ضمن اينكه امام در زمان رياست جمهوري بني صدر نيز با عدم دخالت عملي در اغلب اختيارات رئيس جمهور، مشي ارشادي ولايت فقيه را نشان دادند
با وجود اينكه امام خميني (ره) و بسياري از اعضاي بيت ايشان،هيچ سخن و حركتي در حمايت از بنيصدر نداشتند اما تبليغات سوء و شايعات فراوان برخي از جريانات مذهبي و غيرمذهبي درباره حمايت امام از بني صدر، موجب شد تا مردم با راي 11 ميليون نفري، وي را به عنوان اولين رئيس جمهور ايران پس از انقلاب اسلامي انتخاب كنند
مام خميني (ره) در مراسم تنفيذ حكم بني صدر در بيمارستان قلب تهران، وي را به دوري از حب دنيا و جاه و مقام توصيه فرموده و در زمان رياست جمهوري او نيز بارها وي را به جدايي از منافقين و ليبرالها نصيحت كردند، اما بني صدر هيچگاه به حرف امام امت گوش نكرد و خود را متكي بر راي مردم دانست!
مردم انقلابي ايران كه كم كم متوجه نفاق بنيصد ر و همراهان او شده بودند، راي خود را پس گرفته و در مقابل منافقين طرفدار او ايستادند
پایان بخش اول
#حمید_رضا_حق_طلب
🏴شهادت امام جواد(ع) تسلیت باد🏴
سائل شبی که زائر باب المراد شد
تسبیح وار، گرم دمِ "یا جواد" شد
در اولین قدم به مراد دلش رسید...
سائل دمی که ساجد بابالجواد شد
#شبتون_سرشار_از_آرامش_الهی🌙✨
#نهج_البلاغه
🔔هر چه هست از اوست❗️
💝از امام علیه السلام معنی "لاحول ولا قوّه اِلاّ بالله" را پرسیدند
👈امام اینگونه جواب داد:
🔅قَدْ سُئِلَ عَنْ مَعْنَى قَوْلِهِمْ "لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ": إِنَّا لَا نَمْلِكُ مَعَ اللَّهِ شَيْئاً، وَ لَا نَمْلِكُ إِلَّا مَا مَلَّكَنَا؛ فَمَتَى مَلَّكَنَا مَا هُوَ أَمْلَكُ بِهِ مِنَّا كَلَّفَنَا، وَ مَتَى أَخَذَهُ مِنَّا وَضَعَ تَكْلِيفَهُ عَنَّا.
💠ما برابر خدا مالک چیزی نیستیم ، و مالک چیزی نمی شویم جز آنچه او به ما بخشیده است ،پس چون خدا چیزی به ما بخشید که خود سزاوارتر است ، وظایفی نیز بر عهده ما گذاشته
وچون آن را از ما گرفت تکلیف خود را از ما برداشته است.
📚 #حکمت ۴۰۴
بصیرت چیست؟
وقتی گرگ حمله می کند
با صدای بلند حمله میکند
و فرصتی برای واکنش دارید.
اما وقتی موریانه هجوم می آورد
از همان ابتدا بی سر و صدا و تنها به جان دارایی تان می افتد.
زمان می برد تا به هدف برسد.
ایستادن در برابر گرگ شجاعت میخواهد.
دفع خطر موریانه بصیرت
بصیرت سواد نیست *بینش* است.
بصیرت یعنی اینکه نگاهت به *شخصیت* ها نباشد.
بلکه همواره به *شاخص* ها چشم بدوزی
بصیرت یعنی اینکه بدانی حتی مسجد می تواند *مسجد ضِرار* باشد و پیامبر صلی الله علیه و آله آن را خراب کند و به زباله دانیِ شهر تبدیل نماید.
بصیرت یعنی اینکه قرآنِ روی نیزه تو را از قرآنِ ناطق منحرف نکند.
بصیرت یعنی اینکه بدانی جانباز صفین(شمر) می تواند قاتل حسین علیه السلام در کربلا باشد.
بصیرت یعنی اینکه بدانی در جنگ با فتنه نمی توانی آغازگر باشی
اما تا ضربه نهایی نباید از پا بنشینی
بصیرت یعنی اینکه نگذاری فتنه گران شیرت را بدوشند یا بر پشتت سوار شوند.
بصیرت یعنی اینکه *مالک اشتر* ها را به تندروی و *ابوموسی اشعری* ها را به اعتدال نشناسی
بصیرت یعنی اینکه بدانی معاویه ها به سست عنصرهای سپاهِ علی علیه السلام دل بسته اند؟
بصیرت یعنی اینکه بدانی تاریخ تکرار می شود.
نه با جزئیاتش بلکه با خطوط کلی اش
بصيرت در خشت خام ديدن است
نه در آينه ديدن
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 آمریکا در بحران؛ جنگ خیابانی در پورتلند!
🔹 در پنجاه و ششمین شب از اعتراضات سراسری علیه دولت نژادپرست آمریکا، نیروهای امنیتی با حمله به معترضان در پورتلند و شلیک گاز اشکآور و گلوله، شهر را به میدان جنگ تبدیل کردند.
🔸نماز دهه اول ذی الحجه
🔻امام باقرعلیه السلام می فرمایند:
🔹هیچگاه نماز دهه اول ذی الحجه را ترک نکنید، و اگر این نماز را بخوانید، در ثواب اعمال حاجیان شریک خواهید بود، هر چند که به حج نرفته باشید.
(سید بن طاووس، الاقبال، ۱۴۱۹ق، ج۲، ص۳۵)
📍کیفیت نماز:
✅ نماز دهه اول ذی الحجه در ده شب اول این ماه (از غروب آخرین شب ماه ذیقعده تا شب عید قربان) و بین نماز مغرب و عشاء باید خوانده شود.
🔹این نماز دو رکعت است. در هر رکعت بعد از تکبیره الاحرام ابتدا سوره حمد و بعد سوره اخلاص و سپس باید آیه ۱۴۲ سوره اعراف (وَ واعَدْنا مُوسی ثَلاثِینَ لَیلَةً وَ أَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ مِیقاتُ رَبِّهِ أَرْبَعِینَ لَیلَةً وَ قالَ مُوسی لِأَخِیهِ هارُونَ اخْلُفْنِی فِی قَوْمِی وَ أَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ سَبِیلَ الْمُفْسِدِینَ) خوانده شود.
🔹رهبر انقلاب در دیدار مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق: جنایت ترور شهید سلیمانی را فراموش نمیکنیم و قطعاً ضربه متقابل را به آمریکا خواهیم زد.
#انتقام_سخت
#پیوند_آسمانی_دو_نور
وصال حیدر و یارش مبارک
وصال یاس و دلدارش مبارک
زالطاف و عنایات الهی
رسیده حق به حقدارش مبارک
#سالروز_ازدواج_امام_علی_ع
#و_حضرت_زهرا_س_مبارک_باد
🔰 از مخالفت آمریکا با گسترش روابط ایران و عراق نباید ترسید
🔻رهبر انقلاب: عقل، دین و تجربه اقتضاء میکند که روابط ایران و عراق در همه زمینهها بیش از پیش ارتقاء یابد. البته گسترش روابط ایران و عراق مخالفینی دارد که در رأس آنها آمریکا است ولی به هیچ وجه نباید از آمریکا ترسید زیرا هیچ غلطی نمیتواند بکند. ۹۹/۴/۳۱
🏷 دیدار نخست وزیر عراق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مالک سید علی از مالک امام علی علیه السلام میگوید
آیا مثل تو پیدا میشود؟! 💔
حاج قاسم عزیز، تربیت شدگان شما در حال سرعت بخشیدن به #افول_آمریکا هستند. ☝️
#شبتون_نورانی_با_یاد_شهدا🌙✨
#نهج_البلاغه
🔔روزى، وسيله بزرگ آزمايش انسان
🌸وَ قَدَّرَ الأرْزَاقَ فَکَثَّرَهَا وَ قَلَّلَها، وَ قَسَّمَهَا عَلَى الضِّيقِ والسَّعَة لِيَبْتَلِيَ مَنْ أَرَادَ بِمَيْسُورِهَا وَ مَعْسُورِهَا، وَ لِيَخْتَبِرَ بِذلِکَ الشُّکْرَ وَ الصَّبْرَ مِنْ غَنِيِّهَا وَ فَقِيرِهَا
💠خداوند روزى ها را مقدّر کرد و اندازه گيرى فرمود; گاه آن را زياد و گاه کم نمود; گاه با تنگى و گاه با وسعت، روزىِ (بندگان) را تقيسم کرد.تا هر که را بخواهد به وسعت روزى، يا تنگى آن بيازمايد و با شکر و صبر غنى و فقير را امتحان کند».
📚#خطبه ۹۱
مداحی آنلاین - شد سرود رو لبامون با یه قلب بیقرار - کریمی.mp3
1.5M
🌸 #سالروز_ازدواج_حضرت_علی_حضرت_فاطمه
💐شد سرود رو لبامون با یه قلب بیقرار
💐لافتی الاّ علی لاسیف الاّ ذوالفقار
🎤 #محمودکریمی
🎤 #میرداماد
@hyate_shohada
🔴"اثر روانی کرونا"، خطرناکتر از ویروس کرونا1⃣
✍محمد عبدالهی
🔰حدود پنج ماه است کشور مبتلا به اپیدمی منحوس #کرونا شده و شرایط اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی و نیز شرایط اجتماعی و روانی جامعه به شدت تحت تاثیر این بیماری قرار گرفته. واضح است مدیریت شرایط، آن هم در کشوری که چندی ست با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کند، بسیار مشکل است. یکی از مسائلی که به نظر می رسد ذیل مشغول شدن به مسائل درمانی و اقتصادی نادیده گرفته شده، مدیریت روانی جامعه است. امری که برنامه ریزی برای آن تحت تاثیر نوسان آمار مبتلایان و فوتی ها بالا و پایین می رود؛ یا با افراط رو بروست یا با تفریط!
🔰از یک طرف در ابتدای شروع اپیدمی تا یکی دو ماه اول در رسانه ها به شدت بر رعایت اصول بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا پرداخته میشد. همگی عواقب وحشتناک تداوم کرونا و ماسک نزدن، آمار روزانه مبتلایان و فوتی های کرونا در کشور و جهان مدام پیگیری و در گروه ها و کانال ها فوروارد میشد... بدون توجه به فشار روانی شدیدی که در آن سوی ماجرا وجود دارد. یعنی اضطراب ناشی از مبتلا نشدن به کرونا، در کنار سایر اضطرابها مثل اضطراب از دست دادن شغل و درآمد، اضطراب ابتلای عزیزان به کرونا و.. .بدون پیوست مدیریت روانی جامعه و رعایت استانداردهای اطلاع رسانی متناسب با شرایط بحران.
🔰پیامد این اضطراب ها و فشارهای مضاعف روانی، ترس و استرس، افراط در احتیاط، وسواس فکری و عملی، اختلالات روانی، افسردگی و عواقب آن، خشونت و پرخاشگری و... است. پیامدهایی که آمار، ابعاد و وسعت آنها فعلا نامشخص و غیرقابل تخمین است.
🔰اما از یک طرف بعد از فروکش کردن نسبی موج اولیه با یک نوع رها شدگی مدیریت اطلاع رسانی مواجه بودیم؛ گزارش های روزانه سخنگوی وزارت بهداشت تبدیل شد به یک سری آمار و ارقام تکراری ناقص با سبکی روتین و کسالت بار؛ نه گزارشی از بیمارستان ها و تلاش های شبانه روزی کادر درمان دیده می شد، نه به جز توصیه های کلامی کلیشه ای به رعایت فاصله اجتماعی تبلیغات خلاقانه ای برای جلب همراهی مردم وجود داشت؛ به گونه ای که انگار جامعه به این وضع عادت کرد و زندگی عادی را در پیش گرفت. رفت و آمدها، بازارها، مراسمات و ازدحام... بدون رعایت پروتکل های بهداشتی آنقدر زیاد شد که موج دوم کرونا همه را غافلگیر کرد و هر 7 دقیقه یک نفر را به کام مرگ کشاند. اینجا بود که دوباره ضعف استراتژی مشخص خود را نشان داد و باز شاهد هجوم اطلاع رسانی و مواجهه اضطراب آمیز بدون پیوست مدیریت روانی بودیم.
🔰این بی برنامگی ها و نوسان ها یک نوع بی اعتمادی را به جامعه القا می کند. درحالیکه رابطه مستقیم بین اعتماد اجتماعی و مسئولیت پذیری اجتماعی وجود دارد و نمی توان از مردم بی اعتماد، انتظار همکاری با مسوولان را داشت.
🔰 در این میان، شنیدن مکرر خبرهای منفی، ناامید کردن مردم تحت هر عنوانی (چه واکسن کرونا نمی آید، چه افزایش قیمت ها، چه تنش های بی حاصل سیاسی و..) هیزمی بر این آتش است. افراد و جامعه را مضطرب تر، پریشان تر و پرخاشگرتر خواهد کرد.
🔰 چرا که هر فرد (مثل هر جامعه) ظرفیت روانی معینی دارد و اگر این اضطرابها و استرس ها، طولانی و تشدید شود، دائم تکرار شود، سرانجام میتواند زندگی را مختل کند و آسیب های جسمی و روحی فردی و اجتماعی در پی داشته باشد. از افزایش خشونت های خانگی، طلاق، گسترش بزهکاری ها در اثر فقر و بیکاری و یا همچون کشورهای غربی، انفجار و شورش های یکباره اجتماعی و سیاسی.
ادامه دارد...
#محمد_عبداللهی
هیأت شهدا
🔴"اثر روانی کرونا"، خطرناکتر از ویروس کرونا1⃣ ✍محمد عبدالهی 🔰حدود پنج ماه است کشور مبتلا به اپیدم
🔴'' اثر روانی کرونا"، خطرناکتر از ویروس کرونا2⃣
✍محمد عبدالهی
🔺چه باید کرد؟
🔰بر رسانه ها و مسئولین واجب است، واجب است، در کنار توصیه به ماسک و رعایت بهداشت و تحذیر کردن، برای کاهش هیجانات منفی و پریشانی و آرام شدن افراد هم اقدام کنند.
🔰سیاست گذاران امر اطلاع رسانی باید با یک خرد جمعی برنامه منظمی داشته باشند تا در عین شفافیت، به مدیریت هیجانات جامعه هم فکر کنند. با نظم در اطلاع رسانی و مقابله همزمان پیشگیرانه و واکنشی با شایعات، اعتماد عمومی ایجاد می شود و با ایجاد اعتماد، اضطراب و فشار روانیجای خود را به همبستگی اجتماعی می دهد.
وزارت بهداشت، پزشکان، اطبا و.. برای «خود بیمار پنداری» اطلاع رسانی کنند. چرا که افراد به دلیل اشتغال ذهنی مداوم با مسئله کرونا، ممکن است علائمی مشابه کرونا (مثل تنگی نفس، سرفه، گلودرد، دردهای عضلانی و..) را تجربه کنند که صرفا منشا عصبی داشته باشند یا حتی یک سرماخوردگی ساده باشند، اما فرد خود را «کرونایی» تصور کند.
🔰متخصصین تغذیه برنامه غذایی دقیق و حساب شده ای برای آرام سازی به مردم پیشنهاد دهند. به عنوان مثال، چون سروتونین بدن در اثر ترس و افسردگی کاهش می یابد، با مصرف مداوم شیر گرم میتوان آن را جبران کرد. یا برای تقویت سیستم ایمنی بدن، و غذاهایی که بر بیماران کرونایی طی این مدت، اثر مثبتی داشته، آگاهی دهند. برای تقویت پوست که به دلیل استفاده افراطی از مواد ضدعفونی، مسبب بیماری های پوستی شده، اطلاع رسانی کنند و..
🔰متولیان سلامت روان باید آموزش تاب آوری اجتماعی، مهارت های مقابله با تنش های خانوادگی در ایام قرنطینه برای درک و تحمل یکدیگر در شرایط نامتعارف را در سطح گسترده داشته باشند تا در پساکرونا با جامعه ای متزلزل به لحاظ روابط خانوادگی به طور خاص روابط زوجین روبرو نباشیم.
🔰رسانه ها. حدود 6 ماه از کرونایی شدن ایران میگذرد، اما صدا و سیما حتی یک برنامه برای آموزش بازی های خانگی به خانواده ها نداشته. درحالیکه جامعه به شدت نیازمند طنز، سرگرمی و سریال های آموزنده و خانواده محور است، (نه سریالهای مملو از اعتیاد و خیانت و..) درحالیکه با بسته بودن اماکن مذهبی و اماکن متبرکه، که نقش مهمی در معنویت و آرامش روحی جامعه دارند، صداو سیما ابتکاری جز تعطیلی برنامه های پربیننده ندارد. (که البته به دلیل کرونا لازم است) اما جایگزین؟ ندارد. نمیسازد. بخش های خبری حتی این ابتکار را ندارند که اخباری تحت عنوان «اخبار خوش» ایجاد کنند و شنیدن اخبار منفی از ایران و جهان به یک روال معمول تبدیل شده است. هنوز نتوانسته اند برنامه های آموزشی را از قالب خشک گفتگو محور با حضور کارشناسان خارج کرده و جذابیت های نمایشی را با آموزش مواجهه با شرایط سخت کرونایی بیامیزند. سلبریتی ها هم که می توانستند برای کاستن از فشار بار روانی جامعه به میدان بیایند، نهایتا با لباس های سیاهشان (که قطعا بصورت هماهنگ و با قصد چنین انتخاب شده) در برنامه دورهمی جلوی چشم مردم ظاهر می شوند تا درباره زندگی های متفاوت از سطح زندگی مردم سخن بگویند.
🔰متولیان آموزش. یکی از دغدغه های خانواده ها و جوانان بلاتکلیفی وضعیت تحصیل دانش آموزان و دانشجویان است. بلاتکلیفی کنکور هم که جای خود را دارد که تا چند روز پیش هر روز خبرهای ضدو نقیض و اختلاف نظر تصمیم گیران زخم اعصابی برای کنکوری ها و خانواده هایشان شده بود. لازم است از اعلام تصمیمات غیر قطعی خودداری شود و چشم انداز سال تحصیلی آینده بعد از تصمیم قطعی به طور کامل برای مردم تشریح شود. تجربه بی نظمی های آموزش مجازی در سال تحصیلی گذشته برای خانواده ها نگرانی های زیادی ایجاد کرده که باید برطرف گردد.
🔻بیاییم علاوه بر جسم جامعه، برای روح جامعه هم بیندیشیم. کرونا روزی تمام می شود، با تمام مشکلات چه دیر یا زود، سخت یا آسان ، اما مشکلات خانوادگی، وسواس روحی و مشکلات اجتماعی آن می تواند تا ابد روی جسم و روح انسان باقی بماند و در این وضعیت، نیاز است تا برنامه ریزی دیگری برای روان جامعه داشت تا این روزها را با تنش و چالش کمتری به انتها برسانیم.
#محمد_عبداللهی
🔹مجلس از رئیس جمهور خواست وزیر صنعت را معرفی کند؛ امروز ایشان تلویحا گفتند تا #وزارت_بازرگانی تشکیل نشود وزیر معرفی نمیکنیم....
چه رانت بزرگی در تشکیل #وزارت_واردات است که در ماههای پایانی هم بیخیال نمیشوند؟ تشکیل یک وزارتخانه در چند ماه چه کمکی میکند واقعا؟!
💬محمد امینی رعیا
🔸روحانی با قلدری مقابل قانون گفته از نظر دولت وزارت بازرگانی از صنعت جداست و تا مجلس مصوبش نکند وزیری برای رأی اعتماد معرفی نمیکند!
ایجاد #وزارت_واردات با وجود لابی لاریجانی حتی در مجلس وکیلالدولهها هم قانون نشد؛ کاش دولت یک صدم اصرارش برای وزارت رانتخواری به فکر جهش تولید بود!
💬امیدرضا
➕ البته ناگفته نماند که گویا یکی از دلایل برکناری جناب رحمانی (وزیر صنعت قبلی) از سوی جناب روحانی نیز رای نیاوردن طرح تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس قبلی بود!!