جواب های مشهور و پاسخ های کوتاه پیشنهادی در زمان امر به معروف و نهی از منکر در شرایط مختلف
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📞 سامانه پیامکی : 90002110
🖥 نسخه رایانه (وب) سامانه : www.110313.ir
📱نسخه تلفن همراه (اپلیکیشن) سامانه : app.110313.ir
☑️شناسه در پیام رسان ایتا : @rasadnews_ir (پشتیبانی سامانه)
👇به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/heyatrahrovanamrbemarof
https://eitaa.com/joinchat/3309699208Ce621a17a59
🔊دیروز به جان دو روحانی سوءقصد شد و یکی از آنها به شهادت رسید
خوشحالی براندازان داعشی که عجیب نیست؛
فقط به مذهبیان صورتی و وسطباز یادآور میشویم که حداقل همانقدر که برای سطل ماست رگ غیرتشان ورم کرد و جیغشان درآمد،
حرفی بزنند و موضعی بگیرند!
بی غیرتی و بی شرفی بعضی از مذهبی نماها تمامی ندارد
التماس تفکر
التماس تعقل
#غیرت
#آیت_الله_سلیمانی
#حجاب
#زن_زندگی_آزادی
#هیئت_رهروان_امربه_معروف_ونهی
#مجمع_رهروان_امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📞 سامانه پیامکی : 90002110
🖥 نسخه رایانه (وب) سامانه : www.110313.ir
📱نسخه تلفن همراه (اپلیکیشن) سامانه : app.110313.ir
☑️شناسه در پیام رسان ایتا : @rasadnews_ir (پشتیبانی سامانه)
👇به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/heyatrahrovanamrbemarof
https://eitaa.com/joinchat/3309699208Ce621a17a59
ج ﻣﺆﻣﻨﺎن: ﻗﺮآن ﮐﺮﯾﻢ، ﯾﮑﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎي ﻣﻬﻢ و ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ اﻓﺮاد ﻣﺆﻣﻦ ﺑﻪ ﺧﺪاوﻧﺪ و ﺑﺮﻧﺎﻣـﻪ ﻫـﺎي اﻟﻬـﯽ را اﻣـﺮ ﺑـﻪ ﻣﻌﺮوف و ﻧﻬﯽ از ﻣﻨﮑﺮ آﻧﺎن ﻣﯽداﻧﺪو در ﺑﺮﺧﯽ از آﯾﺎت ﺑﻪ اﯾﻦ وﺻﻒ، آﻧﺎن را ﻣﺪح و ﺳﺘﺎﯾﺶ ﻣﯽﮐﻨـﺪ در ﺳﻮره آل ﻋﻤﺮان آﯾﻪ 114 آﻣﺪه اﺳﺖ: »)ﻣﺆﻣﻨﺎن از اﻫﻞ ﮐﺘﺎب( ﺑﻪ ﺧﺪا و روز ﻗﯿﺎﻣﺖ اﯾﻤـﺎن دارﻧـﺪ و اﻣﺮ ﺑﻪ ﻣﻌﺮوف وﻧﻬﯽ از ﻣﻨﮑﺮ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ و در اﻧﺠﺎم ﮐﺎرﻫﺎي ﻧﯿﮏ ﺷﺘﺎب ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ و آﻧﺎن از ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﺎﻧﻨﺪ. ﻧﮑ ﺘﻪ: ﺧﺪاوﻧﺪ ﻣﺘﻌﺎل در ﻗﺮآن، ﻧﻤﺎز را ﻧﯿﺰ ﻧﻬﯽ ﮐﻨﻨﺪه )و ﺑﺎزدارﻧﺪه( از زﺷـﺘﯽ ﻫـﺎ و ﭘﻠﯿـﺪي ﻫـﺎ داﻧﺴﺘﻪ و ﻓﺮﻣﻮده اﺳﺖ: »ﻧﻤﺎز را ﺑﺮﭘﺎ دار، زﯾﺮا ﻧﻤﺎز )اﻧﺴﺎن را( از زﺷﺘﯽﻫﺎ و ﮔﻨﺎه ﺑﺎز ﻣﯽدارد.« اﮔﺮ ﻧﻤﺎز ﺑﺎ ﺧﻀﻮع و ﺧﺸﻮع اﻧﺠﺎم ﺷﻮد، راﺑﻄﻪ ﺑﻨﺪﮔﯽ اﻧﺴﺎن و ﺧﺪاوﻧﺪ را ﺗﻘﻮﯾﺖ ﻣﯽﮐﻨﺪ و ﻋﻤﻖ ﻣـﯽ ﺑﺨﺸﺪ. ﻧﻤﺎز ﯾﺎر ﺧﺪاﺳﺖ، ﻫﺮ ﮔﺎه اﻧﺴﺎن ﯾﺎد ﺧﺪاوﻧﺪ را در دل وﺟﺎن ﺧﻮد داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، اﻧﺪﯾﺸـﻪ ﮔﻨـﺎه و ﻣﻌﺼﯿﺖ از او رﺧﺖ ﺑﺮﻣﯽﺑﻨﺪد.
🔺آﻣﺮان و ﻧﺎﻫﯿﺎن در ﻗﺮآن 🔺
اﻟﻒ ﺧﺪاوﻧﺪ ﻣﺘﻌﺎل: ﻣﻨﻈﻮر از ﻋﻨﻮان آﻣﺮان و ﻧﺎﻫﯿﺎن در ﻗﺮآن، اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐـﻪ ﺑـﺪاﻧﯿﻢ در ﻗـﺮآن، ﭼـﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ اﻣﺮ ﮐﻨﻨﺪه ﺑﻪ ﻣﻌﺮوف ﯾﺎ ﻧﻬﯽ ﮐﻨﻨﺪه از ﻣﻨﮑﺮ ﺷﻨﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪهاﻧﺪ.
ﻓﺮاﺧﻮاﻧﺪن اﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺑﻪ ارزﺷﻬﺎي ﺳﻌﺎدت ﺑﺨﺶ و ﺳﺎزﻧﺪه و ﻫﺸﺪار دادن آﻧﺎن ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻣﻨﮑﺮﻫﺎ، ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ ﺑﺎر ﺗﻮﺳﻂ ﺧﺪاوﻧﺪ ﻣﺘﻌﺎل اﻧﺠﺎم ﯾﺎﻓﺘﻪ اﺳﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﺑﺘﻮان ﮔﻔﺖ اوﻟﯿﻦ اﻣﺮ ﭘﺮوردﮔﺎر در ﺑﺎره اﻧﺴﺎن، اﻣـﺮ او ﺑﻪ ﻓﺮﺷﺘﮕﺎن اﺳﺖ ﮐﻪ در ﺑﺮاﺑﺮ اﻧﺴﺎن ﺳﺠﺪه ﮐﻨﻨﺪ و ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ ﻧﻬﯽ ﺧﺪاوﻧﺪ، ﻧﻬﯽ او ﺑـﻪ آدم و ﺣـﻮا ﺑـﻮده اﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺒﺎدا ﺛﻤﺮه ﯾﮏ درﺧﺖ ﻣﺸﺨﺺ را ﺑﺨﻮرﻧﺪ.
از اوﺻﺎف و اﺳﻤﺎء ﺣﺴﻨﺎي اﻟﻬﯽ آﻣﺮ و ﻧﺎﻫﯽ ﺑﻮدن او اﺳـﺖ . دردﻋـﺎي ﺟـﻮش ﮐﺒﯿـﺮ ﮐـﻪ آن را ﻓﺮﺷـ ﺘﻪ وﺣﯽ، ﺟﺒﺮﺋﯿﻞ از ﺳﻮي ﺧﺪاوﻧﺪ آورده و ﺑﻪ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮاﺳﻼم)ص( ﺗﻌﻠﯿﻢ داده اﺳﺖ، ﭘﺮوردﮔـﺎر ﻣﺘﻌـﺎل را ﺑـﻪ ﻫﺰار و ﯾﮏ وﺻﻒ و اﺳﻢ ﻣﯽﺧﻮاﻧﯿﻢ و در ﺑﻨﺪ )90( از اﯾﻦ دﻋﺎ، او را ﺑﻪ ﻧﺎم ﯾﺎ آﻣﺮ ﯾﺎ ﻧﺎﻫﯽ ﺻـﺪا ﻣـﯽ زﻧﯿﻢ.
ب ﭘﯿﺎﻣﺒﺮان:
ﭘﯿﺎﻣﺒﺮان اﻟﻬﯽ، از آﻧﺠﺎ ﮐﻪ ﻣﺎﻣﻮرﯾﺖ داﺷﺘﻨﺪ، اﻧﺴﺎﻧﻬﺎ را ﺑﻪ راه رﺷﺪ و ﮐﻤﺎل و ﺗﻘﺮب ﺧﺪاوﻧﺪ، راﻫﻨﻤﺎﯾﯽ و ﻫﺪاﯾﺖ ﮐﻨﻨﺪ، ﺧﻮﺑﯽﻫﺎ و ارزشﻫﺎ ﮐﻪ ﻋﺎﻣﻞ رﺳﯿﺪن ﺑﻪ ﮐﻤﺎل اﺳﺖ را ﺑﻪ آﻧﺎن ﻧﺸﺎن داده و از ﺑﺪيﻫﺎ و زﺷﺘﯽﻫﺎ ﮐﻪ ﺳﺒﺐ ﺳﻘﻮط اﻧﺴﺎن ﻣﯽﺷﻮد، ﺑﺎز داﺷﺘﻨﺪ. ﺑﻨﺎﺑﺮ اﯾﻦ ﻣـﯽ ﺗـﻮان ﮐـﺎر اﻧﺒﯿـﺎء را در ﯾـﮏ ﺟﻤﻠـﻪ ﺧﻼﺻﻪ ﮐﺮد و آن اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ: آﻧﺎن ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ، ﻣﺮدم را ﺑﻪ ﻣﻌﺮوف اﻣﺮ و از ﻣﻨﮑﺮ ﻧﻬﯽ ﻣﯽﮐﺮدﻧﺪ. ﭘﺮﺳﺘﺶ ﺧﺪاي ﯾﮕﺎﻧﻪ، ﺑﺰرﮔﺘﺮﯾﻦ ﻣﻌﺮوف و ﺷﺮك ﺑﺰرﮔﺘﺮﯾﻦ ﻣﻨﮑﺮ ﺑﻪ ﺷﻤﺎر ﻣﯽرود. ﻫﻤـﻪ ﭘﯿـﺎﻣﺒﺮان ﻧﯿـﺰ ﭘﺲ از آن، ﻋﻤﻞ ﺑﻪ اﺣﮑﺎم و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫﺎي اﻟﻬﯽ و آراﺳﺘﻪ ﺷﺪن ﺑﻪ ﻓﻀﯿﻠﺖﻫﺎ و ﻣﮑﺎرم اﺧﻼﻗﯽ را ﺑﻪ ﻣـﺮدم ﺳﻔﺎرش ﻧﻤﻮده و از روي آوردن ﺑﻪ ﮐﺎرﻫﺎي زﺷﺖ و ﻧﺎﭘﺴﻨﺪ ﺑﺮﺣﺬرداﺷﺘﻪاﻧﺪ.
🔺آﻣﺮان ﺑﻪ ﻣﻨﮑﺮ، ﻧﺎﻫﯿﺎن از ﻣﻌﺮوف!! 🔺
در ﻧﻘﻄﻪ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮان)ص( اﻧﺴﺎﻧﻬﺎي ﻣﺆﻣﻦ و اﻣﺮ ﮐﻨﻨﺪﮔﺎن ﺑﻪ ﻣﻌﺮوف و ﻧﻬﯽ ﮐﻨﻨﺪﮔﺎن از ﻣﻨﮑـﺮ، ﻗـﺮآن ﮐﺮﯾﻢ از ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻧﺎم ﻣﯽﺑﺮد ﮐﻪ ﻣﺮدم را ﺑﻪ اﻧﺠﺎم ﻣﻨﮑﺮﻫﺎ ﻓﺮا ﻣﯽﺧﻮاﻧﻨﺪ و از اﻧﺠﺎم ﻣﻌﺮوفﻫﺎ ﻧﻬﯽ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ! آﻧﺎن ﻋﺒﺎرﺗﻨﺪ از: ﺷﯿﻄﺎن، ﮐﺎﻓﺮان، ﻣﻨﺎﻓﻘﺎن و ﻧﻔﺲ اﻣﺎره ﮐﻪ در ذﯾﻞ ﺑﻪ ﺑﺮرﺳﯽ وﯾﮋﮔﯿﻬﺎي آﻧﻬﺎ ﻣﯽﭘﺮدازﯾﻢ: اﻟﻒ ﺷﯿﻄﺎن: واژه ﺷﯿﻄﺎن؛ در ﻟﻐﺖ ﺑﻪ ﻣﻮﺟﻮد ﻣﺘﻤﺮد و ﺳﺮﮐﺶ از ﻓﺮﻣﺎن ﺧﺪاوﻧﺪ، ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽﺷﻮد، ﺧﻮاه اﻧﺴﺎن ﺑﺎﺷﺪ ﯾﺎ ﺟﻦ ﯾﺎ دﯾﮕﺮ ﺟﻨﺒﻨﺪﮔﺎن.)20(
اﻣﺎ ﻏﺎﻟﺒﺎً، ﻣﻨﻈﻮر از ﺷﯿﻄﺎن، ﻫﻤﺎن اﺑﻠﯿﺲ اﺳﺖ ﮐﻪ از ﻓﺮﻣـﺎن ﭘﺮوردﮔـﺎر، ﺑـﺮاي ﺳـﺠﺪه ﮐـﺮدن در ﺑﺮاﺑـﺮ ﺣﻀﺮت آدم ﺳﺮﮐﺸﯽ و ﻋﺼﯿﺎن ﮐﺮد. اﺑﻠﯿﺲ ﭘﺲ از راﻧﺪه ﺷﺪن از ﺟﺎﯾﮕﺎه ﻓﺮﺷﺘﮕﺎن، ﺳﻮﮔﻨﺪ ﺧـﻮرد ﮐـﻪ ﺑﺎ ﺗﻼش ﺗﻤﺎم ﺑﻪ اﻏﻮاء و ﮔﻤﺮاه ﮐﺮدن اﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﻫﻤﺖ ﮔﻤﺎرد. ﺑﻨﺎﺑﺮ اﯾﻦ اﻏﻮاﮔﺮي ﮐﺎر داﺋﻤﯽ ﺷﯿﻄﺎن اﺳـﺖ و او اﻧﺪﯾﺸﻪ دﯾﮕﺮي ﺑﺮاي ﺑﺸﺮ در ﺳﺮ ﻧﻤﯽﭘﺮوراﻧﺪ ﻟﺬا اﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﻧﻮر اﯾﻤﺎن و ﯾﺎد ﺧﺪاوﻧـﺪ و ﭘﺎﯾﺒﻨﺪي ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎن اﻟﻬﯽ، ﺧﻮد را در ﺑﺮاﺑﺮ ﺗﻬﺎﺟﻢ ﺑﯽ اﻣﺎن، ﭘﯿﻮﺳـﺘﻪ و ﻫﻤـﻪ ﺟﺎﻧﺒـﻪ ﺷـﯿﻄﺎن، ﻣﺼـﻮﻧﯿﺖ ﺑﺨﺸﻨﺪ. ﻧﮑ ﺘﻪﻫﺎ: 1 - ﺷﯿﻄﺎن در اﻏﻮا و اﺿﻼل )ﮔﻤﺮاﻫﯽ( اﻧﺴﺎن، از راهﻫﺎي ﮔﻮﻧﺎﮔﻮن و روشﻫﺎي ﻣﺘﻨﻮع ﺑﻬـﺮه ﻣـﯽ ﮔﯿﺮد ﻣﺎﻧﻨﺪ: وﺳﻮﺳﻪ ﮐﺮدن، ﺑﻪ ﮐﺎر ﺑﺮدن ﻣﮑﺮ و ﺣﯿﻠﻪ، ﻓﺮﯾﺐ دادن، اﯾﺠﺎد دﺷﻤﻨﯽ و ﮐﯿﻨﻪ، ﺗﺰﯾﯿﻦ و ﺧﻮب ﺟﻠﻮه دادن ﮐﺎرﻫﺎي ﻧﺎﭘﺴﻨﺪ و... 2 - ﺷﯿﻄﺎن، در ﮐﺎر اﻏﻮاﮔﺮي و ﮔﻤﺮاه ﺳﺎزي، ﺗﻨﻬﺎ ﻧﯿﺴﺖ و ﯾﺎران و ﻫﻢدﺳﺘﺎن ﻓﺮاواﻧﯽ دارد. او ﺳﭙﺎه وﯾﮋهاي را ﺳﺎﻣﺎﻧﺪﻫﯽ ﮐﺮده اﺳﺖ. اﯾﻦ ﯾﺎران ﺷﯿﻄﺎن، ﻣﻤﮑﻦ اﺳﺖ از ﺟﻨﺲ ﺧﻮد ﺷﯿﻄﺎن )ﺟـﻦ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﯾﺎ از ﺟﻨﺲ اﻧﺴﺎن.3 - ﺷﯿﻄﺎن، ﺗﻨﻬﺎ وﺳﻮﺳﻪﮔﺮي ﻣﯽﮐﻨﺪ و ﭼﯿﺰﻫـﺎي ﺑـﺪ را ﺧـﻮب ﺟﻠـﻮه داده و ﮐﺎرﻫـﺎي ﺧـﻮب را ﻏﯿﺮﺿﺮوري، ﺑﯽ ﻓﺎﯾﺪه، ﻣﻀﺮ و ﺑﺪ ﻧﺸﺎن ﻣﯽدﻫﺪ اﻣﺎ ﻧﻤﯽﺗﻮاﻧﺪ اﻧﺴﺎن را ﺑﻪ اﺟﺒـﺎر وادار ﺑـﻪ ﮐـﺎر زﺷﺖ ﮐﻨﺪ. 4 - ﻗﺮآن ﮐﺮﯾﻢ، ﻣﮑﺮ و ﮐﯿﺪ ﺷﯿﻄﺎن را ﺿﻌﯿﻒ داﻧﺴﺘﻪ اﺳﺖ. اﮔﺮ اﻧﺴﺎﻧﻬﺎي ﻣﺆﻣﻦ، دل و ﺟﺎن ﺧﻮد را ﺑﺎ ﯾﺎد ﺧﺪا ﻧﻮراﻧﯽ ﮐﻨﻨﺪ، اﯾﻦ ﻧﻮراﻧﯿﺖ دژي ﻣﺴﺘﺤﮑﻢ ﺑﺮاي ﺷﺨﺺ ﻣﻮﻣﻦ اﯾﺠﺎد ﻣﯽﮐﻨـﺪ و او را از آﺳﯿﺐﻫﺎي ﻇﻠﻤﺖ و ﺗﺎرﯾﮑﯽ و وﺳﻮﺳﻪﻫﺎي ﺷﯿﻄﺎﻧﯽ، ﺣﻔﻆ ﻣﯽﮐﻨﺪ. 5 -ا ﻧﺴﺎنﻫﺎ، ﻏﺎﻟﺒﺎً ﺑﻪ ﮔﻨﺎﻫﺎن و ﻟﻐﺰشﻫﺎﯾﯽ آﻟﻮده ﻣﯽﮔﺮدﻧﺪ، در اﯾﻦ ﺻﻮرت ﺑﺎﯾﺪ ﻓـﻮراً راه ﺗﻮﺑـﻪ در ﭘﯿﺶ ﮔﯿﺮﻧﺪ و در اﯾﻦ زﻣﺎن ﺑﻪ وﺳﻮﺳﻪ ﺷﯿﻄﺎن ﻓﺮﯾﻔﺘﻪ ﻧﮕﺮدﻧﺪ. ﺷﯿﻄﺎن از دو ﮔﻮﻧﻪ وﺳﻮﺳﻪ ﺑﺮاي ﮔﻨﺎﻫﮑﺎر ﺑﻬﺮه ﻣﯽﮔﯿﺮد: 1 - وﺳﻮﺳﻪ اﻣﯿﺪ دادن: ﻫﻨﻮز ﺟﻮاﻧﯽ، ﻓﺮﺻﺖ زﯾﺎدي داري، ﺑﻌﺪاً ﺗﻮﺑﻪ ﻣﯽﮐﻨﯽ و... 2 -و ﺳﻮﺳﻪ ﻧﺎاﻣﯿﺪ ﮐﺮدن: ﺗﻮ ﮐﻪ ﺣﺎﻻ ﻏﺮق ﮔﻨﺎه ﺷﺪهاي، ﭼﻪ ﮐﺴـﯽ ﺗـﻮ را ﻗﺒـﻮل دارد؟ آب ﮐـﻪ از ﺳﺮﮔﺬﺷﺖ ﭼﻪ ﯾﮏ ﻧﯽ، ﭼﻪ ﺻﺪ ﻧﯽ و...
ب -ﮐﺎﻓﺮان: واژه ﮐﻔﺮ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎي ﭘﻮﺷﺎﻧﺪن، ﮐﺘﻤﺎن، اﻟﺤﺎد، ﻧﺎﺳﭙﺎﺳﯽ و... آﻣﺪه اﺳﺖ و ﺑﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﺣﯿﺪ، ﻣﻌﺎد و ﻧﺒﻮت را ﻧﻤﯽﭘﺬﯾﺮﻧﺪ، ﮐﺎﻓﺮ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽﺷﻮد، ﻣﻨﻈﻮر از ﮐﺎﻓﺮ در اﯾﻨﺠﺎ، ﻣﻔﻬﻮﻣﯽ اﺳﺖ ﮐـﻪ در ﺑﺮﮔﯿﺮﻧﺪه ﻣﺸﺮك ﻧﯿﺰ ﻫﺴﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮ اﯾﻦ ﻣﻠﺤﺪان و ﻣﻨﮑﺮان وﺟﻮد ﺧﺪاوﻧﺪ ﻣﺘﻌـﺎل، ﻣﺸـﺮﮐﺎن، اﻫـﻞ ﮐﺘﺎب)ﯾﻬﻮد و ﻧﺼﺎري و...( و ﻣﻨﮑﺮان اﺣﮑﺎم ﺿﺮوري دﯾﻦ اﺳﻼم، ﮐﺎﻓﺮ ﺷﻤﺮده ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ. ﻗﺮآن ﮐﺮﯾﻢ ﺳﯿﻤﺎي ﮐﺎﻓﺮان را ﭼﻨﯿﻦ ﺗﺮﺳﯿﻢ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﮐﻪ آﻧـﺎن : ﺑـﺪﺗﺮﯾﻦ ﻣﻮﺟـﻮدات ﻧـﺰد ﺧﺪاوﻧـﺪ و ﻣﻠﻌﻮن و دور از رﺣﻤﺖ اﻟﻬﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ. آﻧﺎن ﺧﯿﺮ و ﺳﻮد ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎن را ﻧﺨﻮاﺳﺘﻪ و رﻧﺞ و ﺑﺪﺑﺨﺘﯽ آﻧﺎن را ﻣﯽﺧﻮاﻫﻨﺪ، دوﺳﺖ دارﻧﺪ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎن ﻫﻢ ﮐﺎﻓﺮ ﺑﺎﺷﻨﺪ و ﻣﯽﺧﻮاﻫﻨﺪ آﻧﺎن، ﺑﻪ ﻧﻈﺎم و ﺧﻠﻖ و ﺧﻮي و ﺳﻨﺖﻫﺎي ﭘﯿﺶ از اﺳﻼم)ﺟﺎﻫﻠﯿﺖ( ﺑﺮﮔﺮدﻧﺪ. ﮐﺎﻓﺮان در ﺑﺎره ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎن از ﻫﯿﭻ ﺷﺮ و ﻓﺴـﺎدي درﯾـﻎ ﻧﻤﯽورزﻧﺪ.
آﻧﺎن ﺑﺮاي ﺗﻀﻌﯿﻒ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎن ﻫﺮ ﮐﺎري ﺑﺘﻮاﻧﻨﺪ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ: از اﻫﺎﻧﺖ و ﺗﺤﻘﯿـﺮ ﺗـﺎ اﺳـﺘﻬﺰاء و ﺗﻤﺴـﺨﺮ ﺑﺎورﻫﺎ و ﻣﻘﺪﺳﺎت ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎن و ﺗﻮﻃﺌﻪ و ﻃﺮاﺣﯽ ﻗﺘﻞ رﻫﺒﺮان اﻟﻬﯽ و ﺗﺎﺛﯿﺮﮔـﺬار در ﺣﻔـﻆ اﺳـﻼم و ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎن.
ﺑﻨﺎﺑﺮ اﯾﻦ ﮐﺎﻓﺮان ﺑﺮاي رﺳﯿﺪن ﺑﻪ ﻣﻘﺼﻮد ﺧﻮﯾﺶ، اﺳﺘﺮاﺗﮋي ﺗﻬﺎﺟﻢ و ﺷﺒﯿﺨﻮن ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ ﺑﻪ ﺑﺎورﻫﺎ و ارزشﻫﺎي اﺳﻼﻣﯽ و رواج ﻓﺴﺎد و ﻣﻨﮑﺮات را ﺑﺮﮔﺰﯾﺪهاﻧﺪ و ﺑﺮ ﻣﺒﻨﺎي آن، ﻃﺮاﺣـﯽ و ﺑﺮﻧﺎﻣـﻪ رﯾﺰي و ﺗﺨﺼﯿﺺ ﺑﻮدﺟﻪﻫﺎي ﻫﻨﮕﻔﺖ اﻧﺠﺎم ﻣﯽﺷﻮد و ﺗﻮﺳﻂ رﺳﺎﻧﻪﻫﺎي ﮔﺮوﻫﯽ و ﺗﺒﻠﯿﻐﺎﺗﯽ و ﺷﺒﮑﻪﻫﺎي ﻓﺴﺎد و ﻋﻮاﻣﻞ ﻧﻔﻮذي، ﻣﺮاﺣﻞ ﻋﻤﻠﯿﺎﺗﯽ و اﺟﺮاﯾﯽ ﮐﺮدن آن را ﻓﺮاﻫﻢ ﻣﯽآورﻧﺪ. در ﻃﻮل ﺗﺎرﯾﺦ و در ﻋﺼﺮ ﻣﺎ ﻧﯿﺰ، ﺳﻪ ﮔﺮوه ﻣﺮﮐﺰي از ﮐﺎﻓﺮان و دو ﮔﺮوه ﭘﯿﺮاﻣﻮﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺳﺎزﻣﺎن ﯾﺎﻓﺘﻪ، ﻋﻠﯿﻪ ﻣﻮﻣﻨﺎن ﻓﻌﺎل ﺑﻮده و ﻫﺴﺘﻨﺪ؛ ﮔﺮوهﻫﺎي ﻣﺮﮐﺰي ﻋﺒﺎرﺗﻨﺪ از: ﻗﺪرﺗﻤﻨﺪان و ﻓﺮﻣﺎﻧﺮواﯾﺎن ﺛﺮوﺗﻤﻨﺪان داﻧﺸﻤﻨﺪان و ﮔﺮوهﻫﺎي ﭘﯿﺮاﻣﻮﻧﯽ ﺷﺎﻣﻞ: ﻧﯿﺮوﻫـﺎي اﺟﺮاﯾـﯽ و ﻋﻮاﻣـﻞ ﻧﻔـﻮذي ﻣﻨﺎﻓﻘﺎن و...( ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ. ﻗﺪرت، ﺛﺮوت و داﻧﺶ ﮐﺎﻓﺮان، ﻣﺜﻠﺜﯽ ﺳﻪ ﺿﻠﻌﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻧﻘﺸﻪﻫﺎ و ﺗﻮﻃﺌﻪﻫﺎ را ﻃﺮاﺣﯽ، ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫﺎ را ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﻋﻤﻠﯿﺎﺗﯽ ﻣﯽﺳﺎزﻧﺪ.
حضرت آیتالله خامنهای ماه رمضان را بهار معنویت و عبادت دانستند و گفتند: جوانی هم بهار عمر است؛ بنابراین رمضان برای جوانان بهار در بهار است که این دوگانه زیبا در دفاع مقدس هم وجود داشت. یعنی زمینه و فرصت عروج و تعالی برای همه رزمندگان فراهم بود اما جوانان رزمنده به علت فرصت جوانی، از فرصت تعالی و عروج، بیشترین بهره را بردند و چنان اوج گرفتند که امام راحل با عمری سلوک و عرفان به آنان غبطه میخورد.
ایشان با تأکید مجدد بر ضرورت استحکام مبانی زیربنایی معرفتی دانشجو و مجموعههای دانشجویی افزودند: در این صورت دل جوان محکم، گامش استوار و حرکتش مستمر و خستگیناپذیر خواهد شد. بنابراین جوانان دانشجو باید با استفاده از قرآن، نهجالبلاغه و کتابهای اندیشمندانی همچون «مطهری»، «بهشتی» و «مصباح» روی مسائل معرفتی کار و مطالعه و تأمل و تدبر کنند.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📞 سامانه پیامکی : 90002110
🖥 نسخه رایانه (وب) سامانه : www.110313.ir
📱نسخه تلفن همراه (اپلیکیشن) سامانه : app.110313.ir
☑️شناسه در پیام رسان ایتا : @rasadnews_ir (پشتیبانی سامانه)
👇به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/heyatrahrovanamrbemarof
https://eitaa.com/joinchat/3309699208Ce621a17a59
هدایت شده از KHAMENEI.IR
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 هماکنون از حسینیه امام خمینی
🎥 خاطره رهبر انقلاب اسلامی از وضعیت محافل قرآنی در قبل از پیروزی انقلاب و مقایسه آن با بعد از انقلاب اسلامی
🌙 #بهار_معنویت
📲 پخش زنده مراسم:
Farsi.Khamenei.ir/Live
📢 هدف از تلاوت قرآن تأثیرگذاری بر شنوندگان آن باشد
🔹 رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در اولین روز ماه مبارک رمضان و در محفل نورانی انس با قرآن که با حضور شماری از قاریان و اساتید ممتاز و فعالان قرآنی برگزار شد، آمیخته شدن مجالس تلاوت قرآن با ترجمه و تفسیر آیات را برای انتقال مفاهیم و مضامین قرآنی به مستعمین و اثرگذاری بر آنها، ضروری خواندند و متخصصان و فعالان قرآنی را به تلاش برای یافتن شیوههای این مسئله مهم فراخواندند.
🔸 حضرت آیتالله خامنهای با شکرگزاری به درگاه پروردگار کریم بهخاطر برخورداری ایران از نعمت وجود قاریان فراوانِ برجسته، خوشخوان و صحیحخوان و آشنا با شیوههای خوب تلاوت گفتند: بر اساس گزارشها، رشد شاخص قرآن در کشور بیشتر از همه شاخصها است که این امر مایه خرسندی عمیق است.
🔹 ایشان قاریان قرآن را به علت رساندن پیام خداوند به دلهای مردم، دارای رسالت و مقامی برجسته و افتخارآمیز دانستند و افزودند: استماع و شنیدن قرآن، کاری واجب و لازمه ایمان به پروردگار و زمینهساز جلب رحمت الهی است که امکان تدبّر و تفکر در آیات الهی را هم فراهم می کند، بنابراین باید در کار تلاوت و استماع قرآن جدیت داشت.
🔸 رهبر انقلاب در همین زمینه به عموم مردم توصیه کردند بهگونهای عمل کنند که هر روز حتی اگر شده یک صفحه از قرآن را بخوانند.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای آشنا نبودن مردم و مستعمین کشورمان با زبان قرآن را مانعی در درک مفاهیم قرآنی برشمردند و تأکید کردند: باید متخصصان و فعالان قرآنی برای این موضوع راههایی پیدا کنند تا مضامین عالی آیات نیز به گوش دل شنوندگان تلاوت برسد.
🔸 ایشان خاطرنشان کردند: باید همه مساجد به پایگاههای رواج تلاوت و استماع قرآن و ارائه تفسیر آیاتِ قرائتشده تبدیل شوند.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی قرآن را کتاب حکمت و درس و زندگی خواندند و خاطر نشان کردند: قرآن مجید در همه عرصههای فردی، خانوادگی، اجتماعی، حکومتی وحتی روابط بینالملل، مملو از تدبیر و حکمت است که باید به آموختن و بکارگیری این دروس اهتمام جدی داشت که خوشبختانه امروز همه زیرساختهای لازم برای این کار فراهم است.
🔸 رهبر انقلاب همچنین قاریان را به «تلاوت اثرگذار» توصیه کردند و گفتند: هدف از بعضی تلاوتها آوازخوانی است و همچنانکه در تلاوت برخی قاریان بیرونی مشاهده میشود، بیشتر به دنبال به رخ کشیدن لحنها و شیوههای تلاوت بر شنوندگان خود از طریق بکارگیری موسیقی زیبا و فعال هستند که این تلاوت، تلاوتِ مطلوب نیست.
🔹 ایشان هدف از تلاوت مطلوب را اثرگذاری آن بر مخاطب دانستند و گفتند: در این نوع تلاوت، از همان ابتدا باید نیتتان اثرگذاری بر مخاطب باشد که در این حالت باید خود قاری اول از همه، از خواندن قرآن تأثیر بپذیرد.
🔸 حضرت آیتالله خامنهای استفاده بجا و غیر افراطی از برخی شگردهای تلاوت قرآن را برای اثرگذاری بر مستمعین مناسب دانستند و با تاکید براینکه تلاوت قرآن هنری بزرگ و ترکیبی است، خطاب به قاریان گفتند: توجه داشته باشید که با هر لحنی تلاوت میکنید این کار را به قصد اثرگذاری بر شنونده انجام دهید.
🔹 در پایان این مراسم نماز مغرب و عشاء به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه شد.
https://khl.ink/f/52296