هدایت شده از حسین زمانی میقان
با بحران #آدرس_غلط و دروغهای بزرگ در بستر تصمیمسازی اقتصادی در کشور مواجه هستیم👌
تمامی آمارهای بینالمللی میزان مصرف انرژی ایرانیان را از میانگین جهانی کمتر میدانند اما مسئولین به واسطه آدرسهای غلط شیکاگوییهای اقتصاد تصور دیگری دارند!!!
هدف چیست؟ گرانسازی برای تخریب معیشت مردم ✋
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
🌺إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ🌺
میلاد دخت نبی مکرم اسلام حضرت محمّد(ص)، امّ ابیها حضرت فاطمه(س) و روز مادر و روز زن را خدمت همه مسلمانان بخصوص زنان سرزمینم تبریک و تهنیت عرض می کنم. 🌹
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
1.14M
آیا خانه های ایرانی انرژی زیادی مصرف می کنند؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
چامسکی تعبیر دقیقی درباره ژاپن دارد: منطقهای از جهان سوم که از استعمار گریخت و صنعتی شد. این کتاب ثابت میکند چین نیز از نئولیبرالیسم گریخت و صنعتی شد. در "دولت و بازار" نشان دادهام که نئولیبرالیسم چگونه بعنوان ابزار استعمار عمل میکند. پیشرفت با نه به نئولیبرالیسم آغاز میشود...
@syjebraily
همت قلی زاده:
افزایش دستمزد كارگران چگونه موجب گرانی در جامعه میشود؟
همچنین همت قلیزاده، كارشناس اقتصادی با اشاره به این كه نوعی نظام اقتصادی سیاسی در پس پرده تعیین حداقلهای حقوق و دستمزد نهفته است، گفت: نظام سرمایهداری پس از پیشبینی كه ماركس نسبت به شورش كارگری داشت، نظام تأمین اجتماعی و حداقل دستمزد را در نظر گرفت.
در دوران كرونا با روی كار آمدن بایدن حداقل دستمزد ساعتی در امریكا ۷ و نیم دلار بود و بلافاصله به ساعتی ۱۵ دلار افزایش یافت و باید پرسید این تغییرات چه نقشی در تورم دارد؟
وی ادامه داد: مدل قیمتگذاری برای نیروی انسانی همواره شكلی از پسا تورم داشته است. یعنی تورم اتفاق افتاده و سپس ما تصمیم گرفتهایم كه متناسب با تورم گذشته چه اتفاقی باید روی دهد؟!
قلیزاده با اشاره به اصل ۴۳ قانون اساسی گفت: برنامهریزی برای شغل و كار مردم باید بهگونهای باشد كه بر اساس ساعت و محتوا و فرم، هر فرد فرصت كافی برای خودسازی و معنوی هم داشته باشد.
وی همچنین تأكید كرد كه بر اساس قانون، افزایش حقوق میبایست متناسب با افزایش تورم باشد؛ ولی واقعیت روز جامعه نشان میدهد بسیاری مردان دوشغله یا چندشغله هستند و در مقایسه با سال ۵۸ قدرت خرید خانوار نصف شده است.
برنامه اقتصادی رادیو گفتگو
۱۴۰۱/۱۰/۱۱
@hemmatgholizadeh
مشکل سمت عرضه را به سمت تقاضا حواله ندهیم...
@hemmatgholizadeh
پیش بینی های ما یک به یک محقق می شود اما مروجین فکری رایج، ما را شماتت می کنند!
@hemmatgholizadeh
یارانه جعلی پنهان کشور را دچار دو بحران انرژی و تورم کرده است!
@hemmatgholizadeh
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻مقایسه نئولیبرالها از جمله آقای صادق الحسینی در خصوص مصرف گاز ایران و روسیه گمراهکننده است
امید رامِز، فعال رسانه:
🔹۱.کل طول خط لوله گاز در ایران بیش از ۳۵۰ هزار کیلومتر است. در حالی که کل خط لوله روسیه ۱۷۶ هزار کیلومتر است. دقت کنید وسعت روسیه ۱۰ برابر وسعت ایران است.
پس در ایران «تعداد» افراد بیشتری به گاز دسترسی دارند و این الزاما به معنی مصرف زیاد هر یک آنها نیست.
(تا اینجا خدمترسانی جمهوری اسلامی و نگاه «توسعه عدالتمحور» در حوزه مصرف مواهب طبیعی اثبات میشود)
🔹۲. قریب به ۸۳٪ تولید برق ایران «گاز محور» است. در حالی که این نسبت در روسیه ۵۴٪ است.
🔹بنابراین مقایسه مصرف سرانه گاز در ایران و روسیه مثل بسیاری از مقایسههای دیگر نئولیبرالها بیهوده است و منتج به سیاست اثربخش نخواهد شد. زیرا نقش مهم "صنایع" را در افزایش مصرف سرانه نادیده میگیرند. اساسا مقایسه کشورها با شاخص «سرانه» جزء گمراهکنندهترین و ناکارآمدترین شاخصهاست و نحوه توزیع، موقعیت و شرایط هر کشور و... را نادیده میگیرد.
🔹این البته ناقض لزوم صرفهجویی مردم و گران کردن گاز ثروتمندان که استخر و جکوزی خود را با قیمت کم گرم نگه میدارند نیست. اما اینها، همهی مردم نیستند که اقتصادخواندهها نسخه «گرانسازی» را با نام «جهانیسازی» تجویز میکنند.
✅ @Rajanews