هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
جزء+دوم++قرآن+کریم+با+صدای+استاد+پرهیزکار+صوت+.mp3
13.78M
تلاوت جزء دو قرآن کریم
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطره رهبر انقلاب از جلسات قرآنی مسجد کرامت مشهد
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
طالبان کشت خشخاش در افغانستان را ممنوع کرد
رهبر طالبان:
🔹از امروز کشت خشخاش در تمام افغانستان ممنوع است.
🔹اگر کسی از این فرمان تخلف بکند کشت او از بین برده میشود و با متخلف براساس شریعت اسلامی برخورد صورت میگیرد.
🔹همچنین استعمال و انتقال، خرید و فروش، واردات و صادرات و کارخانههای تولید هرگونه مواد نشئهآور مانند شراب، هروئین، شیشه وغیره ممنوع است.
tn.ai/2689866
@TasnimNews
یک پستی در مورد قوت اراده و روزه نوشتم برخی جوانان عزیز گفتند که شما ملاها زیر گولر هستید نمی دانید روزه در هوای گرم در زیر آفتاب چه قدر دشوار است.
1. بدون شک روزه گرفتن در سایه نسبت به کسانیکه در زیر آفتاب کار می کنند و به خصوص کارهای شاق دشوار است، اما این عده از افراد خوب است بدانند که روزه گرفتن در زیر افتاب محال نیست همین افراد نیز اگر قوت اراده داشته باشند می تواند روز بگیرند.
2. خداوند متعال پاداش فراوانی که برای این عده از افراد وعده داده است و می دهد با افرادی که در زیر سایه روزه می گیرند برابر نیست؛ بلکه پاداش این عده نزد خداوند متعال یک پاداش ویژه و به مراتب بیشتر از دیگر افراد است. ثواب و پاداش این عده را تنها خداوند می داند که چه قدر فراوان و عظیم است.
3. در سالهای اول که ایران آماده بودم، با اینکه سنم کم بود همان سالهای اول روزه داری من بود ولی در عین حال که کارهای سنگین می کردیم روزه هم می گرفتیم. بنا بر این روزه گرفتن با کار آن هم در این فصل محال نیست مهم اراده انسان است، اگر انسان ایمانش قوی باشد، تن سالم داشته باشد، قوت اراده باشد می تواند روزه بگیرد، همچنان که پدران و اجداد مان و میلیونها انسان با کارهای شاق در فصلهای خیلی گرم روزه گرفتند و هیچ مشکلی نیز برای شان پیش نیامدند؛ آنچه مهم است ایمان و قوت اراده است. با سستی اراده و ضعف ایمان البته که روزه گرفتن سخت است!
هدایت شده از افق حوزه
💠 #معرفی_کتاب
📘ماه مبارک رمضان، مکتب عالی تربیت و اخلاق
🔹کتاب حاضر که به قلم فقیه وارسته، مرحوم آیت الله العظمی صافی گلپایگانی به رشته تحریر درآمده، پیرامون آثار این ماه عظیم سخن می گوید.
🔹این کتاب، راهنمای خوبی برای همه خوانندگان و افرادی است که خواهان منبعی مفید درباره اخلاق اسلامی و ارتقای سطح معرفت و آگاهی خود در این زمینه هستند. قلم کتاب، روان و مطالب آن دارای چینش منطقی و دقت علمی خوبی است و مستندات به خوبی با ذکر آدرس ذکر شده اند و کثرت استفاده از آیات و روایات و حکایات اسلامی از ویژگی های برجستة این اثر است.
🔹اثر مزبور مشتمل بر شانزده باب است که عبارتند از: درباره باب اول: فضیلت ماه مبارک رمضان در خطبه رسول خدا صلی الله علیه وآله، باب دوم درباره روزه، ندای الهی است که شرحی بر آیة 183 سوره بقره است. باب سوم درباره ماه رمضان، ماه نزول قرآن است که در آن مطالب متنوعی درباره قرآن آمده است... و سرانجام باب شانزدهم درباره عید سعید فطر است.
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
هدایت شده از افق حوزه
📜پیام آیت الله العظمی مکارم شیرازی به مناسبت ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
شهر رمضان الذی أنزل فیه القرآن
خدا را صد هزار مرتبه شکر می گوییم که منت بر ما نهاد و این ماه پربرکت را بار دیگر درک کردیم.
شکرانه ی این نعمت بزرگ آن است که احترام ماه رمضان را نگه داریم؛ همگان سعی کنند در روزه ی آن بکوشند و آن کس که معذور است تظاهر به روزه خواری نکند و اگر افرادی متجاهرین به روزه خواری را ببینند به مسئولین ذی ربط خبر دهند تا از این کار خلاف جلوگیری شود.
از وظائف مهم روزه داران در این ماه مبارک، کمک به نیازمندان است که اصولاً یکی از فلسفه های مهم روزه، باخبرشدن از حال محرومان می باشد. در دعاهای ماه رمضان بارها برای جلب توجه همگان به محرومان دعا شده، لذا هر کس باید به قدر توانایی خود در این راه بکوشد چرا که اجر و پاداش آن تا هفتاد برابر پاداش در غیر ماه رمضان است.
از سوی دیگر این ماه، ماه قرآن است و لازم است جلسات قرائت قرآن مخصوصاً برای تعلیم نوجوانان و جوانان تشکیل شود و قرآن با توجه به معانی آیات و محتوای پربار آن مورد توجه قرار گیرد. در این ماه باید مظاهر گناه ازجمله کشف حجاب برچیده شود.
توبه از گناهان گذشته، یکی دیگر از وظایف مهم روزه دارانِ این ماه است؛ باید آن چنان توبه کاران توبه کنند که با پایان ماه، پاک و پاکیزه به استقبال آینده بروند.
به هر حال ماه رمضان فرصت مهمی برای همه کارهای خیر و برنامه های تربیتی است. این فرصت پرارزش را غنیمت بشمریم و از آن حداکثر استفاده را بنماییم و برای ظهور صاحب الامر امام زمان علیه السلام دعا کنیم.
من به همه ی روزه داران و علاقه مندان به این ماه دعا می کنم و امیدوارم که توفیقات الهی در این ماه عزیز شامل حال همه ی ما گردد.
قم ـ ناصر مکارم شیرازی
دوم رمضان المبارک 1443
📢 کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
هدایت شده از افق حوزه
💠 توصیه رمضانی آیت الله العظمی وحید خراسانی به مبلغان
حضرت آیت الله وحید خراسانی در پیامی به مبلغین ماه مبارک رمضان، دعوت به امام زمان عجل الله تعالی فرجه را وظیفه هر مبلغ دینی در این ایام مبارک دانستند.
📜 متن پیام معظم له بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
این ماه ؛ ماه ضیافت خداست. کسانی که پای منبر شما مینشینند همهشان میهمانان خدا هستند.
در ماه خدا ، با میهمانان خدا، وظیفهی شما چیست؟
وظیفه ی شما در دو کلمه است ترویج دین ؛ دعوت به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) اوست که باب الله الاعظم است.
ﻷن یهدی الله علی یدیک رجلا خیر لک مما طلعت علیه الشمس
اگر توفیق پیدا شد و یک نفر به دین و امام زمان (علیه السلام) هدایت گردید، عبد آبقی را به آغوش مولایش برگرداندهاید؛ آن وقت است که اجر شما قابل وصف و درک نیست.
قدر خودتان را بدانید که چنین توفیقی نصیب تان گردیده است.
در پایان باز متذکر میشوم دعوت به خدا و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) را فراموش نکنید.
۱۳ فروردین ۱۴۰۱
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
هدایت شده از افق حوزه
💠 بحث تفسیر آیت الله العظمی سبحانی در ماه مبارک رمضان
🔹حضرت آیت الله سبحانی، سلسله مباحث تفسیری خود را در روزهای ماه مبارک رمضان بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد موسسه آموزش عالی فقه(مدرسه حجتیه) برگزار می کنند.
🔹این سلسله مباحث در طول یک ماه، بعد از اقامه نماز با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار خواهد شد.
📢 کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
هدایت شده از افق حوزه
🌙 ماه فرصتها
🔺 ۱۰ توصیه کاربردی حضرت آیتالله خامنهای برای بهره برداری مومنانه از ماه مبارک رمضان
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
استغفار و دعای زیاد در ماه مبارک رمضان
++++
حَدَّثَنَا أَبِی (رَحِمَهُ اللَّه)ُ قَالَ حَدَّثَنَا عَلِیُّ بْنُ مُوسَی الْکُمَیْذَانِیُّ قَالَ حَدَّثَنَا أَحْمَدُ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ عِیسَی عَنْ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عُبَیْدٍ عَنْ عُتْبَةَ بْنِ هَارُونَ قَالَ حَدَّثَنَا أَبُو یَزِیدَ عَنْ حُصَیْنٍ عَنِ الصَّادِقِ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ أَبِیهِ عَنْ آبَائِهِ (ع) قَالَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ (ع):
عَلَیْکُمْ فِی شَهْرِ رَمَضَانَ بِکَثْرَةِ الِاسْتِغْفَارِ وَ الدُّعَاءِ، فَأَمَّا الدُّعَاءُ فَیَدْفَعُ عَنْکُمْ بِهِ الْبَلَاءَ،
فَأَمَّا الِاسْتِغْفَارُ فَتُمْحَی بِهِ ذُنُوبُکُمْ.
📚 مرحوم صدوق، فضایل الاشهر الثلاثه ( رجب ، شعبان ، رمضان ) - کِتَابُ فَضَائِلِ شَهْرِ رَمَضَانَ - صفحه۷۶
مرحوم صدوق با سند متصل از حضرت امام علی (ع) نقل می کند که حضرت فرمود در ماه مبارک رمضان استغفار و دعا زیاد کنید؛ همانا دعای زیاد بلاها و گرفتاریها را دفع می کند، اما استغفار گناهان را محو می کند.
ممکن است انسان در زندگی به بلاهای گرفتار شوم که نه تصور آن را داریم و نه در ذهن مان می رسد، این قسم بلاها و گرفتاریهای بغته و یکباره است که ممکن دامن انسان را بگیرد، دعای زیاد در ماه مبارک رمضان این قسم بلاها و گرفتاریهای ناگوار را دفع می کند. طبق روایات تصدق و صدقه دادن نیز این خاصیت را دارد.
درس روز دوم این ماه مبارک مطابق بیان امیر المؤمنین امام علی (ع) دعا و استغفار زیاد است.
حکمتی ۱۴۰.۰۱.۱۵
🔰لینک کانال #تکاپو_برای_بهتر_زیستن👇
💙 تلگرام👇
🆔t.me/hekmati12
🧡ایتا👇
🆔eitaa.com/hekmati12
🔹سروش👇
🆔splus.ir/hekmati12
برخی از مستحبات هنگام افطار شبهای مبارک ماه رمضان
++++
۱. مستحبّ است پس از نماز شام، افطار کند مگر آنکه ضعف بر او چیره شده باشد، یا جمعی جهت افطار منتظر او باشند.
۲. با غذایی پاکیزه از حرام و شبهه افطار کند، و بهتر است با خرمای روزه خود را بگشاید، تا ثواب نمازش چهار صد برابر گردد.
به خرما، آب، رطب شیر، حلوا، نبات، آب گرم، به هر کدام که افطار کند خوب است.
۳. در وقت افطار دعاهای ویژه آن را بخواند، از جمله بگوید:
اللَّهُمَّ لَکَ صُمْتُ وَ عَلَی رِزْقِکَ أَفْطَرْتُ وَ عَلَیْکَ تَوَکَّلْتُ؛ خدایا برای تو روزه گرفتم، و بر خوان تو افطار کردم، و بر تو تکیه نمودم.
تا خدا ثواب هرکسی را که در این روز روزه داشته به او عطا کند.
۴.نقل شده است که امیر المؤمنین (علیه السّلام) هرگاه میخواست افطار
کند دعای زیر را می خواند، در حین افطار این دعا خوانده شود:
بِسْمِ اللَّهِ اللَّهُمَّ لَکَ صُمْنَا وَ عَلَی رِزْقِکَ أَفْطَرْنَا فَتَقَبَّلْ مِنَّا إِنَّکَ أَنْتَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ؛ به نام خدا، خدایا برای تو روزه گرفتیم، و بر روزی تو افطار کردیم، خدایا از ما بپذیر، که تو شنوا و دانایی.
۵. در هنگام خوردن لقمه اول بگوید
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ یَا وَاسِعَ الْمَغْفِرَةِ اغْفِرْ لِی؛ به نام خدا که رحمتش بسیار و مهربانی اش همیشگی است، ای بخشنده فراوان، مرا بیامرز.
۶. در وقت افطار سوره «قدر» را بخواند. ۷. به هنگام افطار صدقه داده، و به روزه داران افطار دهد، هرچند به قدر چند دانه خرما یا جرعه ای آب باشد.
۸. اللَّهُمَّ رَبَّ شَهْرِ رَمَضَانَ الَّذِی أَنْزَلْتَ فِیهِ الْقُرْآنَ وَ افْتَرَضْتَ عَلَی عِبَادِکَ فِیهِ الصِّیَامَ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ ارْزُقْنِی حَجَّ بَیْتِکَ الْحَرَامِ فِی عَامِی هَذَا وَ فِی کُلِّ عَام
ٍ وَ اغْفِرْ لِی تِلْکَ الذُّنُوبَ الْعِظَامَ فَإِنَّهُ لا یَغْفِرُهَا غَیْرُکَ یَا رَحْمَانُ یَا عَلامُ؛
خدایا پروردگار ماه رمضان، که قرآن را در آن فرو فرستادی، و روزه را در آن بر بندگانت واجب نمودی، بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست، و زیارت خانه ات را در این سال و در هر سال نصیب من فرما، و برایم بیامرز گناهان بزرگی را که آنها را جز تو نیامرزد، ای بخشاینده، ای دارای دانش بی پایان.
این برخی از اذکار و اعمالی است که در حین افطار انجام شود نیکو است. برای تفصیل مؤمنین به کتابهای مفصل مانند الاقبال و زادالمعاد مراجعه کنند.
📚 بر گرفته از مفاتیح الجنان، مرحوم شیخ عباس، با ویرایش و تصرف.
حکمتی ۱۴۰۱.۰۱.۱۵
🔰لینک کانال #تکاپو_برای_بهتر_زیستن👇
💙 تلگرام👇
🆔t.me/hekmati12
🧡ایتا👇
🆔eitaa.com/hekmati12
🔹سروش👇
🆔splus.ir/hekmati12