فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻🚨 بازداشت ۲۰ دانشجو در تظاهرات دانشجویان یهودی دانشگاه «براون» آمریکا در اعتراض به نسلکشی در غزه
🔹این بازداشتها اگه ایران بود میشد نقض حقوق بشر، همه این دانشجوها هم میشدند نخبه
🔹ولی چون ایران نیست و موضوع حمایت از فلسطینه نه پیشبرد اهداف آمریکا، میشه حق قانونی دولت آمریکا برای مقابله با اعمال خرابکارانه!؟
25.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️شبهه؛ خدا این قد مهربونه، بخاطر دو تار مو کسی روجهنم نمیبره!
ــــــــــــــــــــــ
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارگردان متعهد سینما جناب آقای ابولقاسم طالبی با افشای چهره هنرمندان صهیونیستی جایگاه انسانی و انقلابی خود را بلندمرتبه ساخت و ما جهاد گران عرصه تبیین از ایشان حمایت میکنیم.
⭕️دوباره جریان تحریف و بنگاه های لجن پراکنی سلبریتی و اصلاحات شروع به کار کردن!
اینبار قول حمایت معاونت زنان از بانوان طلبه باعث نگرانی اینا شده و لشکر سایبریشون رو به خط کردن تا با دروغ و تحریف بتونن اصل ماجرا رو به حاشیه ببرن...
"معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری توضیحاتی را درباره حمایتش از زنان طلبه برای ورود به عرصه فیلمسازی و بازیگری ارائه کرد و گفت: برخی از زنان طلبه مطرح میکردند که توانایی فیلمسازی، کارگردانی و تربیت بازیگر را دارند ولی هیچگونه پشتیبانی و حمایتی از آنان صورت نمیگیرد، اینجانب استقبال کردم که از ظرفیت آنان در عرصه هنر متعهد استفاده شود"
#رسانه_بیشرف
#سرطان_اصلاحات
آسیبهای نظریه فروید
اعتقاد فروید در نظریهای که سالها بعد از نزول قرآن مطرح شد، این بود که نه مانند کلیسا مانع مسأله ارتباط جنسی شوید و نه مانند مسلمانان حد و معیار خاصی برای آن قائل شوید، بلکه مسأله جنسی را باید رها گذاشت تا عادی و طبیعی شود و به تعبیر دیگر افراط در این مسأله و نامحدود گذاشتن آن، قضیه را عادی میکند.
امروز نتیجه این نظریه، همجنسگرایی در کلیساهای جهان شده که صدای پاپ را نیز در آورده است.
برخی میگویند؛ قضیه را باز بگذارید تا عادی سازی شود، استدلال میکنند که در کشورهای غربی کسی به افراد بدحجاب یا بی حجاب نگاه نمیکند، چراکه امری عادی شده است، اما همین پوشش سبب تحریک بیشتر میشود.
دلیل تأکید اسلام روی عفاف
چرا اسلام اینقدر روی عفت و حجاب تأکید دارد، باید توجه داشت که آیا عادی شدن مسأله، قبح کار را هم از بین میبرد، اگر در یک بازار همه دروغ گفتند، آیا زشتی دروغ از بین میرود.
اگر خلافی عموی شود و شرم و حیا از بین رود، دیگر کسی از کار زشت خود خجالت نمیکشد، به عنوان مثال اگر در کلاسی 40 نفر مردود شوند، دیگر کسی حسرت نمیخورد، چراکه همه شبیه هم میشوند، اما به معنای این نمیشود که مردودی و نمره صفر علم مثبتی می شود.
باید توجه کرد که آیا غرب با بازگذاشتن و رها کردن مسیر جنسی به موفقیت رسیده یا اینکه طرق اعمال شهوت تغییر کرده است؟! نگاه عادی شده، اما شیوههای بالاتر در ارتباط جنسی جایگزین آن شده است، هرچند در غرب نگاه عادی شده، اما مردم آن به دنبال شیوههای بالاتر در ارتباط جنسی میروند.
الان در بعضی از کشورهای اروپایی مراکزی به نام همخانه وجود دارد که زن و مرد در آن مکان فرد دلخواه خود را پیدا کرده و چند روزی را با هم میگذرانند.
آیه 27 سوره نساء درباره شهوترانی میفرماید: « وَاللَّهُ یُرِیدُ أَنْ یَتُوبَ عَلَیْکُمْ وَیُرِیدُ الَّذِینَ یَتَّبِعُونَ الشَّهَوَاتِ أَنْ تَمِیلُوا مَیْلًا عَظِیمًا» و خدا میخواهد بر شما (به رحمت و مغفرت) بازگشت فرماید، و مردم هوسناکِ پیرو شهوات میخواهند که شما (از راه حقّ و رحمت) دور و منحرف گردید.
راهکار مبارزه با بی عفتی
اما راهکار این مسأله و آثار مبارزه با آن چیست، حال مسأله جامعه جدا، اما خود فرد برای فرار و عدم گرفتاری از مسائل جنسی باید چه کند؟
یکی از خطرات موجود در زمینه افزایش شهوتها، وجود ماهوارهها است، چراکه حس عریاننگری و بی عفافی برای افراد پیدا شده و حلاوت عبادت از انسان گرفته میشود.
در روایت عاقبت شهوترانی بیان شده است؛ «اول الشهوت طرب و آخره عتب»
مرارت و تلخی که بعد از شهوت حاصل میشود، حلاوت و شیرینی آن را از بین میبرد، فردی که پای فیلم مستهجن بنشیند، به راحتی نمیتواند فضیلت شب احیا یا شیرینی نماز و فرازهای آن را درک کند، چراکه گناه و شهوت ذائقه انسان را که باید شیرینی عبادت را بچشد، خراب میکند.
🌹 از سخنان استاد رفیعی🌺
🔴محجبهها ملکههای اروپا شدهاند
🔻با اطلاع دقیق از فرهنگ غرب میگوییم با رشد آگاهیهای زنان اروپایی از مفهوم آزادی، وقتی زنی محجبه را میبینند، به آزادی فکری او، به مدیریت او روی بدنش ، از اینکه رسانه غربی نتوانسته این زن را اسیر مصرف گرایی کند، عمیقا غبطه خورده، او را تحسین میکنند.
🔻خانم عزیزا پائولادی بلو، روانشناس اروگوئهای است که پنج سال پیش اسلام آورده، او دراینباره میگوید: ۲۳بودم که برای اولین بار زنی با حجاب را دیدم. قلبم فلج شد. من فوراً ماهیت آن را فهمیدم. این زن یک ملکه بود که توانست همه چیز را به چالش بکشد. او از تأثیرات مد آزاد بود و اهمیتی به پیروی از توده ها نداشت. آن تصویر سال ها با من ماند. تا ده سال بعد خودم هم اسلام آوردم.
من شروع به پوشیدن حجاب کردم و از همان لحظه اول فواید آن را احساس کردم. حجاب فقط پوشاندن مو نیست، بلکه شامل حیا نیز می شود. تنها پس از تجربه آن متوجه شدم که حجابم به من هویتی به عنوان یک زن مسلمان، مؤمن و محترم می دهد. حجاب از من نه تنها در مقابل چشم مردان، بلکه از هر کسی که می تواند من را بر اساس هر چیزی غیر از توانایی، عقل و قلب ارزیابی کند مراقبت میکند.
⏪خیلی عجیب است احساس زنان بی حجاب غربی نسبت به زنان محجبه اینگونه زیباست آنگاه درکشور ما برخی دختران نوجوان با تصورات فانتزی به دنبال الگوی شکست خورده غربی باشند..
منبع:
https://www.aljazeera.com/features/2016/11/29/what-the-hijab-means-to-me
✍عالیه سادات
___________________
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا دشمنان ایران، اینقدر برای بی حجاب کردن زنان ایران فک میزنن؟
#حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حجةالاسلام دانشمند در به افق فلسطین: مسجدی که در آن دشمنشناسی گفته نشود اسرائیل گنبدش را طلا میگیرد
♦️جوانان بروند پروتکلهای صهیونیسم را بخوانند تا ببینند مشکل اسرائیل فقط با فلسطین نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️ من هم این قانون رو قبول ندارم ...😏
🔴 وزیر اسپانیایی «به جرم حمایت از فلسطین» برکنار شد
🔹« یون بلارای » ۳۶ ساله، وزیر حقوق اجتماعی اسپانیا که این روزها اظهار نظرهایش در حمایت از مردم غزه و در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در شبکههای اجتماعی دست به دست میشد، ساعاتی قبل از سوی رئیسجمهور این کشور از دولت کنار گذاشته شد.
🔹این سیاستمدار آزاده اسپانیایی چند روز پیش درباره فجایع غزه گفت «شاهد یک نسل کشی زنده توسط اسرائیل در فلسطین هستیم و من نمیخواهم شریک جرم آن باشم.»
🔹او همچنین در اظهاراتی شجاعانه گفته بود «اروپا بهای سنگینی برای ریاکاریهایش پرداخت خواهد کرد. رهبران اروپایی در حد درک آنچه در حال رخ دادن است نیستند. امروز و همیشه، ما از مردم فلسطین در برابر نسلکشی از سوی اسرائیل دفاع خواهیم کرد»