159-menshavi-tah.mp3
7.68M
تلاوت تحقیق استاد منشاوی ص۱۵۹
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_اعراف
پيامهاى پروردگارم را به شما مىرسانم و من- برخلاف پندارتان- براى شما خيرخواهى امينم. (68)
و آيا تعجّب كردهايد كه از جانب پروردگارتان براى شما مايه تذكارى آمده و آن بر مردى از خودتان وحى شده است تا شما را از عذاب الهى بيم دهد؟ و به خاطر آوريد زمانى را كه خداوند شما را پس از قوم نوح جانشين آنان قرار داد و شما را در آفرينش پيكرهايتان فزونى و گسترش بخشيد. پس نعمتهاى خدا را به ياد داشته باشيد، باشد كه [يكتايى او را باور كنيد و به پرستش او روى آوريد تا] نيكبخت شويد. (69)
گفتند: آيا به سوى ما آمدهاى كه تنها خدا را بپرستيم و خدايانى را كه پدرانمان مىپرستيدند رها سازيم؟ ما چنين نخواهيم كرد؛ اگر از راستگويانى، عذابى را كه به آن وعدهمان مىدهى براى ما بياور. (70)
هود گفت: بىگمان بر شما به سبب اصرارتان بر پرستش بتها، عذاب و خشمى از جانب پروردگارتان مقرر شده است. آيا با من درباره خدايانى كه شما و پدرانتان بر آنها نام خدا نهادهايد و آنها از حقيقت آن اندك بهرهاى ندارند مجادله مىكنيد؟ خداوند هيچ برهانى بر خدا بودن آنها فرو نفرستاده است؛ پس در انتظار عذاب باشيد كه من نيز با شما از منتظرانم. (71)
پس عذاب الهى فرارسيد و ما هود و كسانى را كه با او بودند به رحمتى از جانب خود نجات بخشيديم و كسانى را كه نشانههاى ما را دروغ انگاشتند و مؤمن نبودند، به هلاكت رسانديم و نسلشان را برانداختيم. (72)
و به سوى قوم ثمود برادرشان صالح را به رسالت فرستاديم. گفت: اى قوم من، خدا را بپرستيد كه شما را معبودى جز او نيست.
همانا براى شما از جانب پروردگارتان نشانهاى روشن آمده است. اين ماده شترى است كه خدا آن را به اعجاز پديد آورده و براى شما نشانهاى بر پيامبرى من است، آن را آزاد بگذاريد آن در زمين خدا مىچرد و گزندى به آن نرسانيد كه عذابى دردناك شما را فروخواهد گرفت. (73)
✅159
160-menshavi-tad.mp3
891.2K
تلاوت تدویر استاد منشاوی ص۱۶۰
160-menshavi-tah.mp3
7.33M
تلاوت تحقیق استاد منشاوی ص۱۶۰
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_اعراف
و ياد كنيد زمانى را كه خدا شما را پس از قوم عاد جانشين آنان گردانيد و شما را در سرزمينشان سكونت داد و شما در نقاط هموار آن قصرهايى ساختيد و از كوهها خانههايى تراشيديد؛ پس نعمتهاى خدا را ياد كنيد و در زمين به فساد و تباهى برنخيزيد. (74)
اشراف قوم او كه تكبّر ورزيدند و رسالت او را نپذيرفتند، به ناتوان شمردهشدگان قوم خود كه ايمان آورده بودند گفتند:
آيا مىدانيد كه صالح از جانب پروردگارش به رسالت فرستاده شده است؟ گفتند: بىگمان، ما به آنچه او بدان فرستاده شده است ايمان داريم. (75)
آن مستكبران كه رسالت او را نپذيرفتند گفتند: بىترديد، ما به آنچه شما بدان ايمان آوردهايد كافريم. (76)
پس آن ماده شتر را كشتند و متكبّرانه از فرمان پروردگارشان سرپيچى كردند و گفتند: اى صالح، اگر از پيامبرانى، آن عذابى كه به ما وعده مىدهى براى ما بياور. (77)
پس لرزش آنان را فراگرفت و در پى آن، در خانههايشان به زانو درآمده و با چهره بر زمين افتادند و هلاك شدند. (78)
سپس صالح از آنان روى برگردانيد و گفت: اى قوم من، به راستى من پيام پروردگارم را به شما رساندم و شما را پند دادم ولى شما پنددهندگان را دوست نمىداريد. (79)
و از لوط كه او را به رسالت فرستاديم ياد كن، آنگاه كه به قوم خود گفت: آيا به اين كار زشت و پليد مىپردازيد كه از ميان همه آدميان هيچكس در آن بر شما سبقت نگرفته است؟ (80)
آيا شما از روى شهوت، به جاى زنان به سوى مردان مىرويد و با آنان درمىآميزيد؟! بلكه شما مردمى تجاوزكاريد. (81)
✅160
‼️رسیدن به رکعت دوم نماز جمعه یا عید
🔷س 2032: اگر کسی به رکعت دوم نماز عید فطر یا قربان و رکعت دوم نماز جمعه برسد چه وظیفهای دارد؟
✅ج: در نماز جمعه رکعت دوم را خودش می خواند و در نماز عید فطر و قربان، با توجه به این که امام در رکعت دوم چهار قنوت می خواند، مأموم باید قنوت پنجم را خودش به طور مختصر - مثلا با گفتن یک الحمد لله -انجام دهد و به رکوع امام برسد و رکعت دوم را خودش به صورت فرادا بخواند.
📕 leader.ir