فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️جواب کوبنده مردم به مزخرفات یک برانداز ساکن مشهد !
✍️🏻مردم سر امام رضا(ع) حساس اند !
┄┅═✧❁🌺❁✧═┅┄
@hejabezahraii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرف طلبکاره
بجای اینکه بگه اشتباه کردم تو این ایام تعطیلی و شلوغی آخر سال بلند شدم برم شمال
از همه شمالی ها هم معذرت بخواد که باعث سخت شدن زندگی اونا شده
میگه چه وضعشه😐🤦♂
مجبورید مگه تو این ایام برید شمال؟ اگه رفتید باید خودتونو برای این شرایط آماده کنید
والا ایران هزارتا جای دیگه داره برای مسافرت، همش شمال شمال.
┄┅═✧❁🌺❁✧═┅┄
@hejabezahraii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا این فیلم را ،چند بار ببینیدتا از موضوع حاکمیت و خواص بعد از حضرت رسول الله در جامعه اسلامی آگاه شوید وبرای دیگران بفرستید...🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
┄┅═✧❁🌺❁✧═┅┄
@hejabezahraii
.
♨️ هزاران آزار جنسی در بیمارستانهای انگلیس !!
🔹به گزارش گاردین بیش از ۲۰ هزار مورد خشونت جنسی بیماران توسط ۲۱۲ مرکز خدمات بهداشتی درمانی انگلیس ثبت شده است ...
🔹داده ها نشان میدهد که این ۲۰ هزار مورد کمتر از ۶۰ درصد کل حوادث ادعاهای فاش شده را تشکیل میدهد ...
🔹کارکنان بیمارستانها اغلب تحت فشار بالادستیها شکایت خود را مطرح نمیکنند و در عوض به بخش ها و مکان های دیگر منتقل میشوند ...
🔹هیدیر بینینگ ؛ موسس شبکه حقوق زنان : بیمارستانها حوزه پنهان خشونت جنسی هستند بایستی برای جلوگیری از این آزار جنسی اقدامات ایمنی از جمله بررسی سیستمهای ورودی خروجی و نصب دوربین بر لباس کارکنان انجام گیرد !
┄┅═✧❁🌺❁✧═┅┄
@hejabezahraii
36.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶نقش بانوان مبارز در شکل دهی به نهضت های دینی
➖نقش پررنگ و کلیدی بانوان در به ثمر نشستن تلاشهای ائمه علیهمالسلام
➖چرا نهضت ما در اسلام، اشک بر امام حسینع است؟
➖چرا حضرت عباسع به دور از بقیهی شهداء مدفون هستند؟
┄┅═✧❁🌺❁✧═┅┄
@hejabezahraii
🔴❌بی_حجابی تجاوزی آشکار به حریم حقوق شهروندی است!!!
قبل از ورود به ماهیت بحث ، لازم است در پاسخ به اظهار نظر غیرکارشناسانه ونقد غیر منطقی وبیانات غیر حقوقی وایرادات غیر اصولی وبی اساس ، برخی از مدعیان روشنفکری ، از جمله که در رد افاضات ناصواب برخی آخوندهای غرب زده وسکولار که مخالف برخورد انتظامی با پدیده بی حجابی و قانون پذیر و قانونمند کردن مقوله عفاف وحجاب در جامعه اسلامی هستند ، وبدون هرگونه پشتوانه علمی وعقلی ، وبرخلاف نصوحات صریح قرآنی وروایی ، پوشش بیرونی زنان ومردان را ، در زیرمجمموعه حریم خصوصی و حوزه خصوصی افراد قلمداد می کنند و با همین استدلال ، ورود قانون به حوزه خصوصی وحریم شخصی افراد را ؛ ممنوع وناپسند می دانند ،
بدواً ، این دسته از آقایان وخانمها را ، به مطالعة اجمالی تاریخچه حجاب در جهان قبل از اسلام و در بین پیروان ادیان مختلف توصیه می کنم .
اگر هم این بزرگواران به علت ضیق وقت به مطالعة چند صفحه اول کتاب حجاب علامه شهید مرتضی مطهری بسنده کنند ، و یا به مطالعه قوانینی که در سالهای اخیر در اروپا ، خصوصاٌ در دانشگاههای غربی پیرامون اجباری نمودن نوعی پوشش در بعضی از اماکن ؛ از جمله اماکن آموزشی تصویب شده مبادرت نمایند ، کفایت می کند و آنچه مقصود ماست حاصل می گردد .
سپس مطالعة تدقینی تاریخ طلوع خورشید عالمتاب اسلام ناب محمدی (صلوات الله علیه ) و مداقه در تاریخ نزول قرآن کریم و دقت نظر در تاریخ ابلاغ آیة حجاب و شأن نزول آن ، و مطالعة تطبیقی تاریخچه حجاب پس از اسلام را نیز را به این حضرات متذکر می شوم .
توجه به فلسفة بعثت انبیاء ، خصوصاً تأمل و تعمق در فلسفة بعثت خاتم الانبیاء و المرسلین حضرت محمد بن عبدالله (ص) و فلسفة نبوت و امامت در اسلام و ایضاً فلسفة سیاست و قانونگذاری در شریعت اسلام ناب ، از جمله اموری است که آقایان را به آن دعوت می نمایم .
همچنین مطالعه تاریخ بیست و سه سالة دوران رسالت پیامبر اسلام (ص) و مطالعة تاریخ زندگی و دوران امامت جانشینان بر حق رسول خدا ، ائمة اطهار سلام الله علیهما اجمعین ، و دقت نظر در تاریخ غیبت آخرین ستارة درخشان امامت و ولایت ، حضرت بقیه الله العظم ارواحنافدا ، و چگونگی ادارة جامعة اسلامی توسط فقهاء و نواب خاص در زمان غیبت صغری و فقهاء و نواب عام آن حضرت در زمان غیبت کبری ؛ و روش مدیریت و نحوة برخورد آنها با مقولة حجاب و عفاف ؛ از جمله مسائلی است که به منتقدین برخورد انتظامی با بی حجابی و کسانی پوشش بیرون از خانه را امری شخصی وخصوصی می دانند وهمچنین افرادی که ، اجرای قانون حجاب را صرفاً ، منوط به انجام کارهای فرهنگی می دانند توصیه می شود .
با امعان نظر به جمیع جهات مذکوره ، آنچه مسلم است و به عنوان نتیجة مطالب ذکر شده می توان به جرأت بیان نمود ، این است که در زمان ما ، قانون حجاب یک امر تأسیسی و مسئلة نو پیدا و داخل در امور مستحدثه فقهی نیست ؛ که قبل از اجراء نیاز به کار فرهنگی و اطلاع رسانی داشته باشد . بلکه قانون حجاب از جمله امور امضایی و قدیمی است که ، مدیران و مسئولین و دولتمردان و مردم جامعة اسلامی امروز ما ، کاری جز تبعیت و اجرای بلاقید و شرط آن را ندارند .
قانون حجاب که در چهارده قرن پیش توسط خداوند تبارک و تعالی ، از طریق ابلاغ وحی و نزول آیات شریفه 54 و 60 از سورة مبارکه احزاب و آیات شریفه 31 و 59 و 60 و 61 از سوره مبارکه نور ، به پیامبر اسلام (ص) ابلاغ شده و در طول تاریخ رسالت آن پیامبر آسمانی و ائمه اطهار (ع) بر چگونگی رعایت آن و تبیین حدود و ثغور و کیفیت پوشش و حجاب تأکید فراوانی شده است ، و مضافاً از تاریخ ابلاغ آیات مربوط به حجاب و پوشش ، تا به امروز چه تفسیرها و تحلیل ها و تأویل ها و شرح ها که بر آن نوشته نشده است . و چه کتاب ها و دستورالعمل هایی که توسط اسلام شناس ها و دانشمندان علوم اسلامی و قرآنی در این زمینه تهیه و تنظیم نگردیده است.
اینک جای سؤال است که، با توجه به این قدمت هزار وچهارصد ساله و این همه کارهای فرهنگی که در طول 14 قرن گذشته در باب حجاب و عفاف صورت گرفته است ؛ چه ضرورتی وجود دارد و چرا باید چشمان خود را به روی آن همه سابقة درخشان فرهنگی و مذهبی ببندیم و عقب گرد کنیم و بخواهیم همچون مسلمانان در صدر اسلام و انسان های بیگانه باحجاب و عفاف و پوشش ، مسلمانان جامعه خود را به بهانة کار فرهنگی و آشنایی با حجاب تا اینقدر تحقیر نماییم ؟؟؟!!!
متأسفانه افرادی که تازه با موضوع حجاب آشنا شده اند و از تاریخچه حجاب و عفاف قبل و بعد از اسلام هیچ اطلاعی ندارند و حتی از مبتدی ترین فرد در دروس فقهی و حقوقی عقب تر می باشند و آنطوری که باید ، با ضروریات و بایدها و نبایدهای دین مبین اسلام آشنایی ندارند ؛ فکر می کنند حجاب یک پدیدة نو ظهور و جدیدی است که ، قبل از اجرای قانون مربوط به آن، انجام کارهای فرهنگی را ضروری می دانند و برخورد انتظامی در
موقعیت کنونی را از مصادیق قبح عقاب بلا بیان می دانند ، بدون اینکه با معنی و مفهوم فقهی و لغوی این قاعده آشنایی داشته باشند .
اگر غیر از این بود کسی به خودش اجازه نمی داد ، دربارة موضوع روشنی که قانونِ آن ، بیش از هزار و چهارصد سال پیش ، توسط یگانه و یکتا قانونگذار صالح در جهان هستی یعنی خداوند عزّوجّل ، وضع و ابلاغ شده است و در طول هزار و چهارصد سال گذشته تا به امروز ، این همه مورد توجه بوده و دارای چنین سابقة اجرایی است ، چنین اظهارنظری را بیان کنند .
اولاً ، موضوعی مشمول قاعدة « قبح عقاب بلابیان » قرار می گیرد ، که قبل از وضع قانونی دربارة آن موضوع ، و همچنین قبل از هرگونه اطلاع رسانی به مردم دربارة وضع چنین قانونی ، دولت یا مجریان قانون بخواهند ، احدی از شهروندان را به علت نقض قانون مورد بحث ، یا به تعبیری، به علت نقض قانون نانوشته و یا قانون ابلاغ نشده و یا قانونی که دربارة آن اطلاع رسانی نشده است ، بازخواست یا عقوبت کنند .
تعریف یا معنی لغوی قاعده « قبح عقاب بلابیان » این است که : ( مجازات نمودن افراد ، قبل از وضع قانون و ابلاغ قانون و اطلاع رسانی نسبت به آن قانون ، به استناد چنین قانونی ، قباحت دارد یا زشت است .
چطور ممکن است ، اجرای قانون حجابی که چهارده قرن پیش وضع شده و تک تک مسلمانان مخصوصاً جامعة نسوان ، از دورة طفولیت به صورت غریزی و ناخود آگاه به سمت و سوی حجاب و پوشش سوق پیدا می کنند و در طی این چهارده قرن ، هزاران کتاب و مقاله و میلیون ها جلسة سخنرانی و موعظه و میلیاردها ساعت کار فرهنگی و در رأس همه دهها هزار حدیث نورانی از اهل بیت عصمت و طهارت دربارة آن جمع آوری وانجام و ابلاغ شده است مشمول قاعدة قبح عقاب بلا بیان باشد ؟؟؟!!!
در فرض محال ، اگر قانون حجاب برای اولین بار توسط جمهوری اسلامی ایران پس از 22 بهمن 1357 وضع شده باشد ، باز هم با چهل و پنج،شش سال سابقة اجرایی و آشنایی و آگاهی از آن ، خیلی ساده اندیشی و خنده دار است که ، بخواهیم چنین قانونی را مشمول چنین قاعده ای بدانیم .
نگارنده معتقد است صاحبان چنین ایده و تفکری ، خواسته یا ناخواسته بزرگترین توهین ممکن را به خداوند و رسول خدا و ائمه اطهار و علمای اعلام و اندیشمندان اسلامی از ابتدا تا کنون و به شور و شعور دینی و فرهنگی و فهم اجتماعی و درک سیاسی ملت اندیشمند و مسلمان نموده و متأسفانه ملت بزرگ و شریف ایران را ، آنقدر نسبت به موضوع و حکم حجاب و عفاف و مقولة بی حجابی ، جاهل و ناآگاه فرض نموده اند که چنین اظهارنظرهایی مینمایند.
از اظهارنظرهای افراد موردنظر چنین بر می آید که ، آنها بر این باورند که : ( هنوز جامعة رشید وعاقل بالغ ایرانی نمی داند که ، رعایت حجاب و پوشش اسلامی برای زن و مرد واجب است و یا اینکه بر این باورند که ، ایرانیان بعد از گذشت هزار چهارصد و سی و یک سال ، از هجرت پیامبر و طلوع خورشید بی غروب اسلام و گذشت هزار چهارصد سال از ابلاغ قانون حجاب ، هنوز خوب و بد حجاب را نمی دانند و جاهل است و حسن و قبح برهنگی را تشخیص نمی دهند . ) و به همین خاطر آقایان معتقدند که اول باید حسن قبح حجاب به مردم تفهیم شود و مردم را به خوب و بد حجاب آشنا کنند و پس از گذشت زمانی ، به نصیحت و الزام متخلفین بپردازند .
به این حضرات توصیه می شود ، به منظور پی بردن به میزان آگاهی و آشنایی ملت شریف ایران اسلامی ، به مقولة حجاب و ضروری دانستن رعایت آن ، مدتی دختر خانم های زیر پنج سال موجود در خانواده های خود را ، تحت نظر قرار دهند ، ودقت کنند تا متوجه شوند ، آنها با بازیهای کودکانه و سرگرمی های روزانة خود ، چگونه وانمود می کنند که ، به اندازة یک انسان بالغ و صاحب تحصیلات عالیه و تکمیلی ، با مقوله حجاب و عفاف آشنا است وحسن وقبح آن را میدانند .
حجاب و پوشش یک امر فطری و غریزی است ، و بی تردید بیان چنین مطالب غیر اصولی و غیرمنطقی و غیر عقلانی دربارة حجاب و موضع گرفتن دربرابر برخورد انتظامی با بی حجابی و بی عفتی در جامعه ، جز مغلطه کاری و سفسطه بازی و عناد و لجاجت با دلسوزان فرهنگی نظام و سنگ لای چرخ مقولة امر به معروف و نهی از منکر گذاشتن نبوده و سرانجامی جز خوشحال نمودن دشمنان قسم خوردة اسلام و نظام اسلامی و ناراضی و ناراحت کردن صاحبان اصلی انقلاب اسلامی یعنی همان پابرهنگانی که امام راحل به آنها افتخار می کرد و نگارنده این سطور ، با کمال افتخار خود را خاک پای آن پابرهنگان می داند ، نتیجه ای نخواهد داشت .
واما از منظر دیگر ، عدم رعایت پوشش مناسب در حریم عمومی وحوزه عمومی جامعه اسلامی ویا به تعبیر ساده تر ، کسانیکه بیرون از خانه ، حجاب وپوشش اسلامی خودرا متناسب با عرف وسنت جامعه ای که درآن زندگی میکنند ، ومطابق با دستوالعمل های اسلامی وشئونات اخلاقی وانسانی رعایت نمی کنند ، بزرگترین ظلم وتعدی را نسبت به دیگر شهروندان خود که ، مقید به رعایت اصول اخلاقی هستند
وهمواره مترصد ومستعد هستند که ، نگاههای خودرا از نامحرمان حفظ کنند ودوست ندارند در اماکن عمومی وحریم عمومی شاهد صحنه های مهیج شهوت وامور جنسی باشند مرتکب می شوند.
نگارنده معتقد است که ، بدحجابی نوعی اعتراض و هنجارشکنی آشکار وناهنجاری علنی است که ، با سبق تصمیم وبا اهداف از قبل تعیین شده وبرنامه ریزی شده فعلیت می یابد .
بدین صورت که ، فرد بدحجاب ، با تن ندادن به قوانینی که درباره نوع پوشش در حریم عمومی وضع شده است ؛ عزم خودرا جزم نموده که با این کار ، به طریقی اعتراض ونارضایتی خود را به این قانون وحکم شرعی ومقوله اجباری بودن حجاب در حوزه عمومی ، یا به عبارتی مقاومت خودرا در مقابل احکام تشریعی و وجوبیت حکم حجاب وحرمت بد حجابی نشان دهد وبه عرصه نمایش بگذارد . در حالیکه این نوع اعتراض ، بدترین نوع تجاوز آشکار به حقوق شهروندی وحریم عمومی جامعه است .
واما خطاب به کسانیکه پوشش بیرون از خانه را ، جزو امور شخصی وداخل در حریم خصوصی افراد میدانند ، عرض می شود که ، شما که قادر به تمیز بین امور شخصی وعمومی نیستید و عاجر وناتوان از تشخیص بین حوزه خصوصی و حوزه عمومی هستید ؛ وایضاً فرق بین حق الناس وحق الله را نیز نمی دانید وبا معنی ومفهوم تکلیف وحق آشنایی ندارید ؛ چرا و چگونه به خودتان اجازه می دهید که وارد مقوله مهم وفلسفی واخلاقی وعقیدتی حجاب وعفاف شوید ؛ که دنیا وآخرت هرانسانی را تحت تأثیرات خود قرار می دهد ؟؟؟!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅اهمیت تمرین حجاب برای دختران
🔰استاد# حجت الاسلام والمسلمین کافی
┄┅═✧❁🌺❁✧═┅┄
@hejabezahraii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نماینده مجلس: نیاز به قوانینی برای حفاظت از پلیس داریم
🔸بیژن نوباوه، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: سردار رادان در کمیسیون فرهنگی تصاویری را نشان داد که نتوانستم تا انتها ببینم. پلیس به خانومی که عریان بود تذکر میدهد و طرف، چایی خود را به صورت پلیس پاشید؛ این افراد میخواهند نظام را بزنند، به پلیس حمله میکنند.
┄┅═✧❁🌺❁✧═┅┄
@hejabezahraii
وقاحت را از حسین سلاح ورزی یاد بگیرید!
فسادی نیست که به اسمش ثبت نشده باشد، هرگاه مسئولیتی میگیرد صدای اعتراض نیست که بلند نشود. بعد علیه میثم مطیعی توییت میزند.
آقای سلاح ورزی، تایلندی که شما برای فساد میروید با تایلندی که میثم مطیعی رفته است از زمین تا آسمان تفاوت دارد.
┄┅═✧❁🌺❁✧═┅┄
@hejabezahraii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹امیرالمومنین امام علی علیه السلام:
🌸یَظْهَرُ فِی آخِرِ الزَّمانِ وَ اقتِرَابِ السَّاعَةِ وَ هُوَ شَرُّ الاَزمِنَةِ نِسْوَةٌ کَاشِفاتٌ عَارِیاتٌ مُتَبَرِّجاتٌ مِنَ الدِّینِ دَاخِلاتٌ فِی الفِتَنِ مَائِلاتٌ اِلَی الشَّهَواتِ مُسرِعاتٌ اِلَی اللَّذَّاتِ مُستَحِلّاتٌ لِلْمُحَرَّمَاتِ فِی جَهَنَّمَ خَالِداتٌ.
🍀در آخِرُالزّمان و نزدیک شدن قیامت که بدترین زمانها است زنانی ظاهر میشوند که برهنه و عریان هستند! زینتهای خود را آشکار میسازند، به فتنهها داخل میشوند و به سوی شهوتها میگرایند! به سوی لذتها میشتابند، حرامهای الهی را حلال میشمارند و در جهنم جاودانه خواهند بود.
📚من لا یحضره الفقیه، ج۳، ص۳۹۰.
┄┅═✧❁🌺❁✧═┅┄
@hejabezahraii
📢 برداشتن "فیلترینگ" و بازپسگیری "لایحه حجاب و عفاف" دو گام اولیه برای رسیدن به آشتی ملی و تداوم وفاق ملی است
🗣️زهرا نژادبهرام فعال سیاسی اصلاح طلب:
◀️ به نظر شاید گام نخست برداشتن فیلترینگ باشد که نشان دهد تمایل به وفاق و آشتی ملی در حاکمیت وجود دارد. گام دوم بازپسگیری لایحه عفاف و حجاب است که ناامنی اجتماعی را به زنان ما تحمیل میکند و در نهایت این گامهای اولیه است و امیدواریم این دو موضوع بتواند بستری برای آشتی ملی و تداوم وفاق ملی شود.
_
اصلاحات نیوز
#نفاق_میلی
┄┅═✧❁🌺❁✧═┅┄
@hejabezahraii
🔷در کشور چه خبر است؟!
▫️دانشگاه اصفهان در اقدامی عجیب اسم دانشکده ریاضی و آمار را به نام یک فرد بی حجاب ضد ایرانی مریم میرزاخانی نامیده است.
چرا باید نام دانشکده به نام فردی اختصاص یابد که هیچ اقدام مثبتی برای کشور و مردم انجام نداد؟؟ ما مگه مشاهیر ریاضی در کشور کم داریم ؟؟ ایشون دقیقا چه خدمتی به کشور کردند ؟؟ چرا باید اسم چنین فردی که خودش را مخالف فرهنگ و ارزشهای کشور میدونست روی دانشکده ای در جمهوری اسلامی ایران گذاشته بشه؟ نهادهای مسئول خواب تشریف دارند؟؟. منتطر پاسخ نهادهای نظارتی هستیم.
┄┅═✧❁🌺❁✧═┅┄
@hejabezahraii
🟢 به عنوان یک روانشناس کم سواد عرض میکنم:
۱-کسی که به عمد برهنه میشه نمیخواد چشمهاشو ببینید... بدنش رو نمایش داده!
۲-کسی که اظهار میکنه در "برهنه نمایی" یک زن، به چشمهای اون توجه کرده سه حالت داره:
یا دروغ میگه
یا دروغ میگه
یا بیماره!
🗣 🔮سعید خان(صبح فردا)
┄┅═✧❁🌺❁✧═┅┄
@hejabezahraii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هزینههای فوتبال در ایران بیشتر است یا مناسک مذهبی؟
🔶 میثم مهدیار - عضو هیئت علمی دانشگاه: فوتبال ایران کاملا دولتی است و اعداد و ارقامی که برای این ورزش هزینه میشود بسیار بیشتر از پولی است که برای مناسک مذهبی در نظر گرفته شده در حالیکه این آیینها هم در نهایت به نفع جامعه هستند.
┄┅═✧❁🌺❁✧═┅┄
@hejabezahraii
وفاق ملی مفهوم روشنی دارد. ولی بکارگیری آن بعنوان شعار دولت چهاردهم همواره با سوالاتی همراه بود.
گذشت زمان کم کم افق را روشن تر نموده و اهداف آن رفته رفته شفافتر می شود.
✍وفاق ملی در اندیشه اصلاح طلبان حاکم یعنی سکوت ملی در برابر حاکمیت اصحاب فتنه بر بدنه اجرایی کشور.
✍وفاق ملی یعنی رفع فیلترینگ و برداشتن خاکریزها از میدان و باز گذاشتن مسیر تهاجم سنگین فرهنگی و اعتقادی و اخلاقی برای دشمن.
✍وفاق ملی یعنی آنچه در جنبش فواحش با آشوب و اغتشاشات بدست نیامد و باعث ناکامی اصحاب فتنه شد این بار از مجرای نهادهای قانونی بدست آمده و هر آنچه بوی ترویج عفاف و حجاب و مبارزه با هرزگی و برهنگی می دهد سرکوب گشته و حتی لایحه عفاف و حجاب که در سایه بی عرضگی مجلس قبل هنوز به نتیجه نرسید از سوی دستگاه اجرایی پس گرفته شود و....
✍احتمالا وفاق ملی در آینده نزدیک یعنی اعلان رسمی آزادی کشف حجاب و مبارزه و سرکوب آمران به معروف و ناهیان از منکر به جرم تذکر بابت عفاف و حجاب.... تبدیل شدن سواحل ایرانی به آنتالیا ایرانی و تامین امنیت برهنگان و....
✍وفاق ملی یعنی محکومیت شعارهای انقلابی و ارزشهای دینی با نام تندروی و تعصب و جمود و سکوت همگانی در برابر رسمیت بخشیدن ارزشهای غربی و....
┄┅═✧❁🌺❁✧═┅┄
@hejabezahraii
✔️اجرای سیدحمیدعلیزاده
۳سال زینب موسوی با زشت ترین و لوده ترین و سخیف ترین حالت ممکن،به اسم طنز دروغ گفت،توهین کرد،تهمت زد،صدای این جماعت درنیامد،ولی حالا یهو با اولین ویدئوی طنز سیدحمیدعلیزاده قاطی کردند.
┄┅═✧❁🌺❁✧═┅┄
@hejabezahraii
⭕️جناب سلاح ورزی! تایلند ۴ هزار مسجد داره و شیعه دومین مذهب بین مردم تایلند است.
دکتر مطیعی به دعوت شیعه ها برای اقامه عزای اهل بیت رفت اونجا
فکر نکنید هرکی میره اونجا قراره مثل رفتارهای امثال شما رو داشته باشه و جایی که میره مکان شماها توی تایلند باشه😊
جدی جدی فکر میکنن تایلند فقط برا عیش و نوشِ🤦♂
┄┅═✧❁🌺❁✧═┅┄
@hejabezahraii