هدایت شده از حماسه سازان تهران
سرخط صحبت های دکتر زاکانی در دومین مناظره انتخاباتی
#راه_جمهور_ایران_عزیز 🇮🇷
#علیرضا_زاکانی
📌 کانال دکتر زاکانی:
https://eitaa.com/DrZakani
هدایت شده از حماسه سازان تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر زاکانی: قیمت ۳۰۰۰ تومانی بنزین حذف خواهد شد
🔺از ابتدای دولت خدمت نفری ۲۲ میلیون تومان یارانه انرژی به اعتبار طلا داده خواهد شد و از ابتدای فقر مطلق ریشه کن خواهد شد.
#راه_جمهور_ایران_عزیز 🇮🇷
#علیرضا_زاکانی
📌 کانال دکتر زاکانی:
https://eitaa.com/DrZakani
هدایت شده از حماسه سازان تهران
28.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زاکانی ما قوی ترین وزیر #دولت_خدمت را برای آموزش و پرورش انتخاب می کنیم
#راه_جمهور_ایران_عزیز 🇮🇷
#علیرضا_زاکانی
📌 کانال دکتر زاکانی:
https://eitaa.com/DrZakani
هدایت شده از حماسه سازان تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زاکانی: برای مناظره با روحانی آماده ام
#راه_جمهور_ایران_عزیز 🇮🇷
#علیرضا_زاکانی
📌 کانال دکتر زاکانی:
https://eitaa.com/DrZakani
هدایت شده از حماسه سازان تهران
شنیدم آقایان طلبکار از مردم، وقت خواستهاند تا در تلويزيون صحبت کنند. خیلی هم خوب است که خودشان به ویترین میآیند. حوصله مردم از این حرفها سر رفته است، لذا آقای روحانی را به #مناظره_زنده تلویزیونی دعوت میکنم.
ضمنا از کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری درخواست میکنم، برای پاسخ به توهینها و ظلمها نسبت به #شهیدرئیسی، به آقای دکتر مخبر سرپرست ریاست جمهوری، وقت کافی برای حضور در تلویزیون اختصاص داده شود.
#راه_جمهور_ایران_عزیز 🇮🇷
#علیرضا_زاکانی
📌 کانال دکتر زاکانی:
https://eitaa.com/DrZakani
هدایت شده از حماسه سازان تهران
زاکانی:
🔺دولت پزشکیان همان دولت روحانی است
پزشکیان:
🔺به خاطر رأی، هر کسی به ستاد بیاید را قبول میکنم.
#راه_جمهور_ایران_عزیز 🇮🇷
#علیرضا_زاکانی
📌 کانال دکتر زاکانی:
https://eitaa.com/DrZakani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تذکر مامورین انتطامات ستاد دکتر پزشکیان به خانمی که عکس شهید عبداللهیان پاره کرد و مجادله سفیهانه خانم هتاک
جدیدترین نظرسنجی صداوسیما منتشر شد / جلیلی در صدر / قالیباف و پزشکیان در رتبه های بعد
🔹جدیدترین نظرسنجی صداوسیما حکایت از پیشتازی سعید جلیلی دارد.
بر اساس این نظرسنجی که نتایج آن در اختیار ستادهای انتخاباتی کاندیداها قرار گرفته، آمار زیر به دست آمده است:
تاریخ نظرسنجی تا ۳۱ خرداد
سعید جلیلی: ۲۳.۵
قالیباف: ۱۹.۴
پزشکیان: ۱۹.۱
مرددین : ۱۹
مشارکت قطعی : ۴۵
نتایج این نظرسنجی با نظرسنجی ایسپا و متا که به صورت رسمی منتشر شده همخوان است.
♻️ جدیدترین نظرسنجی صداوسیما منتشر شد / جلیلی در صدر / قالیباف و پزشکیان در رتبه های بعد
🔹جدیدترین نظرسنجی صداوسیما حکایت از پیشتازی سعید جلیلی دارد.
بر اساس این نظرسنجی که نتایج آن در اختیار ستادهای انتخاباتی کاندیداها قرار گرفته، آمار زیر به دست آمده است:
تاریخ نظرسنجی تا ۳۱ خرداد
سعید جلیلی: ۲۳.۵
قالیباف: ۱۹.۴
پزشکیان: ۱۹.۱
مرددین : ۱۹
مشارکت قطعی : ۴۵
👈 با این روند اگر آقای جلیلی از کلیگویی دوری کند و کمی عینیتر و مصداقیتر صحبت کند، قطعا در دور اول انتخابات از ۵۰ درصد عبور میکند. مناظرهها و برنامهها نباید به کلیگویی بگذرد. باید مردم خطاب قرار داده شوند و با آنها صحبت شود.
🔺 حمید رسایی
نامه دفتر روحانی به کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری: به وعده خود برای تخصیص فرصت پاسخ به اتهامات عمل کنید
دفتر حسن روحانی رئیسجمهور ایران در دولتهای یازدهم و دوازدهم در نامهای به کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری، با محرز دانستن اتهامات واردشده توسط برخی داوطلبان در مناظره دوم علیه روحانی، دولت وی و افراد منتسب، خواستار عمل به وظیفه قانونی و وعده اعلامشده توسط کمیسیون برای تخصیص فرصت دفاع و پاسخ به این ادعاها شد.
متن کامل نامه به این شرح است:
بسمه تعالی
کمیسیون محترم بررسی تبلیغات انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری
با سلام
🔹احتراماً پس از اتهامات و توهینهای آشکار برخی نامزدهای انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری در مناظره دوم علیه دکتر حسن روحانی و دولت ایشان و افراد منتسب، با ذکر نام و نشان دادن تصاویر، طبق اعلام مکرر سازمان صداوسیما پس از این اظهارات، برای تخصیص فرصت پاسخ به افراد غائب مطابق قانون، درخواست دفاع در اسرع وقت، در چارچوب همان برنامه، زمان و مدت مشابه را تکرار میکنیم.
درخواست پاسخ به ادعاهای مناظره اول طی نامه ۱۴۰۳/۰۳/۲۹ با ایراد بهانه عدم ذکر مصادیق توهین و تهمت ممکن نشد، اما با آنچه در مناظره دوم در ۱۴۰۳/۰۳/۳۱ گذشت، امیدواریم تردیدی برای اعضای محترم این کمیسیون باقی نگذاشته باشد که اظهارات بیانشده، توهین آشکار و اتهام مستقیم است که طرح آنها مصداق هتک حرمت و شخصیت افراد حقیقی و حقوقی بوده که قابلیت پیگیری قانونی و قضائی دارد.
حال که برخی داوطلبان تائید صلاحیتشده چنین بیمحابا اصول اخلاقی و حقوقی را زیرپا گذاشته و در غیاب دکتر روحانی و افراد نامبرده، صحنه مناظره را برخلاف تأکید مکرر مقام معظم رهبری به عرصه لجنپراکنی، تهمت و تخریب تبدیل کردهاند، انتظار میرود سازمان صداوسیما و آن کمیسیون به وعده و وظیفه قانونی خود برای تخصیص فرصت کافی در زمان مشابه عمل کنند.
دفتر رئیسجمهور ایران در دولتهای یازدهم و دوازدهم
۱۴۰۳/۰۴/۰۱
امید اصلاح طلبان به آرای خاموش
غلامعلی دهقان
نظرسنجیهای معتبر مثل ایسپا برای مشارکت بالا تا این زمان امیدوارکننده نیست و به همین دلیل، جریان سیاسی که رای ثابت دارد، معمولا برنده است.
پایگاه رای اصولگرایان در دو انتخابات گذشته میان ۱۶ تا ۱۹میلیون است که اگر گزینههای اصولگرایان اجماع کنند، میتوانند در همان دور اول شاهد پیروزی باشند.
البته، رای مصطفی پورمحمدی در صورت ادامه کار میتواند بخش کمی از این رای را بشکند. همانطور که کنار رفتن قالیباف به نفع جلیلی و یا جلیلی به نفع قالیباف هم در رای نهایی آنها اثرگذار است. با این وجود، اصل رای باقی است.
در این شرایط تمام امید حامیان پزشکیان باید این باشد که اولا، اصولگریان به اجماع نرسند و کمی رای او بالاتر رود که حضور او در مرحله دوم قطعی شود تا بعد ببینیم در دور دوم چه میشود و یا اینکه مشارکت چنان بالا رود که پزشکیان بتواند نیمی از آرا را به دست آورد که فعلا در آخرین نظرسنجی ایسپا چنین موردی دیده نمیشود.
البته، بخش کمی از کسانی که تصمیم قطعی برای شرکت دارند، هنوز مصداق خود را مشخص نکردهاند و علاوه بر این، تعداد زیادی هنوز به جمعبندی لازم برای مشارکت نرسیدهاند.
اگر ۲۰درصد از مرددین و تحریمیها در انتخابات شرکت کنند؛ آنوقت سرنوشت انتخابات گونه دیگری میشود. باید به مناظرات و دیگر فعالیتها امیدوار باشیم.
هنوز روزهایی به روز انتخابات مانده است. آرای خاموش همچنان کارساز است...
مناظرهها و اولویتهایی که نباید گم شوند!
پیمان مولوی
با برگزاری برخی از نشستهای کارشناسی اقتصادی نامزدهای انتخاباتی در صدا و سیما شاید بتوان تصویری از مهمترین رویکردها و سیاستهای نامزدهای انتخاباتی دست یافت.
در این میان اما هر فردی که قرار است سکان هدایت کشور را به دست بگیرد، اگر در تحلیلها نوع و ذات اقتصاد ایران را در نظر نگیرد، قادر به ارائه دستاوردهای مورد نظر خود در دولت احتمالی آینده نخواهد بود. مثلا در حوزههای کارشناسی، افراد حاضر در مناظرات مباحث متفاوتی را مطرح کردند اما هرگز اشاره نکردند که این سیاستها چگونه قرار است محقق شود؟
در واقع مسیر تحقق وعدهها هرگز مشخص نشده. نامزدهای حضور در انتخابات باید به پرسشهای بنیادین امروز اقتصاد ایران پاسخ بدهند.
دیر یا زود باید مشخص شود که آیا آزادی اقتصادی در برنامهریزیها اهمیت دارد یا نه؟ (توجه کنید، منظور از آزادی اقتصادی، آزادسازی قیمتها نیست!)
نامزدها و تیم اقتصادیشان باید پاسخ بدهند آیا ارتباطی میان ازادی اقتصادی و رفاه و درآمد سرانه وجود دارد یا نه؟
آیا اعتقادی به تاثیر تحریمهای اقتصادی در بروز مشکلات دارند یا نه؟ نامزدها هنوز به این ابهامات و بسیاری از ابهامات دیگر پاسخ ندادهاند. حتی اگر قرار باشد رتبه آزادی اقتصادی کشورهایی چون ترکیه و مالزی و چین و روسیه (و نه کشورهای اروپایی و آمریکایی) مدنظر قرار بگیرند، متوجه خواهیم شد که فاصله بسیاری میان سیاستگذاریهای ایران و اولویتها وجود دارد؟
یکی از کارشناسان صحبت درستی را در مناظرهها مطرح کرد و از یکی از نامزدها پرسید: «دیدگاههای مختلفی در انتخابات مطرح است؛ برخی معتقدند تجارت باعث ایجاد رفاه و درآمد سرانه بالاست. برخی دیگر از نامزدها هم معتقدند که تجارت واجد اهمیت بنیادین نیست و تاثیری در بهبود شاخصهای اقتصادی ندارد. این دست از افراد تندرو، معتقدند ایران باید خودکفا شود و اساسا نیازی به تجارت و رابطه با جهان نیست! نظر شما چیست؟» در مناظرات به این پرسش ها پاسخ درستی داده نشده است.
هفته گذشته فریزر، جدیدترین رتبه اقتصادی ایران را منتشر کرد و ایران را رتبه ۱۶۵ از ۱۶۵ کشور قرار داد! یعنی ایران به قعر جدول کشورهایی قرار گرفت که پایینترین رتبه آزادی اقتصادی را دارند. طبیعی است که این نوع اولویتها، اولویت مهم اقتصاد ایران در دورنمای پیش رو است. نامزدها به جای اینکه به این ضرورتها پاسخ بدهند، سرگرم پاسخ دادن به برخی موارد سطحی و کلی هستند. برای کشورهایی مانند ایران، رییسجمهور حتما باید ایده و مانیفست داشته باشد. این ایده اما باید برآمده از یک دیدگاه کارشناسی گروهی از اقتصاددانها باشد. ایدهای مورد نیاز است تا مبتنی بر آن بتوان سیاستها را تنظیم کرد. در سال ۱۳۷۶ که دولت اصلاحات روی کار آمد و ایدههایی چون گفتگوی تمدنها، تنشزدایی، شایستهسالاری، تخصصگرایی و... مطرح شد، پای یک ایده بنیادین در میان بود و سیاستگذاریهای کشور مبتنی بر این ایده شکل گرفت. اما پس از دولت اصلاحات هیچ کدام از دولتها واجد ایده قابل توجهی در حوزههای اقتصادی نبودند. بدون داشتن ایده، تمرکزی در تصمیمسازیها به وجود نمیآید و در اثر این فقدان دستاورد قابل توجهی هم شکل نمیگیرد. ای کاش نامزدها در فرصت باقی مانده تکلیف خود را با موضوعاتی چون بازار آزاد، آزادی اقتصادی، بخش خصوصی، شایستهسالاری، تخصصگرایی و... روشن کنند. مردم باید بدانند هر کدام از این نامزدها قرار است به کدام سو و کدام جهت حرکت کنند. اینکه من معیشت مردم را تامین میکنم، بخشنامه دستوری صادر نمیکنم و بخش خصوصی را ارج مینهم که ایده بنیادین نیست.
نامزدها باید بگویند در خصوص آزادیهای اقتصادی چه دیدگاهی دارند و طی ۴ سال قرار است رتبه ایران را در جدول آزادیهای اقتصادی چطور ارتقا بدهند؟
متاسفانه به جز یک الی دو نامزد، باقی افراد رد منتاظرههای انتخاباتی و برنامههای کارشناسی، تنها به برخی موارد کلی و غیرکاربردی اشاره میکنند. مردم و کارشناسان اما باید مراقب باشند که گرفتار افراد پوپولیست و رویکردهای عوامانه نشوند. ایران طی دهه ۹۰ دامنه وسیعی از فرصتهای خود را از دست داده است. مشکل تحریمها اقتصاد ایران را نحیف ساخته و هرچه سریعتر باید برای برون رفت از این مشکلات راهکارهای اندیشیده شود.
یادداشت محمد فاضلی مشاور دکتر پزشکیان
او که قهر کرده و برنامه گفتگو را ترک کرد
محمد فاضلی:
«من قرار بود در میزگرد فرهنگی، به عنوان مشاور اجتماعی دکتر مسعود پزشکیان چه بگویم؟ کل بحث را در سه قسمت تنظیم کرده بودم:
یک. چند عدد و رقم از پیمایش ملی فرهنگ سیاسی ایرانیان که وضعیت نگرشهای اجتماعی را نشان میداد.
دو. چند عدد و رقم از پژوهشی که درباره علل و انگیزههای مهاجرت انجام داده و قبلاً آنرا در قالب پادکست منتشر کرده بودم.
سه. دعوت مردم و نسل جوان به مشارکت در انتخابات با عباراتی که در ادامه، عیناً همان گونه که نوشته بودم در اینجا بازنشر میکنم.
هدف بخشهای یک و دو، نشان دادن وضعیت اجتماعی نامساعد کشور بر اساس اطلاعات و ارقام بود، و هدف بخش سوم، دعوت به مشارکت برای «بهبود تدریجی اما مستمر» و استفاده از کارکردهای انتخابات در کشورهای در حال توسعه که پیشتر آنرا در «بازخوانی ایران معاصر» تشریح کرده بودم.
بخشهای یک و دو، بالاخص بخش دو را مفصل در قالب پادکست منتشر کردهام. اما تمام متنی که قرار بود به عنوان بخش سه ارائه کنم، عبارات زیر است:
اما حرفی با مردم و بالاخص نسل جوان
یک. وقتی من دانشجو بودم، نسلی که اون موقع سنش اندازه حالای من بود، انقلابی بود؛ همه چیز رو به سرعت یک عمل انقلابی میخواست. توسعه و بالاخص دموکراسی رو هم به همون سرعت میخواست. انگار نظریه تدریجی بودن رسیدن به این دستآوردهای بزرگ تاریخ بشر براش معنا نداشت.
دو. آن رویکرد، نسل ما رو بیحوصله کرد؛ عصبانی کرد، عجول کرد؛ و دست آخر ایران رو در مسیر بدی قرار داد.
سه. آن نسل به جای اینکه سازمان اقتصادی و صنعتی رو توسعه بده، منازعه سیاسی رو اولویت داد.
چهار. آن نسل به جای ذره ذره بهتر کردن وضعیت فقرا برای اینکه انگیزه داشته باشن و پشتیبان توسعه و دموکراسی باشن، وضعیتی پیش آورد که جامعه ایرانی راه پوپولیسم رو در پیش گرفت.
پنج. من امروز وظیفه خودم میدانم تاریخ معاصر ایران رو بازخوانی کنم، و این کار رو انجام دادم و منتشر کردم؛ و شما رو علیرغم وضعیت نامناسبی که درش قرار گرفتیم، به صبر و حوصله مطالبهگرانه؛ به اشتیاق عاقلانه برای توسعه و دموکراسی؛ به نفی خشونت و استقبال کردن از توافقهای مسالمتآمیز برای بهبودهای تدریجی؛ به درس گرفتن از بالاخص ۳۰ سال اخیر تجربه تاریخی ایران دعوت کنم.
شش. میدانم این حرفها برای خیلیها خوشایند نیست و برای من جز دردسر و گاه ناسزا نخواهد داشت، اما وجدان علمی و دغدغه ایران، مانع از این میشود که عافیتطلبی کنم و نگویم.
هفت. بیایید، کمک کنید، پشتیبان یک عقلانیت مستمر برای بهبودهای تدریجی ولی رو به آینده و فزاینده، باشیم.
ظاهراً گفتن این عبارات آنقدر برای شهاب اسفندیاری و رفقا غیرقابل تحمل بود که طراحی کردند با سؤالی شخصی و اتهامزنی مانع بیان آن شوند. همهاش همین بود. ساده #برای_ایران اما ظاهراً ترسناک.»
پ ن. حسین مهدی زاده:
همه امید جریان اصلاحات به رای های خاموش است. حرفهای دکتر فاضلی بسیار شبیه به حرف های تاج زاده و بهزاد نبوی در دهه هفتاد است.
جوان های عزیز دقت کنید اوضاع نامطلوب فعلی در سه سال گذشته نمی تواند شکل گرفته باشد. به زمان بیشتری نیاز بوده است. حسن روحانی و حامیان او مسئول شرایط فعلی اند. آنها باید پاسخ بدهند اما با سناریو سازی و با ایفای نقش توسط امثال دکتر فاضلی بدنبال مطلوم نمائی و نشستن در جایگاه مطالبه گر میباشند. بصیرت لازم است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند سوال از آقای قالیباف
آیا درست است که بخشی از ستادهای انتخابی خود را در اختیار میرحسین موسوی قرار دادید؟
چرا انعقاد قرارداد استعماری برجام را به حسن روحانی و جواد ظریف، تبریک می گوئید؟
چرا در سال 1399 جلوی استیضاح حسن روحانی را گرفتید؟
چرا برای دستیابی به پست ریاست مجلس با اصلاح طلبان ائتلاف کردید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری هوشنگ امیراحمدی از نقش جواد ظریف و بنیاد نایاک و تریتا پارسی در وضع تحریمهای فلج کننده علیه ایران
لطفا برسانید به دست آنها که چند روز دیگر جواد ظریف و مسعود پزشکیان را منجی ایران خواهند دانست.
الهی برید برنگردید
اصل طاعون هستین
انتشار حداکثری با شما ✅
نه به خفت و خواری
نه به وطن فروشی
نه به خودتحقیری
نه به غرب گدایی
نه به تحقیر ایران و ایرانی
نه به دولت سوم روحانی
نه به دروغ و دغل
دایرهی سبز؛ طرفداران جلیلی
دایرهی آبی؛ طرفداران قالیباف
دایرهی قرمز؛ طرفداران پزشکیان
جلیلی یه طرفدارهایی داره که مختص به خودشن و در صورت نبود جلیلی، این طیف به هیچ عنوان به کسی مثل پزشکیان رای نمیدن. مثل من و مثل شما.
از اون طرف پزشکیان هم طرفدارهای مخصوص خودش رو داره، اونام در صورت نبود آقای پزشکیان امکان نداره به کسی مثل جلیلی رای بدن. مثل شوهرعمه و شوهرخالتون.
ولی قالیباف وسطه. اون، هم طرفدارهای مخصوص خودشو داره و هم این ظرفیت رو داره که بخشی از آرای پزشکیان رو به سمت خودش جلب کنه. همچنین باز این ظرفیت رو داره که بتونه در صورت نبودن آقای جلیلی، نامزد مطلوب طرفدارهاش باشه.
حالا در این دو مناظره دیدیم که قالیباف از تقابل با پزشکیان پرهیز میکرد. چرا؟ چون اگه خودش رو بیاره و در جایگاه جلیلی قرار بده، دیگه این قابلیت رو نداره که بتونه از آرای آقای پزشکیان به خودش و به عبارتی به جبههی انقلابی جلب کنه. و این هم به ضرر خودشه و هم به ضرر آقای جلیلی
قالیباف با وجود مخالفینی که در درون جبههی اصولگرایی داره، اگر وارد کارزار انتخابات نمیشد؛ محبوبتر میموند و برخلاف بعضیا که میگن ورود قالیباف به انتخابات به دلیل قدرتطلبی ایشون هست، من فکر میکنم این فداکاری ایشون بود تا از به قدرت رسیدن رقیب جلوگیری کنه. خودشم همون اول گفت؛
من اومدم تا مسیر آقای رییسی نیمهتموم نمونه.
تا اینجا من فکر میکنم نامزدهای انقلابی با تقسیم کار و در هماهنگی کامل با هم هستن. آقای محسن رضایی هم امروز این نکته رو تایید کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰سخنان حسن عباسی درباره دولت روحانی که شنیده نشد ...
ببینین ۲۲ درصد از مردم هنوز تصمیم نگرفتن که در انتخابات شرکت کنن.
اینا اگه بیان رای بدن معمولا رای برای آقای جلیلی ازشون در نمیاد. چرا؟
چون طرفداران جبههی اصولگرایی، وفاداران به انقلاب هستن و نشون دادن در هر شرایطی رای میدن.
اونایی که رای نمیدن یا یکبار میدن یکبار نه معمولا طرفداران جبههی اصلاحات هستن که خیلی وفاداری به انقلاب براشون مهم نیست و در شرایط مختلف تصمیم میگیرن که رای بدن یا رای ندن.
با این توضیح، هرچی مشارکت بیشتر بشه، آرای آقای پزشکیان و کمی هم آرای آقای قالیباف افزایش پیدا میکنه نه آرای آقای جلیلی.
چند کلمه درباره نظرسنجی
🔹نظرسنجی، اگر دقیق و بیطرفانه و مبتنی بر روش های علمی باشد، می تواند ما را تا حدود زیادی با برخی نگرش ها و انگاره های جامعه مورد بررسی آشنا کند.
♦️در این میان، معمولا محافل ذی نفع و دارای سوگیری، برای غلبه دادن ترجیح خود، اقدام به نظرسازی در قالب نظرسنجی می کنند.
🔹از نظرسنجی های کارشناسی مراکز ذی ربط که بگذریم، نظرسنجی های مجازی دارای بالاترین ضریب خطا و احیانا دستکاری است.
♦️اولا گروه ها و کانال ها معمولا دارای اکثریت همسو هستند و بنابراین مثل هم رای می دهند. ثانیا روش ها و از جمله رُبات هایی هستند که به شکل انبوه، جعل نظر در نظرسنجی های مجازی می کنند و خرید و فروش می شوند.
🔹اما دقیق ترین نظرسنجی های علمی و دانشگاهی نیز، دارای تاریخ مصرف هستند و حداکثر، واقعیت همان روز نظرسنجی را بازتاب می دهند؛ و الزاما نمی توان به آینده تعمیم داد.
♦️در نظرسنجی های دو دهه اخیر شاهد بوده ایم که نتایج نظرسنجی در چند هفته منتهی به انتخابات، تصویری را ارائه می کرده که در هفته یا روزهای آخر، کم یا زیاد تغییر کرده است.
🔹در انتخابات سال ۱۳۹۲، نظرسنجی اصلاح طلبان در هفته آخر نشان می داد محمد رضا عارف ۸ درصد، و حسن روحانی ۱۱ درصد آرا را دارد و حال آن که روحانی، ۵۰/۰۷ آرا را کسب کرد.
♦️در انتخابات سال ۱۳۸۴، اصلاح طلبان چنان از پیروزی مطمئن بودند که چهار نفر، جداگانه نامزد شدند. حتی مرحوم هاشمی در دور اول با ۶٫۱۶ میلیون رای نفر اول شد؛ و احمدینژاد فقط ۵٫۷۱ میلیون رای کسب کرد.
🔹احتمالا اگر آن زمان نظرسنجی دقیقی صورت می گرفت، چیزی شبیه همین نتیجه را نشان می داد. اما در فاصله یک هفته تا دور دوم، در حالی که رای هاشمی به ۱۰٬۰۴۶٬۷۰۱ نفر رسیده بود، رای احمدی نژاد تا ۱۷٬۲۴۸٬۷۸۲ نفر صعود کرد.
♦️انبوه کانال های زنجیره ای مدعیان اعتدال و اصلاحات، به عنوان یک شگرد تبلیغاتی و با نظرسنجی های مجازی (دستکاری شده)، چنین القا می کنند که نامزد آنها بالای ۵۰ درصد رای دارد (!) و حال آن که می دانند رای او در نظرسنجی های واقعی میدانی، در حدود ۱۵ تا ۱۹ درصد قرار دارد.
محمد ایمانی
🔻با وجود اینکه حتی چهلم #شهید_جمهور هم نشده است؛ #صداوسیما به جای پرداخت ویژه بر روی «خدمات» و «ویژگیهای» #رئیسی_عزیز، انتشار محتوا پیرامون شهدای خدمت را تقریبا متوقف کرده است!
🔻نفوذ است یا بیتدبیری نمیدانم ولی به هر حال این ظلم به آن شهید عزیز ، مردم و نظام اسلامی است.
🔸پ.ن: در حالی که شایسته بود حداقل از تصویر شهید رئیسی را صحنه برنامه های انتخاباتی استفاده می شد.
#دلم_برای_رئیسی_سوخت
✍حمیدرضا ابراهیمی
یکی از اتفاقاتی که در این انتخابات باعث شگفتی شده، حمایت بعضی از دوستداران قدیمی و به اصطلاح حلقه اول آقای قالیباف از دکتر جلیلی است.
مثلا دکتر حسین مظفر وزیر اسبق آموزش و پروش که سال ۹۲ رئیس ستاد قالیباف بود امسال از دکتر جلیلی حمایت کرد یا سردار رودکی که از فرماندهان دوره جنگ و دوستان قدیمی آقای قالیباف است این بار معتقد است دکتر جلیلی اصلح است.
اما سرآمد این شگقتی ها حجه الاسلام قاسمیان است که از سالها قبل جزو افراد نزدیک به آقای قالیباف بود اما این بار در بیانیه ای رسمی اعلام کرد گزینه اصلح دکتر سعید جلیلی است. متن کامل بیانیه ایشان به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
درباره انتخاب نامزد اصلح، پس از تامل و بررسیهای فراوان، برای حفظ دستاوردها و امتداد راه شهید رئیسی عزیز، با احترام و ارادت به همه نامزدهای جبهه انقلاب، خصوصا برادر مجاهد و بزرگوارم، مدیر اجرایی کم نظیر جناب آقای دکتر قالیباف، اعلام میدارم که انتخاب بنده، برادر عزیز و انقلابیام، جناب آقای دکتر سعید جلیلی است.
برای توضیح آن که، امتداد مسیر شهید رئیسی عزیز، تنها با دو گوهر زیر ممکن خواهد بود و من جمع این دو را در اندیشمند انقلابی و سیاستمدار متقی، آقای دکتر جلیلی یافتم. این دو گوهر عبارتند از:
۱.لزوم درک عمیق از مبانی و آرمانهای انقلاب اسلامی و تطبیق بر اکنون انقلاب:
وجه ممیز یک رئیسجمهور انقلابی، فهم عمیق نسبت به مبانی انقلاب اسلامی است. بدون این سرمایه ارزشمند، با هر میزان از توانمندی، امکان لغزشها افزایش یافته و خطر عقبنشینی و واپسروی در آرمانها فراوان میشود.
۲.ایمان به پیشرانهای اصلی و اصیل انقلاب اسلامی ، یعنی جوان مومن انقلابی و نسبت برقرار کردن متقابل با آنها:
آن درّ نایابی که توان فتح قلهها و جهش ایران اسلامی، به سمت آرمانهای رفیع انقلاب را فراهم میدارد، جوانان مومن و مکتبی کشورند. این سرمایه است که هر تهدیدی را به فرصت فراهم کرده و موانع راه پیشرفت را برطرف نموده و جمهوری اسلامی عزیز را به سمت قلل رفیع کرامت به پیشمیراند.
امروز، نامزدی که بنظر میرسد بیش از همه دارای این دو سرمایه گرانبهاست، جناب آقای دکتر سعید جلیلی است.
در پایان، از همه برادران و خواهران انقلابیام، دعوت میکنم که در روزهای پیشِ رو، وارد میدان انتخابات شده و برای انتخاب نامزد اصلح، نقش پر شکوه خود را ایفا کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️هر کدام از کاندیداها با چه خودرویی آمدند.
✍اینم جهت مزاح ...😄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ پورمحمدی: امام(ره) با حضور زنان صفحۀ جدیدی را رقم زدند و انقلاب و جنگ را با حضور زنان به پیروزی رساندند
🔹هنوز به زنان اعتماد نداریم و آنها را باور نکردیم انتظار داریم آنها ما را باور کنند. متاسفانه الان هالیوود و بالیوود و نتفلیکس سبک زندگی زنان ما را تعیین میکنند.
🔹برخی حضور ابزاری و نمایشی زنان و بیبندوباری را تجویز میکنند و برخی هم حضور حداقلی که هر دو مردود است.