🔴حزب الله: اگر ارتش اسرائیل دروازههای غزه را بشکند، خنجری به قلب آن رژیم وارد خواهد شد.
#ارسالی از #علیرضا_فرجی
@helli2
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 جرمی دیگر از یهود؛
اين آيه شریفه به يكى از اعمال زشت یهودیان كه مكتوم ساختن حقايق دین بوده اشاره مى كند. از آیه شریفه برمى آيد كه خداوند متعال بوسيله پيامبران پيشين سلام الله علیهم اجمعین، مؤكدترين پيمان را از آنها براى بيان حقايق گرفته بوده، اما با اين همه،
در اين پيمان محكم الهى خيانت كردند و حقايق كتب آسمانى را پنهان نمودند؛ و به تعبیر آیه شریفه: (آنها كتاب خدا را پشت سر انداختند). که کنایه از عمل نکردن و به فراموشی سپردن است.
در پایان آیه شریفه نیز منشا این جرم دنیاپرستی شدید یهود بیان می شود. می فرماید، آنها اینقدر گمراه بودند که این جرم را در برابر اندک متاعی از دنیا مرتکب شدند!
🔷 آیه روز
وَ إِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِيثَاقَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ لَتُبَيِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَ لَا تَكْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ وَ اشْتَرَوْا بِهِ ثَمَنًا قَلِيلًا فَبِئْسَ مَا يَشْتَرُونَ (آل عمران / آیه ۱۸۷)
🔶 ترجمه
و (بخاطر بياوريد) هنگامی را كه خداوند از اهل كتاب پيمان گرفت كه حتما آنرا برای مردم آشكار سازيد و كتمان نكنيد، اما آنها آنرا پشت سر افكندند، و به بهای كمی مبادله كردند، چه بد متاعی می خرند.
#ارسالی از #سجّاد_مافی
@helli2