eitaa logo
حزب الله هم الغالبون
4.3هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
13.6هزار ویدیو
16 فایل
﷽ ܟزࡅߺߺ࡛ߺࡉ ߊ‌ܠܠܘ ܤܩܢ ߊ‌ܠغߊ‌ܠࡅ߲‌᠀ࡍ߭ ⬅️ رهبری معظم انقلاب: با انتشار افکار صحیح در فضای مجازی به معنای واقعی کلمه جهاد کنید. 🤝
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 جنایتی دیگر از ارتش اسرائیل 🔹صبح روز گذشته تصویری از پیرمرد فلسطینی در کنار سربازان اسرائیلی در سواحل غزه منتشر شد. 🔹صفحات وابسته به وزارت جنگ اسرائیل با کلی تبلیغات تصویر این پیرمرد را در کنار سربازان ارتش اسرائیل منتشر کردند و نوشتند: «ارتش اسرائیل در حال کمک به سالمندان است!» 🔹بعد از چند ساعت جنازه این پیرمرد پیدا شد در حالی که از پشت چند گلوله خورده و شهید شده بود!
بخشی از سخنرانی رهبر انصارالله یمن 🔺همه بدانند! اسرائیل در دریای سرخ جرئت ندارد پرچم خود را بر روی کشتی‌هایش نصب کند. 🔺آن‌ها از یمن می‌ترسند و از پرچم‌های دیگری استفاده می‌کنند و سیستم‌های خود را در آب‌های نزدیک یمن خاموش می‌کنند که شناسایی نشوند. 🔺اما ما چشممان باز است و در دریای سرخ و باب‌المندب آن‌ها را پیدا خواهیم کرد و قطعاً به آن‌ها حمله خواهیم کرد. 🔺این موضع روشن ماست. همه جهان این را بداند! 🔹طرح گرافیکی رسانه انصارالله یمن که بعد از سخنرانی «سیدعبدالملک بدرالدین» منتشر شد، بازتاب وسیعی در رسانه‌های صهیونیست داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کاسه گدایی مجری من‌وتو 🔺ایرانی‌ها پول قهوه و چای خود را به ما بدهند؛ ماهیانه ۳ دلار فقط، تا تعطیل نشویم! تا سرمان را بگیریم بالا و بگوییم مردم خواستند که باشیم! 💢این است عاقبت وطن‌فروشی و خنجرزدن به خاک میهن!
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 توی مسابقات دوچرخه سواری زنان شیکاگو دو تا مرد اول و دوم شدن!!!😵‍💫 📝 پاورقی 📌 شنبه تا چهارشنبه 🕗 ساعت ۱۹:۴۵ 📺 شبکه دو سیما
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ | اینجا هیچکس عادی نیست! 🔺 اگه شما هم اسم شهرک‌نشین‌های صهیونیست‌ها رو این روزا شنیدین و دقیق نمی‌دونین با چی طرفید، این ویدیو برای شماست و کمکتون می‌کنه بدونین که چرا شهرک‌نشین‌ها آدم‌های عادی نیستن!
🔴 درگیری های بسیار سنگین در الانبار عراق برخی منابع خبری می‌گویند این استان یه تصرف حامیان محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق و حزب تقدم در آمد روز گذشته دادگاه فدرال عراق در یک حکم تاریخی حلبوسی رئیس پارلمان عراق را به خاطر همکاری مستقیم با برخی شرکت های اسرائیلی از مقام خود کنار زد. ⏪وضعیت الانبار عراق ناپایدار توصیف می شود
تصویب قطعنامه وقفه بشردوستانه در غزه 🔹شورای امنیت سازمان ملل سرانجام پس از ۴۰ روز از آغاز طوفان‌الاقصی قطعنامه وقفه بشردوستانه درگیری‌ها در غزه را تصویب کرد. 🔹این قطعنامه با رای مثبت ۱۲ کشور از ۱۵ عضو شورای امنیت تصویب شد و هیچ مخالفی نداشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نقش عجیب عربستان در حمایت از مردم فلسطین 🔹نیروهای امنیتی سعودی، نمازگزارانی را که برای پیروزی فلسطین دعا می‌کردند، متفرق می‌کنند! 🔸عربستان بارها در جریان طوفان‌الاقصی، موشک‌های مقاومت را که به‌سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک شده بودند، منهدم کرده است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ جالب مجری الجزیره به‌ ادعای سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی 👤 سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی: 🔺حماس از غیرنظامی‌ها به‌عنوان سپر انسانی استفاده می‌کند. 👤 مجری الجزیره: 🔺اگه حماس بخواهد از کسی به‌عنوان سپر انسانی استفاده کند، از گروگان‌های صهیونیستی که دارد استفاده می‌کند. چرا از مردم خودش استفاده کند؟! 💢 پ‌ن: ظاهرا صهیونیست‌ها قصد ندارند دست از تحمیق ملت‌ها و توهین به شعور آن‌ها در جنگ رسانه‌ای بردارند!
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رفتار داعش‌گونه‌ صهیونیست‌ها در انهدام پارلمان غزه 🔹رسانه‌های اسرائیلی تصاویری از تخریب پارلمان غزه تنها یک روز پس از تصرف آن در منطقه الرمال منتشر کردند. 🔹برخی تحلیل‌گران معتقدند این اقدامات نشانه اجرای سیاست زمین سوخته توسط ارتش اسرائیل است./ تسنیم