فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 قرائت خطبه عقد خواهر شهید مدافع حرم مجید قربانخانی توسط رهبر انقلاب. ۱۴۰۲/۳/۳۰
🗓 یکم ذیالحجه، سالروز ازدواج امام علی(علیهالسلام) و حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) و #روز_ازدواج
🖥 @khamenei_reyhaneh
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
یاد اون روزهای خوب بخیر
موتور هندای سی جی داشتن برای خودش یه کلاسی داشت
این ها از جبهه اومدن مرخصی و رفتن گلزار شهدای تهران سری به رفقای شهیدشون بزنن
احتمالا 4 ترکه هم رفتن
همشون هم زیر 20 سال هستن
تصویر هم احتمالا برای تابستان سال 63 است
از سمت راست
🔸برادر آقا جعفر حیدریان #تخریبچی_لشگر_10 که در #عملیات_بدر در حالیکه ماموریت انفجار پل دشمن روی دجله رو داشت اسیر شد
🌹#شهید_محمدرضا_عرب_سرخی که دوتا برادر هاش قبل از خودش شهید شدند و او هم در کربلای 5 شهید شد و
🌹#شهید_حسن_اردستانی. حسن ذاکر اهل بیت(ع) بود و با محمد رضا در کربلای 5 شهید شد و فیلمی هم از نوحه خوانی او در شب عملیات هست.
🔸و نفر آخر که به تمام قد ایستاده حاج علی زاکانی است و دست راستش به گردن آویزون است. داش علی در این تصویر تازه از بستر بلند شده و 19 سال سن داره..
🔶 چقدر زیباست این تصویر که شهدا با مزار شهدا گرفته اند و یادش بخیر هندای CG .
یادش بخیر آراستگی جوونا..
پیراهن های روی شلوار .
.. و صورت هایی که تازه سبز شده بود.
انتخابات، عقلانیت انقلابی
و چالش های پیش روی آن -۱
♦️عقلانیت انقلابی، این نیست که افراد یا احزاب، از یک نامزد بُت بتراشند، مجنون وار در او بنگرند و جز زیبایی نبینند. بعد از آن هم، از سر غیرت، پنجه بر صورت دیگران بکشند، تخریب کنند، و افکار عمومی را بیازاراند و نسبت به اصل مشارکت، که نیاز و سرمایه راهبردی کشور است، دلزده کنند.
🔹می توان گفت که هیچ نامزدی، در جامع الاطراف بودن، قابل قیاس با رئیس جمهور شهید نیست. هر چند که شهید رئیسی هم، در زمان حیات، از تشکیک و تخطئه در میان برخی محافل سیاسی خودی در امان نبود. نقد منصفانه، مغتنم است، اما برخی تخطئه ها، بوی بد فهمی و ناسپاسی می داد.
♦️اکنون در آستانه انتخابات، باید کوشید تا بهترین و نزدیک ترین نامزد به تراز ها انتخاب شود. در عین حال توجه داشته باشیم که در میان نامزد هایی که تایید می شوند، ضعیف ترین ها و دور ترین ها نسبت به تراز ریاست جمهوری هم هستند؛
🔹بنابراین، اگر افراد دچار کمال طلبی منفی و حمایت مطلق (الّا و لابد) از این یا آن نامزد شوند، ممکن است به جای مطلوب ترین، بدترین نامزد انتخاب شود. مثل انتخابات سال ۱۳۹۲ که کشور بعد از ۱۱ سال، همچنان با پیامد های خسارت بار آن انتخاب، دست به گریبان است.
♦️اما چالش سال ۱۳۹۲، فقط در تعدد نامزد های انقلابی نبود. برخی از آنان در حالی به تردید افکنی و تخطئه دیگر نامزد های خودی پرداختند که جبهه مقابل، از یک طرف، محمد رضا عارف را وادار کرده بود تا -ولو با ناراحتی شدید و اعتراض- به نفع حسن روحانی کنار برود؛
🔹و از طرف دیگر، به کمک جبهه خارجی و امپراتوری رسانه ای دروغ و تحریف، گفتمان فریبی را بر ساخته بود؛ مبنی بر این که کلید گشایش مشکلات اقتصادی، در بستن با کدخدا (آمریکا) و واگذاری برنامه هسته ای است.
♦️به بیان دیگر، زیر ساخت گفتمانی (تلقی و ارزیابی کلی افکار عمومی)، به اندازه خود نامزد ها، بلکه حتی بیشتر از آنها، در تعیین جهت گیری و نتیجه انتخابات مهم است. موفقیت با کسانی است که در عین توجه به جذابیت های نامزد، توانسته باشد موج اجتماعی بسازند.
🔹چنین موجی -فارغ از درستی یا غلطی هر کدام آنها- در انتخابات های ۱۳۷۶، ۱۳۸۴، ۱۳۹۲ و ۱۴۰۰ ساخته شد و مسیر را برای نامزد پیروز هموار کرد.
محمد ایمانی
💢ادامه دارد
مسئولیت اول گروه های انقلابی
حمایت از این یا آن نامزد نیست -۱
🔹"حماسه انتخابات، مکمل حماسه بدرقه شهیدان خدمت است". این عبارت رهبر انقلاب، مسئولیت بزرگی را متوجه همه علاقمندان خدمت به کشور می کند.
🔹رهبر انقلاب، دو هفته قبل در دیدار رئیس مجلس لبنان گفتند: "ما شخصیت برجستهای را از دست دادیم و برای ما سخت است. اما به لطف خداوند، ملت ایران از این حادثه تلخ، به عنوان یک فرصت استفاده خواهد کرد، همانگونه که در سالهای گذشته از حوادث سخت تولید فرصت شده است".
🔹ایشان همچنین در حرم امام خمینی (ره) خاطر نشان کردند:
🔻"راه خدمت به مردم، راه خداست... آقای رئیسی عزیز و همراهانش در راه پیشرفت کشور، در راه خدمت به مردم و در راه اعتلای جمهوری اسلامی کشته شدند. اینها را ما شهدای خدمت میدانیم. شهید جمهور و شهید خدمت.
🔻ملت ایران در مقابل این حادثه تلخ، حماسه آفرید. این اجتماعات عظیم و حماسه آفرینی فوق العاده در بدرقه این عزیزان، یکی از کارهای برجسته ملت ایران است. این اجتماع میلیونی... نشانه این است که مردم از این مصیبتها شکست نمیخورند، بلکه انگیزهشان بیشتر میشود.
🔻اگر انشاءالله انتخابات پیشرو با خوبی و شکوه و عظمت برگزار بشود، یک دستاورد بزرگ برای ملت ایران است. بعد از این حادثهی تلخ، مردم جمع بشوند، با آرای بالا مسئول بعدی را انتخاب بکنند، این انعکاسش در دنیا فوقالعاده است. این حماسه انتخابات، مکمل حماسه بدرقه شهیدان است".
🔹دشمنان تاریخی ایران -همان ها که اشغالگری، جنگ، کودتا، دیکتاتوری وابسته، غارت منابع ملی، تحریم و ترور را در دو قرن اخیر به کشور ما تحمیل کردند- همدلی ملت ایران را خاری در چشم خویش می بینند و به همه علت، هرگز از ترویج تفرقه و چند دستگی و دو قطبی سازی دریغ نکرده اند.
🔹چاشنی تفرقه افکنی و دوقطبی سازی، یاس آفرینی و بدبخت نمایی و دادن آدرس تسلیم در برابر غرب بوده است.
🔹ملت ما از مصیبت فقدان رئیس جمهور خدمتگزار، حماسه خیره کننده تشییع را ساخت و اکنون باید گام دوم را برای تکمیل گام اول، در انتخابات هشتم تیر بردارد.
🔹در این میان، مسئولیت بزرگی متوجه همه فعالان سیاسی، به ویژه کسانی است که ادعای وفاداری به انقلاب و تداوم مسیر خدمت را دارند. ادای این مسئولیت، بدون مراعات اخلاق و ادب و تقوا و سعه صدر و همدلی و هم افزایی و سپس، تبیین شرایط میسّر نمی شود.
محمد ایمانی
💢ادامه دارد
مسئولیت اول گروه های انقلابی
حمایت از این یا آن نامزد نیست-۲
🔹طبعا هر گروه سیاسی، حق حمایت از نامزد خود را دارد؛ اما مسئولیت مهم تر، امید آفرینی مستدلّ، و تبیین نیاز کشور به ادامه مسیر نیمه تمام شهید رئیسی، و بیان پیشرفت هایی است که با وجود یک دهه در جا زدن اقتصاد کشور، در دولت رئیسی به دست آمد، یا مقدمات آن فراهم شد.
🔹آقای رئیسی سه سال قبل، با نامزدی در انتخابات، اجماع ساز شد و ضعف مزمن تشکیلاتی در میان گروه ها و احزاب منسوب به جبهه انقلاب را پوشاند.
🔹جبهه منسوب به انقلاب، ظرف سه دهه گذشته، فراز و نشیب بسیاری را در حوزه تشکیلات منسجم و موثر سیاسی تجربه کرده است: جبهه پیروان خط امام و رهبری، شورای هماهنگی نیروهای انقلاب، آبادگران، جمنا، شانا (و جبهه پایداری، جبهه پیشرفت و عدالت، شریان، امناء و...).
🔹رشد و موفقیت این گروه ها و ائتلاف ها، هنگامی است که بتوانند بخشی از خلاء حضور شهید رئیسی عزیز را با عقلانیت انقلابی و سعه صدر و تنازل و همدلی جبران کنند؛ تا بتوانند در مسیر حماسه آفرینی ملت بزرگ ایران، نقش آفرین باشند.
🔹روشنگری و تبیین دستاورد های دوران ریاست شهید رئیسی، اولین مسئولیت است؛ دستاورد هایی مانند:
🔻آرامش بخشی به فضای عمومی کشور و کاهش تنش و درگیری و مجادله
🔻پافشاری بر گفتار و رفتار اخلاق مدارانه و مسئولانه
🔻بازگرداندن دولت به ریل خدمت و گره گشایی
🔻اعتبار و اقتدار بیشتر بخشیدن به ملت ایران در نگاه دیگر کشورها
🔻رونق دیپلماسی و گسترش تجارت خارجی
🔻احیای صادرات نفتی و غیر نفتی در اوج تحریم ها
🔻احیای چند هزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل
🔻مهار برخی شاخص های منفی اقتصادی
🔻فراهم کردن زمینه های رشد مثبت اقتصادی و...
🔹مسئولیت بعدی، معرفی نامزد نهایی، پس از انجام مناظرات و شکل گیری فضای رقابت های انتخاباتی است. رشد گروه های منسوب به انقلاب، در همدلی و هم افزایی است. آنها این گونه می توانند حداقل مسئولیت خود را نسبت به شهید رئیسی و ملت حماسه آفرین ایران به انجام برسانند.
محمد ایمانی
انتخاب نهمین رئیسجمهور نمایش همبستگی ملی- بخش نخست
🔰 انتخابات صحنه عزّت و حماسه و اخلاقمداری
🔸تشییع حماسی و میلیونی پیکر پاک رئیسجمهور شهید و همراهان ایشان، نشان از عمق وفاداری مردم نجیب ایران به آرمانهای امام(ره) و انقلاب بود. حضوری که دهان دشمنان عنود جمهوری اسلامی را بست و چشم دوستان ملت بزرگ ایران را روشن نمود. ما اکنون در فضائی قرار داریم که همزمان با داغدار بودن به مناسبت شهادت جانسور رئیسجمهور مجاهد و همراهان ایشان، باید خود را مهیای برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری چهاردهم کنیم. شرایطی که البته پیش از این هم تجربه شده و کشور، نظام و مردم به سلامت از آن عبور کردهاند.
🔻امری که نشاندهنده ظرفیت بالای نظام سیاسی جمهوری اسلامی و ساختارهای قانونی و نهادی آن است که میتواند کلیه روندها را در پیچیدهترین شرایط مدیریت کند.
🔸خیرالله پروین عضو حقوقدان شورای نگهبان در همین زمینه میگوید:
🔻«قانون اساسی هر کشور؛ به عنوان مهمترین سند حقوقی که در آن اصول سیاسی، ساختار، سلسلهمراتب، جایگاه و حدود قدرت سیاسی یک کشور؛ درج شده و تضمینکننده حقوق شهروندان آن به حساب میآید و معمولاً به امر حکمرانی در شرایط عادی میپردازد و بیشتر برای شرایط عادی میباشد، اما با توجه به امکان اتفاقاتی در شرایط غیر عادی پیشبینیهای ضروری و اضطراری در قوانین اساسی دیده شده است؛ یکی از اصول مهم این قانون؛ اصل ۱۳۱ آن میباشد که به مسئله اداره کشور در زمان فوت، عزل، استعفا، غیبت یا بیماری رئیسجمهور، پرداخته است.»
🔸اهمیت مسئله وحدت ملی طبعا بر کسی پوشیده نیست. این مسئله تا حدی اهمیت دارد که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام(ره)، وحدت کلمه را در کنار هدف الهی، دو رمز اصلی پیروزی و تداوم راه انقلاب معرفی کرده است.
🔸بر این اساس، تاکید بر وحدت ملی در شرایط کنونی و خلق نکردن دوقطبیهای مضر در بستر انتخابات پیشرو شاید مهمترین نیاز امروز کشور باشد. امری که در سخنرانی 14 خرداد رهبر حکیم انقلاب نیز بروز و ظهور قابل توجهی داشت.
🔸دکتر حشمتالله قنبری، کارشناس برجسته مسائل دینی و پژوهشگر تاریخ اسلام در همین زمینه میگوید:
🔻«شهید رئیسی حتی برای یک ساعت معلم بیاخلاقی و بداخلاقی نشد و هیچکس نتوانست با اهانت و جسارت، تهمت و افتراهای ناروای گفتمانی، ایشان را عصبانی کند. شهید رئیسی در کنار مردم بود و با مردم زندگی کرد و در دوران ریاست جمهوری در برخی ابعاد انحصارات ویژهای از خود به جا گذاشت و این روزها شخصیت او را با افراد ماندگار انقلاب از جمله شهیدان بهشتی و رجائی مقایسه میکنند.
#کیهان
🔥این چیزها را به شما نگفتند!
🔻مکانیسم ماشه، شاهکار حیرت انگیز مذاکره کنندگان است و به این معناست که طبق بندهای ۱۰-۱۲ قطعنامه ۲۲۳۱، اگر یک کشور عضو برجام به شورای امنیت اعلام کند که ایران برجام را نقض فاحش کرده، در آن صورت هفت قطعنامه ای که در شورای امنیت در گذشته علیه ایران صادر شده بودند، مجددا به صورت اتوماتیک باز میگردند!! حتی چین و روسیه هم نمی توانند وتو کنند!
🔻چون طبق ماده توافق شده در وین، شورای امنیت ۳۰ روز فرصت دارد تا درباره «استمرار تعلیق تحریمها»!!! ( و نه اعمال تحریم ها)رای گیری کند و لذا با این طراحی آمریکا و قبول تیم مذاکره کننده اصلا «وتو» کردن معنا ندارد.
🔻گویا دولتهای اروپایی استفاده از مکانیزم ماشه را برای انتخابات ۱۴۰۴ طراحی کرده بودند تا بتوانند از جریانات غربگرا در داخل ایران حمایت کنند اما با شهادت ناگهانی آیت الله #رئیسی ترویکای اروپا به طور شتاب زده وارد عمل شد و تلاش میکند این ماشه را بچکاند.
🔸پ.ن ۱: چند درصد مردمی که صادقانه به تیم مذاکره کننده و مجلس وقت به خاطر رفع تحریمها اعتماد کردند میدانند که چنین بندهای خطرناکی مورد پذیرش قرار گرفته است؟
🔸پ.ن۲: به نظر شما آیا کسانی که در این شاهکار نقش موثر داشتند،واقعا این صلاحیت را دارند که دوباره در معرض انتخاب مردم قرار بگیرند؟ آیا پاسخ اعتماد صادقانه پیشین مردم به درستی داده شد؟
🔸پ.ن۳: این روزها زمان #انتخابات است و ایام دقت و هوشمندی و اندیشیدن به چگونگی تداوم راه رئیس جمهور شهیدی که جز برای ایران قوی گام برنداشت و با خون خود پای این حرفش را امضا کرد.
✍️حمیدرضا ابراهیمی
واکنش خانواده شهید سلیمانی به اظهارات سردار نوعی اقدم . 🔴حاج قاسم سرمایه ملی و فراجناحی است/ بیانیهی خانواده شهید سلیمانی درباره انتخابات ریاستجمهوری
🔹چنانچه نامزدها، طرفداران و علاقهمندان آنان قصد دارند در این رقابت از شهید عزیزمان سخن بگویند، توجه خود را معطوف به تبیین اندیشه، اصول و مبانی مکتب حاج قاسم کنند و از بیان سخنان نادرست، پرهیز نمایند.
🔹شهید سلیمانی سرمایهای ملی و فراجناحی است؛ مردم نیز ایشان را با این ویژگی میشناسند و انتظار دارند در رقابتهای انتخاباتی این مهم ملاحظه و رعایت شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️اگه تحلیلی که در مورد علت رفتار دیجی کالا در گذشته نوشته بودم رو خونده باشید دلیل این زد و خورد ساختگی رو متوجه میشید
تحلیل یکم طولانی هم هست منتشر میکنم بخونید خیلی چیزها و دلیل خیلی از رفتارها دستتون میاد.
خبر بعدی👇👇
♨️بررسی علت رفتارهای دیجی کالا
واقعا میشه تصور کرد که مدیران دیجی کالا نمیدونستن که این اسامی برای مردم متدین و انقلابی ایران بسیار مقدس هستن ؟!
پس چرا اینکارو کردن؟!!
یک اصل در فروش محصولات یک شرکت وجود داره و اون این هست که بازاریابی و تبلیغات دومقوله جدا از هم هستن
بازاریابی برای فروش مستقیم محصول در همون زمان هست ولی تبلیغات برای دیده شدن برند یا محصول برای انتخاب شدن در آینده از بین چند برند مشابه انجام میشه!
شرکتها وقتی تبلیغ میکنن لزوما به فروش در اون لحظه براثر تبلیغاتی که انجام میدن توجه و نظر ندارن!
بنا بر تحقیقات، برای اینکه شما یکمحصول با برند خاص رو به صورت ناخودآگاه از بین چند محصول مشابه با برندهای دیگه از توی قفسه فروشگاه بردارید نیاز هست که قبلا حداقل ۸ بار اسم اون برند رو از طریق تبلیغات شنیده باشید.
به همین دلیل خیلی شرکتها برای اینکه بیش از ۸ بار دیده بشن و در عین حال هزینه سنگین تبلیغات رو پرداخت نکنن، دست به تبلیغات معکوس میزنن که به تبلیغات کثیف شناخته میشه!
در تبلیغات کثیف تمرکز روی حساسیت های نژادی و اعتقادی و یا اخلاقی قرار میگیره!
در تبلیغات کثیف روی حافظه ضعیف مشتری خیلی حساب باز میشه و صاحبان شرکتها میدونن که به مرور زمان اونچه که در ذهن مشتری باقی میمونه اسم برند هست نه نوع تبلیغاتی که باعث جلب توجه و یا شناخته شدن اون برند شده!
مثال میزنم
سونی همون اوایل در یکی از تبلیغاتهاش زنی سفید پوست رو نشون داد که با خشونت گلوی زنی سیاه پوست رو گرفته بود که نشان دهندهی توهین به نژادها بود، ابتدا اعتراضاتی به همراه داشت اما نتیجه همون بود که مدیرانش انتظار داشتن
مثال دوم
شرکت داو همینطور زن سیاه پوست رو در کنار زن سفید پوست قرار داده بود و استفاده از کرم داو رو دلیل این سفیدی و تمیز بودنش معرفی کرد اما با وجود اعتراض شدید مردم، باز هم برای مدیرانش نتیجه، مطلوب بود.
با این حساب اگه فیلم یک دعوایی رو دیدید که پشت تصویر تابلوی یک فروشگاه یا برند خاص وجود داره احتمال بدید اون دعوا ساختگی و از نوع تبلیغات کثیف باشه!😉
حالا دیگه متوجه شدید که فیلم کشف حجاب دیجی کالا و ازکی که مدتی قبل به صورت گسترده در فضای مجازی منتشر شد به چه علتی بوده!
درسته چون مدیرانش اینطور خواسته بودن و مطمئن بودن قوه قضاییه عزم جدی در برخورد با این ناهنجاریها رو نداره!
اما ببینید دستگاه قضایی ما با رها کردنشون چه لطفی به این شرکتهای هنجارشکن کردن!
New Bcelack
همین الان ما در کانال خبر فوری سراسری بدون دریافت یک ریال برای این New Bcelack... تبلیغات کردیم
حالا اینو ضربدر هزاران کانالی کنید که این کلیپ تبلیغاتی رو به خاطر شیرین بودن این دعوای بچگانه منتشر میکنن اما خودشون نمیدونن که دارن تبلیغات رایگان انجام میدن🙂
.
♨️ جبلی: زمان مناظرهها ارتباط مستقیم با تعداد نامزدها دارد
رئیس رسانه ملی:
🔹در مقایسه با سال ۱۴۰۰، ۱۳ درصد مشارکت قطعی و ۲۳ درصد عدم کاهش مشارکت قطعی تا الان داریم که کاملا گویای همه چیز است.
🔹تبیین ابعاد شخصیت و اقدامات و روحیه خدمتگذاران به مردم هم در افزایش تمایل به شرکت در انتخابات آینده قطعا مهم و موثر بوده است.
🔹هر نامزد یک کانال ۲۴ ساعته تلوبیون در اختیار خواهد داشت که امکان پخش با اینترنت رایگان برای مخاطبین نیز وجود دارد.
🔹دو مستند رادیویی و تلویزیونی برای نامزدها در نظر گرفته شده است. یک برنامه های «رو به دوربین» خواهیم داشت که نامزدها به معرفی خود خواهند پرداخت. هر نامزد می تواند ۳۱ برنامه «رو به دوربین» به تعداد استان های کشور ضبط و تهیه کنند.
🔹مناظرهها بعد از مغرب شروع خواهد شد و پیشبینی ما حداقل ۳.۵ ساعت برای هر مناظره خواهد بود.
.
♨️ رائفیپور به دادستانی تهران احضار شد
مرکز رسانه قوه قضائیه:
🔹طی روزهای اخیر علی اکبر رائفیپور مطالبی را در فضای مجازی منتشر کرد که با توجه به گزارش ضابطین پروندهای با عنوان نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی برای نامبرده تشکیل شد.
🔹در پی گزارش ضابطین صبح امروز دادستانی تهران وی را با عنوان اتهامی نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی احضار کرد.
اسامی به شرح ذیل تحت عنوان احراز صلاحیت شدگان چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حال انتشار است که غیر رسمی می باشد.
۱- علیرضا زاکانی
۲- سعید جلیلی
۳- امیرحسین قاضی زاده هاشمی
۴- مصطفی پور محمدی
۵- محمدباقر قالیباف
۶- مسعود پزشکیان
♨️پرونده احراز صلاحیت کاندیداها انتخابات ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان بسته شد.
تبلیعات شروع شد.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
.
♨️ یاشار سلطانی وارد زندان شد
🔹یاشار سلطانی در پروندهای که ۱۷ شاکی دارد، پس از تجدید نظرخواهی و رای نهایی و قطعی دادگاه به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی (یازده فقره)، به یک سال و دو ماه حبس تعزیری محکوم شده است.
🔹این گزارش حاکی است، یاشار سلطانی لحظاتی پیش، پس از احضار به دادستانی تهران جهت اجرای حکم قطعی قضایی وارد زندان شد.
.
♨️ اینترنتی شدن کارتسوخت دوباره به تعویق افتاد
🔹اینترنتی شدن ثبت درخواست کارت سوخت که قرار بود از اول خرداد اعلام شود برای بار دوم به تعویق افتاد.
🔹این در حالیست که وزارت نفت تمام زیرساختها، دیتابانک و بسترهای لازم را از پلیس دریافت کرده است و حالا توپ اینترنتی شدن کارتسوخت در زمین وزارت نفت است.