🪴🌾🪴
🌾🪴
🪴
#سیاستهای_همسرداری
❌نذارید قهرهاتون طولانی بشه
❌نذارید بغضهاتون طوفان بشه
❌نذارید دلهاتون احساسِ سنگینی کنه
🗣هرچقدر هم که صداتون بالا رفت و اخمتون در هم شد
با حرفی
آغوشی
نگاهی
یک نقطه ی پایان بذارید...
ادامه دادن یعنی غرور
و غرور
تمرینِ جدایی ❌ میاره ...
#آشیونهتونگرم ☕️ 🔥
✿💞ڪانالگـرمِ حس خوب زندگے💞✿
@Hesszendegi
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #دکتر_سعید_عزیزی
⭕️ با رعایت این دو نکات زندگیتون رو زیر و رو کنید.
#آشیونهتونگرم ☕️ 🔥
✿💞ڪانالگـرمِ حس خوب زندگے💞✿
@Hesszendegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی🙏
ای زیبـای زیبـا دوست
ای یگانه محبوب بی ریا
درکنـارمان گیـر
و دامنت را پنـاه
جاودانه مان ساز
دل همه را شـاد
و اجابت کن
دعـاهای بندگانت را🙏
🌙🌟 شبتون زیبـا و آروم ...
و منور به نور خدا ✨🌙
بهترین حال و احوال را
از خدا میخوام براتون 🙏
🫧
💕صبح است بایدبلندشودو
💕درامتدادِوقت قدم زد
💕گل را نگاه کرد
💕ابهام را شنید
💕بایددویدتاته بودن...
💕سهرابسپهری🌱
#بفرماچاااااۍاولصبح
حس خوب زندگی 🍀کاشانه مهر
فصل دوم ....... پارت ۳۱۵ ...... دیگه نتونستم خودم کنترل کنم ..... محکم بغلش کردم ..... انگاری چشمه
فصل دوم ......
پارت ۳۱۶ .....
بالاخره مجلس خاک سپاری تموم شد .... همگی برگشتیم خونه اقاجونم .... اقا امیر اصرار داشت بره هتل ولی اقاجونم مانعش شد و سوئیت پایین رو در اختیارش گذاشت تا با نیلوفر راحت باشه .
بعد از نماز حسابی برا ارین گریه کردم ..... حالا مامان فروزان رو پیش خودش داشت ..... دلم براش تنگ شده بود .... خیلی تنگ ..... پس سهم من چه میشد .... تنهایی حق من بود اون هم در اوج جوانی .... بدون ارینی که عاشقم کرده بود .... ولی حالا نبود که ببیند در نبودش چگونه می سوزم .
اون شب با بغض در گلو به خواب رفتم ..... حال خوشی نداشتم ..... اقا امیر و نیلوفر صبح زود عازم تهران شدن ولی من موندم باید در بقیه مراسم ها حضور پیدا می کردم .... قرار شد مریم که رفت ماشین ارین رو برام بیاره که بتونم اینجا راحت رفت و امد داشته باشم .
مراسم سوم و هفتم رو هم شرکت کردم .... اناهید اروم بود .... چون دکترا از قبل بهش گفته بودن مادرت موندنی نیست .... خودش رو از قبل اماده کرده بود و فقط اروم اشک می ریخت .... اما اریا همانند افراد مجنونی که گم کرده دارن شده بود و فقط فریاد می زد و خودش رو به درب و دیوار می کوبید بلکه شاید اتش درونش خاموش شود ..... دلم برایش سوخته بود ولی هنوز اتش غم از دست دادن ارین درونم روشن بود .
بعد از مراسم هفتم شام رو در کنار اناهید موندم و کلی بهش دلداری دادم .... ازش قول گرفتم که بهش سر می زنم و اینقدر خودشو اذیت نکنه و به زندگی امیدوار باشه .... گرچه خودم نا امید تر از همه بودم .
مریم می خواست چند روزی برا تهیه برخی لوازم جهیزیه مازندران بمونه ..... پس باید تنهایی بر می گشتم ..... بالاخره اونجا کار داشتم .... محل تحصیلم بود و باید زود بر می گشتم .
صبح زود بعد از نماز اول وقت صبحونه مختصری خوردم و از اقاجون و مامان ملیحه خداحافظی کردم و راهی جاده کندوان شدم .... هم چیز خیلی قشنگ بود .... حتی سکوت جاده که به جان ادم می نشست .
نزدیکی های سیاه بیشه که شدم احساس کردم مه غلیظی داره شروع میشه ..... احساس خواب الودگی خودم باعث شد تا پارک کنم بغل جاده ..... کمی که به هوا و جاده نگاه کردم .... خواب الودگیم بیشتر شد ..... دستی صندلی رو کشیدم و چشمام رو بستم تا کمی بخوابم بعد حرکت کنم .
خوابی شیرین که مدت ها بود انتظار دیدار یار رو برام شیرین کرده بود .......با۶۰ تومن یه شبه همه ی قسمت های رمان رو تا اخر بخون 😍
به ازاده جون پیام بدید
@AdminAzadeh
لینک قسمت اول
https://eitaa.com/Hesszendegi/61558
❤️❤️❤️
❤️
#مدیریت_خانواده
♦️روش صحیح مدیریت در خانواده، روش آزادمنشانه و مشارکتی است. در این شیوه، مرد می باید باآنکه مدیریت خانواده را بر عهده دارد، همسر را نیز در تصمیمگیریها و امور مربوط به خانواده مشارکت بدهد.
#آشیونهتونگرم ☕️ 🔥
✿💞ڪانالگـرمِ حس خوب زندگے💞✿
@Hesszendegi
زنانیکه می خواهند مرد باشند، زنانی هستند که نمی دانند زن هستند.
آینده اجتماع در دست مادران است. اگر جهان به میانجیگری زن گرفتار شود، تنها اوست که می تواند آن را نجات دهد.
👤 الکساندر دوما
#آشیونهتونگرم ☕️ 🔥
✿💞ڪانالگـرمِ حس خوب زندگے💞✿
@Hesszendegi
#زن_امروزی✍
در زندگی مشترك خوش قول باشيد؛
برای حرف ها و قول های خود ارزش قائل شوید و خود را در مقابل آنها مسئول بدانید.
خوش قولی نشانه احترام به خود و همسر است.
#آشیونهتونگرم ☕️ 🔥
✿💞ڪانالگـرمِ حس خوب زندگے💞✿
@Hesszendegi
❤️🍃❤️
#سیاستهای_همسرداری
#ویژگیهای_زوج_های_خوشبخت 💑
2- #وقت_گذاشتن_برای_یکدیگر:
👈😍افرادی که دوست دارند شریک زندگیشان وقت هایی را برای توجه و صمیمیت بیشتر به آنها اختصاص دهد؛
👈این افراد معمولا یا انتظار دارند روزانه دقایقی مورد توجه کامل همسرشان قرار گیرند
👌و با یکدیگر گفت و گو کنند و یا شریک زندگیشان اوقاتی را برای👇👇
❣ قدم زدن
❣بیرون رفتن
❣برای یک شام دونفره به یک رستوران رفتن
❣و یا هر بهانه و موقعیت دیگری که
👈 بتوانند وقت گذاشتن و توجه کافی همسرشان را داشته باشند
به آنها اختصاص دهند..
#آشیونهتونگرم ☕️ 🔥
✿💞ڪانالگـرمِ حس خوب زندگے💞✿
@Hesszendegi