eitaa logo
پایگاه بسیج امام هادی (ع)_ ثامن
148 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
479 ویدیو
3 فایل
پایگاه اطلاع رسانی اخبار محله حمزه کلای شرقی بابل و عملکرد برنامه های پایگاه مقاومت بسیج امام هادی علیه السلام حمزه کلای شرقی (همت آباد و حسین آباد)
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از بیداری ملت
🔴کشف سلاح در هویزه کشف سلاح در چابهار کشف سلاح در دهلران کشف سلاح در تبریز کشف سلاح در سیستان و بلوچستان کشف سلاح توسط مرزبانان و….. 🔹چیزی نیست اینا لوازم تحریرهای نخبه های زن زندگي آزادي برای اعتراض ساده 🔹مدیونید اگه فکرکنید بایه مشت وحشی طرفیم 🔗 حاج سامان 🔴 👇 @bidariymelat
هدایت شده از سعیدیسم ✅
این کامنت خیلی خوب بود : جمعیت اینا به اندازه جمعیت پشت سرویس یک دستشویی در اربعین هم نیست 😂😂 من فعلا تجمع ده نفره هم ندیدم ولی ایران اینترنشنال همچنان سعی میکنه جو بده 😅 ✍ @saeedism
پیراهن سیاه ز تن دور می کنیم آن را ذخیره کفن و گور می کنیم اجر دو ماه گریه بر غربت حسین تقدیم مادرش از ره دور می کنیم 🙏عزاداریتان قبول 🙏 🌺حلول ماه مبارک
‌‎ بی‌توجهی مردم به بیش از یک ماه تبلیغات شبانه‌روزی ضدانقلاب برای آخرین شنبۀ تابستان 🔸شاید بدبین‌ترین عناصر ضدانقلاب هم چنین بی‌توجهی از جانب مردم برای فراخوان پُرسروصدای ۲۵ شهریور را باور نداشت. جایی که خلوتی روز و سکوت شب در هیچ یک از شهرهای ایران تفاوتی نکرد. 🔹یک ماه تلاش شبانه‌روزی و دعوت همه‌جانبۀ سلطنت‌طلبان، منافقین و تجزیه‌طلبان غرب و شرق ایران با استفاده از تمام رسانه‌های جیره‌خوارشان بی‌نتیجه پایان یافت. 🔹خیابان تهران امروز یکی از خلوت‌ترین روزهای خود را تجربه کرد، میدان امام حسین محل فراخوان ضدانقلاب در ساعت ۱۱ خالی‌تر از همیشه بود اما ساعتی بعد و در عزای امام هشتم شیعیان مملو از جمعیت شده بود. صف فست‌فودهای خیابان پیروزی هم از همیشه شلوغ‌تر بود. 🔹دروغ ضدانقلاب برای دستگیری خانوادۀ حدیث نجفی هم تغییری در وضعیت کرج نداشت. البته این دروغ‌ها با انتشار فیلم‌های قدیمی از آبدانان از شامگاه دیروز جمعه و برای القای تشنج در جامعه آغاز شده بود. 🔹خیابان‌های سنندج هم میزبان مسافران تابستانی بود، در مریوان، بیجار و سقز هم مردم روز تعطیل خود را کنار خانواده سپری کردند. حدود ۵ میلیون زائر در آستان مقدس امام رضا (ع) رفتند و جاده‌های قم و شیراز هم شلوغ بود. اقامت بیش از ۳ میلیون مسافر نیز در تعطیلات اخیر در مازندران ثبت شد. 🔹در بوکان بازار روز دام شلوغ‌تر از همیشه بود و مردم برای خرید ارزان‌تر دامی که انتخاب کرده بودند چانه می‌زدند. ماجرا در کانال‌های ضدانقلاب اما دوباره وارونه روایت می‌شد، ویدیوی‌های قدیمی که از مناطق مختلف تهیه می‌شد یا ویدیوی کوتاه شعار که در آن صدای یک مرد یا زن شنیده می‌شد اما با حجم گسترده به‌وسیله شبکه توزیع منسجم در تمامی کانال‌های کم‌جمعیت پان‌ترک و پان‌بلوچ تا کانال‌های متوسط ضدانقلاب با سرعت بالا پخش می‌شد تا با ایجاد توهم فضای کشور را برای مخاطب خود وارونه جلوه دهند. 🔹ویدیوهای متعددی از ایذه، کرمانشاه، ایلام و بسیاری از جاهای دیگر همگی به دروغ و برای گول‌زدن مخاطب منتشر شد. حتی بی‌بی‌سی فارسی نیز یک ویدیوی قدیمی از سنندج را منتشر کرد اما پس از اعتراض مخاطبان به قدیمی‌بودن این فیلم آن را از خروجی خود بدون هیچ توضیحی حذف کرد. 🔸شاید تمام اتفاقات امروز را در شعاردادن چند دختربچه در رشت یا اراک و یا آتش‌زدن ۲ لاستیک توسط چند پسربچه در جونقان چهارمحال و بختیاری یا حسن‌آباد سنندج خلاصه می‌شد. این اتفاقات در حدی بی‌ارزش بود که حتی خودروهای عبوری هم بی‌توجه به آنچه رخ داده است به‌سادگی از کنار ماجرا عبور می‌کردند. 🔷رسانه‌های ضد ایرانی هم مثل همیشه تعدادی از این ویدیوهای اغلب قدیمی یا مشخصا ساختگی را با توضیحات پُرملات بازنشر کردند. این ترفند همیشگیِ رسانه‌های ضدایرانی است؛ رسانه‌هایی که پارسال فقط ۵ تای آن‌ها در ۴۶ روز ۳۸ هزار دروغ منتشر کردند.
🇮🇷 📝 تاثیر آزادسازی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های کشور مثبت است | حتی اگر قرار باشد در زمینه دارو و غذا از این پول استفاده کنیم، بازهم نمی‌توان از مثبت بودن این اتفاق چشم پوشی کرد 🍃🌹🍃 🔻مسعود دانشمند عضو اتاق بازرگانی در خصوص آزادسازی ۶ میلیارد دلار دارایی‌های آزاد شده ایران اظهار کرد: بعد از مصاحبه رئیس جمهور درباره استفاده ایران از این دارایی در زمینه‌هایی که مدنظرش هست، قیمت ارز با کاهش ۳۰۰ تومانی مواجه شد. 🔹البته آمریکایی‌ها سعی کردند با پاسخ دادن به این اظهارات جلوی کاهش قیمت ارز را بگیرند که البته تا حدودی هم جواب داد ولی در مجموع موضوع آزادسازی پول‌های بلوکه شده می‌تواند تاثیرات مثبتی بر بازار داشته باشد. 🔸حتی اگر قرار باشد دارایی‌ها در زمینه دارویی و یا غذایی استفاده شود، کارخانه‌های دارویی و غذایی به تدریج می‌توانند از این منابع برای افزایش تولیدشان هم استفاده کنند که این مسئله تاثیر مثبتی داشته باشد. 🔺۶ میلیارد دلار حداقل تا پایان سال می‌تواند نیازهای ما را به خصوص در زمینه‌های دارویی و غذایی رفع کند و تاثیر مثبتی بر بازار داشته باشد.
🔺اخراج بازرسان آژانس اتمی چه معنایی دارد ؟
🔺‏میگن موساد زنگ زده مهرانی، گفته لعنتی تو چجوری تو بیت نفوذ کردی؟!😂 این مرحله برا ما هم قفل بود
🇮🇷 📝 یک شهید و سه زخمی در تیراندازی کور به نیروهای مدافع امنیت در نورآباد ممسنی 🍃🌹🍃 🔻معاون سیاسی و امنیتی استانداری فارس: 🔹در تیراندازی کور ۲ نفر ناشناس به سمت نیروهای بسیجی مدافع امنیت در شهرستان نورآباد ممسنی، یک نفر شهید و سه نفر زخمی شدند. 🔸حدود ساعت ۱۹:۵۰ شنبه ۲۵ شهریور ۲ نفر راکب موتور سیکلت اقدام به تیراندازی کور با سلاح شکاری ساچمه زن به سمت نیروهای بسیجی مدافع امنیت که در ضلع جنوبی میدان معلم شهرستان نورآباد ممسنی مستقر بودند، می‌کنند‌. 🔹ضاربان پس از این حمله کور که موجب آسیب رسیدن به ۴ نفر می‌شود، بلافاصله از محل متواری می‌شوند. 🔸در این حادثه یکی از مدافعان امنیت به دلیل شدت جراحات وارده، به شهادت رسید و ۳ نفر دیگر به یکی از بیمارستان‌های شیراز اعزام شدند و حال همه مجروحین پایدار و تحت کنترل است. 🔺دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی و انتظامی استان در پی دستگیری ضاربان هستند.
14.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 نقش رسانه‌های مسیحیت صهیونیست در اغتشاشات مهسا امینی
✅ پاکسازی نقطه آلوده محله حمزه کلای شرقی توسط تیم گشت عملیات پایگاه مقاومت بسیج امام هادی علیه السلام . 🔻 در ساعات پایانی دیشب خانم چادری به نام ز.ق در یکی از نقاط آلوده محله در حال استعمال مواد مخدر بود که با هماهنگی های صورت گرفته با پلیس، اقدامات لازم صورت پذیرفت‌. 🕥 شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۲