هدایت شده از بیشتربدانیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سواد_رسانه
توی فضای مجازی ممکنه
خیلی چیزا مجازی باشه...
⛔کلک نخوری...🚫
⛔گول نخوری
#فضای_مجازی
#بصیرت
#مرکز_رصد_پایش_و_پیگیری
#بیشتربدانیم
🌺نسبت به رعایت قانون کوشا باشیم.
🌷لطفاً در ارسال این پیام به سایرین رسانه باشیم.
✿✿━━❖❖❀❖❖━━✿✿
📡 کانال(بیشتربدانیم)در پیام رسان ها
👇از طریق لینک زیر به ما بپیوندید👇
@Bishtarbedanem
🌏استفاده از پیام ها در سایر کانال ها با ذکر عنوان ، نام کانال با ذکر صلوات ارسال نمایید.
شهید سید ابوالفضل علوی در 30 فروردین سال 65 در منطقه تهرانپارس در خانواده ای مذهبی به دنیا آمد و از آنجا که پدر و مادرش اهل مسجد بودند، از همان کودکی همراه آنان مسجدی شد. تا سال سوم ابتدایی را در تهران پارس درس خواند و سپس همراه با خانواده به رباط کریم مهاجرت کرد و تا سال اول راهنما یی را در گلستان و تا سال سوم راهنما یی را در اسلام شهر ادامه تحصیل داد. او از 8 سالگی نماز میخواند و از 10 سالگی روزه هایش را میگرفت. در اکثر راهپیمایی ها شرکت داشت و از سن یازده سالگی عضو فعال پایگاه بسیج بود.
مادر شهید میگوید، ده پانزده روز قبل از شهادتش، پیکر شهیدی را به رباط کریم آوردند تا در آنجا تشییع کنند. ابوالفضل از ساعات اولیه صبح با اشتیاق زیاد برای مراسم رفت و موقع برگشتن هم مقداری از خاک تربت شهید را با خود آورد. جالب اینجاست که او تا قبل از این واقعه، گلزار شهدای رباط کریم را ندیده بود، اما آن روز میگفت خوشا به سعادت شهدا.
هنوز 15 روز نگذشته بود که در مواجهه با فرد نابابی که ابوالفضل برای ممانعت از کارهایش به او تذکر داده بود، در 23 خرداد سال 80 در رباط کریم بخش گلستان به شهادت رسید و پیکر او را در گلزار شهدای امامزاده عمادالدین رباط کریم به خاک سپردند.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📞 سامانه پیامکی : 90002110
🖥 نسخه رایانه (وب) سامانه : www.110313.ir
📱نسخه تلفن همراه (اپلیکیشن) سامانه : app.110313.ir
☑️شناسه در پیام رسان ایتا : @rasadnews_ir (پشتیبانی سامانه)
👇به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/heyatrahrovanamrbemarof
https://eitaa.com/joinchat/3309699208Ce621a17a59
جواب های مشهور و پاسخ های کوتاه پیشنهادی در زمان امر به معروف و نهی از منکر در شرایط مختلف
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📞 سامانه پیامکی : 90002110
🖥 نسخه رایانه (وب) سامانه : www.110313.ir
📱نسخه تلفن همراه (اپلیکیشن) سامانه : app.110313.ir
☑️شناسه در پیام رسان ایتا : @rasadnews_ir (پشتیبانی سامانه)
👇به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/heyatrahrovanamrbemarof
https://eitaa.com/joinchat/3309699208Ce621a17a59
🔊دیروز به جان دو روحانی سوءقصد شد و یکی از آنها به شهادت رسید
خوشحالی براندازان داعشی که عجیب نیست؛
فقط به مذهبیان صورتی و وسطباز یادآور میشویم که حداقل همانقدر که برای سطل ماست رگ غیرتشان ورم کرد و جیغشان درآمد،
حرفی بزنند و موضعی بگیرند!
بی غیرتی و بی شرفی بعضی از مذهبی نماها تمامی ندارد
التماس تفکر
التماس تعقل
#غیرت
#آیت_الله_سلیمانی
#حجاب
#زن_زندگی_آزادی
#هیئت_رهروان_امربه_معروف_ونهی
#مجمع_رهروان_امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📞 سامانه پیامکی : 90002110
🖥 نسخه رایانه (وب) سامانه : www.110313.ir
📱نسخه تلفن همراه (اپلیکیشن) سامانه : app.110313.ir
☑️شناسه در پیام رسان ایتا : @rasadnews_ir (پشتیبانی سامانه)
👇به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/heyatrahrovanamrbemarof
https://eitaa.com/joinchat/3309699208Ce621a17a59
ج ﻣﺆﻣﻨﺎن: ﻗﺮآن ﮐﺮﯾﻢ، ﯾﮑﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎي ﻣﻬﻢ و ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ اﻓﺮاد ﻣﺆﻣﻦ ﺑﻪ ﺧﺪاوﻧﺪ و ﺑﺮﻧﺎﻣـﻪ ﻫـﺎي اﻟﻬـﯽ را اﻣـﺮ ﺑـﻪ ﻣﻌﺮوف و ﻧﻬﯽ از ﻣﻨﮑﺮ آﻧﺎن ﻣﯽداﻧﺪو در ﺑﺮﺧﯽ از آﯾﺎت ﺑﻪ اﯾﻦ وﺻﻒ، آﻧﺎن را ﻣﺪح و ﺳﺘﺎﯾﺶ ﻣﯽﮐﻨـﺪ در ﺳﻮره آل ﻋﻤﺮان آﯾﻪ 114 آﻣﺪه اﺳﺖ: »)ﻣﺆﻣﻨﺎن از اﻫﻞ ﮐﺘﺎب( ﺑﻪ ﺧﺪا و روز ﻗﯿﺎﻣﺖ اﯾﻤـﺎن دارﻧـﺪ و اﻣﺮ ﺑﻪ ﻣﻌﺮوف وﻧﻬﯽ از ﻣﻨﮑﺮ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ و در اﻧﺠﺎم ﮐﺎرﻫﺎي ﻧﯿﮏ ﺷﺘﺎب ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ و آﻧﺎن از ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﺎﻧﻨﺪ. ﻧﮑ ﺘﻪ: ﺧﺪاوﻧﺪ ﻣﺘﻌﺎل در ﻗﺮآن، ﻧﻤﺎز را ﻧﯿﺰ ﻧﻬﯽ ﮐﻨﻨﺪه )و ﺑﺎزدارﻧﺪه( از زﺷـﺘﯽ ﻫـﺎ و ﭘﻠﯿـﺪي ﻫـﺎ داﻧﺴﺘﻪ و ﻓﺮﻣﻮده اﺳﺖ: »ﻧﻤﺎز را ﺑﺮﭘﺎ دار، زﯾﺮا ﻧﻤﺎز )اﻧﺴﺎن را( از زﺷﺘﯽﻫﺎ و ﮔﻨﺎه ﺑﺎز ﻣﯽدارد.« اﮔﺮ ﻧﻤﺎز ﺑﺎ ﺧﻀﻮع و ﺧﺸﻮع اﻧﺠﺎم ﺷﻮد، راﺑﻄﻪ ﺑﻨﺪﮔﯽ اﻧﺴﺎن و ﺧﺪاوﻧﺪ را ﺗﻘﻮﯾﺖ ﻣﯽﮐﻨﺪ و ﻋﻤﻖ ﻣـﯽ ﺑﺨﺸﺪ. ﻧﻤﺎز ﯾﺎر ﺧﺪاﺳﺖ، ﻫﺮ ﮔﺎه اﻧﺴﺎن ﯾﺎد ﺧﺪاوﻧﺪ را در دل وﺟﺎن ﺧﻮد داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، اﻧﺪﯾﺸـﻪ ﮔﻨـﺎه و ﻣﻌﺼﯿﺖ از او رﺧﺖ ﺑﺮﻣﯽﺑﻨﺪد.
🔺آﻣﺮان و ﻧﺎﻫﯿﺎن در ﻗﺮآن 🔺
اﻟﻒ ﺧﺪاوﻧﺪ ﻣﺘﻌﺎل: ﻣﻨﻈﻮر از ﻋﻨﻮان آﻣﺮان و ﻧﺎﻫﯿﺎن در ﻗﺮآن، اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐـﻪ ﺑـﺪاﻧﯿﻢ در ﻗـﺮآن، ﭼـﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ اﻣﺮ ﮐﻨﻨﺪه ﺑﻪ ﻣﻌﺮوف ﯾﺎ ﻧﻬﯽ ﮐﻨﻨﺪه از ﻣﻨﮑﺮ ﺷﻨﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪهاﻧﺪ.
ﻓﺮاﺧﻮاﻧﺪن اﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺑﻪ ارزﺷﻬﺎي ﺳﻌﺎدت ﺑﺨﺶ و ﺳﺎزﻧﺪه و ﻫﺸﺪار دادن آﻧﺎن ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻣﻨﮑﺮﻫﺎ، ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ ﺑﺎر ﺗﻮﺳﻂ ﺧﺪاوﻧﺪ ﻣﺘﻌﺎل اﻧﺠﺎم ﯾﺎﻓﺘﻪ اﺳﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﺑﺘﻮان ﮔﻔﺖ اوﻟﯿﻦ اﻣﺮ ﭘﺮوردﮔﺎر در ﺑﺎره اﻧﺴﺎن، اﻣـﺮ او ﺑﻪ ﻓﺮﺷﺘﮕﺎن اﺳﺖ ﮐﻪ در ﺑﺮاﺑﺮ اﻧﺴﺎن ﺳﺠﺪه ﮐﻨﻨﺪ و ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ ﻧﻬﯽ ﺧﺪاوﻧﺪ، ﻧﻬﯽ او ﺑـﻪ آدم و ﺣـﻮا ﺑـﻮده اﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺒﺎدا ﺛﻤﺮه ﯾﮏ درﺧﺖ ﻣﺸﺨﺺ را ﺑﺨﻮرﻧﺪ.
از اوﺻﺎف و اﺳﻤﺎء ﺣﺴﻨﺎي اﻟﻬﯽ آﻣﺮ و ﻧﺎﻫﯽ ﺑﻮدن او اﺳـﺖ . دردﻋـﺎي ﺟـﻮش ﮐﺒﯿـﺮ ﮐـﻪ آن را ﻓﺮﺷـ ﺘﻪ وﺣﯽ، ﺟﺒﺮﺋﯿﻞ از ﺳﻮي ﺧﺪاوﻧﺪ آورده و ﺑﻪ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮاﺳﻼم)ص( ﺗﻌﻠﯿﻢ داده اﺳﺖ، ﭘﺮوردﮔـﺎر ﻣﺘﻌـﺎل را ﺑـﻪ ﻫﺰار و ﯾﮏ وﺻﻒ و اﺳﻢ ﻣﯽﺧﻮاﻧﯿﻢ و در ﺑﻨﺪ )90( از اﯾﻦ دﻋﺎ، او را ﺑﻪ ﻧﺎم ﯾﺎ آﻣﺮ ﯾﺎ ﻧﺎﻫﯽ ﺻـﺪا ﻣـﯽ زﻧﯿﻢ.
ب ﭘﯿﺎﻣﺒﺮان:
ﭘﯿﺎﻣﺒﺮان اﻟﻬﯽ، از آﻧﺠﺎ ﮐﻪ ﻣﺎﻣﻮرﯾﺖ داﺷﺘﻨﺪ، اﻧﺴﺎﻧﻬﺎ را ﺑﻪ راه رﺷﺪ و ﮐﻤﺎل و ﺗﻘﺮب ﺧﺪاوﻧﺪ، راﻫﻨﻤﺎﯾﯽ و ﻫﺪاﯾﺖ ﮐﻨﻨﺪ، ﺧﻮﺑﯽﻫﺎ و ارزشﻫﺎ ﮐﻪ ﻋﺎﻣﻞ رﺳﯿﺪن ﺑﻪ ﮐﻤﺎل اﺳﺖ را ﺑﻪ آﻧﺎن ﻧﺸﺎن داده و از ﺑﺪيﻫﺎ و زﺷﺘﯽﻫﺎ ﮐﻪ ﺳﺒﺐ ﺳﻘﻮط اﻧﺴﺎن ﻣﯽﺷﻮد، ﺑﺎز داﺷﺘﻨﺪ. ﺑﻨﺎﺑﺮ اﯾﻦ ﻣـﯽ ﺗـﻮان ﮐـﺎر اﻧﺒﯿـﺎء را در ﯾـﮏ ﺟﻤﻠـﻪ ﺧﻼﺻﻪ ﮐﺮد و آن اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ: آﻧﺎن ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ، ﻣﺮدم را ﺑﻪ ﻣﻌﺮوف اﻣﺮ و از ﻣﻨﮑﺮ ﻧﻬﯽ ﻣﯽﮐﺮدﻧﺪ. ﭘﺮﺳﺘﺶ ﺧﺪاي ﯾﮕﺎﻧﻪ، ﺑﺰرﮔﺘﺮﯾﻦ ﻣﻌﺮوف و ﺷﺮك ﺑﺰرﮔﺘﺮﯾﻦ ﻣﻨﮑﺮ ﺑﻪ ﺷﻤﺎر ﻣﯽرود. ﻫﻤـﻪ ﭘﯿـﺎﻣﺒﺮان ﻧﯿـﺰ ﭘﺲ از آن، ﻋﻤﻞ ﺑﻪ اﺣﮑﺎم و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫﺎي اﻟﻬﯽ و آراﺳﺘﻪ ﺷﺪن ﺑﻪ ﻓﻀﯿﻠﺖﻫﺎ و ﻣﮑﺎرم اﺧﻼﻗﯽ را ﺑﻪ ﻣـﺮدم ﺳﻔﺎرش ﻧﻤﻮده و از روي آوردن ﺑﻪ ﮐﺎرﻫﺎي زﺷﺖ و ﻧﺎﭘﺴﻨﺪ ﺑﺮﺣﺬرداﺷﺘﻪاﻧﺪ.
🔺آﻣﺮان ﺑﻪ ﻣﻨﮑﺮ، ﻧﺎﻫﯿﺎن از ﻣﻌﺮوف!! 🔺
در ﻧﻘﻄﻪ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮان)ص( اﻧﺴﺎﻧﻬﺎي ﻣﺆﻣﻦ و اﻣﺮ ﮐﻨﻨﺪﮔﺎن ﺑﻪ ﻣﻌﺮوف و ﻧﻬﯽ ﮐﻨﻨﺪﮔﺎن از ﻣﻨﮑـﺮ، ﻗـﺮآن ﮐﺮﯾﻢ از ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻧﺎم ﻣﯽﺑﺮد ﮐﻪ ﻣﺮدم را ﺑﻪ اﻧﺠﺎم ﻣﻨﮑﺮﻫﺎ ﻓﺮا ﻣﯽﺧﻮاﻧﻨﺪ و از اﻧﺠﺎم ﻣﻌﺮوفﻫﺎ ﻧﻬﯽ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ! آﻧﺎن ﻋﺒﺎرﺗﻨﺪ از: ﺷﯿﻄﺎن، ﮐﺎﻓﺮان، ﻣﻨﺎﻓﻘﺎن و ﻧﻔﺲ اﻣﺎره ﮐﻪ در ذﯾﻞ ﺑﻪ ﺑﺮرﺳﯽ وﯾﮋﮔﯿﻬﺎي آﻧﻬﺎ ﻣﯽﭘﺮدازﯾﻢ: اﻟﻒ ﺷﯿﻄﺎن: واژه ﺷﯿﻄﺎن؛ در ﻟﻐﺖ ﺑﻪ ﻣﻮﺟﻮد ﻣﺘﻤﺮد و ﺳﺮﮐﺶ از ﻓﺮﻣﺎن ﺧﺪاوﻧﺪ، ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽﺷﻮد، ﺧﻮاه اﻧﺴﺎن ﺑﺎﺷﺪ ﯾﺎ ﺟﻦ ﯾﺎ دﯾﮕﺮ ﺟﻨﺒﻨﺪﮔﺎن.)20(
اﻣﺎ ﻏﺎﻟﺒﺎً، ﻣﻨﻈﻮر از ﺷﯿﻄﺎن، ﻫﻤﺎن اﺑﻠﯿﺲ اﺳﺖ ﮐﻪ از ﻓﺮﻣـﺎن ﭘﺮوردﮔـﺎر، ﺑـﺮاي ﺳـﺠﺪه ﮐـﺮدن در ﺑﺮاﺑـﺮ ﺣﻀﺮت آدم ﺳﺮﮐﺸﯽ و ﻋﺼﯿﺎن ﮐﺮد. اﺑﻠﯿﺲ ﭘﺲ از راﻧﺪه ﺷﺪن از ﺟﺎﯾﮕﺎه ﻓﺮﺷﺘﮕﺎن، ﺳﻮﮔﻨﺪ ﺧـﻮرد ﮐـﻪ ﺑﺎ ﺗﻼش ﺗﻤﺎم ﺑﻪ اﻏﻮاء و ﮔﻤﺮاه ﮐﺮدن اﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﻫﻤﺖ ﮔﻤﺎرد. ﺑﻨﺎﺑﺮ اﯾﻦ اﻏﻮاﮔﺮي ﮐﺎر داﺋﻤﯽ ﺷﯿﻄﺎن اﺳـﺖ و او اﻧﺪﯾﺸﻪ دﯾﮕﺮي ﺑﺮاي ﺑﺸﺮ در ﺳﺮ ﻧﻤﯽﭘﺮوراﻧﺪ ﻟﺬا اﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﻧﻮر اﯾﻤﺎن و ﯾﺎد ﺧﺪاوﻧـﺪ و ﭘﺎﯾﺒﻨﺪي ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎن اﻟﻬﯽ، ﺧﻮد را در ﺑﺮاﺑﺮ ﺗﻬﺎﺟﻢ ﺑﯽ اﻣﺎن، ﭘﯿﻮﺳـﺘﻪ و ﻫﻤـﻪ ﺟﺎﻧﺒـﻪ ﺷـﯿﻄﺎن، ﻣﺼـﻮﻧﯿﺖ ﺑﺨﺸﻨﺪ. ﻧﮑ ﺘﻪﻫﺎ: 1 - ﺷﯿﻄﺎن در اﻏﻮا و اﺿﻼل )ﮔﻤﺮاﻫﯽ( اﻧﺴﺎن، از راهﻫﺎي ﮔﻮﻧﺎﮔﻮن و روشﻫﺎي ﻣﺘﻨﻮع ﺑﻬـﺮه ﻣـﯽ ﮔﯿﺮد ﻣﺎﻧﻨﺪ: وﺳﻮﺳﻪ ﮐﺮدن، ﺑﻪ ﮐﺎر ﺑﺮدن ﻣﮑﺮ و ﺣﯿﻠﻪ، ﻓﺮﯾﺐ دادن، اﯾﺠﺎد دﺷﻤﻨﯽ و ﮐﯿﻨﻪ، ﺗﺰﯾﯿﻦ و ﺧﻮب ﺟﻠﻮه دادن ﮐﺎرﻫﺎي ﻧﺎﭘﺴﻨﺪ و... 2 - ﺷﯿﻄﺎن، در ﮐﺎر اﻏﻮاﮔﺮي و ﮔﻤﺮاه ﺳﺎزي، ﺗﻨﻬﺎ ﻧﯿﺴﺖ و ﯾﺎران و ﻫﻢدﺳﺘﺎن ﻓﺮاواﻧﯽ دارد. او ﺳﭙﺎه وﯾﮋهاي را ﺳﺎﻣﺎﻧﺪﻫﯽ ﮐﺮده اﺳﺖ. اﯾﻦ ﯾﺎران ﺷﯿﻄﺎن، ﻣﻤﮑﻦ اﺳﺖ از ﺟﻨﺲ ﺧﻮد ﺷﯿﻄﺎن )ﺟـﻦ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﯾﺎ از ﺟﻨﺲ اﻧﺴﺎن.3 - ﺷﯿﻄﺎن، ﺗﻨﻬﺎ وﺳﻮﺳﻪﮔﺮي ﻣﯽﮐﻨﺪ و ﭼﯿﺰﻫـﺎي ﺑـﺪ را ﺧـﻮب ﺟﻠـﻮه داده و ﮐﺎرﻫـﺎي ﺧـﻮب را ﻏﯿﺮﺿﺮوري، ﺑﯽ ﻓﺎﯾﺪه، ﻣﻀﺮ و ﺑﺪ ﻧﺸﺎن ﻣﯽدﻫﺪ اﻣﺎ ﻧﻤﯽﺗﻮاﻧﺪ اﻧﺴﺎن را ﺑﻪ اﺟﺒـﺎر وادار ﺑـﻪ ﮐـﺎر زﺷﺖ ﮐﻨﺪ. 4 - ﻗﺮآن ﮐﺮﯾﻢ، ﻣﮑﺮ و ﮐﯿﺪ ﺷﯿﻄﺎن را ﺿﻌﯿﻒ داﻧﺴﺘﻪ اﺳﺖ. اﮔﺮ اﻧﺴﺎﻧﻬﺎي ﻣﺆﻣﻦ، دل و ﺟﺎن ﺧﻮد را ﺑﺎ ﯾﺎد ﺧﺪا ﻧﻮراﻧﯽ ﮐﻨﻨﺪ، اﯾﻦ ﻧﻮراﻧﯿﺖ دژي ﻣﺴﺘﺤﮑﻢ ﺑﺮاي ﺷﺨﺺ ﻣﻮﻣﻦ اﯾﺠﺎد ﻣﯽﮐﻨـﺪ و او را از آﺳﯿﺐﻫﺎي ﻇﻠﻤﺖ و ﺗﺎرﯾﮑﯽ و وﺳﻮﺳﻪﻫﺎي ﺷﯿﻄﺎﻧﯽ، ﺣﻔﻆ ﻣﯽﮐﻨﺪ. 5 -ا ﻧﺴﺎنﻫﺎ، ﻏﺎﻟﺒﺎً ﺑﻪ ﮔﻨﺎﻫﺎن و ﻟﻐﺰشﻫﺎﯾﯽ آﻟﻮده ﻣﯽﮔﺮدﻧﺪ، در اﯾﻦ ﺻﻮرت ﺑﺎﯾﺪ ﻓـﻮراً راه ﺗﻮﺑـﻪ در ﭘﯿﺶ ﮔﯿﺮﻧﺪ و در اﯾﻦ زﻣﺎن ﺑﻪ وﺳﻮﺳﻪ ﺷﯿﻄﺎن ﻓﺮﯾﻔﺘﻪ ﻧﮕﺮدﻧﺪ. ﺷﯿﻄﺎن از دو ﮔﻮﻧﻪ وﺳﻮﺳﻪ ﺑﺮاي ﮔﻨﺎﻫﮑﺎر ﺑﻬﺮه ﻣﯽﮔﯿﺮد: 1 - وﺳﻮﺳﻪ اﻣﯿﺪ دادن: ﻫﻨﻮز ﺟﻮاﻧﯽ، ﻓﺮﺻﺖ زﯾﺎدي داري، ﺑﻌﺪاً ﺗﻮﺑﻪ ﻣﯽﮐﻨﯽ و... 2 -و ﺳﻮﺳﻪ ﻧﺎاﻣﯿﺪ ﮐﺮدن: ﺗﻮ ﮐﻪ ﺣﺎﻻ ﻏﺮق ﮔﻨﺎه ﺷﺪهاي، ﭼﻪ ﮐﺴـﯽ ﺗـﻮ را ﻗﺒـﻮل دارد؟ آب ﮐـﻪ از ﺳﺮﮔﺬﺷﺖ ﭼﻪ ﯾﮏ ﻧﯽ، ﭼﻪ ﺻﺪ ﻧﯽ و...
ب -ﮐﺎﻓﺮان: واژه ﮐﻔﺮ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎي ﭘﻮﺷﺎﻧﺪن، ﮐﺘﻤﺎن، اﻟﺤﺎد، ﻧﺎﺳﭙﺎﺳﯽ و... آﻣﺪه اﺳﺖ و ﺑﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﺣﯿﺪ، ﻣﻌﺎد و ﻧﺒﻮت را ﻧﻤﯽﭘﺬﯾﺮﻧﺪ، ﮐﺎﻓﺮ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽﺷﻮد، ﻣﻨﻈﻮر از ﮐﺎﻓﺮ در اﯾﻨﺠﺎ، ﻣﻔﻬﻮﻣﯽ اﺳﺖ ﮐـﻪ در ﺑﺮﮔﯿﺮﻧﺪه ﻣﺸﺮك ﻧﯿﺰ ﻫﺴﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮ اﯾﻦ ﻣﻠﺤﺪان و ﻣﻨﮑﺮان وﺟﻮد ﺧﺪاوﻧﺪ ﻣﺘﻌـﺎل، ﻣﺸـﺮﮐﺎن، اﻫـﻞ ﮐﺘﺎب)ﯾﻬﻮد و ﻧﺼﺎري و...( و ﻣﻨﮑﺮان اﺣﮑﺎم ﺿﺮوري دﯾﻦ اﺳﻼم، ﮐﺎﻓﺮ ﺷﻤﺮده ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ. ﻗﺮآن ﮐﺮﯾﻢ ﺳﯿﻤﺎي ﮐﺎﻓﺮان را ﭼﻨﯿﻦ ﺗﺮﺳﯿﻢ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﮐﻪ آﻧـﺎن : ﺑـﺪﺗﺮﯾﻦ ﻣﻮﺟـﻮدات ﻧـﺰد ﺧﺪاوﻧـﺪ و ﻣﻠﻌﻮن و دور از رﺣﻤﺖ اﻟﻬﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ. آﻧﺎن ﺧﯿﺮ و ﺳﻮد ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎن را ﻧﺨﻮاﺳﺘﻪ و رﻧﺞ و ﺑﺪﺑﺨﺘﯽ آﻧﺎن را ﻣﯽﺧﻮاﻫﻨﺪ، دوﺳﺖ دارﻧﺪ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎن ﻫﻢ ﮐﺎﻓﺮ ﺑﺎﺷﻨﺪ و ﻣﯽﺧﻮاﻫﻨﺪ آﻧﺎن، ﺑﻪ ﻧﻈﺎم و ﺧﻠﻖ و ﺧﻮي و ﺳﻨﺖﻫﺎي ﭘﯿﺶ از اﺳﻼم)ﺟﺎﻫﻠﯿﺖ( ﺑﺮﮔﺮدﻧﺪ. ﮐﺎﻓﺮان در ﺑﺎره ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎن از ﻫﯿﭻ ﺷﺮ و ﻓﺴـﺎدي درﯾـﻎ ﻧﻤﯽورزﻧﺪ.
آﻧﺎن ﺑﺮاي ﺗﻀﻌﯿﻒ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎن ﻫﺮ ﮐﺎري ﺑﺘﻮاﻧﻨﺪ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ: از اﻫﺎﻧﺖ و ﺗﺤﻘﯿـﺮ ﺗـﺎ اﺳـﺘﻬﺰاء و ﺗﻤﺴـﺨﺮ ﺑﺎورﻫﺎ و ﻣﻘﺪﺳﺎت ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎن و ﺗﻮﻃﺌﻪ و ﻃﺮاﺣﯽ ﻗﺘﻞ رﻫﺒﺮان اﻟﻬﯽ و ﺗﺎﺛﯿﺮﮔـﺬار در ﺣﻔـﻆ اﺳـﻼم و ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎن.
ﺑﻨﺎﺑﺮ اﯾﻦ ﮐﺎﻓﺮان ﺑﺮاي رﺳﯿﺪن ﺑﻪ ﻣﻘﺼﻮد ﺧﻮﯾﺶ، اﺳﺘﺮاﺗﮋي ﺗﻬﺎﺟﻢ و ﺷﺒﯿﺨﻮن ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ ﺑﻪ ﺑﺎورﻫﺎ و ارزشﻫﺎي اﺳﻼﻣﯽ و رواج ﻓﺴﺎد و ﻣﻨﮑﺮات را ﺑﺮﮔﺰﯾﺪهاﻧﺪ و ﺑﺮ ﻣﺒﻨﺎي آن، ﻃﺮاﺣـﯽ و ﺑﺮﻧﺎﻣـﻪ رﯾﺰي و ﺗﺨﺼﯿﺺ ﺑﻮدﺟﻪﻫﺎي ﻫﻨﮕﻔﺖ اﻧﺠﺎم ﻣﯽﺷﻮد و ﺗﻮﺳﻂ رﺳﺎﻧﻪﻫﺎي ﮔﺮوﻫﯽ و ﺗﺒﻠﯿﻐﺎﺗﯽ و ﺷﺒﮑﻪﻫﺎي ﻓﺴﺎد و ﻋﻮاﻣﻞ ﻧﻔﻮذي، ﻣﺮاﺣﻞ ﻋﻤﻠﯿﺎﺗﯽ و اﺟﺮاﯾﯽ ﮐﺮدن آن را ﻓﺮاﻫﻢ ﻣﯽآورﻧﺪ. در ﻃﻮل ﺗﺎرﯾﺦ و در ﻋﺼﺮ ﻣﺎ ﻧﯿﺰ، ﺳﻪ ﮔﺮوه ﻣﺮﮐﺰي از ﮐﺎﻓﺮان و دو ﮔﺮوه ﭘﯿﺮاﻣﻮﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺳﺎزﻣﺎن ﯾﺎﻓﺘﻪ، ﻋﻠﯿﻪ ﻣﻮﻣﻨﺎن ﻓﻌﺎل ﺑﻮده و ﻫﺴﺘﻨﺪ؛ ﮔﺮوهﻫﺎي ﻣﺮﮐﺰي ﻋﺒﺎرﺗﻨﺪ از: ﻗﺪرﺗﻤﻨﺪان و ﻓﺮﻣﺎﻧﺮواﯾﺎن ﺛﺮوﺗﻤﻨﺪان داﻧﺸﻤﻨﺪان و ﮔﺮوهﻫﺎي ﭘﯿﺮاﻣﻮﻧﯽ ﺷﺎﻣﻞ: ﻧﯿﺮوﻫـﺎي اﺟﺮاﯾـﯽ و ﻋﻮاﻣـﻞ ﻧﻔـﻮذي ﻣﻨﺎﻓﻘﺎن و...( ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ. ﻗﺪرت، ﺛﺮوت و داﻧﺶ ﮐﺎﻓﺮان، ﻣﺜﻠﺜﯽ ﺳﻪ ﺿﻠﻌﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻧﻘﺸﻪﻫﺎ و ﺗﻮﻃﺌﻪﻫﺎ را ﻃﺮاﺣﯽ، ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫﺎ را ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﻋﻤﻠﯿﺎﺗﯽ ﻣﯽﺳﺎزﻧﺪ.