💢 ۲۰۵ زخمی فلسطینی در یورش صهیونیستها به مسجدالاقصی
🔹 نظامیان صهیونیست با بستن ورودیهای مسجدالاقصی، نمازگزاران فلسطینی را به شکلی وحشیانه سرکوب کردند که در نتیجه آن دهها نفر زخمی شدند.
🔹 هلال احمر فلسطین بامداد روز شنبه در بیانیهای اعلام کرد که در حمله نظامیان صهیونیست به فلسطینیان در محوطه مسجد الاقصی، الشیخ جراح و باب العامود، 205 نفر مجروح شدند.
🔹 در این بیانیه آمده است که در نتیجه استفاده از گلولههای لاستیکی و اشک آور و بمبهای صوتی، 88 مجروح که بیشتر از ناحیه چشم و صورت آسیب دیده بودند، به بیمارستان منتقل شده و بقیه نیز سرپایی مداوا شدند.
🔹 منابع بیمارستانی فلسطین اعلام کردند که نیروهای اشغالگر به کادرهای پزشک داخل محوطه الاقصی حمله کردند و مانع از رسیدن کمکهای پزشکی به مجروحان این درگیریها میشوند.
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🇮🇷 @hemase_25
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
🚨🚨به نقل از رسانه های امریکایی:
🔹حمله بامدادی صورت گرفته به پایگاه عین الاسد توسط پهپادهای ایرانی صورت گرفته است.
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🇮🇷 @hemase_25
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
✅بیداری اسلامی 2011 (1389)
🔴تونس
سال 2011 میلادی کشورهای حاشیه ی مدیترانه در شمال آفریقا شاهد تحولات سیاسی و اجتماعی گسترده ای برای تغییر سیاست ها و وضعیت نابسامان داخلی کشورهای خود بود.
تونس اولین کشوری بود که مردمانش از رنج و استبداد و سرکشی زین العابدین بن علی به ستوه آمدند.
بن علی که چندان اعتقادی به ارزش های اسلامی نداشت حجاب اسلامی را برای زنان در ادارات سیاسی کشور ممنوع اعلام کرد. وی در سال 1987با کودتای نظامی به قدرت رسید و درسال1994به عنوان تنها کاندیدای ریاست جمهوری به عنوان رئیس جمهور تونس انتخاب شد و 23 سال بر تونس حکومت کرد .
نهایتا جوانان تونسی با راه اندازی تظاهرات خیابانی و شکل گیری کمیته های مردمی برای مبارزه با دولت مستبد بن علی موفق به وارد کردن فشار حداکثری به حکومت تونس شدند و نهایتا در تاریخ 24 دی ماه 1389 مصادف با ژانویه 2011 بن علی به همراه خانواده ی خود به عربستان سعودی فرار کرد و اصلاحات گسترده بر اساس خواست اسلام گرایان تونسی آغاز شد.
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🇮🇷 @hemase_25
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
✅بیداری اسلامی 2011(1389)
🔴مصر
موج روانی بیداری اسلامی تونس تاثیر مستقیمی در جامعه ی مسلمان و البته خشمگین از وضعیت نابسامان مصر داشته است .
بعد از استقلال مصر از انگلیس جمال عبد الناصر به کمک ژنرال نجیب و جریان اخوان المسلمین موفق به تشکیل حکومت شد ، جمال عبد الناصر با تشکیل حکومت جمهوری، ایدئولوژی این حکومت را ناسیونالیسم عربی یا پان عربیسم معرفی کرد ، بعد از عبد الناصر انور سادات و حسنی مبارک از دیگر افرادی بودند که در مصر به قدرت رسیدند و همواره درصدد کاستن ایدئولوژی پان عربسیم در رفتارهای حکومت های خود بودند.
حسنی مبارک با تشکیل حکومت کاملا سکولار و فاصله انداختن میان اسلام گرایان با بخش های مختلف قدرت، اعتراضات مسلمانان مصر را شعله ور کرد و مردم مصر در ژانویه 2011 مصادف با 5 بهمن 1389 در روز خشم اعتراضات خیابانی خود را آغاز کردند ، هرچند دولت مصر به معترضین وعده ی اصلاحات داد اما مردم قاهره 8 بهمن در میدان التحریر این شهر تجمع گسترده ای را ترتیب دادند و برعلیه حسن مبارک شعار دادند.
نیروهای امنیتی و پلیس مصر در آن روز 95 معترض را در شهرهای اسکندریه و سوئز به قتل رساندند اما مردم دست از اعتراضات خود برنداشتند .
حسنی مبارک با وعده ی تشکیل دولت جدید توسط خودش درصدد آرام کردن معرتضین برآمد اما سخنان حسنی مبارک خشم مصری ها را شدت بخشید و باعث حمله ور شدن انقلابیون به مراکز پلیس در شهرهای مختلف مصر شد و باعث شد که معترضین موفق شوند شهر سوئز را از کنترل دولت خارج کنند .
12 بهمن دومیلیون مصری در میدان التحریر قاهره تجمع کردند و برعلیه حسنی مبارک شعار سر دادند و از وی خواستند هرچه سریعتر از قدرت کناره گیری کند ، حسنی مبارک بدون اشاره به کناره گیری از قدرت ، از عدم شرکت خود در انتخابات آینده (هشت ماه بعد ) خبر می دهد اما معترضین به چیزی غیر از کناره گیری حسنی مبارک راضی نمی شوند و برای همین به اعتراضات خود ادامه می دهند.
در تاریخ 13 بهمن دولت مصر پیشنهاد گفت و گوی ملی را می دهد اما معترضین به مخالفت با این پیشنهاد می پردازند .سرانجام راهپیمایی بزرگ جمعه الرحیل در 15 بهمن 1389(ژانویه2011) و استمرار آن تا22 بهمن موجب شد که معاون حسنی مبارک در یک برنامه ی تلوزیونی از کناره گیری محم حسنی مبارک از قدرت خبر بدهد ،
هرچند سرنوشت انقلاب مصر به سرنگونی خیلی کوتاه حکومت اخوان المسلمین محمد مرسی و نهایتا کودتای نظامی عبد الفتاح السیسی ختم شد اما خیزش مردمی مسلمانان برای استقلال و حریت وعزت و مبارزه با فساد و تقابل با استعمار و استبداد ارزش های مهمی به شمار می آیند که شعله های ان در بسیاری از مردم مصر روشن شد.
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🇮🇷 @hemase_25
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
✅بیداری اسلامی 2011 (1389)
🔴لیبی
در لیبی همه چیز متفاوت است ، معمر قذافی مانند یزید علنا به ارزش های اسلامی و نبوی پشت می کند.
در سال 1978 میلادی قذافی می گوید : سنت و احادیث نبوی به خاطر شبهات وارده از حجیت ساقط شده اند ،ایدئولوژی حکومت قذافی سکولار بوده و سعی می کرد دستورات دینی و شخصیت های سیاسی اسلام گرا را از خود دور کند. هرچند اعتراضات بر علیه قذافی از دی ماه 2011(1389) آغاز شد اما شروع خشم فراگیر مردم لیبی 28 بهمن 1389 بود و انقلابی ها خواستار پایان حکومت 42 ساله ی قذافی شدند اما قذافی با هواپیماهای جنگی و نیروی زمینی خود به استقبال مردم می رود و هشتصد نفر را قتل و عام می کند. اما مردم و معترضین با ادامه دادن به اعتراضات و قیام مسلحانه ی خود بر تعدادی از شهر های لیبی به خصوص بنغازی و نقاط مرزی با مصر تسلط پیدا می کنند و قذافی نیز همچنان به حملات هوایی خود به معترضین ادامه می دهد و انسان های بی شماری را به قتل می رساند.
سرکشی قذافی موجب حمله ی نظامی ناتو به لیبی می شود و درگیری سنگینی میان ناتو و ارتش قذافی شکل می گیرد ،دولت انتقالی موقت لیبی از طرفین می خواهد که آتش بس اعلام کنند اما نه ناتو ونه قذافی هیچکدام زیر بار صلح نمی روند دراین میان انقلابی ها وارد طرابلس پایتخت لیبی می شوند و مناطق وسیعی از این شهر را در اختیار می گیرند .
بعد از این که دادگاه بین المللی لاهه حکم بازداشت معمر قذافی و سیف الاسلام پسرش و همچنین رئیس دستگاه اطلاعات دولت قذافی را صادر کرد وی به شهر سرت لیبی فرار می کند ونهایتا در مهرماه1390 توسط انقلابیون به هلاکت می رسد. لیبی بادخالت کشورهای مختلف همچنان در بحران سیاسی به سر می برد
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🇮🇷 @hemase_25
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
✅بیداری اسلامی 2011(1389)
🔴یمن
بیداری اسلامی به شمال آفریقا ختم نشد و بیداری اسلامی یمن مستقیما با الگوگیری از انقلاب اسلامی ایران به نتیجه رسید.
بهمن 1389 اعتراضات سراسری نسبت به حکومت علی عبد الله صالح آغاز شد و مردم خواهان کناره گیری وی از قدرت شدند ، رهبری اعتراضات را حوثی ها برعهده داشتند ، مردم خشمگین در صنعاء پایتخت یمن برعلیه علی عبدالله صالح شعار می دهند این مساله باعث برخورد خشمگین پلیس با مردم می شود و براثر آن تعدادی از مردم شهید و زخمی می شوند.
اردیبهشت ماه 1390 حزب حاکم یمن با کناره گیری علی عبد الله صالح موافقت می کند اما علی عبدالله صالح با تصمیم حزب حاکم مقابله می کند این مساله باعث می شود که معترضین با خمپاره به کاخ ریاست جمهوری در صنعاء حمله کنند ، دراین حمله علی عبد الله صالح به شدت زخمی می شود و برای معالجه وی را به عربستان منتقل می کنند علی عبد الله صالح هرچند در دوران بیماری همچنان بر بقاء در حکومت اصرار دارد اما نهایتا بافشار مردم و معترضین از قدرت کناره گیری می کند.
بعد از علی عبد الله صالح و باآمدن عبد ربه منصورهادی وی درصدد اجرای برخی اصلاحات برای راضی کردن انقلابیون برآمد اما انقلابیون که متشکل از قوم بزرگی حوثی ها ، انصارالله یمن و بسیاری از قبائل و دیگر مردم عادی بودند به مخالفت سنگین برآمدند ، انقلابیون فقط سرنگونی دولت را می پذیرفتند ، معترضین باهمراهی مردم شهرهای شمالی را یکی پس از دیگری تصرف می کردند و نهایتا موفق به سیطره ی کامل بر صنعاء پایتخت یمن شدند و باحمله ی ائتلاف سعودی اماراتی آمریکایی به یمن بحران این کشور دوچندان شد واین بحران همچنان ادامه دارد
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🇮🇷 @hemase_25
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
✅بیداری اسلامی 2011(1389)
🔴بحرین
25 بهمن 1389 بحرین نیز با الگوگیری از تحولات لیبی ، مصر و تونس شاهد اعتراضات خیابانی شدید شیعیان نسبت به حکومت ظالم آل خلیفه می شود ، خواسته های معترضین در ایجاد تغییرات و اصلاحات اساسی ،آزادی فعالان زندانی ،بازگشت فعالان تبعیدی و توقف اعطای تابعیت سیاسی خلاصه می شود. اما پلیس بحرین با حمله ی وحشیانه به معرضین یک جوان 21 ساله به نام علی الهادی علی المشیمع را به شهادت می رسانند و بیست نفر را نیز زخمی کنند .
این رفتار باعث طغیان خشم مردم می شود و معترضین در میدان اللوالو در منامه دست به اعتراضات شدید می زنند و خواهان سرنگونی حکومت می شوند اما نیروهای امنیتی بحرین چهار نفر دیگر را در منامه به شهادت می رسانند و تعداد زیادی را نیز زخمی می کنند.
شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین ضمن محکوم کردن کشتار مردم مظلوم از عواقب خطرناک این کشتار به دولت هشدار می دهد و می گوید مردم بحرین ساکت نخواهند نشست.
ولی عهد بحرین خواستار گفت و گو با معترضین می شود و ارتش بحرین میدان اللولو را ترک می کند اما معترضین مجداد به خیابان ها می آیند و خواهان سرنگونی حکومت بحرین می شوند ،شیخ علی سلمان از رهبران برجسته ی بحرین در این تجمع شرکت می کند و خواهان تغییر حکومت می شود .
حکومت بحرین که وضعیت را بحرانی می بیند از عربستان سعودی درخواست کمک می کند ، درتاریخ 23 اسفند1389 صدها نفر از نیروهای ارتش عربستان وارد بحرین می شوند ،شاه بحرین سه ماه حالت فوق العاده در بحرین اعلام می کند ،ارتش عربستان با تانک و ماشین های زرهی به محله های مختلف منامه حمله می کنند و تعداد زیادی از شیعیان را به شهادت می رسانند و نهایتا با رفتارهای خشونت آمیز معترضین را سرکوب می کنند و حرکت مردمی در بحرین را متوقف می کنند
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🇮🇷 @hemase_25
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
📌✅بیداری اسلامی، نفوذ نرم افزاری جمهوری اسلامی در منطقه بود
رکن اساسی بیداری اسلامی در کشورهای منطقه وجودانگیزه هایی نظیر تشکیل حکومت سیاسی متاثر از ارزش های اسلامی و دینی و حضور موثر مردم در تعیین سرنوشت جامعه ی خود بوده است ، تعدادی از حکام عرب در کشورهای اسلامی نظیر زین العابدین بن علی ، قذافی و حسنی مبارک نسبت به دستورات دینی روی خوشی نشان نداده بودند و دربسیاری از امتحانات اجتماعی نظیر حمایت از فلسطین و آزادی اسرای در بند رژیم صهیونیستی نقش منفعلانه ای داشتند و فراتر از آن وادادگی آن ها نسبت به سیاست های مداخله جویانه ی غرب در کشورهای خود باعث افزایش انگیزه و اهتمام مردم برای تغییر اساسی در جامعه ی خود شده بود. توسعه ی گفتمان های مختلف انقلاب اسلامی ، نظیر تشکیل حکومت اسلامی و اجرای آموزهای دینی در جامعه ،حمایت از مساله ی فلسطین به عنوان اولویت جهان اسلام ،طرح شکل گیری وحدت اسلامی در منطقه و نهایتا گفتمان سازی برای شکل گیری تمدن اسلامی و تاکید بر وجود این ظرفیت در اندیشه ی اسلامی الگوهای تاثیرگذار و مهمی برای بیدار سازی مردم در کشورهای اسلامی منطقه به شمار می آیند.
بر این اساس انقلاب اسلامی نقش نرم افزاری وسیعی در شکل گیری بیداری اسلامی در منطقه داشته وخواهد داشت و با شکل گیری دولت انقلابی و حامی مقاومت در آینده ی نه چندان دور مرحله ی دوم بیداری اسلامی در منطقه آغاز می شود.
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🇮🇷 @hemase_25
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
#افغانستان
انفجار تروریستی در غرب شهر کابل
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ دقایقی پیش بر اثر وقوع چند انفجار در غرب شهر کابل چندین نفر شهید و زخمی شدند.
گفته میشود این انفجارها بر اثر اصابت سه راکت به تجمعات مردم در مکتب سیدالشهدا انجام گرفته است.
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🇮🇷 @hemase_25
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛
🔴✅مذاکرات وین و بغداد برای حفظ دولت لیبرال و مارب
می خواهیم از منظر بیداری اسلامی به تحولات میدانی نگاه کنیم ، اگر تادیشب تردیدی بود اما الآن با اطمینان کامل می گویم که غربی ها و سعودی درحال اجرای آخرین سناریوی خود برای جلوگیری از شکل گیری دولت انقلابی در جمهوری اسلامی هستند ،این بار نه با تحریم و تهدید بلکه با امتیازهای مختلف مالی و سیاسی برای تقویت لیبرال ها .
اصرار سعودی ها برای توقف آزادسازی استان مارب زمانی معنا پیدا می کند که آن ها درحال تلاش برای عدم شکل گیری دولت انقلابی در ایران هستند ، اینکه آن ها خواهان شکل گیری دولت انقلابی در ایران نیستند کاملا طبیعی است اما چرا از آزادسازی مارب هراسان اند؟ همه ی ترس و واهمه ی بن سلمان از مرحله ی دوم بیداری اسلامی در منطقه است بیداری اسلامی که با دولت انقلابی آغازی دوباره خواهد داشت.
این بار بیداری اسلامی از یمن و با آزادسازی استان مارب شکل می گیرد.
مقاومت یمن درصورت آزادسازی استان مارب و با توجه به این که از حمایت های اهل تسنن شافعی در استان حضرموت برخوردار هستند بعد از تصاحب این استان می توانند خودشان را به مرزهای استان الشرقیه عربستان سعودی که در جنوب شرق عربستان قرار دارد و بحرین نیز در نزدیکی این استان شیعه نشین قرارگرفته است برسانند واز آن طریق حرکت های انقلابیون الشرقیه و بحرین را مورد حمایت قرار دهند.
بن سلمان می داند که بحرین و مناطق احساء و القطیف و الشرقیه در عربستان سعودی تحت تاثیر برنامه های نرم افزاری مقاومت قرار دارند وبرای برنامه ی آینده کاملا آماده هستند و برای همین موضوع سعی می کند جنگ یمن را با وضع فعلی به پایان برساند و جلوی پیشروی های مقاومت یمن را بگیرد.
طبیعتا سعودی ها از شکل گیری دولت انقلابی در ایران هراسانند و برای جلوگیری از آن تن به مذاکره ی مستقیم با ایران می دهند نکته ی پایانی اینکه درگیری ها در مارب فقط یکی از بحث های مورد گفت و گو میان عربستان و یک مقام ایرانی بود.
┏═࿐❅❁••❅❁࿐═┓
🇮🇷 @hemase_25
┗═࿐❅❁••❅❁࿐═┛