📣🔴اطلاعیه🔴
❇️هیئت قرآن و ولایت با حمایت قرارگاه مردمی نهضت تدبرآموزی برگزار میکند؛ ❇️
🔴چهل و ششمین جلسه تدبر در سوره مبارک آل عمران🔴
🔰با بیان استاد معظم حجة الاسلام و المسلمین علی صبوحی 🔰
💠اقامه نماز جماعت ظهر و عصر
🕥 زمان: هر هفته پنجشنبهها ساعت ۱۰ تا ۱۲
✅ این هفته برای کسانی که امکان حضور ندارند لینک پخش مستقیم گذاشته ایم:
لینک اصلی:
https://tekye.net/live/2647
لینک کمکی:
https://www.aparat.com/quran.tadabor/live
✅ استاد از ساعت ۱۰ برای پاسخ به سؤالات در محل حاضر هستند.
🔸مکان: تهران، بلوار قیام، خیابان مشهدی رحیم، کوچه امینی، پ43، طبقه پایین، مکان ثابت هیئت قرآن و ولایت - این مکان در نزدیکی ایستگاه مترو هفده شهریور قرار دارد.
✔️مکان مذکور از ساعت ۸ صبح برای حلقات مطالعه و مباحثه در خدمت قرآنآموزان عزیز خواهد بود.
@heyat_quran | هیئت قرآن و ولایت
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر معظم انقلاب اسلامی:
در ایام سالگرد پیروزی انقلاب، سردر هر خانهای #پرچم_ایران بزنید و آذینبندی کنید.
⭐ به منزل خانواده شهدا بروید.
👈 نشان بدهید که ملت راضی نمیشود به اینکه انقلاب را از او بگیرند.
🌹 #دهه_فجر
💻 Farsi.Khamenei.ir
مقام معظم رهبری:
«از نظر پیغمبر اکرم، میزان #حق ، #امیرالمؤمنین است. از طریق سنی و شیعه نقل شده است که: «علی مع الحق و الحق مع علی یدور حیثما دار»؛ اگر دنبال حقید، ببینید #علی کجا ایستاده است، او چه میکند، انگشت اشارۀ او به کدام سو است. زندگی امیرالمؤمنین یک چنین زندگیای است.»
5 تیرماه 1389
🌸 فرارسیدن سالروز ولادت امیرالمؤمنین حضرت علی -علیه السلام- باب علم پیامبر -صلی الله علیه و آله و سلم- و روز پدر را تهنیت و تبریک عرض میکنیم. 🌸
@heyat_quran | هیئت قرآن و ولایت
💬 #گزیده_بیانات | ۳درس مهم برای زندگی علوی
👈 علی علیهالسلام یک روز هم خانه نشین نشد...
🔺 «خط حزبالله » منتشر میکند: بیانات سال ۱۳۵۹ آیتالله خامنهای درباره درسهای عملی امیرالمؤمنین علیهالسلام برای زندگی امروز ما
🔹 حضرت آیتالله خامنهای در خطبهی اول نماز جمعه تهران در تاریخ ۱۳۵۹/۳/۹ به مناسبت ایام ۱۳ رجب، سه بخش مهم زندگی امیرمؤمنان علیهالسلام را تبیین کردند. «خط حزب الله» به مناسبت خجسته سالروز ولادت با سعادت امام علی علیهالسلام برای اولین بار، گزیدهای از این بیانات رهبر انقلاب را منتشر میکند.
🔺 راه و رسم امیرالمؤمنین علیهالسلام برای ما درس زندگی است
🔹 علىّبنابىطالب علیهالسلام اسلام مجسّم است و راه و رسم امیرالمؤمنین براى ما درس زندگى است و باید چنین باشد... من براى تعریف از امیر مؤمنان سخنى را انتخاب کردهام که سخن عارفترین و آشناترین مردم به شخصیّت علىّبنابىطالب است و آن، سخن امام حسن مجتبى است... در روزى که امیر مؤمنان به شهادت رسید و مردم با امام حسن (علیه السّلام) براى خلافت بیعت کردند، امام مجتبىٰ در حضور مردم بر منبر برآمد و چند جمله در باب امیرالمؤمنین به اختصار سخن گفت. من این جملات را که بسیار کوتاه و مختصر است، میخوانم.
🔺 زندگی امیرالمؤمنین علیهالسلام تلاش دائم برای خدا و اسلام بود
🔹 سه خصلت را از علىبنابـــىطالب علیهالسلام ذکر میکند: خصلت اوّل، خصلت تلاشگرى على است. علىّبنابىطالب ۶۳ سال از خدا عمر گرفت؛ از این ۶۳ سال، تقریباً ۵۳ سال با اعتقاد به اسلام و ایمان اسلامىِ مشخّص و روشن گذشت. قبل از آن هم على هرگز غیر خدا را عبادت نکرده بود، هرگز در مقابل هیچ بتى ــ چه جاندار و چه بىجان ــ سر تسلیم فرود نیاورده بود؛ امّا در این ۵۳ سال زندگى، امیرالمؤمنین به پیغمبر و به اسلام و به این مکتب و به مبارزهاش ایمان آورده بود. این ۵۳ سال را شما نگاه کنید؛ در این مدّت، شما یک روزِ بیکار در زندگى علىّبنابىطالب نمىبینید؛ دائماً کار، دائماً تلاش، دائماً عمل، آن هم به طور خالص براى خدا و در راه اسلام.
🔹 تا وقتى در مکّه بودند، سرباز فداکار و پاکباختهى پیغمبر؛ آن وقتى که همه پیغمبر را رد کردند، او ایمان آورد؛ آن وقتى که همه او را تنها گذاشتند، او محکم دامان پیغمبر را چسبید؛ آن وقتى که دیگران جرئت اظهار همکارى و همراهى با پیامبر را نداشتند، او صریحاً و با صداى بلند نام پیامبر و آوازهى اسلام را به همه جا پراکنده کرد؛ و آن وقتى که دیگران به فکر جان خود بودند، او به فکر جان پیغمبر بود و او بود که در بستر پیغمبر خوابید؛ و او بود که سه سال در شِعب ابىطالب بارهاى نان و خرمایى را که از این گوشه و آن گوشه به دست مىآمد، بر دوش گرفت و از این پیچوخمهاى کوه شِعب بالا برد و فریاد و فغان کودکان گرسنه را فرونشاند؛ و او بود که بعد از هجرت پیغمبر، چند روز با همهى خطر و زحمت در مکّه ماند ــ وَ اَنتَ تَقضى دَینى وَ تُنجِزُ عِداتى ــ قرضهاى پیغمبر را اداء کرد، امانتهاى پیغمبر را به صاحبانش رد کرد؛ [بعد] استوار و آزاد، آخرین بقایاى خانوادهى پیغمبر را با خود به مدینه آورد و وارد مدینه شد....
🔺 حضرت علی علیهالسلام یک روز هم خانهنشین نشد
🔹 بعد از آنکه پیغمبر از دنیا رفت، هر لحظه هر چه را که وظیفهى خود میدانست، با کمال اخلاص انجام داد؛ آن روزى که باید فاطمهى زهرا دختر پیامبر را در معرض [شناخت و] دید مهاجر و انصار بگذارد، گذاشت؛ آن روزى که باید به مسجد نرود، نرفت؛ آن روزى که باید به مسجد برود، رفت؛ آن روزى که خلفاى راشدین مشورت او و نظر او را میخواستند، با اخلاص، با صدق، با صفا، نظر خود را در اختیار آنها گذاشت؛ در جنگ، در صلح، در سیاست، در علم، در دین، همه را راهنمایى کرد؛ آن روزى که باید به انسانسازى و فردسازى بپردازد، پرداخت.
🔎 ادامه👇
🔹 اینکه میگویند على خانهنشین شد، دروغ است؛ على یک روز هم خانهنشین نشد، یک روز هم از فعّالیّت اجتماعى دست نکشید؛ على یک روز هم با جامعهاش، با انقلابش، با امّتش ــ که امّت او بود، چون امّت پیغمبر بود ــ قهر نکرد. از کار کناره گرفتن، زودرنج بودن، دلنازک بودن، از حوادث و رویدادهاى کوچک فوراً رنجیدن و زبان به داد و بیداد گشودن، از شأن على پایینتر بود و دامان على به آن آلوده نشد. [او] کار کرد. لَم یَسبِقُهُ الاَوَّلونَ بِعَمَلٍ وَ لا یُدرِکُهُ الآخِرون؛ تا روز قیامت هم هیچ کس در عمل، در تلاش، در فعّالیّت، به پاى على نرسیده است و نمیرسد...
🔺 حضرت علی علیهالسلام تسلیم محض پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلم بود
🔹 و امّا خصلت دوّم. وَ لَقد کانَ رَسولُ اللّه صَلَّى اللّهُ عَلَیهِ وَ آلِه یُعطیهِ الرّایَة؛ پیغمبر پرچم به او مىسپرد. این به نظر من و آنچنان که من میفهمم، یک تعبیر سمبلیک است. پیغمبر اکرم به خیلىها پرچم میداد و خیلىها را به میدان جنگ میفرستاد... امام حسن میخواهد بگوید امیرالمؤمنین بازوى تواناى پیغمبر بود، تسلیم محض پیغمبر بود... على به معناى واقعى کلمه بازوى پیغمبر بود: اینجا را بکوب، اینجا را بنواز، با فلانى دوست شو و به سوى فلانى به دشمنى تهدیدکنان برافراشته شو؛ تسلیم محض و مطلق.
🔹 خصوصیّت بزرگ دیگر على علیهالسلام این است که در مقابل پیغمبر، سِلم محض است. آن وقتى که رسول خدا به او میگوید در مکّه بمان، میماند؛ آن وقتى که در جنگ تبوک به او میگوید در مدینه بمان، میماند؛ آن وقتى هم که به او میگوید با عمروبنعبدود بجنگ و جانت را در خطر بینداز، مىاندازد؛ لا یَسبِـقونَه بِالقَولِ وَ هُم بِاَمرِه؛ یَعمَلون. در مقابل خدا و در مقابل پیامبر و در مقابل اسلام باید از على این خصلت را آموخت: تسلیم محض بودن... باید به طور مطلق تسلیم اسلام باشیم، از اسلام سخن بشنویم، از اسلام راهنمایى بجوییم...
🔺 امیرالمؤمنین علیهالسلام در دنیا اندوخته مالی فراهم نیاورد
🔹 و امّا نکتهى سوّم در زندگى امیرالمؤمنین به روایت امام حسن مجتبى. امام حسن در پایان این خطبهى شریفه میفرماید: وَ ما تَرَکَ عَلى اَهلِ اَلارضِ صَفراءَ وَ لا بَیضاءَ [اِلّا سَبعَ مِائَةَ دِرهَم]؛ على از طلا و نقرهى عالم هیچ از خود باقى نگذاشت مگر هفتصد درهم. هفتصد درهم مبلغ بسیار ناچیزى است که همین مبلغ ناچیز هم در زندگى على اندوخته به حساب نمىآید، زیرا على آن را براى روز مبادا نیندوخته بود؛ خرج لازمى داشت و پول على کفاف نمیداد، مجبور بود حقوق خودش را از بیتالمال مقدارى کنار بگذارد و بر خودش زحمت و رنج را تحمیل کند تا بتواند این خلأ را در زندگى پُر کند...
🔺 سه موعظه از زندگی امیرالمؤمنین علیهالسلام که نباید فراموش کنیم
🔹 برادران و خواهران! راه ما این است و این موعظهاى است که امیرالمؤمنین با عمل خودش به ما داده است و ما را به آن فراخوانده است. این سه موعظه را فراموش نکنیم؛ اینها مصداقهاى واقعى تقوا هستند؛ ما این سه درس را از على یاد بگیریم. من این سه درس را باز هم تکرار میکنم: اوّل، عمل و تلاش. بیکار نمانید؛ کوشش کنید کار لازم و عمل صالح را در هر زمانى بشناسید و پیدا کنید و بعد آن را با صمیمیّت و اخلاص انجام بدهید. و دوّم، تسلیم بودن در مقابل فرمان رهبرى؛ در مقابل فرمان آن کسى که براى انسان واجبالاطاعة است. و آنگاه بىاعتنائى به مادّیگرى، به پول، به زخارف دنیا، و پشت پا زدن به هر گونه عملى که از این احساس انسان سرچشمه میگیرد. این، فرمان امیرالمؤمنین براى ما است. پروردگارا! ما را با شیوهى علىّبنابىطالب در دنیا زنده بدار و ما را در راه علىّبنابىطالب علیهالسلام بمیران.
مقام معظم رهبری
۹ خرداد ۱۳۵۹
تدبر در سوره مبارک آل عمران - قسمت 46 - استاد علی صبوحی.mp3
49.13M
✅ جلسۀ چهلششم - جمعبندی سیاقهای 17 تا آخر (آیات 100 تا 200)
🗓 13 بهمن 1401
📹 فیلم جلسه:
https://alisaboohi.com/?p=13618
⏬ دریافت از گنجینۀ تدبر:
https://bayanbox.ir/download/4512678510094928911
💠 صفحۀ اختصاصی سورۀ آلعمران در سایت استاد صبوحی:
https://alisaboohi.com/?p=8011
#تدبر_در_قرآن
#تدبر_در_سوره_آل_عمران
#استاد_علی_صبوحی
#جلسات_هفتگی
#هیأت_قرآن_و_ولایت
------------------------
🕋 اگر از محصول فوق استفاده کردید، در قالب انواع حمایتها، از قبیل پرداخت نقدی، نذر، وجوهات شرعی، قرض الحسنه، وقف و... در ثواب «حمایت از نهضت مردمی تدبرآموزی» سهیم باشید:
nehzattadabor.com
@nehzattadabor
——————————
🌐 استاد علی صبوحی:
alisaboohi.com
🌐 انتشارات تدبر:
tadabborpub.ir
——————————
@heyat_quran | هیئت قرآن و ولایت
14.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 قیام حسینی، تبیین زینبی
@Khamenei_ir
🏴 فرارسیدن سالروز رحلت حضرت زینب کبری سلام الله علیها را تسلیت عرض میکنیم.
@heyat_quran | هیئت قرآن و ولایت
تدبر در سوره مبارکه آلعمران
🔹️مرحله اول تدبر: معانی و مفاهیم آیات
✨جلسه اول، آیات ۱ الی ۴
✨جلسه دوم، آیات ۵ الی ۷
✨جلسه سوم، آیات ۷ الی ۱۴
✨جلسه چهارم، آیات ۱۵ الی ۱۷
✨جلسه پنجم، آیات ۱۸ الی ۲۵
✨جلسه ششم، آیات ۲۶ الی ۳۰
✨جلسه هفتم، آیات ۳۱ الی ۳۷
✨جلسه هشتم، آیات ۳۸ الی ۴۹
✨جلسه نهم، آیات ۴۹ الی ۵۸
✨جلسه دهم، آیات ۵۸ الی ۷۳
✨جلسه یازدهم، آیات ۷۴ الی ۸۴
✨جلسه دوازدهم، آیات ۸۵ الی ۱۰۵
✨جلسه سیزدهم، آیات ۱۰۲ الی ۱۱۰
✨جلسه چهاردهم، آیات ۱۱۱ الی۱۱۷
✨جلسه پانزدهم، آیات ۱۱۸ الی ۱۳۳
✨جلسه شانزدهم، آیات ۱۳۴ الی ۱۴۱
✨جلسه هفدهم، آیات ۱۴۱ الی ۱۴۸
✨جلسه هجدهم، آیات ۱۴۸ الی ۱۵۴
✨جلسه نوزدهم، آیات ۱۵۴ الی ۱۶۱
✨جلسه بیستم، آیات ۱۵۹ الی ۱۷۱
✨جلسه بیست و یکم، آیات ۱۶۹ الی ۱۷۹
✨جلسه بیست و دوم، آیات ۱۷۸ الی ۱۸۶
✨جلسه بیست و سوم، آیات ۱۸۶ الی ۲۰۰
🔹️مرحله دوم و سوم تدبر: کشف سیاقها و جمعبندی هر سیاق
✨جلسه بیست و چهارم، آیات ۱ الی ۶/آیات ۷ الی ۹
✨جلسه بیست و پنجم، آیات ۱۰ الی ۱۳/آیات ۱۴ الی ۱۷
✨جلسه بیست و ششم، آیات ۱۸ الی ۲۵
✨جلسه بیست و هفتم، آیات ۲۶ الی ۳۲
✨جلسه بیست و هشتم، آیات ۳۳ الی ۴۴/آیات ۴۵ الی ۵۸
✨جلسه بیست و نهم، آیات ۵۹ الی ۶۴/آیات ۶۵ الی ۶۸/آیات ۶۹ الی ۷۱
✨ جلسه سیام، آیات ۷۲ الی ۷۴ /آیات ۷۵ الی ۷۷/آیات ۷۸ الی ۸۰
✨جلسه سی و یکم، آیات ۸۱ تا ۹۲
✨️جلسه سی و دوم، پرسش و پاسخ
✨️جلسه سی و سوم، جمعبندی سیاق ۱۶
✨️جلسه سی و چهارم، جمعبندی سیاق ۱۷
✨️جلسه سی و پنجم، جمعبندی سیاق ۱۷
✨️جلسه سی و ششم، جمعبندی سیاق ۱۸ و ۱۹
✨️جلسه سی و هفتم، جمعبندی سیاق ۲۰ و ۲۱
✨️جلسه سی و هشتم، جمعبندی سیاق ۲۱
✨️جلسه سی و نهم، جمعبندی سیاق ۲۲ و ۲۳
✨️جلسه چهلم، جمعبندی سیاق ۲۴ و ۲۵
✨️جلسه چهل و یکم، جمعبندی سیاق ۲۶
✨️جلسه چهل و دوم، جمعبندی سیاق ۲۷
✨️جلسه چهل و سوم، جمعبندی سیاق ۲۸ و ۲۹
🔹️مرحله چهارم تدبر: جمعبندی سیر سوره
✨️جلسه چهل و چهارم، جمعبندی سیاقهای ۱ الی ۵
✨️جلسه چهل و پنجم، جمعبندی سیاقهای ۶ الی ۱۶
✨️جلسه چهل و ششم، جمعبندی سیاقهای ۱۷ الی آخر
📣🔴ویژه برنامه دهه فجر🔴
❇️هیئت قرآن و ولایت با حمایت قرارگاه مردمی نهضت تدبرآموزی برگزار میکند؛ ❇️
💐ویژه برنامه دهه فجر انقلاب اسلامی در چهل و چهارمین بهار انقلاب💐
🔴چهل و هفتمین جلسه تدبر در سوره مبارک آل عمران🔴
🔰با بیان استاد معظم حجة الاسلام و المسلمین علی صبوحی 🔰
✅✅در کنار اجرای برنامه شعرخوانی و مداحی به مناسبت ایام الله دهه فجر
💠اقامه نماز جماعت ظهر و عصر
🕥 زمان: هر هفته پنجشنبهها ساعت ۱۰ تا ۱۲
✅ این هفته برای کسانی که امکان حضور ندارند لینک پخش مستقیم گذاشته ایم:
لینک اصلی:
https://tekye.net/live/2647
لینک کمکی:
https://www.aparat.com/quran.tadabor/live
✅ استاد از ساعت ۱۰ برای پاسخ به سؤالات در محل حاضر هستند.
🔸مکان: تهران، بلوار قیام، خیابان مشهدی رحیم، کوچه امینی، پ43، طبقه پایین، مکان ثابت هیئت قرآن و ولایت - این مکان در نزدیکی ایستگاه مترو هفده شهریور قرار دارد.
✔️مکان مذکور از ساعت ۸ صبح برای حلقات مطالعه و مباحثه در خدمت قرآنآموزان عزیز خواهد بود.
@heyat_quran | هیئت قرآن و ولایت
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امشب همهباهم با نوای دشمنشکن #الله_اکبر پرشورتر از همیشه فرارسیدن چهلوچهارمین سالروز آغاز انقلاب اسلامی را جشن میگیریم. 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌸 22 بهمن مبارک 🌸
#22بهمن
#دهه_فجر
#بانگ_الله_اکبر
@heyat_quran | هیئت قرآن و ولایت
19.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر معظم انقلاب اسلامی:
«بیست و دوم بهمن امسال انشاءالله به توفیق الهی مظهر حضور مردم، مظهر عزت مردم، مظهر اعتماد مردم به یکدیگر است، مظهر اتحاد ملی است. من توصیهام هم این است به همهی آحاد مردم عزیزمان که سعی کنند این راهپیمایی را، این روز بزرگ را، این حرکت پرشکوه را مظهر اتحاد ملی و وحدت ملی قرار بدهند.»
19 بهمن 1401 🇮🇷
🌸 فرارسیدن سالروز آغاز انقلاب اسلامی را به همۀ آزادگان جهان تبریک و تهنیت عرض میکنیم 🌸
پویش #پرچم_اتحاد
#22_بهمن
#دهه_فجر
#فردا_خواهیم_امد
#همه_می_آییم
@heyat_quran | هیئت قرآن و ولایت