eitaa logo
اقتصاد انرژی/همت قلی زاده
2.7هزار دنبال‌کننده
616 عکس
155 ویدیو
195 فایل
در این کانال به دلایل ریشه ای تورم و بیکاری و بی ثباتی اقتصادی از منظر تحولات انرژی خواهیم پرداخت.
مشاهده در ایتا
دانلود
سرویس ادارت، مهد کودک های ادارت، درمانگاه ها، سالنهای ورزشی، خانه های سازمانی دولتی، خودروهای خارجی مورد استفاده مدیران و برای مأموریتها، پاداش های پایان سال، هزینه سفر و ... سالهاست حذف شده اند، سالهاست حقوق کارمندان هم کمتر از تورم رشد می کند، چوب ضدیت با دولت را مردم می خورند! خصومت با نهاد دولت و بی حرمت کردن کارکنان دولت در کنار سرکوب های شدید مالی باعث می شود آدمهای ارزان وارد نهاد دولت شوند، یادتان نرود بد یا خوب همین آدمهای ارزان کشور شما و ما را اداره می کنند!
‏دو تا کاغذ به ظاهر ساده است ولی حقوق یک ماه یک مهندس ده سال سابقه ایرانی است: ۳۸.۶۲۴.۰۰۰ تومان ‎ @hemmatgholizadeh
‏دارو اگر اشتباهی تجویز شود بیمار را می کشد. کدام تحلیل علمی مصداق داروی صحیح است؟! خدا کند تحلیل نویسان همانی نباشند که بیماران گرفتار حوادث آبان ۹۸ شدند!
واللّه من هم می توانم برای دلبری نفتی ها و دولت دائما بنویسم بنزین باید لیتری ۳۵ هزار تومان شود، ولی هر چه فکر می کنم می بینم وجدانی هم هست، شرافتی هست، آخرتی هست، روزهای سخت رو تحمل میکنم تا حرف درست دفن نشود. مرد باشیم همه اش نمی شود دنبال پست و پول بود، ما انسانیم باید به هم رحم کنیم.
بانک مرکزی از اول فروردین ماه تا ۲۶ شهریور ماه امسال ۳۱ میلیارد و ۸۲۲ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تأمین کرده است. در این گزارش خبری از ۵ میلیارد دلار برای واردات بنزین نیست! @hemmatgholizadeh
میلاد با سعادت پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) را به همه مسلمانان جهان تبریک عرض می نمایم.
در یک کشوری که صنعت نفت و گاز، اقتصاد اولش می باشد، بایستی در سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت اقتصاد، دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور به جای اختصاص یک دفتر با ۲۰-۳۰ پرسنل، باید معاونت انرژی ایجاد شود.
سرعت رانندگی در آزادراهها و بزرگراهها در هر کشوری حد معینی دارد که توسط قانون تعیین می شود، اگر شما در بزرگراهی شلوغ در ایران در خط ۳ با سرعت ۱۲۰km/h در حال حرکت باشید و کسی از پشت سر با سرعت ۱۴۰ طلبکارانه به شما چراغ بدهد، آیا شما اجازه عبور خواهید داد یا نه؟ چرا؟ حق با چه کسی است؟
‏واقعا درد تلخی است، با شعار کارآیی و کوچک سازی،پالایشگاهها را فروختند، الان نه تنها پالایشگاهها بهینه و کارآ نشده اند، دولت را هم ...,...,...,...,۱۶۸ تومان (۱۶۸ همت) بدهکارکرده اند! برای چی؟ بخاطر یک رابطه مالی استثماری مبتنی بر یارانه پنهان انرژی جعلی! چه کسی را در کجا مخاطب قرار دهم تا متوجه ماجرا شود؟! @hemmatgholizadeh
در ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ در شماره ۲۳۶۸ روزنامه شرق مقاله ای از اینجانب منتشر شد که به مطلب پر مخاطب آن روز تبدیل شد، عنوانش بود: «سفره رنگین دولت برای جایگاهداران» برخی در خواب بودند که من درباره موضوعات مغفول اقتصاد داخلی بخش نفت قلم می زدم. متأسفانه همان سال همینها با افسران گماشته خود بهم آسیب زدند! ‏البته این تیتر، عنوان اصلی مطلب بنده نبود و آن موقع روزنامه شرق بدون هماهنگی با من خودش این تیتر را زد و کلی برایم حاشیه ایجاد کرد. @hemmatgholizadeh
‏حتما بارها از من در گفتگوها/مناظره ها شنیده اید که قیمت‌گذاری جهانی فرآورده‌های نفت/گاز باعث شده است ‎ زمین گیر شود،حالا طرفداران ‎ می خواهند از خون درگذشتگان ‎ میخواهند سفره ای رنگین برای خود دست و پا کنند. شرمتان باد! ‎
‏امکان ندارد از این مردم باشی و در بطن جامعه باشی، فیس علمی بگیری و دائما توصیه کنی که قیمتها باید افزایش یابد.این عده حتما دشمن مردم هستند، این عده رانتخوار باید با دیدن صحنه های معدن طبس از خجالت و شرم خودشان را دار بزنند، شرمتان باد که با دروغ مکرر به هموطن خودت رحم نمی کنی.
‏این قیمت‌گذاری دستوری که ادعایش را می کنند کجاست؟ من که در زندگی روزمره آنچه که می بینم اینست که انگار قیمتها روی زمین یخی و لغزان هستند، عده ای بی وجدان یا می خواهند تورم بیشتری ایجاد کنند تا از خون مردم کَره بگیرند، عده ای نیز هدفشان گرانتر شدن بیشتر برخی محصولاتی است که دوستانشان تولید می کنند!
‏چقدر عده ای رذیل اند که در اوج مشکلات و بدبختی اقتصادی مردم و در وسط مصیبت درگذشت هموطنان ما در معدن طبس در کمال وقاحت و با ‎ مردم علت بروز فاجعه را به قیمت‌گذاری دستوری (که وجود خارجی ندارد) ربط می دهند، چقدر باید بی وجدان باشی که به ضعیف ترین قشر نیز نخواهی رحم کنی!
کارگران هر روز مجبورند از کله سحر تا بوق سگ کار کنند، چون امثال این زردنویسان با حرفهای به ظاهر رنگین ولی در واقع آغشته به خون، مردم را دلاری کرده اند و در برابر شده مردم خفه خون گرفته اند. علت راکد ماندن اقتصاد هم همینها هستند که در برنامه شیوه فرآیند آنرا توضیح داده ام. @hemmatgholizadeh
همه می دانیم جهانی سازی قیمت منابع ملی در دولت احمدی‌نژاد عملیاتی شد. حالا جالب تر اینکه اگر یادتان باشد تعداد زیادی با روابط خاص در دولت احمدی‌نژاد با تحصیلات نامرتبط به بورس خارج اعزام شدند و به محض برگشت هیئت علمی دانشگاههای مهم شدند، همانها بیشترین مناظره کنندگان با من هستند!
مثلا «چون بازار ساختمان سازی دستوری قیمت‌گذاری و اداره نمی شود، وضعیت نیروی کار این بخش خیلی عالیست» [مثال عالی👆 یکی از دوستان از غلط بودن ادعای وجود قیمت‌گذاری دستوری]
اما باور کنید مساله اصلی خصوصی سازی معادن است معدنی که آن کارگر می توانست مالکش باشد، قبرش شد! [توسط یکی از دوستان]
‏صاحب معدنی بنام حسینقلی رو آوردن رادیو گفتگو، این آدم! علت حادثه را سرکوب قیمت زغالسنگ عنوان کرد. این کثیف ترین و غیراخلاقی ترین استدلال درباره حادثه معدن طبس است. ببینید کدام پروژه بگیرها این روزها با این کلیدواژه تجارت خون راه انداخته اند؟! چطوری نان اغشته به خون می خورید؟ ‎
‏کشور چین به عنوان پرجمعیت ترین کشور جهان را می شناسید. هر چینی حدود ۳۰۰۰ برابر هر ایرانی زغالسنگ مصرف می کند، قیمت‌هایش هم جهانی نیست و اصلا قیمت جهانی زغالسنگ وجود خارجی ندارد. گاز هم ندارد! ۵۱٪ انرژی چین هم از زغالسنگ تأمین می شود. جهانی سازان! گفتمان تجارت خون را متوقف کنید‌.
‏دبیر انجمن کارفرمایی پالایشگاه: بنزین ۳۰ هزار است! معدندار زغال‌سنگ: حادثه معدن طبس به دلیل عدم قیمت‌گذاری جهانی است! آقا چرا به جای کارشناسان از دلالان و ذینفعان سئوال می کنید، مگر عقل مان ناقص است که حرف مالک را درباره قیمت ملکش (که اغلب هم غصبی) باور کنیم. عجب روزگار تلخی است!
‏این سئوال مهم برای اهل فهم و بخصوص مسئولان کشور است: در حالیکه ادعا می شود اگر روزانه یک میلیون بشکه نفت به خارج از کشور صادر شود و دلارهایش وارد کشور، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد، حال چطور صادرات روزانه ۲/۲ میلیون نفت و حجم زیادی گاز به داخل کشور نتوانسته مشکلات را حل کند؟!