eitaa logo
پوشیه،حجابِ مؤمنات
1.6هزار دنبال‌کننده
362 عکس
35 ویدیو
0 فایل
⭕پایگاهی برای تبیین حجابِ صحیح ⭕ پوشیه یک تکه پارچه نیست سبک زندگیست ارتباط با مدیر کانال @Abdearbab لینکِ پیامِ ناشناس https://daigo.ir/secret/8730079105
مشاهده در ایتا
دانلود
لطفا تا حد امکان جهت پرسش سوالات از طریق لینک زیر برای بنده پیام ناشناس ارسال کنید و از پی وی آمدن اجتناب کنید 👇🏽 https://harfeto.timefriend.net/17006766697513
۱.سلام گذاشتم کانال ، بله تا قبل از مشروطیه و کشف حجاب توسط رضا شاه ملعون عموم زنان ایرانی ،در شهرهای بزرگ مانند تهران ،مشهد ، قم ،تبریز،شیراز ،یزد و ... پوشیه میزدند و پوشیه نزدن نشانه دهاتی بودن و دور از علم و علما زندگی کردن و بی کلاس بودن بوده... البته اگر خانم هستید استفاده از کلمات محبت آمیز شایسته و در شان مومنات نیست نسبت به نامحرم به کار بره ۲.سلام علیکم ، ممنون از شما🙏🏽
ما به همه سوالات پاسخ میدیم بعضی سوالات رو چون شبیه به هم هست و در جزئیات قاعده رو دست مشتری میدیم خودش بر اساس قاعده و خط کش های عقلی و شرعی جلو بره بعضی سوالات رو پاسخ میدیم سوال کننده متوجه ی پاسخ نمیشه لذا باید از کسانی که هوش و منطق بهتری دارند کمک بگیره یا چند بار با دقت مطالعه کنه تا متوجه پاسخ بشه ما اگر ده بار یک مطلب رو به اشکال مختلف توضیح بدیم هم برای خودمون هم برای عموم مخاطبین ملال آور و خسته کننده و دور از وقت و حوصله خواهد بود.
سلام و رحمه الله درود و سلام خدا بر شما قطعا دین داری به نحو صحیح در جامعه ی پر از انحراف و تحریفِ ما هزینه داره و باید جنگید تا روسفید باشیم البته ان شا الله در راستای حجاب صحیح یا هر مطلب دیگری باید مراقب باشیم حفظ احترام بزرگ تر ها و واجب الاحترام ها مانند شوهر و پدر و مادر فراموش نشود .
ممنون از دعای خیر شما 🙏🏽
پاسخ:: مردم از دین مضحک و متناقضتان زده شده اند نه دین خدا راه برگشتشان به دین هم ارائه ی دین واقعیست. نوجوون از دین ساختگی تون فراریه دین مضحکی که میگید دو تا تار مویت بیرون باشد حرام است اما صورت را که حتی بررسی های علمی هم میگوید جذابیتش از مو بیشتر است و رتبه ی اول جذابیت بدنی را دارد را اگر قابش کنی و مردان را بدان جذب کنی حرام نیست این مضحک بودن دین است که بهانه ی فرار از این دین را برای آدمها فراهم میکند مردم از این دین احمقانه و مضحک بشری و پولسی شما فراری اند. البته مثل هر پدیده ی دیگری علل مختلفی دارد اما یکی از علل های پنهان روانی اش دقیقا برعکس همین حرفهای شماست. 👈🏽پ.ن:خیلی از کسانی که پوشیه سفارش دادند یا برای مشورت راجع به اینکه چکار کنیم خانواده هامون راضی بشن پوشیه بزنیم دخترانِ زیر ۲۰ سال هستند. اما شما مشکلتان جوان و نوجوان نیست بلکه مشکلتان این است سخت است سبکِ زندگیتان را تغییر دهید و زیر بار سختی اش نمیروید.
لطفا برای گرفتن پاسخ (پی وی و ناشناس) عجله نکنید وقت کمه و کار زیاد...
از این پُست ،شروع به خواندن کنید👇🏽 https://eitaa.com/aboohaidar110/1342
پاسخ:: ماسک چشم ها رو قاب کرده و فرد را جذاب تر و زیباتر میکند که در این زمینه حتی مطالعات علمی نیز نشان داده ماسک ها انسانها را زیباتر میکند بله اگر شخص در حالتیست که مثلا خانواده به هیچ وجه اجازه ی پوشانندگی با پوشیه را نمیدهند و خلاصه هیچ راهی ندارد جز اینکه ابتدا عادی سازی کند در این صورت بعنوان مقدمه برای عادی کردن پوشانندگی صورت مدت خیلی محدودی به شکلی که چشم ها را هم تا حد ممکن سعی کند از بولد شدن و فاب شدنش بکاهد با کشاندن مقنعه ی یا روسری مصلطح! به روی چشم ها و بردن ماسک مشکی به سمت بالاتر و یا مثلا با آوردن دو طرف چادر به هم این پوشانندگیِ صورت را افزایش دهد در این صورت میتواند به همان مدت محدود از ماسک مشکیِ ساده استفاده کند آن هم بدلیل اضطرار و ناچاری واقعی که واقعا چاره نداشته باشد و الا در صورت چاره باید برود به پوشیدن کاملا و مستحکم صورت و بداند که نپوشاندن چنین به هرحال در وقوع به فتوای همه ی فقهاء گناه است و باید تمام صورت کامل و مستحکم پوشانده شود.
خدا حفظتون کنه در مسیر پیروی و تمسک و چنگ زدن به ریسمان ولایت امام عصر ارواحنافداه