک دینی هستند تا به زعم خود نظام را تضعیف کنند. با برنامه های شلوغ محرم و عاشورا و اربعین مخالفند، با شادی در غدیر هم مخالفند. بزرگداشت #غدیر را مناسک سازی می دانند در حالیکه غدیر جزو شعائر و مناسک اصلی شیعه است و چیز جدیدی نیست!
🔹ترویج ارزشهای دینی و انسانی و تعظیم شعائر و مناسک و نمادهای دینی، یکی از وظایف حاکمیت دینی است. در این مسئله هیچ شکی نیست.
درباره برنامه #روز_غدیر بصورت پیادهروی که یکی دوسالی است قالب جدیدی پیدا کرده، اصل، بزرگداشت خودِ غدیر و عید ولایت حضرت امیرالمومنین(ع) و حکومت دینی است.
🔸مناسک شیعه اصیل، نسبت به مسائل جامعه، بیتفاوت نیست. مناسک شیعه بیروح و خنثی نیست. غدیر اثبات حکومت علوی و دینی است. ریشه جمهوری اسلامی در غدیر است. مگر جمهوری اسلامی میتواند نسبت به غدیر و عاشورا بیتفاوت باشد؟ جمهوری اسلامی، حکومت غیردینی نیست که وظیفهای نداشته باشد!
🔹اما درباره اجرا و محتوای ارائه شده و چگونگی کار میتوان بحث کرد، میتوان نقد کرد. مسئولین امر باید به این مدل نقدها توجه کنند. بهترین مدل اجرای برنامه های فرهنگی و دینی این است که هماهنگی ها و پشتیبانی کلی، سیستمی باشد ولی اجرا و هزینهکردهای داخلی را به ده ها و صدها هزار مسجد و موکب و خود مردم واگذار کرد. نمی شود در اقتصاد و بهداشت و درمان، به خصوصی سازی پایبند بود ولی در فرهنگ از ظرفیت های مردمی استفاده نکرد!
🔸هزینه از بیتالمال برای تهیه ی غذا و خوراکی و غیره خیلی باید محتاطانه و با دقت باشد. بهتر است به مردم واگذار شود. اگر هزینهها سیستمی باشد غالباً نظارت در این مسائل کم است و اسراف و فساد بهمراه دارد. فضای اربعین و هزینه کردهای مردمی در عراق را ببینید. البته دستگاه ها هم وظایفی دارند.
🔹میتوان به مدیریت ترافیک نقد کرد که البته تهران همیشه ترافیک داشته؛ اما کاهش تبعات ترافیکی، درهنگام اجرای این برنامهها، اولویت و وظیفه است.مگر میشود دستگاههای مربوطه بگویند همینی که هست باید تحمل کنید! خیر؛ آنها وظیفه ذاتی دارند بگونهای مدیریت کنند که مردم آزار و اذیت نشوند.
🔸و سایر نقدها به جزئیات و چگونگی اجرا. به اینکه اغلب غرفهها چیزی برای ارائه به مردم و محتوا نداشتند بجز خورد و خوراک و اصوات بلند! این نقدها برای اصلاح برنامهها نیاز است. اما درباره اصل کار و این حرکت و بزرگداشت غدیر و وظایف دولت و شهرداریها، نباید تشکیک کرد.
🔹هم باید به کمیت فکر کرد هم به محتوا و کیفیت. کار نمایشی چشمپُرکن ولی بیمحتوا، سود چندانی ندارد. باید از ظرفیتهای مردمی در این زمینه ها استفاده کرد. صدها سال است که هزینه مراسمات عزا و شادی اهل بیت را مردم پرداخت میکنند. عاشقانه و بدون چشمداشت.
🔸در پایان با تشکر از بسیجیان غیور مسجد امیر المومنین ، پایگاه امام علی (ع) و اعضاء محترم هیئت سائلین امام حسین (ع) دست اندرکاران و طراحان و مجریان برنامه عید سعید غدیر خم در پارک تقی آباد ، ان شاءالله پذیرای انتقادات دلسوزانه شما جهت بهتر برگزار شدن و اصلاح نقاط ضعف در برنامه های بعدی خواهیم بود.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
موسی بن جعفر آقامونه_۲۰۲۳_۰۷_۰۸_۲۰_۴۰_۲۲_۸۶۰.mp3
3.09M
♡••
#ڪربلاییمحمدفصولۍ
امشبخوشیمونفراوونھ..
┄┅┄┅ ❥❥❥ ┅┄┅┄
💠 امام موسی کاظم علیهالسلام
نام: موسی بن جعفر(ع)
کنیه: ابوالحسن اول • ابوابراهیم • ابوعلی
زادروز: ۲۰ ذیالحجه ۱۲۷ق یا ۷ صفر سال ۱۲۸ قمری.
زادگاه: ابواء -مدینه
مدت امامت: ۳۵ سال (۱۴۸ق تا ۱۸۳ق)
شهادت: ۲۵ رجب، ۱۸۳ق.
مدفن: کاظمین
محل زندگی: مدینه
لقب(ها): کاظم • بابالحوائج • عبد صالح
پدر: امام صادق(ع)
مادر: حمیده بربریه
همسر: نجمه
فرزند(ان): امام رضا(ع) • معصومه • إبراهیم • قاسم • شاهچراغ • حمزه • عبدالله • إسحاق • حکیمه
طول عمر: ۵۵ سال
🔸امام موسی کاظم و ملقب به کاظم و باب الحوائج هفتمین امام شیعیان دوازده امامی است. وی در سال ۱۲۸ قمری، همزمان با شروع قیام ابومسلم خراسانی، داعی بنیعباس علیه امویان بهدنیا آمد و در سال ۱۴۸ق پس از شهادت پدرش، امام صادق(ع)، به امامت رسید. دوران ۳۵ ساله امامت او با خلافت منصور، هادی، مهدی و هارون عباسی همزمان بود. ایشان چندین بار توسط مهدی و هارون عباسی زندانی شد و در ۱۸۳ق در زندان سندی بن شاهک به شهادت رسید. پس از وی، امامت به فرزندش علی بن موسی(ع) منتقل شد.
🔸دوره امامت امام کاظم(ع) با اوج قدرت خلافت عباسی همزمان بود و او در برابر حکومت وقت، تقیه میکرد و شیعیان را نیز به این کار سفارش مینمود؛ از این رو موضعگیری صریحی از امام هفتم شیعیان در برابر خلفای عباسی و قیامهای علوی مانند قیام شهید فخ گزارش نشده است. با وجود این، وی در مناظره و گفتگو با خلفای عباسی و دیگران تلاش میکرد از خلافت عباسیان مشروعیتزدایی کند.
مناظرات و گفتگوهایی از موسی بن جعفر با برخی عالمان یهودی و مسیحی در منابع تاریخی و حدیثی نقل شده که در پاسخ به پرسشهای آنان بوده است. در کتاب مسند الامام الکاظم بیش از سه هزار حدیث از وی گردآوری شده که شماری از آنها را برخی از اصحاب اجماع روایت کردهاند.
🔸امام کاظم(ع) برای ارتباط با شیعیان، سازمان وکالت را گسترش داد و در مناطق مختلف، افرادی را به عنوان وکیل تعیین کرد. از سوی دیگر، حیات امام کاظم(ع) همزمان با بروز انشعاباتی در شیعه بود و فرقههای اسماعیلیه، فطحیه و ناووسیه با آغاز امامت او و فرقه واقفیه پس از شهادت او شکل گرفت.
🔸منابع شیعه و سنی، علم، عبادت، بردباری و بخشندگی وی را ستوده و او را کاظم و عبد صالح لقب دادهاند. بزرگان اهل سنت به امام هفتم شیعیان به عنوان یک عالم دینی احترام میگذاشته و همچون شیعیان به زیارت قبر او میرفتهاند. حرم امام کاظم(ع) و حرم نوهاش امام جواد(ع) در منطقه کاظمین در شمال بغداد، به حرم کاظمین شهرت دارد و زیارتگاه مسلمانان بهویژه شیعیان است.
•┈••✾🍃🌼🌺🌼🍃✾••┈•
🌷 اَلٰا بِـذِڪْرِٱݪلّٰـهِ تَـطْـمَـئِـنُّ ٱلْـقُـلُـوبُ
#
❌آیا چهار میلیون انسان را شربت و هندوانه از خانه بیرون می آورد؟ درد شما این است که علیرغم کوشش های بسیار، مردم ایران هنوز دیندار و معتقدند!
#کانال_سایبری_عصای_موسی
#نشر_حقیقت_در_سطح_جامعه
🔶🔷@MOSES313STAFF
سامانه جستجوی شغل رونمایی شد
🔹سامانه جستجوی شغل برای ارتباط بین کارجویان و کارفرمایان با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی رونمایی شد.
🔹معاون کارآفرینی وزیر تعاون: با طراحی و راهاندازی این سامانه با وجود اینکه هنوز به صورت رسمی رونمایی نشده است تاکنون ۳۲ هزار نفر کارجو ظرف یک ماه گذشته در این سامانه ثبتنام کردهاند.
🔹همچنین ۲۷۰۰ کارفرما نیز از طریق کاریابیها یا به صورت آزاد در این سامانه ثبتنام کرده و بیش از ۶۱ هزار و ۴۲۴ فرصت شغلی هم در این سامانه معرفی شده و ۲۷۳۲ نفر در این مدت مشغول کار شدهاند.
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر جالب و بامزه از مراسم حج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 واکنش حمید رسایی به خبر بازداشت طلاب متحصن و معترض به انفعال قوه قضاییه
┄┅═✧☫ گونی نیوز ☫✧═┅┄
#گونی_نیوز
🇮🇷@gooninews
♦️السلام علیک یاامین الله♦️
جلسه ماهانه
#هیئت_امین_الله
باحضورپرفیض
#استاد_ادبی حفظه الله
🔹🔹🔹️
زمان: پنجشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۲
(به مناسبت روز مباهله)
ساعت ۱۷
مکان:بلوارمصلای رباطکریم پلاک ۷۲ دفترنظارت
@Aminolla
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥یک رویای صادقه و فوق العاده عجیب و شگفت انگیز از زبان استاد قرائتی
🔴سفارش امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) به یک شهید...
@BisimchiMedia
هدایت شده از گونی نیوز / سعیدیسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیوی تامل برانگیز و عجیب که ۲۰ سال پیش در مورد همجنس بازی ضبط شده...
┄┅═✧☫ گونی نیوز ☫✧═┅┄
#گونی_نیوز
🇮🇷@gooninews
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
♦️ بسیار مهم! فتنه ی خونین حلقه ی روسیاه مکی که شکست خورد!
🔸 قرار بود دیروز خون مردم زاهدان ریخته شود
🔸 میخواستند خوراک خطبه ی هفته ی بعد حمید را جور کنند، رو سیاه شدند...
#شبنامه
#فتنه_خونین_مسجد_ضرار
۱۴۰۲/۴/۱۸
🔺 یک روز بعد از عید غدیر و یک روز بعد از خطبه ی حمید اسماعیل زهی یک تیم ۴ نفره به کلانتری رو به روی مسجد ضرار در زاهدان حمله کرده و اقدام به عملیاتی تروریستی میکند. عملیاتی که گروهک تروریستی-تجزیه طلب جیش الظلم رسما آن را بر عهده میگیرد.
قبل از مرور آنچه دیروز رخ داده یک بار به یک شنبه ی خونین زاهدان (پس از درگذشت مهسا ژینا امینی) مراجعه کنیم تا بفهمیم سناریوی دیروز دقیقا چه بوده است.
🔻 به آنچه در ادامه می آید خوب دقت کنید:
۱_ اسماعیل زهی روی منبر رفته، پا منبری ها را دعوت به آشوب میکند
۲_ پامنبری ها به سطح شهر رفته، تمام خدمات رسان ها (از بانک تا مرکز خدمات درمانی) را به آتش میکشند
۳_ با یک اتوبوس به دیوار کلانتری میزنند
۴_ با یک خودرو در بین جمعیت سلاح توزیع میکنند (که جز چند نفر محدود کسی سلاح بر نمیدارد)
۵_ درگیری مسلحانه جلوی کلانتری شروع میشود
۶_ مردم (پا منبری های حمید) را دعوت میکنند که جلوی کلانتری رفته و نظاره کنند
۷_ از بین جمعیت به سمت پلیس شلیک کرده و پیش میروند
۸_ گلوله ها به دیوار یا به پلیس برخورد میکند!
۹_ پلیس برای حفظ نظم و جلوگیری از پیشروی مسلحین و سقوط کلانتری باید شلیک کند (شما بگویید که گلوله ی پلیس به کجا میخورد؟ مردم ؟ مسلحین؟ در ؟ دیوار؟ )
۱۰_ حمید اسماعیل زهی وحشت کرده و از آشوبگران در قالب یک فیلم اعلام برائت میکند.
۱۱_ شورای تامین استان میگوید مسئله را بررسی میکنیم
۱۲_ عبدالحمید جرات میگیرد، در بیانیه ای در کانالش فیلم اعلام برائت را منکر شده و خون خواه میشود.
🔺 موارد بالا را مرور کنید تا بفهمید چگونه خون مردم را ریخته و پیراهن عثمان کردند...
چند ماه از آن ماجرا گذشته و حلقه ی مسجد ضرار همواره و هر جمعه سعی کرده سنی هایِ پا منبری حمید در زاهدان را تحریک کند.
🔹 جمعه این تحریک شروع میشود.
🔹 شنبه تروریست ها به کلانتری حمله میکنند.
🔹 فورا یکی از نزدیکان اسماعیل زهی فراخوان میزند: جلوی کلانتری رفته و زنجیره در مقابل مسجد تشکیل دهید.
🔻 حالا تصور کنید:
1️⃣ اسماعیل زهی جمعه تحریک کرده
2️⃣ روز شنبه مسلحین به طور اتفاقی عملیات کرده اند.
3️⃣ یکی از نزدیکانش اتفاقی تر فراخوان زده تا مردم در جایی که درگیری مسلحانه است جمع شوند.
🔻 سوال؛
🔹 مسلحین در حال تیراندازی هستند، اگر مردم به آنجا میرفتند آیا سپر انسانی آنها نمیشدند؟
🔹 آیا مسلحین نمیتوانند با خیال راحت به سمت مأموران شلیک کرده و دست مأموران در تیراندازی بسته شود؟
🔹 در این وضعیت تیر مسلحین یا به دیوار یا به ماموران میخورد؟
🔹 تیر ماموران چه طور؟!
🔹 اگر خون از دماغ کسی ریخته میشد واکنش حمید اسماعیل زهی، رئیس قصرِ مکی چه بود؟
🔹 آیا از خدا بابت تحریک مردم عذرخواهی میکرد یا طلبکارانه خون خواه آنها میشد؟
🔹 آیا این سناریو همان سناریوی روزهای اول نیست ؟
🔺 تکفیری ها که دیروز و دو روز قبل برخی اهل سنت را بابت تبریک عید غدیر تهدید کرده بودند، یک روز پس از #جشن_میلیونی_غدیر کوشیدند همه چیز به حاشیه برود.
روی منبرِ قصر مکی از محرومیت استان گفته، سپس عده ای را تحریک کردند تا تجمع کنند و به خدمات رسان ها آسیب بزنند، فردایش درگیری مسلحانه راه انداخته، کوشیدند مردم را جمع کنند تا خون بریزند و مطالبه گر خون های ریخته شده شوند...
🔺 دقیقا بر اساس همان الگو قصد داشته اند دیروز خون های مردم را بریزند و سپس پیراهن عثمان بلند کنند...
خداوند البته تیر روسیاهان را دیروز به سنگ زد.
#آقای_تحلیلگر
#شبنامه
@mrtahlilgar1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الله اكبر الله اكبر
-----------------------------------------------------
💐 تا نیایی گره از کار بشر وا نشود
درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود