اگر باور به ولایت منتشر فقیه داریم طبیعی است که فقهخواندهترها و فقهمدارترها را در کارگزاری حکومت اسلامی صالحتر بدانیم...
انتخابات تراز حکومت اسلامی آن است که فقهای شورای نگهبان با نامزدها در رسانههای زنده بحث اجتهادی بکنند؛ اگر نه از تخصص عرفی که تفقه شرعی در نمیآید...
رقابت بزرگ درون اردوگاه معتقدان به حکومت اسلامی چالش خط اجتهاد با خط استحسان است...
دوتایی راست|چپ یا اصولگرا|اصلاحطلب مدتها است که منقضی شده است؛ دوتایی اکنونی انتخابات دوقطبی شرعیسازها|عرفیسازها است، دوقطبی اسلامطلب|ابطالطلب...
به لطف تأیید صلاحیتهای استحسانی در انتخابات ریاست جمهوری شاهد امتداد جنبش فواحش و شورش هرزهها و خیزش لختیها و بلوای بیناموس در هیأت پویشهای انتخاباتی نامزدهای ابطالطلب استیم...
اگر اقامهی سخت شریعت را مشکل اجتماعی میپندارید، یعنی تنهتان به تنهی سکولارهای ابطالطلب ایرانی خورده است؛ این شروع شریعتستیزی تا دیگر مراتب نرم است...
از نامزدهای انتخابات که امروز از اقامهی حجاب شرعی دفاع نمیکنند فرداروز انتظار دفاع از اقامهی حکومت شرعی را نداشته باشیم؛ اقامهی شریعت یک پیوستار همبسته است...
بیانیه سیاسی استاد سید علی اصغر موسوی پدر شعر آئینی کشور . دوستان عزیز و اساتید گرامی بخیر و عافیت ان شاء اللّه
سلام علیکم و رحمة اللّه جمیعا به درستی نمی دانم که اتاق فکر انتخاب گزینه های نامزدی کرسی ریاست جمهوری اسلامی ایران، چگونه به این نتیجه رسیدند که در این روزهای کاملا حساس کشوری و بین المللی و مصائب جانکاه اقتصادی و شکنجه روزمرگی مردم در "فراوانی امکانات غیر قابل خرید"!!! عده ای افراد ناکارآمد سیاسی را برای "رأی" ملت رنج کشیده ایران انتخاب کنند!
ملتی که با تلاش های رئیس جمهور فقید، شهید خدمت، مرحوم دکتر رئیسی (ره) امیدوارانه به سمت آینده ای بهتر گام بر می داشت و حداقل افقهای عملی قوهٔ مجریه را پیشرو می دید!
دو نماینده مجلس از دو جناج متخاصم!
دو فرد اداری ناکارآمد که یکی از آنها حتی در طول سه سال نتوانسته برای سازمان و اداره و بنیاد خود حتی یک مصوبه امیدوارکننده به تصویب برسانند!
یک فرد مجزای سیاست فقهی که تاکنون حتی در یک وزارتخانه مردم نهاد و اقتصادمحور کار نکرده است!
و تنها گزینه ای که حداقل در بحث سیاست خارجی و امنیت ملی، چندسالی کارکرده و مهمتر از همه دست و زبان و دلش نسبت به مردم (نه مردم دولتی، مردم کف خیابان و کوچه و بازار) پاک است و حداقل مصداق این مثل معروف "آزموده را آزمودن خطا ست" نیست، جناب دکتر سعید جلیلی (حفظه الله) است.
آقايان قالی باف و پزشکیان که در طول نمایندگی برای مردم سودی نداشته اند و انتخاب آنها هم که بابت برخورداری از "رأی احزاب" اقلیت و اکثریت مجلس بوده و تا توانسته اند برای قشر ضعیف و ناتوان جامعه، بدبختی و فقر آفریده اند!!!
انصافا، لله، چه خدمتی مجلس گذشته به مردم ناتوان کف خیابان کرد؟!
سرمایه دار و قشر مرفه، مرفه تر و فقیر و مستضعف، مستمند تر شد!!!
وظیفه اهل قلم جامعه، شفافیت موضوع انتخاب است، نه حزبی رفتار کردن و آخرت به دنیا فروختن!!!
مجلسی که همه دلبستگان به اسلام و انقلاب به آن دلبسته بودند به شکلی رفتار کرد که بدترین اتفاق سیاسی برای مردم اتفاق افتادو کمترین تعداد مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی گذشته، شرکت کردند!!!
موضوع انتخاب رئیس جمهور، بسیار حساس تر و مهم تر از قضيه انتخابات مجلس است، چون نمی تواند بدون یک دولت کارآمد،کشتی مملکت را در تلاطم توفان های ناخواسته سیاسی-اجتماعی روزگار، به سمت سلامت و امنیت هدایت کند!!
بیایید به عنوان نخبگان فرهنگی کشور، خوب بیاندیشیم و آنچه صلاح دین و مملکت است به قلم بیاوریم که خداوند شاهد اعمال و رفتار ماست!
اللهم أجعل عواقب امورنا خیرا، آمین یارب العالمین 💐🖋📚 سید علی اصغر موسوی
بِسْمِ ٱللّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحیمِ
شمارهٔ ۲۳۴
سلام
غریب مدینه.
چرا؟
چون همه برای انجام مناسک بطرف مکّهٔ مکرّمه رفته اند.
بقیع در زمانهای عادی هم غریب است.
در چنین شبی که بسیار خلوت و تاریک.
شهادت مظلومانهٔ حضرت مولانا جناب إمام باقر ٱلعلوم، محمّد بن عَليٍّ ٱلْباقِر ( عَلَیْهِمَا ٱلصَّلوٰةُ وَ ٱلسَّلامُ ) به حضور شما سروران ارجمند تسلیت و تعزیت.
لَوِ ٱطَّلَعْتَ عَلَیْهِمْ لَوَلَّیْتَ مِنْهُمْ فِراراً وَ لَمُلِئْتَ مِنْهُمْ رُعْباً ( کَهْف ۱۸ )
اگر از آنها ( أصحاب کهف ) مطلع میشدی فرار کنان از آنها رویگردان میشدی و وجودت از ترس پر میشد.
سؤال اینجاست که قاعدتاً باید اول ترس بر وجود آدمی بیافتد و بعد فرار از صحنهٔ ترس، صورت گیرد. ولی در این آیهٔ شریفه ابتداء سخن از فرار و بعد سخن از ترس آمده. چرا؟
از دو جهت میتوان به جواب رسید.
ألف— از جنبهٔ قواعد دستوری:
حرف ( وَ ) که آن را حرف عَطف گویند فقط برای جمع بین دو موضوع در یک حکم کاربرد دارد. مثال را قبلاً هم گفتم:
( علی و أحمد آمدند. ) از این جمله نمیتوان دانست کدام زودتر و کدام دیرتر و یا هر دو با هم آمده باشند. نمونههای قرآنی هم فراوان است. کفّار و دهریُون گفتند:
إِنْ هيَ إِلّا حَیاتُنَا ٱلدُّنْیا نَمُوتُ وَ نَحْیا
ابتداء سخن از ( مرگ ) و بعد سخن از ( زندگی ) آوردند. در حالیکه آنها به حیات پس از مرگ معتقد نیستند:
وَ ما نَحْنُ بِمَبْعُوثینَ ( مؤمنون ۳۷ )
حال چرا این نمونه را عرض کردم؟
خواستم بگویم که از ( وَ ) هرگز ( ترتیب ) حاصل نمیشود. تقدیم و تأخیر کلماتِ قبل و بعد از ( وَ ) أسرار دیگری دارد.
ب— از جنبهٔ تفسیری:
چرا آن بندگان خدا به غار رفتند؟
برای حفظ دین و در أمان بودن از فتنه ها که غار را إیمن تر دانستند.
پس موضوع مهم این بود که کسی از آنها إطلاع نداشته باشد. پس مهم این است که مردم از آنها رویگردان باشند. این عدم شناسایی را خداوند ایجاد کرد. چگونه؟ با هیبتی که خداوند در آنها قرار داد تا آنها را از هرگونه بلایا حفظ و حمایت کند. مهم این بود که کسی جرأت نکند به چهرهٔ آنها نگاه کند. فرض کنیم اگر کسی به غار وارد میشد و آنها را در حالتی میدید که خواب هستند ولی چشمانشان باز است با صحنهٔ رُعب آور مواجه میشد. در تفسیر ألمُحَرَّر ٱلوَجیز في تفسیر ٱلْکِتابِ ٱلْعَزیز، إبن إسحاق أَنْدُلُسيّ میگوید علت اینکه اینها در حال خواب، چشمشان باز بود این است که اگر چشمشان بسته میبود نابینا میشدند
وَ تَحْسَبُهُمْ أَیْقاظاً وَ هُمْ رُقُودٌ ( کَهف ۱۸ )
تو میپنداری که آنها بیدار هستند در حالیکه خفته اند
البته این امکان هم هست که شخصی که به غار نزدیک بشود با دیدن صحنهٔ خوف ناک، ابتداء فرار کند و بعد وقتی که یادآور آن موقعیت میشود، ترس وجود او را بگیرد. گاهی میبینیم افراد حکایتی را بیان میکنند و میگویند بعد از سالها هنوز کابوس آن حکایت باعث میشود مو به تنم سیخ شود.
یاد کردیم از سورهٔ مبارکهٔ کَهف.
شب جمعه است. شب زیارتی أربابمان، شفیع محشر، حضرت مولانا جناب إمام سیّد ٱلشُّهَداء ( عَلَیْهِ ٱلصَّلوٰةُ وَ ٱلسَّلامُ ) است.
آیهٔ دیگری از همین سورهٔ مبارکه را یاد کنیم که پایان بخش این مقال است.
أَمْ حَسِبْتَ أَنَّ ٱلْکَهْفَ وَ ٱلرَّقیمَ کانُوا مِنْ آیاتِنا عَجَباً ( کَهف ۹ )
این همان آیه است که سرِ مبارک أرباب بی کفن، در مجلس یزید، تلاوت فرمود. اما کجا دیده شده که کسی بر لب و دندان قاری قرآن مجید، بی حرمتی کند. نانجیب دستور داد با چوب خیزران....
أَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا أَبا عَبْدِ ٱللّٰهِ
خدایا. به مقام جناب أبیعبد الله ٱلحُسین ( علیه السلام ) قسم.
توفیق عبادت و بندگی و دوری از معاصی به همه ما عنایت بفرما.
أمواتمان غریق رحمت واسعه قرار بده.
بیماران شفا عنایت بفرما.
آبرویمان در دو دنیا حفظ بفرما.
مطالعه کنندگان این وجیزهٔ مختصره و راقم این سطور حاجت روا بفرما.
وجود مقدّس حضرت مولانا جناب إمام زمان ( عَلَیْهِ آلافُ ٱلتَّحیَّةِ وَ ٱلثَّناء ) از جمیع بلایای أرضیّه و سماویّه مصون و محفوظ بدار.
موانع ظهور آن بزرگوار برطرف بفرما.
در فَرَج آن عالیجناب تعجیل بفرما.
آمین
إلتماس دعاء
هفتم ذُو ٱلْحَجَّة ٱلْحَرام ۱۴۴۵
ألحقیر: مُحَمّد بن ٱلمرحوم عَليٍ ٱلْقَمْصَريّ
بسیار-عرشی.mp3
2.95M
⭕️حتما گوش بدید | علامه حسن زاده آملی ره:
آقای جوان!تو را به حق پیغمبر و آل پیغمبر،به حق شخصیتت،تو را به وجودت،تو را به نظام هستی،تو را به پشه ها قسم،تو را به مورچه ها قسم،انسان الهی بوده باشید...ما که جانمان به لب رسید از بس این حرف ها را زدیم...
┄┅═══❉☀️❉═══┅┄
علامه حسن زاده آملی ره
.
♻️ جلیل محبی به عنوان مسئول #ستاد_حکمرانی قالیباف آغاز به کار این ستاد را اعلام کرد. نگاهی کنید به توییتهای دیگرش قبل از شهادت آقای رییسی.
#دلم_به_حال_رییسی_سوخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ به نظر من هم "هرگز!"
🔸 ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | قالیباف، شهردار تهران در دومین مناظره کاندیداهای ریاستجمهوری:
👈 "مردم! شما فکر میکنید، اقتصاد کشوری که مسئول دولتیاش، لباس بچهاش را از یک کشور اروپایی میآورد، درست میشود؟! هرگز!"
پ ن: اما دختر خودش از کشور ترکیه برای سیسمونی نوه دکتر قالیباف خرید کنه چی؟ چرا؟
مغالطه ای آشکار بین برنامه و قانون
🔸 این روزها به درستی صحبت از برنامه نامزدهای محترم می شود. همه معتقدند که قطعا برنامه لازم است.
🔸 اما ناباورانه بعضی نامزدهای بزرگوار و به تبع آن ها بعضی هواداران، هنگام صحبت از برنامه، از قانون صحبت می کنند!!
🔸 این یک مغالطه آشکار است.
🔸 قانون با برنامه فرق می کند.
برنامه یعنی «دستور کار و مجموعه کارها برای اجرای قانون» نه خود قانون!
🔸 بدین ترتیب، گرچه فقط بعضی نامزدهای محترم برنامه دارند، اما برنامه های آقای زاکانی و قاضی زاده به پشتوانه سالها مسئولیت و نمایندگی در مجلس و مناصب اجرائی، به اتفاق نظر بسیاری از کارشناسان و هواداران رفیق و رقیب، با اختلاف، از برنامه یکی دو نامزد دیگر بهتر، عینی تر و دقیق تر است.
✅ رهبری در ویژگی های اصلح فرمود:
«باید با برنامه، با حکمت، با تدبیر، با نگاه بلندمدت و همهجانبه، با یک هندسهی صحیح کارها را مشاهده کنند، نگاه کنند، وارد میدان شوند»
۱۳۹۲/۰۲/۰۷
#زاکانی #قاضی_زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 چرا عادل فردوسیپور در پرونده فساد در فوتبال ساکت بود!
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر که موضوع فساد در فوتبال با پرونده تیم مس رفسنجان مجددا در افکار عمومی مطرح شده، ابتدا افشاگری سوشا مکانی، بازیکن سابق تیم ملی درباره زدوبندهای عادل فردوسیپور در پشت پرده فوتبال را بشنوید و بعد سئوالی را چند سال قبل در کانالم منتشر کردم و بخشی از برنامه ۹۰ را ببینید.
وقتی پرونده فساد در فوتبال را در کمیسیون اصل ۹۹ دنبال میکردم این سئوال را مطرح کردم: چرا برنامه ۹۰ که برای تکان دادن دست یا سر یک بازیکن، ساعت ها روی انتن زنده بحث میکرد، حتی برای یکبار هم حاضر نشد به محتوای گزارش مستند کمیسیون اصل ۹۰ درباره فساد در فوتبال بپردازد.
#فردوسی_پور #فوتبال