eitaa logo
حجاب؛ محدودیت یا مصونیت
133 دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
7.8هزار ویدیو
38 فایل
مطالب این کانال حول محور حجاب و موضوعات مرتبط با آن نظیر حیا، غیرت، عفت و... است. امیدوارم که مورد استفاده هرچه بیشتر قرار گیرد. التماس دعا @hejabezahraii
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تجربه نا امنی😔تجربه راتجربه کردن خطاست! بدون بصیرت محکوم به تکرارتاریخ میشویم😊که نمیذاریم اینطورشودبه یاری خدا🙏
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️خیییییییلی جالبه🤔 حتما ببینید و نشر دهید 🔰 انتقاد صریح ، قاطع و بجای بهروز افخمی از موضع‌گیری خصمانه سلبریتی‌های... 🔰 در برنامه ثریا: 🔰نه تنها سینما نتوانسته کاری بکنه بلکه برنامه‌های نمایشی تلویزیون هم مسئول بخشی از این آشوب‌ها و بهم ریختگی‌هاست در واقع مسئول تربیت و بی تربیت بار آوردن سلبریتیا که در جایگاهی نیستند که...‼️ 🔰فیلمسازهای ما از تهران که بیرون نمی‌روند هیچ، 💢خود تهران را هم نمی‌شناسند. 💢بعد فکر می‌کنند باید حتما اظهار نظر کنند 🔰 راجع به اتفاقاتی که دارد درون مملکت می‌افتد😳🤔‼️
ظلمی که به تک فرزندان می‌شود «مریم اردبیلی» مادر پنج فرزند، پزشک، دکترای رشته آینده‌پژوهی و کارشناس مسائل زنان و خانواده گفت: ❇️ خانواده‌های کنونی بسیار بیشتر از قدیمی‌ها تربیت فرزند را سخت می‌گیرند و تمرکزی که روی یک فرزند در یک خانواده وجود دارد بزرگ‌ترین ظلمی است که از نظر تربیتی بر او روا داشته می‌شود. 👈 در گذشته کودکان با هم بزرگ می‌شدند و این شیرین‌ترین و سالم‌ترین مرحله رشد آنها بود؛ اما اکنون کودکان با بزرگان فامیل بزرگ می‌شوند و حس شیرین کودکی کردن با کودکان همسن و سال را تجربه نمی‌کنند. ❌ تمرکزی که خانواده‌های کنونی بر روی نابغه‌پروری فرزندان دارند سلامت روح آنها را به مخاطره می‌اندازد.
اگر مراقب نباشید رسانه‌ها با شما کاری خواهند کرد که از مظلوم متنفر باشید و به ظالم عشق بورزید...
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 وقتی خبرنگار زن حاضر در شهر خرسون در بخشی از صحبتهاش گفت که ارتش اوکراین به اماکنی مثل بیمارستان‌ها حمله کرده شبکه فرانسوی سریعا ارتباط زنده‌اش با این خبرنگار رو قطع کرد! زبان اصلی
چرا حجاب آمریکایی رو دوست دارید ولی پلیس آمریکایی رو نه؟ چرا در حد و حدود پوشش یاد غرب میفتید تو ابهت پلیس و رفتارش یاد نهج‌البلاغه؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 غزاله چلابی که اول مهر خبرهای قتلش رسیده بود ولی به اصطلاح بود، با فروکش کردن اعتراضات و لو رفتن دروغ کشته‌های قبلی الان زمان مناسبی برای بازنشرش است! 🔹 الان شما تیر خوردن آدم دیدید؟ تشخیص غزاله و غیرغزاله‌اش بماند. بیشتر به نظر میرسد فیلمبردار که خود «نمی‌ترسید» بعد از شنیدن صدا، از ترس گوشی از دستش افتاده و در رفته. ملتی که از بالای سرش رد میشوند نه تنها خم نمی‌شوند و کمکی نمی‌کنند، بلکه نگاهش هم نمیکنند و می‌روند. تنها یک نفر خم می‌شود که گوشی را بر دارد. واکنش ملت به آدم تیر خورده اینطوری است؟ ✅ اینهمه دوربین به دست، یک‌نفر از کشته این غزاله حتی فیلم سریع هم نگرفته! در حالیکه یک دهم این را به اسم کشته فیلم می‌گرفتند و همان موقع برای شبکه ها می‌فرستادند!
وقتی پلیس کشور فرانسه به جای سرکوب به مردم معترض آب رایگان میدهد
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از زیبــاترین سڪانـس هـای دیــدار رهبــر انقلـاب با نخبگــان
16143488208205352061886.mp3
5.06M
میشناسی منو نوکر بدکار تو هستم جز بار گناه هیچی ندارم توی دستم یا صاحب الزمان 😭 سید رضا نریمانی
💢همزمان که زنانی در فرانسه زیر باتوم پلیس نوازش می‌شن، زنانی در قم برای حضور تاریخی یک دختر در شهرشون جشن می‌گیرن. 🔹رسانه‌ها این‌قدر ما رو بمبارون خبری می‌کنن که نه فرانسه رو ببینیم و نه قم؛ فقط مهسا امینی! پنجشنبه ۲۸ مهرماه روز ورود حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها به شهر قم «ضحی احمدی»