eitaa logo
حجاب؛ محدودیت یا مصونیت
135 دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
7.6هزار ویدیو
36 فایل
مطالب این کانال حول محور حجاب و موضوعات مرتبط با آن نظیر حیا، غیرت، عفت و... است. امیدوارم که مورد استفاده هرچه بیشتر قرار گیرد. التماس دعا @hejabezahraii
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رائفی پور: تعارض منافع عده ای مانع از جمع آوری سگ های ولگرد است. سگ ها را از شرق شهر جمع و در غرب شهر رها میکنند و میگویند عقیم کردیم و پولش را میگیرند! منافع اینها در این است که سگ های غیرعقیم زیاد باشند. افزایش تعداد سگ ها طرحی است که همزمان با ایران در مصر و چند کشور اسلامی دیگر پیاده سازی کرده اند، که منجر به کشته شدن کودکان و سالمندان زیادی در این کشور ها شده است. از خارج پول می فرستند و میگویند برای سگ های ولگرد غذا تهیه کنید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سیاه چاله ابتذال ⚠️26نهاد و دستگاه اجرایی و قانونگذار در مورد داریم ولی چرا و نوک پیکان همه انتقادات می شود؟! 🎙استاد پورآقایی
. 🔰 عفاف و حجاب، برای زن و مرد 💠 در فضای ، این (( )) امانت خداست؛ هم زن امین خداست، هم مرد امین خداست. چرا اگر آن دختر آلوده شد، خانواده احساس مسلوب الحیثیه می کند، گاهی از آن محله حرکت می کند یا گاهی از آن شهر بیرون می رود؛ ولی اگر پسرش آلوده شد، این احساس را ندارد؟ باید داشته باشد دیگر، هر دو به امانت الهی اهانت کردند! این را، این را هم مرد باید داشته باشد، هم زن؛ آیا این یک امر شرعی است، شارع مقدّس راضی است _معاذ الله_ این جوانها با آستینهای لخت بیرون بیایند یا نه؟ این جزء رسوبات جاهلی است؛ برای زن و مرد فرقی نمی کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 چرا نگاه به نامحرم به «تیری از تیرهای شیطان» تشبیه شده است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‏کتاب خاطرات سفیر را هر زن و دختر ایرانی باید بخواند... مخصوصا این روزها که شیاطین انس و جن برای دزدیدن بهترین جلوهٔ کرامت زن مسلمان هم دست و هم صدا شده اند...
🔰سردار اشتری، فرمانده کل نیروی انتظامی کشور: قطعاً با مصادیق ناهنجاری‌های اجتماعی و اخلاقی برخورد می‌کنیم. 🔺سردار حسین اشتری در اولین همایش سراسری سازمان اطلاعات فراجا با بیان اینکه تلاش برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی و اخلاقی و توسعه فرهنگ عفاف و حجاب مطالبه قانون‌گذار و مردم از پلیس است. لذا بنده و همکارانم ملتزم به اجرای قانون هستیم و با مصادیق ناهنجاری‌های اجتماعی و اخلاقی برخورد می‌کنیم. 🔺 هرچند در موضوع عفاف و حجاب ۳۲ دستگاه براساس ۳۰۰ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، وظیفه و تکلیف دارند اما به نظر می‌رسد که پلیس در این میدان تنهاست و شایسته است که همه دستگاه‌ها و سازمان‌های مسئول پای کار باشند. 🔺اشتری با بیان اینکه متاسفانه کم‌کاری برخی سازمان‌ها در این حوزه بر دوش فراجا تحمیل می‌شود، تأکید کرد: حتی اگر سایر دستگاه‌ها و سازمان‌های مسئول در این حوزه به وظایف و تکالیف قانونی خود عمل نکنند، پلیس میدان عمل را خالی نمی‌کند. 🔺 سردار اشتری با اشاره بر تنوع و گستردگی ماموریت‌های پلیس گفت: پلیس همچنان که مبارزه با قاچاقچیان موادمخدر، مقابله با اراذل و اوباش، توسعه انضباط اجتماعی و فرهنگ ترافیکی و... را دنبال می‌کند در اجرای طرح‌های امنیت اجتماعی و اخلاقی نیز مصمم است و شناسایی و برخورد با اعضای اصلی باندها و شبکه‌های مروج مفاسد اخلاقی مؤید این ادعا است.
سیدحسین موسوی: فلسفه‌ی پوشش برای بانوان به چند چیز برمی‌گردد. بعضی از آنها جنبه‌ی روانی دارد و بعضی جنبه‌ی خانوادگی و بعضی دیگر جنبه‌ی اجتماعی. الف) از جنبه‌ی روانی حجاب به بهداشت روانی اجتماع کمک می‌کند. ب) از جنبه‌ی خانوادگی‏ حجاب سبب تحکیم روابط افراد خانواده و برقراری صمیمیت کامل بین زن و مرد می‌گردد. ج) از جنبه‌ی اجتماعی حجاب موجب حفظ و استیفای نیروی کار و فعالیت اجتماع می‌گردد. به عبارت دیگر، اسلام می‌خواهد انواع لذت‌های جنسی، چه بصری و لمسی و ...، به محیط خانوادگی و در کادر ازدواج قانونی اختصاص یابد، و اجتماع منحصرا برای کار و فعالیت ‏باشد. برخلاف سیستم غربی عصر حاضر که کار و فعالیت را با لذت جویی‌های جنسی به هم می‌آمیزد، اسلام می‌خواهد این دو محیط را کاملا از یکدیگر تفکیک کند ومحیط درهردو سالم باشد. زیرا زن مظهر جمال و مرد مظهر شیفتگی است. ولی در درسایرچیزها مثل ماشین وخانه وجلوه های مادی دیگر ،هم جنس شیفتگی فرق داردوهم آثاری که برآن مترتب میشود فرق دارد.بعنوان مثال کسی که شیفته مال وماشین دیگران میشود برای بدست آوردن مانند آن،میتواندتلاش کند تا بتواند مثل او مال داشته باشد ولی کسی که بیحجابی میکند بنیان خانواده واجتماع وحتی امنیت روانی جامعه را به مخاطره می اندازد. گفتنی است که پوشش بیشتر زن، سبب می‌گردد تا ارزش زن در برابر مرد بالا رود.. اسلام زن را تشویق کرده است که از این وسیله استفاده کند. اگر اسلام تأکید کرده است که زن متین‌‏تر و با وقارتر و عفیف‌تر حرکت کندو باحجاب باشدو خود را در معرض نمایش برای مردان نگذارد؛ برای آن است که بر احترام زن افزوده ‏شود و مانند کالای بی‌ارزشی نشود.
 🔹خب مردها تحریک نشوند" .این حرف برای تنزل دادن مساله است. البته قواعد طبیعی و غریزی سرجای خودش قرار دارد و دستوری نیست، ولی علت اصلی این دست مسائل نیست. توجه کنیم اینکه گفته می شود کشف حجاب، تعرض به حقوق اکثریت است به جهت این است که شرایط برای دینداری سخت می شود. چرا اکثریت باید به مشقت بیافتند که عده ای می خواهند مقابل اراده دینی مردم باشند؟ مثلا نگاه به موی زن نامحرم، بدون تحریک هم حرام است. یعنی حجاب اختیاری یک نفر، مشقت است برای دیگری. اما ماجرا از این نیز فراتر است. شهری که قرار است محیط دین ورزی و بستر معنویت برای جامعه باشد مستعد بی اخلاقی می‌شود.  وظیفه یک حکومت، ساخت بستری است که مهیای دینداری باشد نه مروج بداخلاقی. 🔸به‌طور کلی ارزیابی از اجرای قانون و سیاست‌ها یکی از وظایف مهم حاکمیتی در تجربه سیاستگذاری است که متاسفانه در کشور ما آنچنان به آن توجه نمی‌شود. با ارزیابی از مسیر طی‌شده می‌توان نقشه راه برای ادامه مسیر فراهم کرد. بدون بررسی میزان تاثیر و نتیجه‌بخشی سیاست‌های پیشین نمی‌توان تصمیم درستی برای آینده گرفت. 🔹اجتماعی بودن و فردی نبودن حجاب آنقدر روشن است که حتی برای کسانی که حجاب را رعایت نمی کنند نیز این مسئله روشن است که حجاب موضوعی فردی نیست و باید چیزی در خیابان بر سر آنان باشد. 🔸درک این موضوع که حجاب موضوع اجتماعی است، کار دشواری نیست؛ اما امکان دارد آنقدر این مسئله را تکرار کنند و بدیهی جلوه دهند که برای افراد واقعا به این نتیجه برسند که لباس خودم است و خودم باید تصمیم بگیرم؛ در حالی که همه می دانند وقتی وارد اجتماع شدیم، باید مطابق با اجتماع و قوانین آن رفتار کنیم. 🔹بنده یک سوالی را از تمام اشخاصی که به این نوع تفکر عمل می کنند، می پرسم که آیا ما تنها گروهی هستیم که نسبت به پوشش حساسیم؟ کشورهای لائیک و بی دینی وجود دارند که نسبت به پوشش حساس هستند و حتی برای ورود به برخی رستوران ها، قانون لباس را دارند و باید با فلان لباس و فلان کفش و ... وارد این رستوران شوید و یا اگر می خواهید وارد دانشگاه شوید، باید قوانین مربوط به پوشش را رعایت کنید و بدون رعایت این قانون، حق ورود به دانشگاه ندارید. 🔸ما چون فرهنگ خود را از اسلام گرفته ایم، خداوند می فرماید جایگاه زن باید جایگاه باوقاری باشد و نباید نگاه جنسی به او باشد و باید با پوشش مناسب، رفت و آمد داشته باشد. 🔹جمهوری ما اسلامی است و باید بر اساس اسلام، رفتار نموده و مطابق با آموزه های دینی عمل کنیم و جزو وظایف حاکمیت می شود که بر روی مسئله حجاب نظارت داشته باشد. عمل به قانون حجاب، تکلیف حاکمیت است و هیچ مسئولی حق تخطی از آن ندارد 🔸مسئول باید هم اقتصاد را درست کند؛ هم فرهنگ را درست کند؛ هم معیشت را درست کند؛ هم قوانین را اجرا کند؛ هم جلوی دزدی ها را بگیرد و ... سیدعادل مکتوفی
‌ چیزی که نمی‌توانی در قیامت از آن دفاع کنی نه ببین، نه بشنو، نه بگو، نه بنویس! «علامه‌ جوادی‌ آملی»
💢۷) ذائقه‌سازی غرب؛ از ترویج تریاک تا کشف حجاب 🔹رهبر انقلاب، 23 مهر 1391 در بجنورد و در دیدار جوانان استان خراسان شمالی، به موضوع مهم ذائقه‌‌سازی و سلیقه‌‌سازی از سوی استعمار‌گران برای نابودی فرهنگ ملت‌ها پرداختند و گفتند: ♦️« غربی‌ها در مثل کشور ما که استعمارِ مستقیم وجود نداشت و به برکت مجاهدت یک عده از بزرگان، انگلیس‌ها نتوانستند به طور مستقیم وارد شوند، افرادی را عامل خودشان کردند.... فرهنگ غربی، فرهنگ مهاجم است؛ هرجا وارد شود، هویت ملت‌ها را از بین می‌ برد... 🔹من در دهه‌ ۳۰ و ۴۰‌، در منطقه‌ جنوب خراسان، بزرگان و افراد صاحب فکر و پیرمرد‌هایی را دیدم که یادشان بود که انگلیسی‌ها چگونه تریاک را با شیوه‌‌های مخصوصی در بین مردم رایج می‌کردند؛ والّا مردم تریاک کشیدن بلد نبودند. با همین روش‌ها بود که مواد مخدر به تدریج در داخل کشور توسعه پیدا کرد. فرهنگ غربی این‌جوری است... ♦️بنده طرفدار این نیستم که حالا در مورد لباس، در مورد مسکن، در مورد سایر چیزها، یکباره یک حرکت جمعی و عمومی انجام بگیرد؛ نه، این کارها باید به تدریج انجام بگیرد؛ دستوری هم نیست؛ اینها فرهنگ‌‌‌سازی لازم دارد. همان‌طور که گفتم، کار نخبگان است، کار فرهنگ‌سازان است. و شما جوان‌ها باید خودتان را برای این آماده کنید؛ این، رسالت اصلی است... 🔹من از فیلم‌های داخل خود آمریکا خبری ندارم؛ اما آنچه که برای ملت‌های دیگر می‌سازند، جنبه‌ تهاجم دارد. چند سال پیش از این در خبرها بود که در بعضی از کشورهای بزرگ اروپایی تصمیم گرفته شد که با فیلم‌های آمریکایی مقابله شود. آنها مسلمان نیستند، اما آنها هم احساس خطر می‌کردند؛ آنها هم احساس تهاجم می‌کردند. ♦️(دشمنان) سلیقه‌‌‌سازی می‌کنند، فرهنگ‌سازی می‌کنند؛ بعد از آنکه سلیقه‌ها را عوض کردند، ذائقه‌ها را عوض کردند، آن وقت اگر احتیاج به زر و زور بود، دلارها را وارد می‌کنند، نیروهای نظامی و ژنرال‌ها را وارد می‌کنند. این، شیوه‌ حرکت غربی‌هاست».
💢۸) آن خانم بدحجاب هم دلباخته آرمان‌هاست 🔹صیانت از حجاب و عفاف در جامعه به عنوان یک الزام شرعی، اخلاقی، عقلی و قانونی، یک مسئولیت جامع‌الاطراف عمومی است. اما اهتمام ضروری به این مسئولیت، مانع از نگرش دلسوزانه نیست. چنان که رهبر انقلاب 19 مهر 1391 در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی فرمودند: ♦️«خودتان را مجهز کنید، مسلح به سلاح معرفت و استدلال کنید، بعد به این کانون‌های فرهنگی- هنری بروید و پذیرای جوان‌ها باشید. با روی خوش هم پذیرا باشید؛ با سماحت، با مدارا. فرمود: «و سنّهًْ من نبیّه»‌، که ظاهراً عبارت است از «مداراهًْ النّاس»؛ مدارا کنید. ممکن است ظاهر زننده‌‌ای داشته باشد؛ داشته باشد. 🔹بعضی از همین‌هایی که در استقبالِ امروز بودند و شما- هم جناب آقای مهمان‌نواز، هم بقیه‌ آقایان- الان در این تریبون از آنها تعریف کردید، خانم‌هایی بودند که در عرف معمولی به آنها می‌گویند «خانم بدحجاب»؛ اشک هم از چشمش دارد می‌ریزد. ♦️حالا چه کار کنیم؟ ردش کنید؟ مصلحت است؟ حق است؟ نه، دل، متعلق به این جبهه است؛ جان، دلباخته‌ به این اهداف و آرمان‌هاست. او یک نقصی دارد. مگر من نقص ندارم؟ 🔹نقص او ظاهر است، نقص‌های این حقیر باطن است؛ نمی‌‌بینند. «گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم/ آیا تو چنان که می‌نمایی هستی؟». ما هم یک نقص داریم، او هم یک نقص دارد. با این نگاه و با این روحیه برخورد کنید. البته انسان نهی از منکر هم می‌کند؛ نهی از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوره آموزشی رایگان ازدواج موفق (جلسه اول ، قسمت پنجم ) نام استاد: دکتر شاهین فرهنگ 🖤🖤🖤🖤🖤
🔰غربال سازیِ افکار عمومی‼️ 🔶بدون تردید در دنیای کنونی، رسانه حرف اول را در جهت‌دهی افکار عمومی می‌زند؛ رسانه تصمیم می‌گیرد که افکار عمومی نسبت‌ به چه پدیده‌ای حساس‌شده و واکنش نشان دهند و از کنار چه پدیده‌ای بی‌تفاوت عبور کنند؛ در این یادداشت کوشش خواهیم کرد به تشریح یکی از شگردهای رسانه در تسلط بر افکار عمومی بپردازیم؛ برای توضیح این شگرد، ناگزیر از بیان مقدمه‌ای هستیم، بخوانید؛ ❎غربال، نام وسیله‌ای مشبک یا سوراخ سوراخ است که برای جدا کردن اجزای ریز و درشت یک جسم به کار می‌رود؛ از جمله خصوصیات غربال این است که نمی‌توان به وسیله آن، و کامل درباره ویژگی‌های جسم غربال شده ارائه کرد؛ چرا که دو محصول پدیدار شده پس‌از عمل غربالگری، دو ویژگی متفاوت داشته و هر یک تنها بیانگر قسمتی از ویژگی‌های جسم اصلی می‌باشد؛ لذا استناد به جسم غربال شده برای قضاوت درباره ویژگی‌های جسم اصلی، قضاوتی ناشیانه و حاکی از سطحی‌نگری خواهد بود. ♦️به اصل یادداشت بازمی‌گردیم؛ در شگرد غربال سازی افکار عمومی، ابتدا قدرت کلان‌نگری و نگاه جامع به پدیده‌ها از افکار عمومی سلب شده و سپس با در ابعاد حوادث مثبت و منفی، اغلب حوادث مثبت از غربال ذهن عموم جامعه عبور داده شده و تنها اخبار تلخ و اتفاقات ناگوار است که جلوی دیدگان مردم قرار می‌گیرد؛ در مرحله بعد با استخراج حکم کلی از یک پدیده جزئی میوه چنین عملیاتی چیده می‌شود؛ ✳️یکی از نکات قابل تأمل در شگرد غربال سازی افکار عمومی، این است که از اخبار دروغ استفاده نمی‌شود! به عبارت بهتر اگر ملاک در راست و دروغ بودن خبر، اصل تحقق یا عدم تحقق خبر باشد، تمام اخباری که براساس این شگرد پوشش داده می‌شود، اخبار «راست» است! اما اگر علاوه بر اصل تحقق یا عدم تحقق، و تحقق را نیز در صحت یا نادرستی اخبار معتبر بدانیم، تمام اخبار منتشر شده با این شگرد، ذیل اخبار دروغ قرار خواهند گرفت. 🔷انتقاد برخی کارشناسان از فیلم هایی که چهره تاریکی از کشور ارائه می‌کنند، در همین چارچوب قابل تحلیل است؛ به محض انتقاد از چنین آثاری، این پرسش مطرح می‌شود که مگر مطالب مطرح شده در فیلم دروغ است؟! این پرسش ناشی از عدم تفکیک بین ملاک‌های مختلف راست و دروغ بودن خبر می‌باشد! ✅حال به ذهنیت خود مراجعه کنید، حساسیت شما به اخبار منفی بیشتر است یا اخبار مثبت؟ از پاسخ به این سوال، می‌توانید نحوه تفکر خود را تشخیص دهید؛ تفکر جامع و کلان یا تفکر غربالی؟!! ✍ادمین عقال
🔴دور برگردان /حرکت گوشت های لخت در خیابان یکی از امام جماعت‌های ترکیه گفته:«خیابونامون مثل مغازه قصابی شدن، ادم از دیدن اینهمه گوشت لخت تو خیابون بالا میاره، پوششی که بابابزرگامون تو اتاق خوابهاشون هم نمیدیدن امروز ما داریم تو کوچه بازار میبینیم»! ‏ برخی احزاب مثل حزب عدالت و توسعه و حتی غالب جامعه مدنی اقایان ازش حمایت کردن و تصمیم گرفتن کمپینی راه بندازن و از بانوانشان بخوان مناسبتر لباس بپوشن! یعنی یجورایی گشت ارشاد خانوادگی میخوان راه بندازن، جالبه که راه رفته رو دارن برمیگردن! 🗣ندا شکیبا
📚 حجاب 📜 تهاجم فرهنگی، مثل خودِ کار فرهنگی، اقدامِ آرام و بی سر و صدایی است. یکی از راههای ، این بوده است که سعی کنند جوانان مؤمن را از پایبندیهای متعصّبانه به ایمان، که همان عواملی است که یک تمدّن را نگه میدارد، منصرف کنند. همان کاری را که در اندلس، در قرنهای گذشته کردند. یعنی جوانان را در عالم، به فساد و شهوت‌رانی و میگساری و این چیزها مشغول کردند. این کار، حالا هم انجام میگیرد. 📜 من بارها گفته‌ام: عدّه‌ای وقتی در خیابان نگاه میکنند و زنانی را میبینند که حجابشان قدری ناجور است، دلشان خون میشود. بله؛ این کارِ بدی است. اما کارِ بد اصلی، این نیست. کارِ بد اصلی آن است که شما در کوچه و خیابان نمیبینید! کسی به کسی گفت: «چه کارمیکنی؟» گفت: «دهل میزنم.» گفت: «چرا صدای دهلت در نمی‌آید؟» گفت: «فردا صدای دهل من درمی‌آید!» صدای فروریختن ایمان و اعتقاد ناشی از تهاجم پنهانی و زیرزیرکی دشمن -اگر شما ملت و عناصر فرهنگی بیدار نباشید- خدای نخواسته، آن وقتی درمی‌آید که دیگر قابل علاج نیست! 📜 جوان جبهه رفته(جوان مومن) ما را اگر محاصره کردند؛ اگر اوّل یک ویدئو در اختیارش گذاشتند و بعد او را به تماشای فیلمهای جنسىِ وقیح وادار کردند؛ شهوت او را تحریک کردند و بعد او را به چند مجلس کشاندند، چه خواهد شد؟! وقتی تشکیلاتی وجود داشته باشد، جوان را در اوج نیروی جوانی، فاسد میکنند. و حالا دشمن این کار رامیکند. ۱۳۷۱/۰۵/۲۱ بیانات در دیدار جمعی از کارگزاران فرهنگی
از بی عاری قشر متمول همین بس که ده‌ها کیلو گوشت در این گرونی می‌خرند و در محله‌های فقیرنشین میبرند و جلوی چشم فقرا میدن به سگهای ولگردی که امنیت همون فقرا رو هدف گرفتند بماند که همینا ایام حج و محرم که میشه حج رو تقبیح میکنند و نذری محرم رو اسراف ... 🗣سپه سالار
🟨⚠️*دست روباه پیر استعمار انگلیس خبیث را در پروژه ''نه به حجاب اجباری'' ببینید*‼️ 💠 *وضعیت زنان در انقلاب اسلامی* ۱- حجاب اجباری مطرح می‌شود تا خدمات انقلاب به زنان دیده نشود. ۲- امید به زندگی زنان ۵۴ بوده و امروز ۷۸ است. ۳- سه هزار و پانصد پزشک زن داشتیم الان ۶۰ هزار پزشک زن و ۳۰ هزار پزشک متخصص داریم. ٤- نویسنده داستان زن کمتر از ۱۰ نفر بودند و امروز ۴ هزار نویسنده داستانی داریم. ۵- درصد کارکنان زن عالی رتبه از ۱۱ به ۴۲ درصد رسیده است. ۶- سازمان‌های غیردولتی زنان از ۱۰ به ۲۰۰۰ رسیده است. ۷- هم اکنون ۸.۵ درصد قضات زن هستند (از ۳۰ نفر به ۱۰۰۰ نفر رسیده) ۸- سی و پنج هزار زن مربی و ۱۶ هزار داور زن داریم. ۹- از هر ۱۰۰۰۰ زن ۳۰۰ نفر در وضع حمل فوت می‌شد که الان به ۱۹ رسیده است. ۱۰- تصویب ۱۶۱ قانون در حوزه زنان و خانواده ۱۱- کارگردان زن نداشتیم الان بیش از ۲۰ کارگردان زن سینما و تئاتر داریم. ۱۲- از ۳۹ زن وکیل به بیش از ۲۵۰۰۰ زن وکیل رسیدیم. ۱۳- از ۱۰۰ پلیس زن به ۷۲۰۰ پلیس زن رسیدیم. ۱٤- ۱.۴ درصد اساتید دانشگاه زن بودند و امروز ۲۴ درصد میباشد. ۱۵- دانش‌آموختگان زن ۶ درصد بودند و امروز ۴۴ درصد می باشد. ۱۶- سی و پنج درصد باسواد بودند الان ۹۰ درصد باسواد هستند. ۱۷- از ۷ رشته به ۴۰ رشته ورزشی زنان رسیدیم. ۱۸- ورزشگاه های اختصاصی زنان ۳۰ برابر شده. این موارد تنها بخش ناچیز و کوچکی از اقدامات جمهوری اسلامی در مسیر عدالت انسانی و احیای شخصیت زن مسلمان ایرانی است. ⛔🔘 *موضوع جعلی و انگلیسی ''نه به حجاب اجباری'' یک آدرس عوضی از سوی نظام سلطه و عوامل داخلی دشمن برای پنهان سازی خدمات نظام اسلامی در راه احیای شخصیت والای زن مسلمان ایرانی است.*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتونی هم حجاب داشته باشی و هم پست و مقام، اونم در کشوری که شدیدا با مسلمانان مخالف، بی‌حجابی رو قانون و لایحه تبعیض مذهبی صادر کردن! خانم فاطمه پیمان، نماینده افغان‌تبار سنای استرالیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حریم ها از جنس 🔷 یکی از چالش‎های مطرح شده امروز این است که، مسئله اصلی مردم است و مسئله برای مردم اولویت ندارد. ✅ اما بررسی ها نشان می‎دهد که این ادعا درست نیست. 🌴 مشکلات اقتصادی، زندگی را با مواجه می‎کند، 🔥 اما مشکلات ناشی از عدم رعایت حریم ها و بی بندوباری ها در جامعه، را می سوزاند. 🎙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*باز محرم شد و ایام تو* *هرچه فراموش به جز نام تو* *نام تو یعنی همه ی نامها* *نام تو تسبیح و مناجات ما* *ای همه تاریخ عزادار تو* *وسعت جغرافی ایثار تو* *راز و نیاز همه افلاکیان* *مـهـــر نمــاز همه خاکیان* *من نه فقط مرثیه ساز توام* *شاعر هفتاد و دو راز توام* *گرچه تو رازی و نمیدانمت* *هرچه که می پرسم و می خوانمت* 🕊️🖤🕊️🖤🕊️🖤🕊️🖤🕊️
🔴 پنج گروه که در آن‌ها نمی‌کند ❤️امام صادق(علیه‌السلام) فرمود: 😈 شیطان می‌‌گوید نسبت به پنج نفر هیچ راه نفوذی ندارم ولى دیگران در چنگ من هستند: 1⃣کسى که با صدق نیت به خدا پناه ببرد و در همه کارهایش به خدا توکل کند، 2⃣و کسى که در شبانه روز به صورت فراوان تسبیح خدا را بگوید، 3⃣و کسى که براى برادر مؤمنش آنچه را بپسندد که براى خود مى‌‌پسندد، 4⃣و کسى که هنگام مصیبت بى تابى نکند 5⃣و کسى که خشنود باشد به آنچه خداوند براى او قسمت فرموده و دیگر غم روزى خویش نخورد. 👈ذکرهایی برای دوری شیطان (لاحول والا قوه الا بالله العلی العظیم، صلوات و استغفرالله ربی و اتوب الیه) 📚 الخصال، جلد ۱، صفحه ۲۸۵