فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بغض مریلا زارعی هنگام نمایش فیلم سینمایی هناس، زندگینامه شهید هستهای داریوش رضایینژاد در مشهد
من نپذیرفتم این نقش را بازی کنم، من سعادت پیدا کردم!
🔴هاشمی رفسنجانی: زنان بدحجاب را به اردوگاه کار اجباری بفرستید
▪️اکبر هاشمی رفسنجانی در خطبههای نماز جمعهی ۱۲ اردیبهشت سال ۱۳۶۵:ما الآن افرادی را میبینیم و هرقدر نصیحت میکنیم و از طریق تقوا میخواهیم به این محیط سالم برسانیم هنوز یک مقاومتهای منفی هست و خانمهایی متأسفانه پس از هفت سال از انقلاب هنوز به این راضیاند که مقداری از مویشان بیرون باشد؛ تابهحال با اینطور افراد خیلی با نصیحت و موعظه برخورد کردهایم و هنوز هم بعضی از شهرهای بزرگ این بلیّه را دارند و در بعضی مغازهها اینگونه مسائل ترویج میشود و در بعضی ادارات هنوز خوب مراعات نمیشود و اینها خطرناک است و فکر میکنم که پس از هفت سال تحملمان هم تمام بشود.
▪️مردم حزبالله چند بار طغیان و دیدید که در خیابانها ریختند و از همین تریبون نماز جمعه، وزیر کشور و دیگران خواهش کردند و به آنها وعده دادیم که اینها خودشان آدم میشوند و بازمیبینیم که مثلاینکه اینها یک مقدار احتیاج به خشونت دارند. البته شورایعالی قضایی یک پیش نویس لایحهای را تهیه کرده و ما قبلاً به حزب الله وعده داده بودیم که عمل میکنیم و مقدماتش را فراهم کردهاند و همین روزها به مجلس میآید. این لایحه در نظر گرفته است که اردوگاههایی در مناطقی در نظر بگیرند برای بازسازی خانمها و آقایانی که دچار مرحلهای از فساد اخلاقی هستند.
▪️هاشمی در ادامهی خطبه با مرفه خطاب کردن زنان بیحجاب و همسرانشان گفت: فکر شده که اینها نوعاً آدمهای مرفهی هستند که درد مشقت کار و این حرفها را نچشیدهاند و با پولهای بادآوردهای که یا شوهرشان دزدیده یا خودشان میدزدند یا به ارث رسیده و یا از چیزهای دیگر، دیگر اینجوری بار آمدهاند و فکر شده که در هر منطقهای یک اردوگاه برای اینها درست کنند و در آن اردوگاه وسایل کار بگذارند، معلمین اخلاق نیز در آنجا بگذارند.
▪️احکام دادگاه! یعنی همین جوری نیست که از خیابان بگیرند و به آنجا ببرند؛ کسانی که اینجوری میکنند تحویل دادگاههای فوری میدهند و دادگاهها اینها را محاکمه میکنند و اگر دیدند که مداومت بوده، اینها را تحویل به اردوگاه میدهند، تعیین هم میکنند ۳ ماه، ۲ ماه، ۵ ماه، یک سال، دو هفته آنجا بماند درس بخوانند و کار هم بکنند. خرجشان را هم باید خودشان در آنجا بدهند، چون اینها نوعاً از قشر مرفه هستند، یا آنجا کار بکنند و خرج خودشان را بدهند، یا اینکه در همانجا نخواستند کار بکنند، بنابراین اساس آنها بروند آنجا بنشینند و خرجشان را هم شوهرانشان باید بدهد، دولت خرجی به اینها نخواهد داد.
#حجاب
⭕️ مراحل بعدی کمپین:
۲.محجبهام و مخالف حجاب اجباری
۳.محجبهام و موافق روابط آزاد بشرط تعهد
۴.محجبهام و موافق حق روابط جنسی بدون قید
۵.محجبهام و موافق حق سقط جنین
۶.محجبهام و موافق حق افراد درمصرف الکل
۷.محجبهام و موافق حق همجنسگرایان
۸.محجبهام و موافق حق هرگونه کثافتکاری
حجابت بخوره توسرت!!!
#نقره_ای_به_رنگ_طلا ...
#فوتبال_بانوان
به خانم #ترانه_علیدوستی اطلاع بدین که نره توی #کن بگه زنها در ایران حق ورزش ندارن 😂
📌شماره شبهه: ۴۷۲۴
🔆 متن شبهـه:
طرفدارای حجاب اجباری میگن، به هرحال قانونه و قانون باید رعایت بشه. در حالیکه هر قانونی که خوب نیست، بردهداری هم یه زمان قانون بود. آیا نباید به اون اعتراض میکردن؟!
🔆 پاسخ شبهه:
1️⃣ اعتراض با قانونشکنی تفاوت دارد. بارها گفته شده که حتی نسبت به نظرات رهبر انقلاب هم هرکس میتواند انتقاد یا اعتراض خود را با صراحت (نه با توهین و هیاهو یا دروغ و تهمت) بیان کند.
2️⃣ درسته هر قانونی الزاماً به معنای خوب بودن آن نیست، اما مرجع تشخیص خوب و بد قانون، دشمنان قسم خورده ملت، مانند رادیو اسرائیل و صدای امریکا و ... نیستند. یا حتی اون دختر خانمی که به تحریک این رسانهها دست به قانونشکنی میزند ملاک تشخیص قانون خوب و نیست.
اگر بنا به این باشد سنگ روی سنگ بند نمیشود، از فردا هرکسی قانونی را که دوست ندارد به آن لقبی مانند «اجباری»، «بد»، «ضد بشری» و... میدهد و زیر پا میگذارد!
مثلاً کسی فلان چراغ قرمز را بد میشمارد، دیگری فلان "ورود ممنوع" را نابجا میداند، و سومی هم محدودیت سرعت در خیابانها را "اجباری" میشمارد و با عدم رعایت سرعت مجاز جان دیگران را به خطر میاندازد!
3️⃣ واضح است که برفرض در یکی از موارد فوق هم حق با افراد باشد، راه آن قانونشکنی نیست چرا که باعث هرج و مرج شدیدی میشود که دود آن در چشم همه مخصوصاً خود فرد میرود. بلکه برای اعتراض به آن باید از مسیرهای مشخص اقدام کرد.
4️⃣ دست آخر اینکه اساساً مقایسه حجاب و قانون بردهداری نابجاست. بردهداری یک قانون ظالمانه بود فطرت سالم هرکسی (جز آنها که منافعشان اقتضا میکرد) آن را رد میکرد. اما برعکس آن حجاب دارای منافع زیادی است که حتی اندیشمندان غیر مسلمان نیز به آن اذعان میکنند.
این پیوندها را ببینید:
🌐https://ghorbanimoghadam.ir/877
🌐https://ghorbanimoghadam.ir/876
و جز افرادی که توسط برخی رسانههای ضد اسلام ذهنیت منفی پیدا کردهاند، کسی با آن مخالفتی ندارد.
5️⃣ اسلام عزیز هم قانون بردهداری را نسخ کرد و تنها متجاوزان به میهن را قابل بردهگیری دانست و آن بدین خاطر بود که متجاوزان به جای زندانهای دولتی، دوران محکومیت خود (حبس ابد) را در بخش خصوصی سپری کنند. این باعث میشود که نه تنها هزینه هنگفتی از دوش جامعه و بیتالمال برداشته شود، بلکه زندانیان با آداب و فرهنگ اسلامی آشنا شده و سپس زمینه آزادی آنها فراهم گردد.
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
🔻 وضعیت #خانواده در #غرب چگونه است؟
⬅️وقتی آنها در صنعت و تکنولوژی از ما جلوتر هستند حتما در بحث خانواده هم مسائل را بهتر از ما تحلیل میکنند!
⬅️ پاسخ #استاد_رحیم_پور را به این سوال مهم بشنوید ...
کانال اصلی اندیشه پژوهان استاد حسن #رحیم_پور
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔰بخونید
مطالبی مهم و عالی پیرامون عفاف و حجاب
#انتشار_دهید
#حجاب_مظلوم
🔎اخبار زیگزاگی، اختلال شناختی و ضرورت مراقبت از افکار عمومی
◾️سکانس اول: قمه کشی و دعوای خیابانی #دختران_بوشهری که صحنه های ناراحت کننده و البته قابل تاملی را رقم زد و ذهن و جان هر شهروند عادی و البته مقام مسئول صاحب وجدانی را تکان داد و بررسی زمان و مکان دقیقش را هم از نظرها ربود.
◽️سکانس دوم: انعقاد #بزرگترین_تفاهمنامه_اقتصادی کشور با هدفگذاری تجاری ۷۰ میلیارد دلاری میان ایران_روسیه و ایران_ترکیه بدون نیاز به برجام و FATF که صحبت از نظم نوین جهانی در غیاب غرب را به رسانههای بینالمللی کشانید.
◾️سکانس سوم: برخورد فاجعه آمیز یک گشت و وَن پلیس با دختر بیحجاب و خانواده اش(هرچند که مورد توبیخ شدید قرار گرفت)که باعث تحریک احساسات و ایجاد جو منفی در افکار عمومی شد.
◽️سکانس چهارم: آماری را مرکز افکارسنجی #ایسپا درباره میزان اعتماد مردم به اصناف و نهادهای مسئول مختلف منتشر کرد که #صنف_معلمین در صدر اعتماد مردم قرار داشتند و نهاد پلیس و امنیت با اختلاف خیلی کمی رتبه دوم را به خود اختصاص داده بود.
◾️سکانس پنجم: آزار و اذیت چند دانش آموز توسط یک معلم در یکی از شهرها یا روستاهای خراسان جنوبی که با عنوان آزار و تعرض جنسی به ۱۸ دانش آموز در خبرها نقل شد!
◽️سکانس ششم: جشن _۱۰_کیلومتری عیدغدیر در خیابان ولیعصر تهران که با مشارکت ۳میلیون نفری مردم شریف و دیندار برگزار شد و رکوردی را در جشن های مذهبی با مشارکت مردم به ثبت رساند.
🔸این چند نمونه خبری که ذکر شد، مشتی از خروارها خبر مثبت و منفی است که طی چند روز اخیر، افکار عمومی را در نوردیده است. حجم بالایی از #اطلاعات_گمراه_کننده و دروغ(disinformation) را هم به این حجم خبری متناقض و پارادوکسیکال اضافه کنید که چه میزان تردید، بیاعتمادی و اختلال شناختی را بهمراه خواهد داشت.
🔸سوای از خنثی شدن اخبار مثبت به نفع اخبار منفی، با این اوصاف زیگزاگی از اخبار، چه بلایی بر سر #سرمایه_اجتماعی این نظام، سرازیر می شود و مصرف افراطی، وارونه و غلط اخبار، چه کژکارکردهای فرهنگی و اجتماعی دیگری را به دنبال خواهد آورد؟
🔸مستحضرید که #فیک_نیوزها، بَدنیوزها، آنارشیست ها، اپوزیسیون و البته برخی دوستان غافل و عوامل نادانشان با گافهای عجیب، نقطه مقابل انسجام اجتماعی(Social integration) پیشرفت و توسعه فرهنگی بوده و مرکز تهدید محسوب میشوند.
🔻در #جنگ_روایتها که تهدیدی نرم و تدریجی و قطره چکانی است و باهدف ذهنیت سازی منفی، تولید شکاف و بیاعتمادی میان مردم و حاکمیت بوده و در بازه میان مدت، نافرمانی مدنی فراگیر را دنبال می کند، بایستی با اقدام درست، دلسوزانه، باحوصله و البته روایت بموقع، #هبیتاس_جامعه(عادتواره ها، ارتکازات و ذهنیتهای اجتماعی فراگیر) را از محاصره شناختی دشمن نجات داد و سنگرهای فکری و فرهنگی را با تدابیر هوشمندانه، کمهزینه و با حفظ ادب و کرامت حفظ نمود.
✍علیرضامحمدلو، کارشناش و پژوهشگر رسانه
#فجازی_آلوده_است_مجهز_وارد_شویم
#سواد_رسانه