eitaa logo
حماسه سازان تبریز
23 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
1هزار ویدیو
17 فایل
پایگاه اطلاع رسانی شبکه حماسه سازان ایران در استان آذربایجان شرقی دبیرکل: حسین مهدی زاده
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از اخبار جبهه مقاومت
چو بودی سر سال نو فرودین که رخشان شدی در دل از هور دین نهادی یکی گنج خسرو نهان که نشناختی کهتری در جهان (بخش کردن خسرو پادشاهی خود را) https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh
هدایت شده از اخبار جبهه مقاومت
چو بودی سر سال نو فرودین که رخشان شدی در دل از هور دین نهادی یکی گنج خسرو نهان که نشناختی کهتری در جهان (بخش کردن خسرو پادشاهی خود را) https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh
هدایت شده از اخبار جبهه مقاومت
نوشیروان به کارداران خویش نوشته بود که اگر در نوروز، باران نبارید و خشک‌سالی آمد، از مردم باژ نگیرند. در بیت زیر مراد از نوروز، سر سال و فصل بهار خواهد بود: همان گر نبارد به نوروز نم ز خشکی شود دشت خرم دژم مخواهید باژ اندر آن بوم و رُست که ابر بهاران به باران نشست (نامه نوشیروان به کاردارانش) https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh
هدایت شده از اخبار جبهه مقاومت
مردم ایران زمین از هزاران سال پیش نوروز را به عزیزان و بزرگان خویش مبارک‌باد می‌گفتند: بدین شاه، نوروز فرخنده باد دل بدسگالان او کنده باد (آمدن کاووس و خسرو نزد هوم) https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh
مصاف، ارز دیجیتال! این رشته‌توییت جای تحقیق و تفحص فراوان داره تا نسبت موسسه مصاف و صرافی ارز دیجیتال روشن بشه. هیچ قضاوتی نمیکنیم و فقط از آقای رائفی‌پور میخوایم در راستای همون شعار شفافیت(؟) خودش، درباره این موضوع، و مطالب مطرح شده در این توییت، بطور روشن و صریح، توضیح بده. پیشاپیش از تکرار این کلیشه که من مسئولیتی در نظام ندارم و مکلف به شفافیت نیستم پرهیز کنین.
🔰 ادا و ادب انگلیسی 🔸بی بی سی فارسی ضمن انتشار ویدئویی از سفیر انگلیس می گوید: "سفارت بریتانیا در تهران مراسم چهارشنبه‌سوری را برگزار کرد. سفیر و کارکنان سفارت، از روی آتش می‌پرند و قاشق‌زنی می‌کنند. سیمون شرکلیف می‌گوید فرهنگ و رسوم یک ملت بسیار مهم است و انتخاب مردم همیشه قابل احترام است. ‌ آقای شرکلیف معمولا آداب و رسوم رایج در ایران را برگزار می‌کند."
🔸انگلیسی ها آن قدر مبادی آداب هستند که در هند، به گاوها ادای احترام می کردند، چون مورد پرستش هندی ها بود. اما همان انگلیسی ها، به مدت ۱۵۰ سال، دار و ندار ملت هند را چاپیدند. این، ادب انگلیسی است.
🔸بی بی سی می گوید سفیر انگلیس به آداب و انتخاب ملت ایران احترام می گذارد، اما نمی گوید که همین انگلیس؛ 🔻 همین انگلیس کودتا ترتیب داد و دیکتاتور سفّاکی به نام رضاخان را بر حکومت گماشت.