هدایت شده از سپاه سربازان رهبر ( پاسداران انقلاب اسلامی )
🚨 وقتی ویروس ابن زیاد در کوفه پیچید همه مردم به داخل خانه هایشان رفتند و قایم شدند،،،
و عزیز فاطمه (علیها السلام) یکه و تنها ماند.
اما اینک با ویروس دیگری به نام کرونا به جان ملت ایران و مرکز نشر اسلام یعنی شهر قم حمله ور شده اند.
لکن دولت شیطان باید بداند که نه تنها به خانه نمیرویم بلکه امروز و فردا با صدای بلند خطاب به عزیز فاطمه رهبر معظم انقلاب اعلام میکنیم...
ما ترکناک یابن الحسین علیه السلام
@basijtv 🇮🇷پایگاه بسیج فضاے مجازے
📸دیوار نوشته حسینیه امام خمینی(ره): نتیجه تجربه، #انتخاب_خوب است.
@Estefaate_rahbar
🌷 امام خامنه ای:
اگر میخواهید نظام اسلامی اقتدار خودش را در چشم جهانیان حفظ بکند، همه بیایند.
#همه_می_آییم
#میزان_رای_ملت_است
@Estefaate_rahbar
#احكام #مسجد
💠سوال ۴۰۲. قسمت سر پوشیده ای از یک مسجد حدود سی سال است که متروکه و تبدیل به خرابه شده و نماز در آن اقامه نمی شود و بخشی از آن به عنوان انبار مورد استفاده قرار می گیرد. نیروهای بسیجی که حدود پانزده سال است در این قسمت سقف دار مستقر هستند، تعمیراتی را در آن انجام داده اند، زیرا وضعیت بسیار نامناسبی داشت و سقف آن هم در معرض ریزش بود. چون برادران بسیجی آگاهی از احکام شرعی مسجد نداشتند و افراد مطلع هم آن ها را آگاه نکردند، اقدام به ساختن چند اتاق در این قسمت نمودند که بر اثر آن مبالغ زیادی خرج شد و در حال حاضر کارهای ساختمانی رو به پایان است. امیدواریم حکم شرعی موارد زیر را بیان فرمایید:
۱. بر فرض این که متصدیان این کار و گروه ناظر بر آن جاهل به مسأله باشند، آیا در برابر مخارجی که از بیت المال صرف کرده اند ضامن هستند و آیا مرتکب گناه شده اند؟
۲. با توجه به این که مخارج مزبور از بیت المال بوده، آیا اجازه می دهید تا زمانی که مسجد به این قسمت احتیاج ندارد و نماز در آن اقامه نمی شود، از آن اتاق ها با رعایت کامل احکام شرعی مسجد، برای فعالیت های آموزشی مانند آموزش قرآن کریم و احکام شرعی و سایر امور مسجد استفاده شود؟ و آیا اقدام به تخریب اطاق ها واجب است؟
✅جواب:واجب است که قسمت سرپوشیده مسجد با خراب کردن اتاق هایی که در آن ساخته شده است، به حالت قبل برگردد، و اگر مخارج احداث اتاق ها ناشی از تعدی و تفریط و عمد و تقصیر نباشد، معلوم نیست که کسی ضامن آن باشد، و استفاده از قسمت سرپوشیده مسجد برای تشکیل جلسات آموزش قرآن کریم و احکام شرعی و معارف اسلامی و سایر مراسم دینی و مذهبی اگر مزاحمت برای نمازگزاران ایجاد نکند و تحت نظارت امام جماعت مسجد باشد اشکال ندارد، و باید امام جماعت و نیروهای بسیجی و سایر مسئولین مسجد با هم همکاری کنند تا حضور نیروهای بسیجی در مسجد استمرار پیدا کند و خللی در انجام وظائف عبادی مانند نماز و غیر آن هم پیش نیاید.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
#احکام #نماز
مکان نمازگزار
💠سوال ۳۷۴. آیا این گفته که باید مردان هنگام نماز جلوتر از زنان بایستند، صحیح است؟
✅جواب: بنا بر احتیاط واجب لازم است بین زن و مرد در حال نماز، حداقل یک وجب فاصله باشد و در این صورت اگر زن و مرد محاذی یکدیگر بایستند یا زن جلوتر از مرد بایستد نماز هر دو صحیح است.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
#احکام #کافر
💠سوال ۳۱۴. آیا آن دست ه از اهل کتاب که از جهت اعتقادی ایمان به رسالت خاتم النبیین(صلّی الله علیه وآله) دارند، ولی بر اساس روش و عادت های پدران و اجدادشان عمل می کنند، در طهارت حکم کافر را دارند یا خیر؟
✅جواب: مجرد اعتقاد به رسالت خاتم النبیین(صلّی الله علیه وآله) برای اجرای حکم اسلام در مورد آنان کافی نیست. ولی اگر از اهل کتاب محسوب شوند، محکوم به طهارت هستند.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
#احکام #مسکرات
وسوسه و درمان آن
✅سوال ۳۱۱. چند سالی است که به بیماری وسواس مبتلا شده ام و این موضوع مرا بسیار عذاب می دهد، و روز به روز این حالت در من تشدید می شود تا جایی که در همه چیز شک می کنم و همه زندگی ام بر پایه شک استوار گشته است. بیشترین شک من درباره غذا و اشیاء مرطوب است، به همین دلیل نمی توانم مثل سایر مردم عادی زندگی کنم. وقتی داخل مکانی می شوم فوری جوراب هایم را از پای خود بیرون می آورم زیرا فکر می کنم جوراب هایم عرق کرده و بر اثر تماس با نجس، نجس خواهند شد، حتی من بر سجاده هم نمی توانم بنشینم. هر وقت بر آن می نشینم بر اثر وسوسه نفس از روی آن بلند می شوم تا مبادا پرزهای سجاده به لباس هایم بچسبد و مجبور به شستن آن ها شوم. در گذشته چنین نبودم، اکنون از این کارهایم خجالت می کشم و همیشه دوست دارم کسی را در عالم رؤیا ببینم و مشکلاتم را با او در میان بگذارم و یا معجزه ای رخ دهد و زندگی ام را دگرگون نماید و به حالت گذشته ام برگردم. امیدوارم مرا راهنمایی فرمایید.
✅جواب: احکام طهارت و نجاست همان است که در رساله های عملیه ذکر شده است. از نظر شرعی همه اشیاء محکوم به طهارت هستند، مگر مواردی که شارع حکم به نجاست آن ها کرده و برای انسان هم یقین به آن حاصل شده است. در این صورت رهایی از بیماری وسواس احتیاج به رؤیا و معجزه ندارد، بلکه باید مکلّف ذوق و سلیقه شخصی خود را کنار گذاشته و متعبّد و مؤمن به دست ورات شرع مقدس باشد و چیزی را که یقین به نجس بودن آن ندارد، نجس نداند. زیرا شما از کجا به نجاستِ در و دیوار و سجاده و سایر اشیایی که استفاده می کنید، یقین پیدا کرده اید؟ چگونه یقین پیدا کرده اید که پرزهای سجاده ای که بر روی آن راه می روید یا می نشینید، نجس هستند و نجاست آن ها به جوراب و لباس و بدن شما سرایت می کند؟ لذا در این صورت اعتنا به وسواس برای شما جایز نیست. مقداری عدم توجه به وسوسه نجاست و تمرین عدم اعتنا به شما کمک خواهد کرد تا به خواست و توفیق خداوند خود را از وسواس نجات دهید.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
💠 #رهبر_انقلاب :زن ايرانى كه میخواهد حيات جديد اسلامى را در ملت ما مستقر بكند، يكى از واجبترين كارهايش بالا کشیدن ارزشهاى معنوى خودش است ۶۷/۱۱/۸
@Esteftaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨 دستگاههای تبلیغاتی بیگانه از چند ماه قبل علیه انتخابات فعالیت میکردند، دور روز مانده به انتخابات
👈 به بهانه ویروس علیه انتخابات تبلیغ کردند
🔺️ حضرت آیت الله خامنهای صبح امروز با اشاره به فضاسازی منفی و پر حجم دستگاههای تبلیغاتی بیگانه علیه شرکت مردم در انتخابات، خاطرنشان کردند: این تبلیغات منفی از چند ماه قبل آغاز و با نزدیکشدن به انتخابات بیشتر شد و در دو روز آخر نیز به بهانه یک بیماری و ویروس، رسانههای آنها از کمترین فرصت برای منصرف کردن مردم از حضور در انتخابات چشمپوشی نکردند.
💻 @Khamenei_ir
#احکام #نجاسات
💠سوال ۲۶۶. آیا خون پاک است؟
✅جواب: اگر از حیوانی باشد که خون جهنده دارد، نجس است.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
#احکام #اموات
💠سوال ۲۲۶. آیا در غسل و کفن و دفن اموات، مُماثلت و همجنس بودن شرط است یا هر یک از زن و مرد می تواند امور میت دیگر را انجام دهد؟
✅جواب: همجنس بودن با میّت فقط در غسل دادن او شرط است و در صورتی که غسل دادن میّت به وسیله همجنس او امکان دارد، غسل دادن به وسیله غیر همجنس صحیح نیست و غسل میّت باطل است. ولی در تکفین و تدفین همجنس بودن شرط نیست.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
❓بهترین عمل در ماه مبارک رجب...
🎙مقام معظم رهبری "مدظله"
🔸در ماه رجب دائم، #استغفار کنید.
ماه رجب فرصت خوبى است؛ ماه دعاست، ماه توسل است، ماه توجه است، ماه استغفار است. دائم هم باید استغفار کنیم.
👈 هیچ کس هم خیال نکند که من از استغفار مستغنىام! پیغمبر خدا میفرماید که: انّه لیغان على قلبى و انّى لأستغفر اللَّه فى کلّ یوم سبعین مرّة.
🔹بلاشک پیغمبر هم حداقل روزى هفتاد مرتبه استغفار میکرد. استغفار براى همه است؛ بخصوص ماها که در این تحرکات مادى، در این دنیاى مادى غرقیم و آلودهایم.
🌸 استغفار بخشى از این آلودگى را پاکیزه میکند و از بین میبرد. #ماه_استغفار است؛ انشاءاللَّه فرصت را مغتنم بشماریم.
@esteftaate_rahbar
#احکام #بانوان
💠سوال ۲۱۸. لکه هایی که زن بعد از یقین به پاک شدن می بیند، با توجه به این که آن لکه ها نه اوصاف خون را دارند و نه خون مخلوط با آب را، چه حکمی دارد؟
✅جواب:اگر خون نباشد حکم حیض را ندارد، و اگر خون باشد اگرچه به صورت لکه های زرد رنگ و از ده روز(۱) تجاوز نکند همه آن لکه ها محکوم به حیض است، و تشخیص این موضوع به عهده زن است.
1- ملاک در تعیین روز عرف است که از طلوع آفتاب تا غروب خواهد بود.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
💚امام باقر عليه السلام: چون فرصت دست دهد به سوى هدف خود بشتاب، و هيچ فرصتى مانند روزهاى فراغتِ همراه با تندرستى نيست.
ميزان الحكمه ج۹ ص۹۵
🌹ولادت با سعادت امام باقر (ع) مبارک.
@Estefaate_rahbar
#احکام #بانوان
💠سوال ۲۱۹. جلوگیری از عادت ماهیانه به وسیله دارو به خاطر روزه ماه رمضان چه حکمی دارد؟
✅جواب: اشکال ندارد.
@estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
#احکام #تیمم
💠سوال ۲۰۴. کسی که فاقد آب است و یا استعمال آب برایش ضرر دارد، آیا در صورت تیمّم بدل از غسل جنابت، داخل مسجد شدن و خواندن نماز جماعت برای او جایز است؟ قرائت قرآن کریم چه حکمی دارد؟
✅جواب: تا زمانی که عذر مجوّز تیمّم باقی است و تیمّم او باطل نشده، انجام همه اعمال مشروط به طهارت برای او جایز است.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
#احکام #غسل جنابت
💠سوال ۱۷۰. اگر دخول به مقدار حشفه صورت بگیرد، ولی منی خارج نشود و زن نیز به مرحله اوج لذت نرسد، آیا غسل فقط بر زن واجب است یا فقط بر مرد یا بر هر دو؟
✅جواب: با تحقق دخول، ولو به مقدار حشفه، غسل بر هر دو واجب است.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
●امام هادی علیه السلام فرمودند:از نمونه های غرور نسبت به خدا آن است که «بنده»، بر گناه اصرار و پافشاری کند و از «خدا» امید آمرزش داشته باشد.
📗موسوعة سیرة اهل البیت (ع)، ج۳۳، ص۲۱۲
🌷شهادت امام هادی(علیهالسلام)تسلیت
@Estefaate_rahbar
#احکام #غسل جنابت
💠سوال ۱۷۱. در مورد احتلام زنان، در چه صورتی غسل جنابت بر آنان واجب می شود؟ و آیا رطوبتی که هنگام ملاعبه و شوخی با همسر از آنان خارج می شود، حکم منی را دارد؟ و آیا بدون سست شدن بدن و رسیدن به اوج لذت، غسل بر آن ها واجب می شود؟ به طور کلی در زنان بدون نزدیکی، جنابت چگونه تحقق می یابد؟
✅جواب: اگر زن به اوج لذت جنسی برسد و در آن حال مایعی از او خارج شود جنابت محقق شده و غسل بر او واجب می شود و اگر شک کند که به این مرحله رسیده یا نه و یا شک در خروج مایع داشته باشد، غسل واجب نیست.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
مسّ اسماء و آیات الهی
💠سوال ۱۵۳. آیا جایز است که زن حائض گردنبندی را به گردن بیندازد که نام مبارک پیامبر(صلّی الله علیه وآله) بر آن نقش شده است؟
✅جواب: به گردن آویختن آن اشکال ندارد، ولی بنا بر احتیاط واجب است که اسم مبارک پیامبر(صلّی الله علیه وآله) با بدن تماس نداشته باشد.
@estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
#احکام #وضو
💠سوال ۱۰۵. مدت زمانی مسح پاهایم را از سر انگشتان انجام نمی دادم، بلکه فقط روی پا و مقداری از انگشتان را مسح می کردم؛ آیا این مسح صحیح بوده است؟ و در صورت عدم صحّت ، نمازهایی را که خوانده ام باید قضا کنم؟
✅جواب: اگر مسح پا شامل سر انگشتان پا نباشد، وضو باطل و قضای نمازها ی خوانده شده، واجب است. ولی اگر انسان شک داشته باشد که آیا هنگام مسح، از سر انگشتان پا مسح می کرده است یا نه؟ در صورتی که مسأله را می دانسته و احتمال می دهد که از سر انگشتان مسح کرده باشد وضو و نمازها ی خوانده شده محکوم به صحّت هستند.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
احکام تخلّی
💠سوال ۹۳. لطف بفرمایید در صورت امکان راجع به اقسام رطوبتی که گاهی از انسان خارج می شود، توضیح دهید.
✅جواب: رطوبتی که گاهی بعد از خروج منی از انسان خارج می شود، وَذْی نام دارد، و رطوبتی که بعضی از اوقات بعد از بول خارج می شود، وَدْی نامیده می شود، و رطوبتی که بعد از ملاعبه زن و مرد با یکدیگر خارج می شود، مَذْی نام دارد. همه این رطوبت ها پاک است و باعث نقض طهارت نمی شود.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
احکام آبها
💠سوال ۷۱. آیا در شستن لباس های نجس با آب کرّ و جاری، فشردن هم لازم است و یا این که بعد از زوال عین نجاست همین که آب آن را فرا گرفت، کفایت می کند.
✅جواب: باید بنا بر احتیاط آن را فشار یا تکان دهند.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
هدایت شده از فروشگاه طب سنتی اسرار الشِفاء 🌼🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅پیشگیری و درمان قطعی #کرونا
استاد طب اسلامی ایرانی
حجت الاسلام #ضیائی
با این دستور العمل #پدر_جد کرونا رو هم قلع و قمع میکنید.😂
🍀خرید از سایت اسرار الشِفاء⇩
www.340.ir
🍀خرید آنلاین⇩
@Modir340
🍀خرید حضوری⇩
09129596340
🌼🍒فروشگاه اسرار الشِفاء⇩
http://eitaa.com/joinchat/3619487757C57ae832a81
ولایت فقیه و حکم حاکم
💠سوال ۵۶. آیا اعتقاد به اصل ولایت فقیه از جهت مفهوم و مصداق یک امر عقلی است یا شرعی؟
✅جواب: ولایت فقیه که عبارت است از حکومت فقیه عادل و دین شناس حکم شرعی تعبدی است که مورد تأیید عقل نیز می باشد، و در تعیین مصداق آن روش عقلایی وجود دارد که در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بیان شده است.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
بقا بر تقلید میّت
✅سوال ۴۲. بنا بر جواز بقا بر تقلید از میّت، آیا این حکم شامل اشخاصی که در زمان حیات مجتهد مکلّف نبوده ولی به فتاوای آن مرجع عمل کرده اند، هم می شود؟
✅جواب:اگر تقلید شخص غیربالغ از مجتهد جامع الشرایط به نحو صحیح محقق شده باشد، باقی ماندن بر تقلید همان مجتهد بعد از فوتش جایز است.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
مسائل متفرقه تقلید
💠سوال ۴۹. آیا عبارت «فیه اشکال» که در بعضی از فتاوی ذکر می شود، دلالت بر حرمت دارد؟
✅جواب:بر حسب اختلاف موارد، معنای آن فرق می کند. اگر اشکال در جواز باشد دلالت بر حرمت در مقام عمل دارد.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
بقا بر تقلید میّت
💠سوال ۴۳. ما از مقلدین امام خمینی(ره) هستیم که بعد از رحلت جانسوز ایشان بر تقلید وی باقی مانده ایم. ولی چون در شرایط دشوار فعلی که ملت مسلمان با استکبار جهانی درگیر است، با مسائل شرعی تازه ای روبرو می شویم و احساس می کنیم باید به حضرت عالی رجوع نمائیم و از شما تقلید کنیم، آیا این کار برای ما جایز است؟
✅جواب: بقا بر تقلید از امام(قدّس سرّه) برای شما جایز است و فعلاً نیازی به عدول از تقلید ایشان ندارید، در صورت نیاز به استعلام حکم شرعی در مسائل مستحدثه، می توانید با دفتر ما مکاتبه نمایید.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
مسائل متفرقه تقلید
💠سوال ۵۱. فرق بین جایز نبودن و حرام چیست؟
✅جواب:در مقام عمل بین آن ها فرقی نیست.
@Estefaate_rahbar کانال استفتائات رهبر