eitaa logo
هیأت شهدا
393 دنبال‌کننده
18.4هزار عکس
8.8هزار ویدیو
86 فایل
🍃اَللّهمَّ اجْعَلْنا... مِمَّنْ دَاءْبُهُمُ‌‌الاِْرْتِياحُ اِلَيْك... #خدایا !... مرا از کسانی قرار دِه... که شیوه‌شان آرام گرفتن به درگاهِ توست ... سلام بر شهدا ...♡🍁♡... ارتباط با خادم کانال 👇 @tasnim2060
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📸 نصب کتیبه «یا باب الحوائج» بر بلندای ایوان طلا و پرچم مشکی بر فراز گنبد مطهر حرم رضوی در آستانه سالروز شهادت امام موسی بن جعفر (ع)
💠هدف اغتشاشات در تهران از یاد بردن ۲۲ بهمن بود مردم آمدند و این استقامت برکت دارد رهبر انقلاب: 🔹آن چیزی که به ملت‌ها هویت می‌دهد شخصیت می‌دهد عظمت می‌دهد به حفاظت از خود ملت‌ها از فرهنگ آنها کمک می‌کند استقامت آنها و ایستادگی آنهاست. 🔹استقامت، این هویت را حفظ می‌کند، هویت می‌دهد به یک ملت، یک جمعیت. باید خسته نشد، باید ناامید نشد، باید از عربده‌های دشمن خوف نکرد. 🔹این بیست و دوم بهمن امسال هم یک مصداق دیگر همین استقامت است. با این نگاه، با این دید مسئله را ببینیم و بررسی کنیم. صرف اینکه حالا جماعت آمدند درخیابان‌ها، خب کارخوبی است. گاهی اوقات انگیزه‌های گوناگونی وجود دارد برای آمدن به خیابان. مهمتر از این، همین است که نگاه کنیم ببینیم این آمدن به معنای استقامت ورزیدن بود. 🔹یکی از اهداف مهم این اغتشاشات پاییز در تهران و بعضی جاهای دیگر، یکی از مهمترین اهدافش این بود که همین بیست و دوم بهمن را از یاد مردم ببرند. مردم حضور میلیونی خودشان را در سالروز پیروزی انقلاب نشان ندهند، فراموش کنند. 🔹مردم استقامت ورزیدند آمدند. پس این آمدن استقامت بود. این استقامت برکت دارد.
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: هیچ محدودیتی برای برگشت هنرپیشه های قبل از انقلاب نداریم ⏪ هنوز متوجه نشدم این میزان تساهل و تسامح دولت رئیسی در برابر جریانات غربگرا و رده های ارتجاع و کم کردن مرزبندی با این جماعت را و چرا می‌خواهند چنین اتوبان عریض و طویلی برای برگشت کسانی ایجاد کنند که همسو با استکبار جهانی علیه فرهنگ و هویت و امنیت مملکت ما اقدام کرده اند. در اسلام بخشش و گذشت و عفو وجود دارد اما مختص کسانی هست که متوجه اشتباه خود شده اند و از گذشته خود ابراز ندامت کرده اند. نه کسانی که همچنان خنجری در دستان خود دارند تا در فرصت مناسب دیگری به قلب نظام فرو کنند. اگر دولت رئیسی دنبال کسب محبوبیت اجتماعی می‌گردد، راهش این نیست . تنها راه پیش روی دولت برای کسب محبوبیت حل مشکلات معیشتی و فرهنگی جامعه است. مردم از دولت مهار تورم و ایجاد آرامش در اقتصاد کشور را انتظار دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 اقامه نماز جماعت و سخنرانی رئیس‌جهور در مسجد تاریخی «دونگ سی» پکن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از هیأت شهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕗 در کوی تو شکسته دلی میخرند و بس ذکر خداست پای ضریح تو آه‌ها 🍃اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَحُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ وَمَنْ تَحْتَ الثَّرى الصِّدّیقِ الشَّهید صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیائِکَ🍃
10.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر این نکته امام کاظم علیه السلام جذاب بود ❤️❤️ مگه میشه کسی به این توصیه آقا عمل کنه و موفق نشه حالش خوب نشه رشد نکنه!!! (( معجزه ارزیابی و مداومت و اصلاح )) حتما ببین این👆 روایت حضرت رو و بمناسبت برای دوستانتون بفرستین⭕️ تا ببینیم چه امام های عزیزی داشتیم برای موفقیت ماهم برنامه داشتن.... شهادت آقا امام کاظم علیه السلام تسلیت
💠این حرف رهبری رو با طلا بنویسید؛ و سَر دَر اینترنشنال نصب کنید.