eitaa logo
کانال اطلاع رسانی دبیرستان علامه حلی متوسطه اول ناحیه دو اراک
592 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
346 ویدیو
133 فایل
تلفن تماس مدرسه ۳۴۱۷۲۰۳۰ مدیر دبیرستان آقای عسکری داخلی ۱۱ معاونت آموزشی آقای عسکری داخلی ۱۷ @askari9600 معاونت پرورشی آقای عباسی داخلی ۱۸ @abbasi_taher معاونت اجرایی آقای امانی داخلی ۱۲ مشاور آقای محمدی داخلی ۱۶
مشاهده در ایتا
دانلود
انجمن پزشکی دبیرستان علامه حلی https://eitaa.com/Allameh_Helli_Medical_2025 اینجا دیگه یه کلاس معمولی نیست... اینجا آزمایشگاه ایده‌ها، کشف رازهای بدن انسان و سرزمین ماجراجویی‌های علمی‌ست! 🧠🔬 ما تو این انجمن قراره با هم: 🔎 سفر به اعماق بدن انسان: از رمز و راز DNA 🧬 تا پیچیدگی‌های مغز و قلب، می‌خوایم بدنمون رو مثل نقشه گنج کشف کنیم! 🦠 شکار بیماری‌ها: مثل کارآگاهان پزشکی، دنبال علائم بیماری‌ها می‌گردیم و می‌فهمیم چطوری با آن‌ها مبارزه کنیم. 💊🦠 🤖 کنجکاوی در دنیای تکنولوژی پزشکی: با دستگاه‌های پیشرفته تشخیص بیماری (از MRI تا نوار قلب) آشنا می‌شیم و می‌بینیم چطور علم و تکنولوژی دست به دست هم دادن تا جان آدما رو نجات بدن! 💻❤️ 🧪 آزمایش‌های باحال 🏆 مسابقات هیجان‌انگیز: تو رقابت‌های علمی، دانشمندان درونمون رو به چالش می‌کشیم و کلی هم کلیک خوش می‌گذرونیم! 🥇🎯 📊 نظرسنجی‌های جذاب: نظرتو در مورد موضوعات داغ پزشکی به ما بگو تا با هم بحث‌های علمی جذاب راه بندازیم! 📝💬 پس اگر تو هم عاشق کشف ناشناخته‌ها، تحقیق و ماجراجویی علمی هستی... به ما ملحق شو! قراره باهم دنیای پزشکی رو تکان بدیم! 🚀❤️ انجمن پزشکی علامه حلی - جایی که علم و هیجان همسفر می‌شن!
📣نتایج مسابقات مشاعره درون مدرسه: 🔷️پایه هفتم رادمان پور رجبخواه سادات 🔷️پایه هشتم سید علی هجرتی 🔷️پایه نهم فرهام فراهانی 👏👏👏👌👌💐💐💐 برای این عزیزان آرزوی موفقیت های روزافزون داریم. با تشکر از استاد رضایی دبیر محترم ادبیات و تمامی دانش آموزان ارزنده و ادبی شرکت کننده در مسابقات جذاب مشاعره.
سلام کلاس ۸۰۱ فردا ۵شنبه ساعت ۱۱ الی ۱۴ کلاس ادبیات تکمیلی استاد چراغی پور تشکیل می شود.
آموزش خانواده با محوریت هدایت تحصیلی ویژه اولیا پایه نهم ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
195_76162185148239.pdf
حجم: 546K
🔺آشنایی با خطاهای آزمون غربالگری و ارائه راهکار 🔺سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴
سلام صبحتون بخیر شنبه ۱ آذرماه تمرینات تیم هندبال مدرسه آغاز می شود ، دانش آموزانی که آقای حسن مسن آبادی بهشون اطلاع دادن لباس ورزشی داشته باشند. انتخاب تیم فوتسال نیز در روز شنبه و یک شنبه انجام می شود ، دانش آموزانی که تمایل دارند و در مسابقات درون مدرسه ای خوش درخشیدن در روز شنبه لباس ورزشی و کتانی مناسب به همراه داشته باشند ، ۱۰ نفر برای مسابقات منطقه ای انتخاب خواهند شد. 🇮🇷🏆🇮🇷🏆🇮🇷🏆🇮🇷🏆🇮🇷
تاریخ و بودجه بندی ها را دقت نمایید .
🎯 در آزمون غربالگری چه مواردی بررسی می‌شود؟ 📌 غربالگری یعنی یک نگاه دقیق و مهربان به حال و احوال دانش‌آموزان. این آزمون برای «نمره‌دادن» نیست؛ هدفش کمک و حمایت است تا هر دانش‌آموز بهتر شناخته شود و در صورت نیاز همراهی دریافت کند. 🔍 در غربالگری، این حوزه‌ها بررسی می‌شوند: 🔴 حالات روانی و عاطفی مثل اضطراب، نگرانی‌های روزمره، خلق و انگیزه. 🔴 تمرکز و مهارت‌های یادگیری تمرکز در کلاس، حافظه، و نشانه‌های احتمالی اختلالات یادگیری یا مشکل در پیگیری تکالیف. 🔴 کنترل هیجان و خودگردانی تواناییِ کنترل رفتارها و احساسات در شرایط مختلف. 🔴 رفتار اجتماعی و ارتباطی نحوهٔ کنارآمدن با هم‌کلاسی‌ها، معلمان و اعضای خانواده. 🔴 نشانه‌های خطر و نیاز به حمایت ویژه در صورتی که دانش‌آموز افکار یا رفتارهایی داشته باشد که به خودش یا جای دیگری آسیب برساند، یا احساس ناامنی کند، مشاور با احترام و پشتیبانی وارد می‌شود. 🧪 ابزارهای استاندارد و بومی‌شده (پرسشنامه‌ها) به مشاور کمک می‌کنند تا این نکات را بفهمد — و همه‌چیز با رعایت حفظ حریم و ‌احترام بررسی می‌شود.
کانال اطلاع رسانی دبیرستان علامه حلی متوسطه اول ناحیه دو اراک
🎯 در آزمون غربالگری چه مواردی بررسی می‌شود؟ 📌 غربالگری یعنی یک نگاه دقیق و مهربان به حال و احوال دا
والدین گرامی و دانش آموزان عزیز لطفا به انجام آزمون غربالگری اهمیت دهید تا در پرونده الکترونیکی دانش آموز خللی ایجاد نشود. هر روز از سمت وزارتحانه گزارشی مبنی بر تعداد دانش آموزانی که وارد سایت شده، آزمون را ناقص انجام داده اند و یا کامل کرده اند برای بنده ارسال می شود. ارسال گزارش اهمیت موضوع را نشان میدهد. برخی از دانش آموزان صرفا یک دفعه قصد میکنند وارد سایت شوند و بدلیل شلوغی موفق نمی شوند و دیگر تلاشی برای اینکار نمی کنند!!! لذا مسئولیت عدم انجام آزمون به عهده دانش آموز و والدینش می باشد و مدرسه مسولتی در قبال اهمال کاری این دسته از دانش آموزان ندارد.