✨﷽✨
استاد پناهیان :
🏴چرا مردم مدینه حضرت فاطمه(س) را یاری نکردند؟
➖ یکی از زشتترین انواع ترسها در جامعه «ترس از تحقیر و سرزنش» است که یک ترس روانی است. این بدتر از ترسِ از مرگ یا فقر است که سلطهگران بهکار میگیرند.
➖ مردم کوفه از سرِ چه ترسی امام حسین (ع) را یاری نکردند؟ ترسیدند که مبادا لشکر یزید بیاید و آنها را تکهتکه کند. اما در فاطمیه، مردم از چه چیزی ترسیدند و نالۀ حضرت فاطمه (س) را جواب ندادند؟ آیا کسی تهدید کرده بود که آنها را تکهتکه میکند؟
➖ وقتی امام حسین (ع) صدا زد «هَل مِن ناصرٍ ینصُرنی» هرکسی به ایشان کمک میکرد، کشته میشد، اما وقتی حضرت فاطمۀ زهرا(س) بین در و دیوار ضجه زد، اگر کسی به ایشان کمک میکرد، کشته نمیشد. کمااینکه زبیر با شمشیر آمد که مثلاً کمک کند، اما شمشیرش را گرفتند و خودش را نکشتند.
➖ در مدینه نه ترس از فقر بود، نه ترس از کشتار بود، بلکه یک ترس روانی وجود داشت؛ مردم مدینه در رودربایستیِ همدیگر ماندند و حضرت فاطمه (س) را کمک نکردند، آنها سکوت زشتی کردند و این خیلی خیانتکارانه بود.
➖ یک جوّ روانی سنگین علیهِ حضرت علی(ع) ایجاد شده بود که هیچکسی به ایشان کمک نمیکرد. حتی نقل شده است تعداد زیادی در یک شب به حضرت علی(ع) وعدۀ یاری دادند اما روز که شد، در رودربایستی ماندند و نیامدند.
▪️روزهاي آخر، از شهادت هم سخت تر بود...
وقتي مادر در بستر بيماري باشد و
کاري از دستت برنيايد
وقتي چشم هاي خسته مادر را ببيني و بداني مادر ديگر ماندني نيست
اوج درد، همين شب هاي شرمندگي است
شب هاي سردِ سکوتِ خانه علي و دست هاي سردِ مادر...
سردي اين شب هاست که شيعه را براي گرماي روزهاي انتقام مشتاق ميکند؛
و چنان شوقي در تو به وجود مي آورد که هر لحظه را به شوقش زندگي ميکني؛
حتي اگر بين مردم باشي
حتي اگر بالاي منبر
گريه ميکني و «شَوْقاً لِرُؤْيَتِهِ» سر ميدهي
حتي اگر علي باشي...
🍃🌺اللّهمَ عجِّل لِولیکَ الفرَج🌺🍃
#مناسبتی #فاطمیه
.
.
.
D1737339T14686818(Web) (1).mp3
10.06M
🔖منبر کامل 🔖
#حضرت_فاطمه سلام الله علیها
#استاد_رفیعی
💠حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها الگوی کامل جامعه 💠
خداوند در قرآن سه الگو برای ما قرار داده:
۱ - الگوی عام که کلی و فراگیر است، مثل این آیه که می فرماید: مردم تقوا داشته باشید و با صادقین و محسنین و متقین باشید.
۲ – الگوی خاص مثل حضرت آسیه همسر فرعون و همچنین پیامبرانی که نامشان در قرآن آمده است.
۳ – الگوی اخص مثل پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع)
حضرت زهرا (س) را الگوهای اخص مدح کرده اند. هر که فاطمه (س) را می خواهد ببیند، فاطمه (س) آئینه ی تمام صفات پدرش است، عبادت و اخلاق و مشی اش عین پدرش است. پیامبر (ص) فرمودند: اگر تمام خوبیها برجسته بشود، فاطمه می شود بلکه بالاتر است.
یکی از مهمترین ویژگی حضرت زهرا (س) ایستادگی در برابر انحرافات عقیدتی بعد از پیامبر (ص) و انحراف از مسیر ولایت است.
🌺ملیکا دختر ۹ ساله ای که تو بیمارستان بستری بود و رو در اتاقش نوشته بود
🌺لطفا آقایون یاالله بگن قبل ورود،
من امانتدار حجاب فاطمیام
👆👆👆
🌺چقدر دوست داشتنی و متین
🌺خدا کنه همه دخترای ما هم که مکلف شدن، همین طور محجبه و باوقار باشند
#ایران_اسلامی. #ایرانی_سربلند
#حیای_فاطمی. #غیرت_علوی
#ارتباطباجنسمخالف
❇️ تاثیر دوستی دختر و پسر در زندگی آینده آن ها تا چه اندازه خواهد بود❓
3⃣ آسیب تربیتی
دختری که با پسری و پسرانه ارتباط دارد جایگاه خود را به عنوان فردی شایسته برای تربیت در ذهن اولیای خانه و مدرسه و دوستانش از دست می دهد چنین دختری از سیر تعلیم و تربیت عقب میماند یا برخی از راهکارهای تربیتی را پذیرا نمی گردد
4⃣ آسیب معنوی
دختری که به صورت نامشروع با پسری رابطه دارد با گناه و معصیت از خداوند دور شده و از نظر اخلاقی نیز آسیب می بیند او دیگر از عبادت خود لذت نمی برد و احساس گناه و ملامت درون روح او را آزار می دهد مگر آن که توبه کند و راه پاکی را پیشه سازد
5⃣ ضعیف شدن حس اعتماد
دختران و پسرانی که بر اثر آشنایی در خیابان و محیط های دیگر و ایجاد علاقه و دوستی بهینه آنها اقدام به ازدواج می کنند گاهی در زندگی آینده دچار بی اعتمادی می شوند زیرا با خود میگویند همسر او که به راحتی با وجود شده است و با او ارتباط برقرار کرده است آیا امکان دارد که قبلاً با دیگری نیز شده باشد
ادامه دارد...
کتاب
#رازهایارتباطباجنسمخالف
نویسنده: مسلم داودی نژاد
✅@davodi_nezhad
#ارتباطباجنسمخالف
✔️ تأثیر دوستی دختر و پسر در زندگی آینده آن ها چه اندازه خواهد بود⁉️
🔹 دختران و پسرانی که از راه غیر مشروع با فردی از جنس مخالف رابطه دوستانه برقرار میکنند از جهات مختلف آسیب میبینند آسیب ها هرچند متوجه دختر و پسر است اما دامنه و شدت آن درباره دختران بیشتراست و این اسیب ها عبارتند از
1⃣ آسیب روانی
دختری که به پسری علاقه مند شده خود را در اختیار وی قرار میدهد پس از بی وفایی پسر و ترک وی به شدت دچار سرخوردگی میشود و گاهی تا مرز افسردگی و بیماریهای روانی پیش میرود اعتماد چنین شخصی از جنس مخالف به خاطر بی وفایی هایی که در نتیجه آن را دیده شده سلب خواهد شد و در زندگی آینده نمی تواند متعادل باشد
2⃣ آسیب های اجتماعی
دختری که با پسر ارتباط دارد و ارتباط آن آشکار می شود که این شخصیت جایگاه و شخصیت اجتماعی خود را از دست میدهد و تغییر می شود حتی اگر ازدواج کند نمی تواند زندگی متعادل داشته باشد زیرا ازطرف همسر و خانواده شوهر سرزنش می شود و به هر بهانه ای روابط قبلی وی را به رخ او میکشند
ادامه دارد...
کتاب
#رازهایارتباطباجنسمخالف
نویسنده: مسلم داودی نژاد
✔️@davodi_nezhad
#فاطمیه
✔️بانویی از جنس یاس
🏴فاطمه، بانوی غمین و مضروبی که هیچگاه غصّه ی بُغض دردناکش از نای آسمانی او شنیده نشد. فاطمه، یاس پیکری که همچون پرستوی پَر و بال شکسته، از ویرانه آبادِ دنیا به خدا آباد ملکوت کوچ کرد.
🏴حال دیگر علی مانده و یادگاری از دری نیم سوخته، که تا ابدیت، بوی دودِ اندوهش، پیکره ی بشریت را می آزارد. حال دیگر آسمانِ دل علی و فرزندانِ علی مانده و شب های شوم بی ستاره. حال دیگر زینب مانده و یادگارِ چادر خاکی مادر و خاطرات کوچه های تنگ و تاریک مدینه.
🏴دیگر مهدی مانده است و یاد نفس های خسته ی آخرین مادر. حال دیگر مهدی مانده است و مزار پنهانی که باید به دست قدرت او، سرِّ رازناکش فاش شود. دیگر مهدی مانده است و انتظاری مداوم. حال دیگر مهدی باید سرشت بشریت را فاطمی کند و بارگاه او را تا ابدیت جاودانی ببخشد.
ایام عزاداری و سوگواری یگانه بانوی دوعالم تسلیت باد
🏴🏴🏴
✔️@davodi_nezhad