eitaa logo
🔴بسیج دبیرستان علّامه حلّی متوسطه اول ناحیه دو اراک🔴
115 دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
4.1هزار ویدیو
4 فایل
سفارتخانهٔ امام زمان(عج)؛ موقعیت شهید احسان قدبیگی 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
مشاهده در ایتا
دانلود
. ♻️ این مصیبت بزرگی است که رجال سیاسی صاحب نام و مدعی مذاکره، از ابتدایی‌ترین اصول و قواعدی که بر مناسبات طرف مقابلشان حاکم است، بی‌اطلاعند. هوش مصنوعی چت جی پی تی برای مذاکره با امریکا و آنالیز اختیارات کنگره و سنا آمریکا و محدودیت های رئیس جمهور امریکا پاسخ‌هایی داده است که برای آقای مرعشی مفید است.
♻️ حکمرانی مجازی را از آمریکایی‌ها یاد بگیرید/ در آمریکا اجرا شد 🔰 دی ماه سال ۱۴۰۱ بود که مجلس سنای ایالات متحده با انجام رأی‌گیری صوتی، لایحه‌ای را تصویب کرده که به موجب آن، کارمندان فدرال از استفاده از برنامه اشتراک‌گذاری ویدیویی متعلق به چین تیک‌تاک (TikTok) در دستگاه‌های دولتی منع می‌شدند. از روز گذشته هم تیک‌تاک در آمریکا مسدود شد ولی نه مثل ایران بلکه طوری مسدود شد که با فیلترشکن هم باز نمی‌شود! آمریکای‌ها به گوگل پلی و اپ استور هم اعلام کرده‌اند که به ازای هر دانلود تیک توک بواسطه آنها، تا ۵ هزار دلار باید جریمه بپردازند. میلیاردها ویدئوی ۴۰ ثانیه‌ایِ کاربران تیک‌تاک در آمریکا بر روی سرورهای شرکت اوراکل ذخیره شده و با انسداد سرورهای تیک‌تاک توسط شرکت اوراکل، کاربران آمریکایی حتی با فیلترشکن هم به داده‌هایشان دسترسی ندارند. در آمریکا نه رییس جمهورش از این کار خجالت کشیده و نه رییس مجلسش جلوی کار را گرفته. حتما در آمریکا هم با چنین موضوعی می‌توان کاسبی رأی کرد ولی عقل بدیهی حکمرانی می‌گوید این کار مطابق منافع ملی است. اینجا چطور؟ در ایران آیا کسی نمی‌خواهد یقه‌‌اش را پاره کند؟! آقایان! حکمرانی مجازی یعنی این...
. ♻️ چرا آمریکا از تیک‌تاک می‌ترسد؟ 🔹ایالات متحده آمریکا با داشتن ۷۵۰ پایگاه نظامی در سراسر دنیا و ایجاد جنگ‌های نیابتی در سراسر دنیا بر سر یک شبکه اجتماعی غیر آمریکایی این همه جار و جنجال به راه انداخته است. 🔹چندی پیش دولت آمریکا به آژانس‌های دولتی ۳۰ روز فرصت داد تا اطمینان حاصل کنند پلتفرم تیک‌تاک بر روی هیچ دستگاه و سیستم دولتی نصب نباشد. 🔹استاندارد دوگانه این پلتفرم‌های غربی، اما خبر از این می‌دهد که «آزادی بیان» مدنظر آنها، فی‌الواقع فقط آزادی بیان مدافعان غرب است. 🔹مشکل اصلی آن‌ها با تیک‌تاک فی‌الواقع این است که تیک‌تاک مانند اینستاگرام، گوگل، آمازون و فیسبوک موظف به همکاری با آژانس‌های امنیتی آمریکایی نشده و دست دستگاه سانسور پنهان آمریکا به آن نمی‌رسد. 🔹هیچ سند و مدرکی برای ارتباط دولت چین با داده‌های کاربران تیک‌تاک منتشر نشده است. اما اسناد و شواهد زیادی در باب همکاری‌های پنهان شبکه‌های اجتماعی آمریکایی با دولت‌های مختلف وجود دارد.
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ♻️ به یاد گلایه‌های علی 🔰 در کلمه کلمه حرف‌هایی که این نماینده زن آمریکایی خطاب به مدیر اجرایی تیک‌تاک می‌زند، دقت کنید: "حزب کمونیست چین می‌تواند با جمع‌آوری اطلاعات (بوسیله تیک‌تاک) ذهن آمریکایی‌ها را دستکاری کند!" نه اینکه دستکاری کرده است، فقط چون می‌تواند، پس نباید در آمریکا فعالیت کند! خب اینستاگرام، واتس‌آپ، تلگرام و ... نمی‌توانند در ایران جمع‌آوری اطلاعات کنند؟ ایا ذهن ایرانیان را دستکاری نکرده‌اند؟ پس چرا برخی نمایندگان مجلس انقلابی ما از فعالیت آنها در ایران دفاع می‌کنند؟ چرا برای بازگشایی آنها با نامه‌نگاری فشار می‌آورند؟ یعنی غیرتشان از این نماینده زن آمریکایی کمتر است؟! 🔹 وقتی تاکیدات رهبری انقلاب و بی‌تفاوتی مسئولین را می‌بینم، یاد گلایه‌های علی (ع) از اصحابش می‌افتم: سوگند به خدا! مى‌دانستم اينها بزودى بر شما مسلّط خواهند شد؛ زيرا آنان در يارى از باطلشان متّحدند و شما در راه حق متفرّقيد... بارخداوندا! [از بس نصيحت كردم] آنها را خسته و ناراحت ساختم و آنها نيز مرا خسته كردند. من آنها را ملول و آنها نيز مرا ملول ساختند. (خطبه ۲۵) شگفتا! - به خدا سوگند! - اين حقيقت قلب انسان را مى ميراند و غم و اندوه مى آفريند كه آنها در مسير باطل اين چنين متّحدند و شما در راه حق اين چنين پراكنده. روى شما زشت و همواره غم و غصّه قرينتان باد!... اى كسانى كه به مرد مى‌مانيد ولى مرد نيستيد! اى كودک صفتانِ بى‌خرد و عروسان حجله‌نشين! اى كاش هرگز شما را نمى ديدم و نمى شناختم. (خطبه ۲۷)
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎥 پیام حاج قاسم به کاسبان برجام این بود. آیا اگر شهید سلیمانی امروز در قید حیات بود، برای FATF هم همین پیام را به دولت فعلی می‌داد؟!
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ♻️ اگر قرار بود آمریکا در داخل ایران نماینده‌ای داشته باشد... 🔰 برخی از برخوردهای سرد پوتین نسبت به دولت سؤال‌ می‌کنند. ظریف در فیلم دلیل آن را توضیح می‌دهد. حتما برای شما هم سؤال شده که چرا سیستم اطلاع‌رسانی دولت و رسانه‌های حامی آن، نسبت به توافق‌نامه مهمی که با روسیه امضا شده مانور نمی‌دهند و سخن نمی‌گویند! در حالی که روی خیالاتی که در اوهام خود نسبت به رابطه با آمریکا دارند، اسکی می‌روند، تیتر می‌زنند؟ راستی اگر قرار بود آمریکا در داخل ایران نماینده‌ای داشته باشد تا سیستم محاسباتی مسئولان دولتی نسبت به دشمنی آمريکا را تغییر دهد؛ اگر قرار بود کسی، یکی از متحدان مؤثر ایران در منطقه را با مواضع علنی و پنهان خودش دچار تردید کند؛ چگونه حرف می زد و چگونه عمل می‌کرد؟! چرا ظریف تا این اندازه به آمریکایی‌های خبیث بدبین نیست؟ وقت آن است که بدانیم آقای ظریف در سفر اخیر به آمريکا با چه کسانی دیدار کرده است. آیا از طرف نهادهای ذیربط کسی در دیدارهای ظریف حضور داشته؟ آیا این دیدارها در چارچوب سیاست‌های خارجی و مدار تعیین شده و مصوب وزارت خارجه بوده است؟ ظریف در داووس با چه کسانی دیدار می‌کند؟ اینها و موارد دیگر، سؤالاتی است که کم کم وقت آن رسیده تا وزیر امور خارجه با حضور در مجلس به آن پاسخ دهد.
. ♻️ وزیر راه بریتانیا به خاطر دروغ استعفا کرد، وزیر خارجه ایران به خاطر دروغ مجددا با پست غیرقانونی رفت اجلاس داووس! 🔰 چطور توقع دارید ظریف به قانون تن دهد! پر روتر از این جماعت خودشان هستند. حتی در راستگویی سیاست‌ورزانه هم شبیه قبله‌ آمالشان نشده‌اند. به این سه تصویر نگاه کنید. در حالی که جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان بوده، سخنگوی وی در پاسخ به انتقاد تابعیت آمریکایی فرزندان ظریف، ادعا می‌کند فرزندان وی تابعیت ندارند، در حالی که تابعیت داشته‌اند و ظریف این دروغ را اصلاح نکرد!