15.mp3
9.77M
#پایی_که_جا_ماند...
📻نمایش صوتی کتاب " پایی که جا ماند" بر اساس خاطرات سید ناصر حسینی پور از زندان های مخفی عراق
#قسمت_آخر
#جلد_دوم
#پایی_که_جا_ماند
#سید_ناصر_حسینی_پور
#دفاع_مقدس
@hyate_shohada
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تظاهرات علیه نژادپرستی در واشنگتن، آتلانتا و سائوپائولو
🕗 #ساعت_عاشقی
دیدم دل خسته، در به در میگردد
دنبال بهانهی سفر میگردد
برگشتم و خاک توس را بوسیدم
هر چیز به اصل خویش بر میگردد
┄┅┅❁💚❁┅┅┄
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضاالمرتَضی الامامِ التّقی النّقی وحُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَعَلیاَحَدٍ مِنْ اوْلیائِک.🌹🍃
هدایت شده از هیأت شهدا
dfc48cb92827c5496287b24d1f3ac4fe.mp3
2.63M
تاکید روحانی بر ساماندهی گلزارهای شهدا و بازهم یک نگرانی
رئیس جمهور:
🔹دولت در کنار خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران است.
🔹کشور مدیون ایثارگری خانوادههای معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران است.
🔹 افزایش و تمرکز طرفیت اقتصادی بنیاد شهید در خدمترسانی به جامعه هدف این بنیاد است.
🔺ساماندهی گلزارهای شهدا، با همکاری مجموعههای استانی در دستور کار بنیاد شهید قرار گیرد.
📌رهبرانقلاب درمورد یکسان سازی قبور شهدا فرمودند: این شکل، شکل طبیعی است. هیچ لزومی ندارد که ما این [علامتها] را صاف کنیم، به خیال اینکه میخواهیم زیباسازی کنیم. زیبایی هر جایی و هر چیزی به حَسَب خودش است؛ زیبایی انسان، زیبایی باغ، زیبایی قبرستان، زیبایی هر چیزی را باید به حَسَب خودش محاسبه کنیم.
📌آیا بازهم باید منتظر تخریب قبور شهدا به بهانه بازسازی باشیم؟!
هیأت شهدا
#مستند_داستانی_امنیتی_عاکف_سری_سوم @kheymegahevelayat #قسمت_صد_و_نود_و_یک بطری رو گرفتم، داخل م
#مستند_داستانی_امنیتی_عاکف_سری_سوم
@kheymegahevelayat
#قسمت_صد_و_نود_و_دو
این محدوده به وسعت ۱۰ کیلومترمربع هست که در محلهٔ کرخ واقع در مرکز شهر بغداد پایتخت عراق واقع شده. منطقه سبز جاییه که مراکز دولتی و ادارات مهم حکومت ائتلاف موقت عراق، سفارتخانههای آمریکا و انگلیس، وَ نیروهای چندملیتی باقیمونده درخاک عراق در اونجا قرار دارن که الان دیگه همچون سابق خبری از این مسائل نیست. دورتادور منطقه سبز بغداد دیوارهای بتنی بلند کشیده شده و خودروهای زرهی با دقت ازش مراقبت میکنن.
قبل از حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳، چیزی به نام منطقه سبز بغداد وجود نداشت. در اون زمان ساختمان ریاستجمهوری صدام حسین و مجموعهای از کاخهای متعلق به خانوادش در این منطقه قرار داشت. بعد از تصرف بغداد توسط نیروهای آمریکایی، جی گارنر، سپهبد بازنشسته نیروی زمینی ایالات متحده که اولین فرماندار دست نشانده این کشور در عراق محسوب میشد، دفاتری رو در کاخ ریاست جمهوری صدام حسین ایجاد کرد. پس از مدتی نظامیان آمریکایی از کاخ ریاست جمهوری صدام خارج شدند و به دفتر جدید سفارت آمریکا در بغداد که حدود یک مایل با کاخ فاصله داشت نقل مکان کردند.
مسئولیت کنترل کامل و حفظ امنیت منطقه بینالمللی اون منطقه در بغداد تا تاریخ اول ژانویه سال ۲۰۰۹ میلادی به عهده نیروهای چند ملیتی بود اما بعد از اون به نیروهای امنیتی عراق واگذار شد.
خب، وارد فاز جدیدی ازعملیات و رهگیری اطلاعاتی باید میشدیم. حدود یک ساعت بعد از دریافت ایمیل حاوی اون تصویر از عامل ایران درسفارت عربستان در بغداد، ایمیل دوم به دستم رسید.
نوشت:
«الضيوف قادمون، أسود أبيض أبيض أسود... *مهمان ها دارن میان. مشکی_سفید_سفید_مشکی.»
شاید حدود 100 متر از سفارت فاصله داشتیم. نمیتونستیم زیاد نزدیک بشیم و توقف کنیم. اما به زور نگاه کردم و دیدم درب سفارت باز شد. خدا خدا میکردم همون چیزایی باشه که برام کد کرد. فوری به یاسر گفتم:
«خُذ فيلمك معك... با موبایلت فیلم بگیر.»
درب سفارت که باز شد یه پرادوی مشکی وَ کاملا شیشه دودی اومد بیرون. پشت سرش یه ماشین جیپ رانگلر شاسیبلند با رنگ سفید ولی کاملا شیشه دودی اومد و پشت سر اون یک رنجروور ولار سفید وَ کاملا شیشه دودی وَ پشت سر اون هم یک شاسی بلند ولوو XC40 مشکی و شیشه دودی اومدن بیرون.
خب تشخیص اینکه در کدام خودرو باشند برای من غیر ممکن بوده. از جایی که من هیچ وقت در امور اطلاعاتی به کسی اطمینان نمیکنم، حتی حاج کاظم، چه برسه به عواملی که پول میگیرن و خبر میدن، برای همین مجبور شدم یاسرو پیاده کنم تا در همون موقعیت سفارت عربستان بمونه وَ خودم ماشین و گرفتم رفتم دنبال اون خودروهایی که احتمالا دکتر افشین عزتی و نسترن توسلی داخلش بودن.
به یاسر گفتم:
«کن حذرا ومعرفة ما إذا كانت السيارات التي كنا نبحث عنها تخرج..**خوب دقت کن ببین اون ماشین هایی که تا الان دنبالشون بودیم بعد از رفتن من بیرون میان یا نه.»
یعنی همون خودروهایی که تا یک ساعت و خرده ای قبل افشین عزتی و نسترن داخلش بودند و ما تا سفارت عربستان به دنبالشون اومدیم. چون خودروهای قبل از ورود به سفارت با خودروهایی که بهمون از عواملمون خبر رسیده بود از لحاظ رنگ و نوع ماشین متفاوت بودند.
من رفتم، اما تا یک محدوده ای تونستم برم. این ما بین خواستم از دوربینی که روی دکمه پیرهنم نصب بود استفاده کنم و فیلم بگیرم اما وقتی نگاه کردم دیدم دکمه روی پیرهن شکسته.
دلیلش حمله اون سگ بود که با دهنش یقم و جر داده بود. اعصابم ریخت به هم که تنها ابزاری که اون لحظه با خودم داشتم شکسته. اصلا حواسم به یقه پیرهنم نبود. چون روش کاپشن پوشیده بودم و زیپش و بعد از حمله سگ در همون تاریکی دادم بالا.
از یک جایی به بعد نیروهای عراقی که نزدیک دیوار بتنی منطقه جزیرة الخضراء یا همون منطقه سبز بودند با خودروهای زرهی جلوی من و گرفتند گفتند «این منطقه امن (امنیتی) هست و نمیتونی تردد کنی.»
منم خودم و زدم به نفهمی که مثلا نمیدونستم و...
ما در سفارت آمریکا واقع در بغداد یک نفر رو داشتیم که برامون کار میکرد اما بعد از پیش بینی ها در اتاق فکر و کمیته سه نفره در ایران که این احتمال رو دادیم طبق بعضی شواهدوتحلیل ها، سوژه ها میرن عراق، تصمیم گرفتیم با اون ارتباط بگیریم که دیدیم تموم راه ها مسدود هست وَ اون یک ماه قبل از اربعین برای سفری کاری از طرف سفارت آمریکا رفته بوده به ازبکستان. برای همین ما نتونستیم با اون عامل آمریکایی در سفارت آمریکا دربغداد ارتباط بگیریم.
باید با یک ایمیل جدید وَ کاملا محرمانه کد میکردم برای ایران، اما منصرف شدم. تعجب نکنید چون مجبور بودم. دلیلش و بعدا میفهمید. یعنی با این کارها داشتم با دست های خودم قبرم و میکندم.
از منطقه سبز دور شدم چون دیگه نمیتونستم کاری کنم.