فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️محمد باقر قالیباف، رئیس قوه مقننه حاضر به پاسخگویی به سوالات خبرنگاران مبنی بر تکلیف ریاستش بر مجلس دوازدهم پس از حضورش در انتخابات ریاست جمهوری نشد و فقط لبخند زد
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
کانال یادداشت ها و گزارشات حسین مهدی زاده دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران:
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
♨️انتظار تیم قالیباف...
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
کانال یادداشت ها و گزارشات حسین مهدی زاده دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران:
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پورمحمدی در انتخابات ثبتنام کرد
🔹حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی وزیر اسبق کشور در انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم ثبتنام کرد.
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
کانال یادداشت ها و گزارشات حسین مهدی زاده دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران:
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
✏️ #گفتمان / #انواع_دولتها | مدل حکمرانی عامل اصلی شکل گیری چالش های مزمن شده / (بخش چهارم)
🔻دولت پیرسالار
🔹یكی دیگر از ویژگی های دولتهای گذشته كه منجر به ناكارآمدی دولت و نارضایتی مردم گردیده است، استفاده از كارگزاران پیر است. استفاده از كارگزاران دولت با سنهای بالا، دو نتیجه نامطلوب خواهند داشت. اولاً كارگزاران در قوه مجریه كشور به دلیل نوع فعالیت می بایست از انرژی و توان كافی برای پیگیری و حل مسائل برخوردار باشند. ثانیاً كارگزارانی كه سالها با سازوكارهای موجود در حال فعالیت در دولتها بودند، ذهن غیرقابل انعطاف و تغییر برای تحول مورد نیاز در گام دوم را دارند. لذا مقام معظم رهبری (مدظله العالی) می فرمایند: «دولت جوان و حزب اللهی علاج مشکلات كشور است»
🔻دولتِ مردم، دولت جوان
🔹دولتِ مردم آمده است حلقه های قدرت را شكسته و با یك نظام شایسته سالار، كارگزارانی جوان، تازه نفس و متخصص را به نظام مدیریتی كشور وارد كند تا در نتیجه با انقلابی در كارگزاران، انقلابی در ساختارها، كاركردها و رویكردها را محقق سازد.
🔻۸.دولت جزیره ای
🔹اداره جزیره ای در مدل حکمرانی کشور یکی از مهم ترین دلایل وضعیت نابسمان موجود است. اگر مجموعه دولت را به ساعتی تشبیه کنیم، بخش های دولت همچون چرخدنده های یک ساعت در نظر گرفته می شود. در صورتی که چرخدنده ای بچرخد ولی چرخش او در عملکرد ساعت نتیجه نداشته باشد، آیا جز مصرف انرژی، فایده ای حاصل شده است؟ یا اگر چرخدنده ای بد طراحی شده باشد، حتی با چرخش خود سبب شکستن چرخدنده های دیگر می شود. بنابراین اگر بخش های دولت درست طراحی و کوک نشده باشد، آن دولت زحمت می کشد ولی خروجی قابل لمس برای مردم ندارد.
🔹در دولت های گذشته سازوکارهای اداره کشور محدود به حوزه بخشی بوده و مدیران هر بخش با رویکردهای متفاوت صرفاً به دنبال حفظ منافع بخش خود هستند و کشور به صورت جزیره ای اداره می شود.
🔻دولتِ مردم، دولت سیستمی
🔹رویکرد دولتِ مردم در اداره کشور رویکردی جزیره ای نیست؛ بلکه کشور را به عنوان یک سیستم در نظر گرفته که تمام بخش های آن با یکدیگر در حال تعامل هستند و بر یکدیگر اثر می گذارند و از یکدیگر اثر می پذیرند.
🔻۹.دولت معلول محور
🔹یکی دیگر از ویژگی های نادرست مدل حکمرانی کشور، نگاه معلول محور به مسائل است؛ دولت ها تمام توان خود را برای حل پیامدهای مسائل به کار می بندند که این نگاه معلول محوری هیچگاه مسائل را به صورت پایدار حل نخواهد کرد. به عنوان مثال در یک نگاه معلول محور راهکار برای حل مسئله آلودگی، تعطیلی شهر است و در یک نگاه علت محور یکی از راهکارهای حل ریشه ای مسئله آلودگی، حذف خودروهای فسیلی و جایگزینی خودروهای پاک است.
🔻دولتِ مردم، دولت علت محور
🔹دولتِ مردم شناسایی و حل عواملی ریشه ای که منجر به ایجاد مسئله شده است را جایگزین پرداختن به نتایج و پیامدهای مسائل نموده است؛ این نگاه منجر به حل ریشه ای و پایدار مسائل می گردد.
🔻۱۰.دولت گذشته نگر
🔹در شرایطی که جهانِ پیرامون و مقدارِ متغیرها دائماً در حال تغییر است، برنامه ای که ذهن گذشته نگر به عنوان خروجی می دهد نه تنها مفید نخواهد بود، بلکه به ضد هدف خود تبدیل میشود. دولت گذشته نگر با دو آسیب جدی موجه است:
۱.برنامه ریزی گذشته نگر: در مدل حکمرانی گذشته نگر برنامه ها براساس آمار و اطلاعات حدود ۱۰ سال گذشته طراحی می شود و اساساً ممکن است زمانی که دولت با توجه به آمار و اطلاعات ۱۰ سال قبل درخصوص موضوعی تصمیمی اتخاذ می نماید، به کلی شرایط موضوع تغییر کرده و تصمیم کاملاً نادرستی برای آینده کشور اتخاذ شده است.
۲.مواجهه با تهدیدهای موضوعات در حال ظهور: جهان درحال پیشرفت است و عواملی در حال ظهور است که بسیاری از سازوکارهای موجود را با چالش جدی مواجه می سازد. لیکن دولت های گذشته نگر به دلیل فقدان نگاه آینده نگرانه با تهدیدها و عوارض پدیده های در حال شکل گیری مواجه می شود، نه فرصت های آن.
🔻دولتِ مردم، دولت آینده نگر
🔹دولتِ مردم طراحی خود را برای آینده انجام خواهد داد و مدیریت ایران را در همه عرصه ها از حالت گذشته نگر به آینده نگر تغییر خواهد داد و ضمن استفاده از تجارب گذشته، با شناخت پدیده های در حال ظهور تصمیم گیری و برنامه ریزی می کند.
🔰 کانال دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
♨️عزیزان که دم از ولایت و ولایتمداری و ... میزنن چرا اونجاهایی که به نفعشون هست رو نصب العین میکنن اما به مواردی که به نفعشون نیست بی توجه هستن!
رهبر معظم انقلاب:
"یکی از آسیبها این است که نماینده از اوّلی که وارد مجلس میشود، نقشه رسیدن به فلان پستِ مثلاً اجرائی را در سر خودش بپروراند -که وزیر بشود، مدیر بشود، فلان [مسئول] بشود- نه، این وظیفه نمایندگی بسیار مهم است.
اگر انسان برای خدا کار بکند و درست کار بکند، از وظایف اجرائی اهمّیّتش بیشتر است، یا لااقل در مواردی به قدر آنها اهمّیّت دارد.
این جور نباشد که ما تا وارد مجلس شدیم، به فکر بیفتیم که خب حالا چه کار کنیم که مثلاً در مرحله بعد یا در فلان دولت به فلان پست [برسیم]؛ اینها آسیبها است، مجلس از این قبیل آسیبها دارد.
عزیزان من! مراقب باشید؛ شما هنوز اوّل کارتان است بحمدالله، تازه وارد شدهاید و این آسیبها انشاءالله به سراغ شما نیامده و نخواهد آمد [امّا] مراقب باشید.
در این زمینه بایستی هیئت نظارت فعّال باشد؛ هیئت نظارتی که نظارت [دارد] بر رفتار نمایندگان بایستی در این زمینه فعّال باشد؛ امّا بیش از نظارت، آن تقوای درونیِ خود شما و مراقبتهای درونی خود شما است که میتواند کارآمد باشد و شما را از این آسیبها محفوظ بدارد." (دیدار سالانه با نمایندگان ۶ خرداد ۱۴۰۰)
#نیکزاد
#قالیباف
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
کانال یادداشت ها و گزارشات حسین مهدی زاده دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران:
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
.
♻️ تجربه تلخ انتخاباتی شهید مطهری
سبحان الله! بشر چه موجودی است!
🔰حمید رسایی: شما را نمیدانم اما من بعد از غروب باورنکردنی و غیرمنتظره آقای رییسی و در این چند روز حضور شخصیتهای با ربط و بیربط به جایگاه ریاست جمهوری در وزارت کشور، سخت مبهوتم. شاید شما هم با خواندن این قسمت از فلسفه تاریخ شهید مطهری کمی از بهت بیرون بیایید.
🔸من یک درس شخصی را برای شما میگویم. در سال ۱۳۲۵ که مرحوم آقا سید ابوالحسن فوت کرد و آقای بروجردی مرجع شد من در فاصله چند روز گفتم تمام مشکلات من در باب «خلافت» حل شد، یعنی گذشته را در پرتو حال شناختم. آقای آقا سید ابوالحسن «مرجع کل فی الکل» بود و من حدود هشت سال بود که در قم بودم و افراد زیادی را میشناختم که آدمهای خوبی بودند.
🔹در آن چند روز یکمرتبه میخواست یک قدرت بزرگ روحانی از مقامی به مقام دیگر منتقل شود، یک امتحان بسیار بزرگ. من یکمرتبه دیدم مثل اینکه حوزه قم زیرورو شد. یک حالت هول عجیبی به افراد افتاد. حال، هرکسی گرایشی به یک آقا داشت. در راه گرایش به این آقا و کوبیدن بقیه آقایان همه چیز فراموش شده بود. مثل اینکه موقتاً همه، همه چیز را فراموش کرده بودند. یک حالت جنونآمیزی به وجود آمده بود. این آن را تعدیل میکرد و آن یکی را تفسیق، و دیگری به عکس.
🔸گفتم سبحان الله! بشر چه موجودی است! پس اگر روزی پیغمبری بخواهد بمیرد و یک خلافت به آن عظمت بخواهد منتقل شود، میبیند آن عادلترین عادلها تبدیل میشود به فاسقترین فاسقها.
🔹از امتحانهایی که در زمان حاضر برای بشر پیش میآید انسان میتواند طبیعت بشر در گذشته را بفهمد، که میفهمد. همین ماها هم اگر بودیم از همین کارها میکردیم. چیز عجیبی نیست که انسان فکر میکند آدمهای خیلی استثنایی آمدند خلافت علی علیه السلام را غصب کردند. نه، اگر ماها هم بودیم همین کارها را میکردیم.
📙 استاد مطهری، فلسفه تاریخ، ج۱، ص۱۸۰.
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
کانال یادداشت ها و گزارشات حسین مهدی زاده دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران:
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
🔰ادامه رئیسی یا بازگشت به روحانی/ بخش اول
🔸تحلیل ۹دی از فضای سیاسی و گفتمانی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
🔸ورود لاریجانی با ارتجاع به بداخلاقی
🔹تا دو هفته قبل هیچ کس تصور نمی کرد تاریخ برگزاری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، یکسال زودتر از موعد مقرر برگزار خواهد شد. اما تقدیر و حکمت الهی چنین رقم خورد که شهیدان خدمت با پرواز اردیبهشت آسمانی شوند و یکسال زودتر از آنچه برایش برنامه ریزی شده بود، در تکاپوی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در روز هشتم تیرماه باشیم.
تا همین لحظه که این یادداشت در حال نگارش است، با مشخص شدن نامزدهای ثبت نام کننده در انتخابات و فارغ از نتیجه اعلام نظر شورای نگهبان، می توان آرایش کلان سیاسی و گفتمانی انتخابات پیش رو را ترسیم کرد.
🔹به نظر می رسد شوک عاطفی ایجاد شده در پی شهادت آیت الله رئیسی در میان توده مردم و جریانات سیاسی همراه با مرحوم رئیسی از یک سو و از سوی دیگرغافلگیری و هیجان زدگی جریان منتقد شهید رئیسی بابت جلو افتادن حداقل یکساله و حداکثر ۵ ساله موقعیت بازگشت به قدرت، موجب شده خط فاصل و محور کانونی تغییر جهتهای گفتمانی و رویکردی در این انتخابات را حول دولت خدمت آیت الله رئیسی تعریف و تصویر شود. فاصله کوتاه باقیمانده تا برگزاری انتخابات نیز به این نکته می افزاید که جریانات سیاسی فرصت چندانی برای جا انداختن ایده ها و حرفهای احتمالا نو و ایجابی خود نخواهند داشت.
🔹بنابراین دو خط فکری، گفتمانی و سیاسی انتخابات پیش رو از این قرار خواهد بود؛ ادامه دولت رئیسی، ادامه جریان خدمت و تداوم مسیر رئیس جمهور شهید یا بازگشت، ارتجاع و عقبگرد به دولت روحانی، اعتماد به غرب و گره زدن اقتصاد به مذاکره.
با این شاغول، متر و معیار، تقریبا همه نامزدهای مطرح شده تا امروز، قابل سنجش و ارزشگذاری هستند.
🔻ارتجاع لاریجانی با بداخلاقی انتخاباتی
شاخص ترین چهره جریان ارتجاع و بازگشت به روحانی، بدون شک علی اردشیر لاریجانی است. فارغ از سوابق همراهی ها و همسویی های لاریجانی با روحانی و دولتهای یازدهم و دوازدهم، او در اولین سخنانش پس از ثبت نام در انتخابات، حل مشکلات اقتصادی را به رفع تحریمها و مساله مذاکره گره زد؛ دقیقا همان کاری که حسن روحانی یازده سال قبل در سال ۹۲ انجام داده بود.
ورود لاریجانی به عرصه انتخابات، با سر و صدای زیادی همراه بود. لاریجانی نشان داد از مدتها قبل به فکر ورود به انتخابات چهاردهم بوده و با یک کنش رسانه ای برنامه ریزی شده و هدفمند کار خود را شروع کرد. توئیتر فارسی، اصلی ترین بستر کنشگری او در این انتخابات است.
🔹لاریجانی پنجشنبه و جمعه گذشته دو توئیت جنجالی زد که حاوی نکات مهمی بود.
در توئیت اول او با نشان دادن دو مکان بر روی نقشه تهران به عنوان مقصد سفر در یکی از نرم افزارهای ویژه حمل مسافر، از قصدش برای حضور در وزارت کشور و سپس رفتن به پاستور و دفتر ریاست جمهوری خبر داد. این توئیت با واکنش گسترده کاربران فضای مجازی مواجه شد که عمدتا با رویکرد انتقادی نسبت به این توئیت واکنش نشان دادند.
🔹اما دومین توئیت او کار را برای لاریجانی در ادامه مسیر سخت کرد. توئیتی که به زعم بسیاری از ناظران، حاوی کنایه و اهانت به رئیس جمهور شهید بود. رفتاری که او را بیش از پیش به منش و مشی حسن روحانی شبیه تر کرد. لاریجانی نوشت: «برای عبور از موانع باید از روشهای منسوخ، ارتفاع بگیریم»
یکی از چهره های رسانه ای طرفدار او دقایقی بعد در پاسخ به این توئیت نوشت: «هلیکوپتر قبلی ارتفاع نگرفت و به کوه خورد» که پس از انتقاد شدید کاربران، مجبور به عذرخواهی بابت اشتباهش شد و توئیتش را حذف کرد.
🔹انتقادها به قدری گسترده شد که علی لاریجانی نیز مجبور به واکنش شد و در توئیت دیگری سعی کرد توضیحاتی ارائه دهد. اما توئیت سوم لاریجانی هم نشان داد او همان روحانی است که در ظاهری متفاوت آمده و قصد برپایی دولت سوم خود را دارد. به جای یک عذرخواهی ساده و فیصله دادن ماجرا، منتقدانش را اهریمن خطاب کرد و نوشت: «ارتفاع بگیریم یک راهبرد برای طی کردن مسیر است. برای رشد و توسعه کشور باید از مباحث تخریبی و سلبی ارتفاع بگیریم و برای یکبار هم که شده فضای انتخاباتی را معطوف به ترسیم مشکلات مردم و ارائه راه حلهای واقعی آنان کنیم. شهیدان خدمت در راه وطن جان خود را برای اعتلای همین راهبرد گذاشتند. یاد و نام بلندشان گرامی باد و اندیشه «اهریمنان» و «سوءاستفاده کنندگان» از نامشان ناکام.»
ادامه در بخش دوم
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
کانال یادداشت ها و گزارشات حسین مهدی زاده دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران:
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
🔰ادامه رئیسی یا بازگشت به روحانی/ بخش دوم و پایانی
🔸تحلیل ۹دی از فضای سیاسی و گفتمانی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
🔸ورود لاریجانی با ارتجاع به بداخلاقی
🔻ادامه دولت خدمت
از سوی دیگر جریان تداوم خط خدمت و ادامه دولت رئیسی، فعلا با چند نامزد به میدان آمده است. نامزدهایی که البته در میزان همت و انگیزهشان برای ادامه دولت خدمت و همچنین در میزان شباهت گفتمانی، منشی و عملکردی به شهید رئیسی یکسان نیستند.
🔹سعید جلیلی، مهرداد بذرپاش و محمد مخبر از جمله افرادی هستند که هر یک به میزانی در چارچوب گفتمانی خط ادامه دولت خدمن قرار می گیرند. باید صبور بود و تا هفته آینده صبر کرد تا بتوان بعد از روشن شدن دقیق صحنه انتخابات، دقیقتر، جدی تر و تفصیلی تر راجع به نامزدها صحبت کرد.
🔻آغازی بر ترمیم سرمایه اجتماعی
فارغ از نامزدها و نفرات شرکت کننده در انتخابات، مساله مهم و اساسی در انتخابات پیش رو، میزان مشارکت مردم است. مشارکتی که طی سه انتخابات گذشته نظام، به یک چالش قابل توجه برای مردمسالاری دینی جمهوری اسلامی تبدیل شده و زیر ۵۰ درصد بوده است. آیا دولت مرحوم رئیسی در سه سال عملکرد خود، توانسته بود گامی در جهت افزایش سرمایه اجتماعی نظام و افزایش مشارکت در انتخابات بردارد؟ اگر پاسخ این سوال مثبت است، چه کنیم تا این مسیر ادامه یابد و با ارتجاع و بازگشت روبرو نشویم؟ بنابراین خوب است کمی بحث را به عقب تر برگردانیم و کمی عمیق تر به ماجرای انتخابات پیش رو نگاه کنیم.
🔹سه مولفه «اعتماد»، «مشارکت» و «رضایت» از مولفه های سرمایه اجتماعی یک نظام هستند. این سه مولفه زنجیروار به یکدیگر متصل هستند و تغییرات در مولفه های زیربنایی به تدریج، تغییرات سایر مولفه ها را نیز دربرخواهد داشت. «اعتماد» هر چند در میان سه مولفه زیربنایی تر است، اما خود بر یک مولفه دیگر یعنی «کیفیت رابطه» استوار است. بنابراین با اندکی دقت می توان، دو مفهوم « اعتماد» و «رابطه اجتماعی» را به عنوان زیربنای سرمایه اجتماعی دانست.
🔹حال باید پرسید در تجربه سه ساله گفتمان دولت سیزدهم به عنوان وارث شرایط دهه نود، دو مقوله اعتماد و رابطه اجتماعی چه وضعیتی پیدا کرده اند؟ آیا تجربه این سه سال، در ترمیم سرمایه اجتماعی موثر بوده است یا خیر؟.
گفتمان دولت سیزدهم بیش از آنکه یک گفتمان در ساحت موضوعات اقتصادی یا فرهنگی باشد، یک گفتمان در نسبت یابی رابطه متقابل حاکمیت با مردم بود. گفتمانی که «رابطه اجتماعی» در آن با سنجه هایی همچون «صداقت»، «کاهش شکاف بین وعده و عمل»، «نوعدوستی»، «وفای به عهد»، «قانون مداری»، «تعهد و مسئولیت پذیری» و «خیرخواهی اجتماعی» تبلور یافته بود. علاوه بر آن، شایستگیهای شخصیتی شخص رییس جمهور چون «عزم راسخ»، «کار مداوم»، «سلامت در عمل» و « ترجیح منافع ملی بر منافع شخصی»، در مجموع جلوه گر نشانه هایی از بازگشت به«مشی حکمرانی مردمی» با درون مایه ی «همدلی» و «اعتماد» بود.
🔹از جمله راه های معمول برای فهم این مشی، رجوع به نتایج پیمایش ها در سال ۱۴۰۲ است. این نتایج، روند صعودی ارتباط متقابل حاکمیت و مردم و نیز اعتماد به حاکمیت را نشان می دهد، اما علاوه بر آن، رجوع به حادثه ی جانسور همراه با تعلیق چندین ساعته درباره ی سرنوشت رییس جمهور، نیز خود به عنوان یک رخداد قابل اعتنا برای فهم کیفیت این مقولات است.
🔹دعای سراسری مردم در اثنای حادثه و حضور همراه با توصیفات معنادار مردم از سیره عملی شهدای حادثه در مراسم تشییع سراسری، نشان دهنده غلبه «مشی حکمرانی مردمی همدلانه و مبتنی بر اعتماد» بر یک امر عاطفی صرف بود. این غلبه، حتی انتظار از نتایج اثرات عملکرد دولت و کارآمدی بالتمامه آن را نیز از مرکزیت مفهومی به امری در درجه بعدی تبدیل کرد. بدین معنا که مردم خواهان مشی صادقانه و همدلانه در حکمرانی هستند و همین امر، انتظارات آنان در کارآمدی عملکرد فوری و همه جانبه در تمام ساحات سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را تعدیل می کند.
🔹حال با پذیرش آغازی بر ترمیم رابطه و اعتماد، سوال این است که آیا این شروع، امتداد پیدا می کند یا خیر؟ همچنین آیا این مقوله اثر خود را در دو مقوله «مشارکت» و «رضایت اجتماعی» خواهد گذاشت یا خیر؟ باید گفت، برای حفظ این اعتماد و نیز نیل از «اعتماد نسبی ترمیم شده» به حلقه دوم و سوم زنجیره یعنی «مشارکت» و نیز «رضایت از کارآمدی» مولفه های دیگری نیز دخیل است و نمی توان انتظار امری دفعی داشت. اکنون آغازی است بر ترمیم رابطه و اعتماد و تا نیل به «مشارکت و رضایت قابل اعتنا»، نیاز به گام های تکمیلی دیگر است. سیره حکمرانی رییس جمهور شهید و یارانش، نیاز به امتدادعملی دارد و این تازه آغاز راه است.
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
کانال یادداشت ها و گزارشات حسین مهدی زاده دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران:
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ جناب قالیباف، نیکزاد و دیگر نمایندگان ثبتنام کننده!
🔰 برخی از شما یک قسم و برخی تازه چند روز است که دو قسم جلاله (نمایندگی و هیأت رییسه) را بر زبان جاری کردهاید. با این قسمها تعهد دادهاید به قانون اساسی پایبند و ولایتمدار باشید. با توجه به صراحت نهی رهبر انقلاب خطاب به نمایندگان که نباید نمایندگی را پله رسیدن به پستهای دیگر کنید، برچه اساسی برای ریاست جمهوری ثبتنام کردهاید!
حمید رسائی
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
کانال یادداشت ها و گزارشات حسین مهدی زاده دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران:
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
.
🔴دربـاره ثـبـتنـام آقـای قـالـیـبـاف
➖ مقایسه سه موضع رسمی آقای قالیباف با امام خامنهای
۱. در ویدیویی که به صورت عمومی پخش شد جناب آقای قالیباف برجام را تصمیم نظام معرفی کرده و آن را ثمره خون شهدا دانست.
اما رهبر انقلاب برجام را خسارت محض دانستند.
۲. در اغتشاشات، حضرت امام خامنهای با حمایت قاطع از نیروی انتظامی و اقتدار بخشی به این نیروهای شهادت طلب هرگونه تضعیف نیروهای انتظامی را ممنوع دانستند.
اما آقای قالیباف به صورت ضمنی نیروی انتظامی را مقصر دانست و خواستار عذرخواهی آنها شد.
۳. حضرت آقا در تَشرّف نمایندگان مجلس محضر ایشان در سال، ۱۴۰۱ فرمودند آقای قالیباف بین راه که میآمدیم به من گفت که نمیدانم در کدام یک از این سالها شما گفتهاید که نمایندگان در عزل و نصب دخالت نکنند! و برخی از نمایندهها ناراحت شدند!
که حضرت آقا همان جا فرمودند:
باز هم میگویم نباید در عزل و نصبها دخالت کنند.
#معیار_ولایت
رحمت الله معظمی
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
کانال یادداشت ها و گزارشات حسین مهدی زاده دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران:
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
.
♨️ رئیس ستاد انتخابات کشور: اسامی افراد تایید صلاحیت شده انتخابات ریاستجمهوری ۲۲ خرداد اعلام میشود.
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
کانال یادداشت ها و گزارشات حسین مهدی زاده دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران:
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
🔷زاکانی یا جلیلی
👈همه بخصوص جبهه ی انقلاب باید با پرهیز از تعصبات و انگیزه های پست مادی این مقایسه را بدون هر گونه نیش و کنایه و تخریب و توهین انجام دهد تا به فرد واحد برسیم و روی آن اجماع کنیم ، بر همین اساس چند نکته را اشاره می کنم:
👈قطعا همه موارد خوبی که برای جلیلی می شمارند زاکانی هم دارد اما باید بررسی شود زاکانی چه چیز دارد که جلیلی ندارد و همینطور بالعکس
👌🌹هر دو انقلابی اند
👌🌹هر دو جبهه رفته اند
👌🌹هر دو جانبازند
👌🌹هر دو اشداء علی الکفار رحماء بینهم هستند
👈اما بخواهیم یا نخواهیم سه چیز زاکانی را رجحان می دهد:
۱.صراحت لهجه با وجود درگیر نشدن به حاشیه
۲.بدن چابک ( در شرایطی که آقای رئیسی پنج شنبه و جمعه را مکرر در حال رفتن به این شهر و آن شهر بود ، قطعا مردم از جانشین او نمیپذیرند نتواند این کار را شخصا ادامه دهد ، این در حالیست که برادر جانباز، آقای جلیلی عزیز، از داشتن یک پا محروم است و بخواهیم یا نخواهیم ایشان نمی توانند آن چابکی لازم را داشته باشند)
۳.مردم می گویند آقای زاکانی در مناظرات قبلی وقتی مظلومیت شهید رئیسی را دید دیگر خود و معرفی برنامه های خود را کنار گذاشت و از مظلوم دفاع کرد و در نهایت به نفع جبهه ی انقلاب و برای اجماع، کنار رفت
هر چند آقای جلیلی هم در آخر کنار رفت لکن آن صراحت لهجه را نداشت تا بتواند از جبهه ی حق دفاع کند
۴.شناخت مردم نسبت به زاکانی به حمایت او از رئیسی بر می گردد و همین مقبولیت او را در توده ی مردم بیشتر می کند
البته شناخت توده ی مردم از برادر عزیز آقای جلیلی نیز به عدم حمایت او از دولت شهید رئیسی با وجود درخواست شهید از ایشان بر می گردد
مردم دوست داشتند آقای جلیلی لااقل یک وزارت را می پذیرفت اما کلیپ شهید رئیسی موجود است که می فرماید ( مضمون: ) من دست یاری به سمت ایشان دراز کردم اما ایشان نپذیرفت
👈مهمممم: اشتباه نشود ، گمان نشود کسی می خواهد جلیلی عزیز را تخریب یا کوچک کند ، خیر، موارد بالا فقط در مقام مقایسه با فردی مثل زاکانی است و الا به خودی خود عیب یا اشکال بر جلیلی محسوب نمی شود
👈 بنابراین جبهه ی انقلاب روی هر کدام اجماع کرد همه باید پشت او را بگیریم.
💠 گروه هماندیشی چلچراغ
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
کانال یادداشت ها و گزارشات حسین مهدی زاده دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران:
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
تا الان در حال خوندن پیامهای شما بودم خیلیها هم نظر، بعضیها هم مخالف!
خیلیها گفتن با این مواضعی که بر علیه قالیباف گرفتی مشخصه در نهایت از ظرفیت کانال به نفع آقای جلیلی یا بذرپاش استفاده میکنی و...!
اما حقیقت این هست که اینطور نیست به شما قول میدم تا به یقین نرسیدم به نفع هیچکس اقدامی نمیکنم!
و خدا رو شاهد میگیرم از هوای نفسم در این مورد تبعیت نکنم.
بنده به آقای قالیباف به عنوان رییس مجلس صددرصد نقد دارم و ایشون رو با توجه به شبکه ای که در اطرافشون ایجاد شده و عملکردشون در گذشته، برای این جایگاه هنوز اصلح نمیدونم همچنانکه قالیباف رییس پلیس رو بهترین فرد برای اون جایگاه میدونستم و قبلا هم گفتم.
اما در مورد جایگاه ریاست جمهوری ایشون هنوز نظری ندارم و نیاز به تحقیق بیشتری دارم تا هم در مورد برنامه ها و هم افرادی که قرار هست با ایشون کار کنن اطلاعات کسب کنم.
در مورد آقای جلیلی هم همینطور هست ایشون بهترین گزینه برای دبیر عالی شورای امنیت ملی بودن و بهتر و مطمئنتر از ایشون نداشتیم اما برای جایگاه ریاست جمهوری وضع فرق میکنه و نیاز به شناخت بیشتر هست.
اگر به آقای قالیباف نقدی داریم چون ایشون املای نوشته داره اما جناب آقای جلیلی هنوز کار بخصوصی ازشون ندیدیم!
تاکید میکنم همه اینها مستلزم این هست که برنامه ها و افرادی که با این آقایون قرار هست کار کنن رو بهتر بشناسیم.
در مورد آقای جلیلی یکی از معایب ایشون، اطرافیان ایشون هست که علیرغم اینکه افراد متدینی هستن اما خیلیها معتقد هستن متاسفانه نوعی خودبزرگ بینی و خودرایی در اونها وجود داره که میتونه منشا اتفاقات ناخوشایندی در آینده باشه که باید اصلاح کنن!
به هر حال شرفم و آخرتم رو گرو میگذارم که بر اساس خواست قلبی و هوای نفس کسی رو معرفی نکنم و از اعتماد اونهایی که از من خواستن یک نفر اصلح رو معرفی کنم سواستفاده نکنم.
مطمئن باشید تا به شناخت صددرصدی نرسیدم اعلام موضع نخواهم کرد حالا این فرد میتونه هرکدوم از آقایون حتی قالیباف باشه یا هیچکدوم!
الهی خداوند عاقبت امر همه ما رو ختم به خیر کنه و دنیا رو وسیله تجارت برای آخرتمون قرار بده!
بعد از انتشار این مطلب بنده خدائی از هواداران آقای دکتر جلیلی تماس گرفتن و تا الان داشتیم با هم صحبت میکردیم از برنامه های اقتصادی پرسیدم توضیحاتی دادن خوب بود اما گفتم اصلا کافی نیست و قرار شد حضوری یک جلسه مفصل با ایشون یا با آقای جلیلی داشته باشیم.
داشتن از سیاست خارجه توضیح میدادن که گفتم نیازی نیست ایشون در این خصوص امتحان پس داده هستن و فعلا دنبال برنامه های اقتصادی و فرهنگی ایشون هستم.
احتمالا جلساتی با دو نفر دیگه که مدنظر هستن هم خواهم داشت.
الهی عاقبت بخیر باشید.
✅ لاریجانی پاسخ دهد
در تاریخ ۲۱ مهرماه ۱۳۹۴ در حالی که مجلس نهم ماههای پایانی خود را میگذراند و شما ریاست آن را بر عهده داشتید، برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به برجام با هدف گشایش در اقتصاد کشور به تصویب رسید.
با این حال، از سوی دولت ایالات متحده نقض عهد و کارشکنیهای مکرر انجام شد، دولتهای اروپایی هم آشکارا همراهی میکردند، ثمره آن برای کشور این شد که رئیس وقت بانک مرکزی گفت: برجام تقریبا هیچ دستاوردی برای ما نداشته است.
جناب آقای لاریجانی!
بعد از تصویب برجام، حضرتعالی به مدت بیش از ۵۵ ماه رئیس مجلس بودید؟ در برابر کارشکنی غربیها چه کردید؟
بعد از خروج رسمی دولت ایالات متحده از برجام در تاریخ ۱۸ اردیهشت ۱۳۹۷، همچنان به مدت بیش از ۲۴ ماه رئیس مجلس بودید، چه کردید؟
اینقدر دست روی دست گذاشتید تا مجلس یازدهم مستقر شد و در سال آغازین فعالیت خود، قانون پاسخ متقابل را تصویب کرد که با همراهی دولت کارآمد و شجاع شهید #رئیسی مواجه شد، به نحوی که غنیسازی تا سطح ۶۰ درصد افزایش یافت و از این طریق و به کمک دیپلماسی فعال شهید دکتر حسین #امیرعبداللهیان برخی منابع ارزی کشور آزاد گردید.
جناب آقای لاریجانی!
آیا قصد دارید کشور را دوباره به دوران انفعال در سیاست خارجی که نتیجهای جز تشدید مشکلات اقتصادی ندارد برگردانید؟ با چه عملکردی وعده رونق سیاست خارجی را میدهید؟
آقای لاریجانی!
فعالیتهای ۳۰ ماهه شهید آیت الله #رئیسی را بنگرید؛ راه اندازی بیش از ۷۰۰۰ واحد تولیدی تعطیلی و نیمه تعطیل در سراسر کشور، افزایش صادرات نفتی از ۳۰۰ هزار بشکه در روز به بیش از ۱ و نیم میلیون بشکه، پرداخت بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان از بدهی دولت قبل، عضویت دائمی و رسمی در سازمان های بزرگ جهانی ضد یکجانبگی آمریکا و فعالیتهای مختلف دیگر.
بین خود و خدای خود بررسی کنید آیا قادر بودید یا هستید تا فقط نیمی از این فعالیتهای مهم یا حتی کمتر را انجام دهید؟ آیا چنین روحیهای را در خود سراغ دارید؟ بررسی سوابق گذشته حضرتعالی چیزی جز این را میگوید.
آقای دکتر! صحبت از کنار گذاشتن روشهای منسوخ به میان آوردید. بفرمایید در طول ۱۲ سال ریاست شما بر مجلس، چقدر با این روشهای منسوخ به مقابله پرداختید. مجلسی که از شان و قدرت بالای نظارتی برخوردار است. بدیهی است اگر به طور جدی به اصلاح روشهای منسوخ می پرداختید، اثر آن در اقتصاد و امورات کشور به وضوح قابل مشاهده بود. چطور میتوانید از شفافیت سخن بگویید، وقتی ۱۲ سال برای آن پیکار نکردید.
در طول این ۱۲ سال برای رفع مقررات دست و پا گیر که امروز در نطق خود به آن اشاره کردید، چه کردید که از آن شاکی هستید؟ جهت استحضار شما در طول این کمتر از ۳ سال، بیش از ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار مجوز کسب و کار با زدودن همین مقررات دست و پاگیر صادر شده و شما هنوز فقط تیتر آن را بر زبان میآورید.
سخن از راه حل درست برای حل مشکلات کشور به میان آوردید؟ در پاسخ به حضرتعالی باید گفت راه حل مشخص است. مدیریت جهادی در سایه نظم و برنامهریزی.
سابقه فعالیتهای حضرتعالی بخصوص طی دهه اخیر روحیه جهادی را در شما نشان نمیدهد.
محرومان و مستضعفان، قوت قلب و امید به آینده میخواهند، از جنس همان امیدی که شهید #رئیسی در دلشان زنده کرد، آیا در خود میبینید این امید را تداوم ببخشید و پای صحبتشان بنشینید یا گذرا از کنار آنان رد میشوید؟
متاسفانه شواهد چیز دیگری را بیان میکند.
آیا معدهتان با غذاهای معمولی هم سازگار است؟ از یاد نمیبریم پس از اینکه در محضر #شهید_رئیسی غذایی که جلو شما گذاشتند، آن را اطعام مساکین خواندید! بنویسیم سفره معمولی، بخوانیم کمک به محرومان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️انتشار برای نخستینبار؛ لحظاتی از برخی دیدارهای شهید رئیسی با رهبر انقلاب
🔴آمار جالب نامزدهای ریاستجمهوری
نمایندگانی که برای مجلس، رای نیاورده بودند، برای ثبت نام در انتخابات ریاستجمهوری، به صف شدند.
گویا گمان کردند که «انتخابات زودهنگام مجلس» است.
🔹بررسی سوابق ۸۰ نامزد انتخابات ریاست جمهوری نشان میدهد:
از دولت سیزدهم: ۵ نفر (۱.محمدمهدی اسماعیلی ۲.مهرداد بذرپاش ۳.صولت مرتضوی ۴.قاضیزاده هاشمی ۵.داوود منظور) داوطلب شدند.
🔴از دولت روحانی: ۴ نفر (۱.عبدالناصر همتی ۲.اسحاق جهانگیری ۳.عباس آخوندی ۴.محمد شریعتمداری) داوطلب شدند.
🔹از نمایندگان مجلس فعلی: ۹ نفر (۱۲٪) داوطلب شدند.
🔹از نمایندگان ادوار مجلس: ۴۳ نفر(۵۴٪) خود را در قامت کاندیدای ریاست جمهوری دیدهاند.
🔹ثبتنام برخی نمایندگان ادوار مجلس از آنجایی عجیبتر است که برخی از آنها برای دوره دوازدهم نیز کاندیدا شده اما موفق به کسب رای از حوزه انتخابیه خود نشدند.
✍ باغ اندیشه
محمدمهدی شیرمحمدی
┄┅═🌼حسین مهدی زاده 🌼═┅┄
یادداشت ها و گزارشات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی
دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم لو رفته از مناظره احمدی نژاد و امام خمینی
┄┅═🌼حسین مهدی زاده 🌼═┅┄
یادداشت ها و گزارشات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی
دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
😶 #بی_منظور :
💥 خدا رو شکر درب وزارت کشور و بستند
وگرنه معلوم نبود چند تا مسول دیگه احساس تکلیف میکردند
🔅جالبه که این افراد هر کدام در بدنه نظام پست ها و مقامات مختلف از رده های پایین تا سطح بالا داشتند
🔅نمیدونم چطور همون موقع که سمت ها داشتند احساس تکلیف در مقام موجود خود نمیکردند تا وضعیت کشور به جایی نمیرسید که امروز برای رفع همون مشکلاتی ک خودشون مسولش بودند شناسنامه بدست و کت شلوار پوشیده بیایند
🔅اینان برای بقای نظام و رفع مشکلات کشور احساس تکلیف کردند، ولی گویا نمیداند رقیبای انتخاباتیشون یکی از اعضای همین نظامند و تخریب آنان یعنی ضربه زدن به نظام ، یعنی شاد کردن دشمن
🔅اینان نمیدانند برای آنکه یک کشتی در دریای طوفانی نجات پیدا کند همه ملوانان به همراه ناخدا باید دست بدست هم بدهند
🔅ناخدا سکان دار ، دیده بان شناسایی موقعیت و ملوان هرکدام ب یک کاری مشغول باید شوند تا کشتی به ساحل برسد
🔅احساس تکلیف کن های عزیز کاش در جایگاه قبلی خودتون میموندین !! ولی مرد و مردونه ؟!؟!
🔅وقتی تبلیغات انتخاباتی رسما شروع شود به این باور خواهیم رسید که نیازی به دشمن خارجی نداریم ...
┄┅═🌼حسین مهدی زاده 🌼═┅┄
یادداشت ها و گزارشات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی
دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ ۹ نمایندهای که باید پاسخگو باشند
🔰 حمید رسایی: برخی کانالها توییت انتقادی بنده نسبت به ثبتنام تعدادی از همکاران مجلس را بدون این فیلم منتشر کردهاند! این بیانات صریح رهبر انقلاب در سال دوم مجلس یازدهم است. در روزهای اخیر ۹ نماینده مجلس برای ثبتنام ریاست جمهوری اقدام کردهاند از جمله رئیس و نایب رئیس مجلس. اکنون با توجه به صراحت بیان نهی رهبری و حتی مطالبه رهبر انقلاب از هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان برای رسیدگی به رفتار چنین نمایندگانی، این ۹ نماینده محترم مجلس که به تازگی قسم خوردهاند و بویژه رئیس و نایب رئیس مجلس که قسم دوم را هم قرائت کردهاند، مورد سئوال مردم هستند که توجیهشان برای بیتوجهی به نهی رهبر انقلاب چیست؟!
🔺حمید رسایی
┄┅═🌼حسین مهدی زاده 🌼═┅┄
یادداشت ها و گزارشات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی
دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از یک طرف میگوییم جبهه انقلاب مهم است
از یک طرف میگوییم کسی در جبهه انقلاب است که انقلابی عمل کند
نشر این کلیپ واجب است
موضع برخی در مورد #برجام چه بود ؟!
نام و نام خانوادگی : عباس آخوندی
نامزد انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۳
از نظر سیاسی همجبههی با اصلاحطلبان است
از موافقان برجام و اف ای تی اف بود
عضو هیئت دولت آقای هاشمی رفسنجانی و آقای حسن روحانی
وزیر مسکن و شهرسازی آقای رفسنجانی از ۷۲ تا ۷۶
در انتخابات ۸۸ مشاور میرحسین موسوی و از رؤسای ستاد او بود
وزیر راه و شهرسازی آقای روحانی از ۹۲ تا ۹۷
معتقد به ایدهی غیر اسلامی ایرانشهری و در تلاش برای ترویج و استقرار این ایده در کشور
┄┅═🌼حسین مهدی زاده 🌼═┅┄
یادداشت ها و گزارشات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی
دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
🟢 اگر دوست دارید طلبه حوزه علمیه بشوید
از اساتید حوزه مشاوره بگیرید
02191692620⚠️ فرصت محدود #ویژه_برادران 🔹 پذیرش حوزه آزمون دارد؟ 🔸 تحصیل همزمان در حوزه و دانشگاه امکانپذیر است؟ 🔹 طلبگی چه امتیازاتی دارد؟ 🔸 در دوران سربازی میشود طلبه شد؟ 🔹 چه کسانی نمیتوانند طلبه شوند؟ 🔴 برای دسترسی به مشاوره ی اساتید حوزه همین حالا وارد کانال زیر شوید https://eitaa.com/joinchat/3528655654C7ff8be59a6 ┄┅═🌼حسین مهدی زاده 🌼═┅┄ یادداشت ها و گزارشات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #کنفرانس_خبری / #انتخابات | کنفرانس خبری پس از ثبت نام در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری
🔹با افتخار به مسیر طی شده، باید بررسی کرد چرا علیرغم داشتن مولفه های متعدد قدرت و پیشرفت، امروز خانواده عزیز ایرانی با مسائل و چالش های مزمن شدهای مواجه است که دستاویز تلاش بدخواهان برای القای یاس در آنها گردیده است؟!
🔹حرکت در مسیر برداشتن دیوارهای میان دولت و مردم را ادامه می دهم تا زمینه برای ورود فرزندان شما عزیزان به عرصه اداره کشور با هدف انقلاب در سازوکارها و تحول در مدل حکمرانی فراهم شود.
🔹همچنان؛ رقیب خود را دیوان سالاری صد ساله دولت محور، حلقه های بسته مدیریتی، نادیده گرفتن تمامی ظرفیت های کشور، شخص محوری بجای گفتمان محوری و برنامه محوری، عدم اعتماد به بخش خصوصی، مدیریت نشسته، قانون گریزی و تمرکزگرایی می دانم.
🔹انقلاب سازوکاری مورد نظر یعنی انقلابی در رویکردها، کارکردها، ساختارها و مدل حکمرانی.
🔹دولت خانواده متعهد میشود که تمام تلاش خود را بکار گیرد تا با در طی یک دوره چهارساله، تورم و بیکاری تک رقمی، رفع فقر مطلق، رشد اقتصادی ۶ تا ۸ درصدی، افزایش دو برابری امید به آینده و کاهش محسوس آسیب های اجتماعی را محقق سازد.
#دولت_مردم
#دولت_خانواده
🔰 دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی
┄┅═🌼حسین مهدی زاده 🌼═┅┄
یادداشت ها و گزارشات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی
دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh