#لبنان #قبرس #ایران #اسرائیل
🔸کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل:
➖ در حاشیه تهدیدات اخیر نصرالله، وزیر امور خارجه قبرس در تماس تلفنی با سرپرست وزارت امور خارجه ایران تاکید کرد که این کشور مبدأ حمله به لبنان نخواهد بود.
▪️سفیر قبرس در بیروت نیز اخیرا تصریح کرد که نیکوزیا اجازه نمی دهد خاک قبرس برای حمله به هیچ کشور دیگری به ویژه لبنان استفاده شود.
✏️ تهدید موثر و به موقع سید مقاومت علیه قبرس باعث شد که اقدام اسرائیل برای تحت فشار قرار دادن لبنان از طریق قبرس ناکام بماند. این اولین تهدید رسمی محور مقاومت علیه یک کشور اروپایی بود اما کشورهای اروپایی واکنش مناسبی نسبت به تهدید حزب الله نشان ندادند. البته یونان به عنوان حامی اصلی حکومت قبرس در این قضیه وارد شد و واکنش نسبتا مهمی به این تهدید داشت و ضمن محکوم کردن تهدید حزب الله و از قبرس حمایت کرد. در مجموع کشورهای اروپایی از جهات مختلفی در جایگاه و موقعیتی نیستند که بیش از این مقدار در جنگ فلسطین نقش آفرینی کنند و فشارهای اقتصادی و سیاسی زیادی بر روی آنها قرار دارد که در آینده بیشتر نیز خواهد شد.
@iswnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایشون بهترپزشکیان میشناسه👆👆
12.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ابوترابی نماینده نجف اباد(همکار نزدیک پزشکیان)
👆ببینید در مورد پزشکیان چی میگه!
🔆حاضرم قسم بخورم اگر طرفداران پزشکیان فقط همین ویدیو رو ببینن برای همیشه منصرف میشن از رای دان بهش
@rasadeakhbar313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ خشک مغز کیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 امام خمینی رحمة الله علیه:
طلاب اگر برای انتخابات کار نکنند، نزد خدا مسئولاند.
🇮🇷 #انتخابات
🔷@jannatolhosain
جناب آذری جهرمی
صدا و سیما که کلاً وقتو باز گذاشته
آقای #پزشکیان بر اثر کهولت سن و بیحالی نتونست یه دیدار مردمی داشته باشد و حتی نتونست یه #مصاحبه ساده تولید کند و ستاد ایشان مجبور شدند با #آرشیو سالیان گذشته حضور پزشکیان در مجلس و #حرفهای_تکراری وقت مردم را هدر دهند، واقعاً مشکل شما وقت است؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش قاطع «پزشکیان دیروز» به «پزشکیان امروز»! در مسأله رابطه با آمریکا!
#أخبار«انقلاب اسلامی» 👇 عضوشوید
╭┅───────────┅╮
🆔 @enqelabeeslami
╰┅───────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب یاد شهید جمهور افتادم💔
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکوه اتحاد و همدلی
استقبال پرشور مردم غیور خرم آباد مرکز استان لرستان از کاندیدای جمهور
دکتر سعیدجلیلی
سه شنبه 12 تیر 1403_ورزشگاه تختی سالن شهیدچاغروند
ستاد رزما و ستاد سخا استان لرستان
حامیان دکتر سعیدجلیلی
💠 شباهت جلیلی و شهید رئیسی در اخلاق مناظره
امشب آقای جلیلی ایثار کرد و در مواردی هم که به پزشکیان و جریان پشت صحنه او انتقاد می کرد، تلاش می کرد با ادبیاتی بسیار اخلاقی سخن گوید.
امام علی علیهالسلام:
لَولَا التُّقى لَكُنتُ أدهَى العَرَب
اگر تقوا نبود من راه حیلهگری را از همه عرب بهتر میدانستم.
لَولا إنَّ المَكرَ وَ الخَديعَةَ فِي النّارِ لَكُنتُ أمكَرَ النّاسِ
اگر فرجام مکر و حیله در آتش نبود، بهتر از همه مردم راه مکر را میدانم.
▪️اگر تقوای الهی و مصلحت نظام و ملت و کشور نبود، جلیلی هم حرفهای زیادی برای گفتن داشت که پرده از ماهیت واقعی غربگراها برمیداشت. اما وی دغدغه مند مردم و کشور است و در صدد امیدوار کردن آنها به نظام و آینده نه برجسته کردن اختلافات سیاسی گذشته و دلزده کردن مردم.
#تقوای_سیاسی
🆔@mjafari_ir