من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید
بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را
السلام علیک یا امیرالمؤمنين
@heyaate
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپ دقیق طنزپرداز ایرلندی طرح ترامپ برای کوچاندن مردم غزه
💠آیتالله محمدتقی بهجت:
🔸لازم نیست که انسان در پی این باشد که به خدمت حضرت ولیعصر (عجل الله فرجه) تشرف حاصل کند؛
🔸بلکه شاید خواندن دو رکعت نماز سپس توسل به ائمه علیهمالسلام بهتر از تشرف باشد؛
🔸زیرا هرکجا که باشیم، آن حضرت میبیند و میشنود؛ و عبادت در زمان غیبت، افضل از عبادت در زمان حضور است.
📚در محضر بهجت، ج١، ص ١٨٧
💠 متاع ابدی
🔹 فرمود: ﴿لِیبْلُوَكُمْ أَیكُمْ أَحْسَنُ عَمَلاً﴾؛ خدا جهان را به احسن وجه خلق کرد، تا شما به احسن وجه کار بکنید.
خیلی از کارهاست که حلال است، اما آدم هر کار حلالی را که انجام نمی دهد، هر کار خوبی را هم که انجام نمی دهد، آن حلال ترین و خوب ترینش را انجام می دهد.
🔹 اگر کسی استعداد دارد؛ ولی وقتش را با موبایل بگذراند با فضای مجازی بگذراند با روزنامه بگذراند به این و آن بگذراند و این معارف بلندی که در قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه هست که حرف های آسمانی است و اینها به زمین آوردند را یاد نگیرد، این شخص عمرش را تلف کرده است.
🔹 چیزی که ابدی نباشد، اگر به آن فکر کردیم، این اتلاف عمر است! سخن از ابدیت است؛ ما هستیم که هستیم که هستیم!
اگر ما موجود ابدی هستیم، باید کالای ابدی داشته باشیم؛ غیر از خدا و اسمای حُسنای او و اولیای او و اهل بیت، چیزی ابدی نیستند.
آیت الله جوادی آملی
📚تفسیر سوره مبارکه الرحمن
🔹 خداوند به ما دستور داده است که مردانه زندگیکنید و آنقدر قوی باشید که دشمن جرأت حمله و تجاوز به شما را نداشته باشد ﴿وَلْيَجِدُوا فِيكُمْ غِلْظَةً﴾؛ یعنی دشمن باید در شما عظمت و مردانگی را ببیند تا جرأت حمله به شما را نکند،
نه اینکه به دشمن حمله کنید! اینها دستورات رسمی ماست که حضرت علی علیهالسلام فرمودهاند: «رُدُّوا الْحَجَرَ مِنْ حَیْثُ جَاءَ»؛ هر جا سنگ آمد، فوراً آن را بازگردانید. نباید سنگ خور باشید، ملت ضعیف، ذلیل و تابع نباشید، بلکه باید قوی و مستقل باشید تا دشمن از شما بترسد.
📚 دیدار معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی کشور با آیت الله جوادی آملی
تاریخ: ۱۸ آبان۱۴۰۳
💠 عبادت مدام
🔹 آن كه می گوید: ﴿إِنَّ صَلاَتِی وَ نُسُكِی وَ مَحْیای وَ مَمَاتِی لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ﴾، طوری برنامه زیست خود را تنظیم كرده است كه همه كارهای او برای خداست.
🔹 اینكه در زیارت آل یاسین كه از بهترین زیارت های ماست به حضرت ولی عصر(ارواحنا فداه) سلام عرض می كنیم، بر جزئیات زندگی آن حضرت سلام عرض می كنیم، می گوییم:
ـ سلام بر تو آن وقتی كه می نشینی
ـ سلام بر تو آن وقتی كه بلند می شوی
این زیارت «آل یاسین» نشان می دهد كه ولی عصر ارواحنا فداه همه كارهایش «لله» است، لذا ما بر آن وقتی كه حضرت می نشیند سلام می كنیم، بر آن وقتی كه بلند می شود سلام می كنیم.
🔹 اگر موجودی توانست همه شئون خود را «للّه» تنظیم بكند، این موجود دائماً در عبادت است. اگر گفته شد:
«خوشا آنان كه دائم در نمازند»
این نه یعنی همیشه نماز می خوانند، بلکه در عین حال كه كارهای عادی دارند، همه كارهای آنها نماز است.
👈 اگر كسی همیشه به یاد حق باشد، مثل این است كه همیشه در نماز است.
آیت الله جوادی آملی
📚 تفسیر سوره مبارکه حشر
هدایت شده از نگار
14.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ماجرای خانواده کنیایی میهمان برنامه تلویزیونی معلی که به دیدار رهبر انقلاب رفتند
📲 @resane_negar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 بازخوانی بیانیه «گام دوم انقلاب» خطاب به ملت ایران
🔸در ششمین سال صدور آن
🔹️در سال ۱۳۹۷، انقلاب اسلامی ایران در حالی چهلمین سالگرد پیروزی خود را پشت سر گذاشت و قدم به دههی پنجم حیات خود نهاد که دشمنان مستکبرش گمانهای باطلی در سر داشتند اما دوستانش در سراسر جهان، امیدوارانه آن را در گذر از چالشها و به دست آوردن پیشرفتهای خیرهکننده، همواره سربلند دیده بودند.
🔹️در چنین نقطهی عطفی، رهبر انقلاب اسلامی با صدور «بیانیهی گام دوم انقلاب» و برای ادامهی این راه روشن، به تبیین دستاوردهای شگرف چهار دههی گذشته پرداخته و توصیههایی اساسی بهمنظور «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ» ارائه کردند.
🔹️بیانیهی «گام دوم انقلاب» تجدید مطلعی بود خطاب به ملت ایران و بهویژه جوانان، بهمثابه منشوری برای «دومین مرحلهی خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی» که بایستی «فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی» رقم بزند.
🔹️این گام دوم، انقلاب را «به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) هست» نزدیک خواهد کرد.
🔍متن کامل این بیانیه را از پیوند زیر بخوانید.
📥 khl.ink/f/41673