eitaa logo
کانال دوستان حمید گراوند
453 دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
731 ویدیو
5 فایل
ارسال مطالب آموزنده ،اخبار خوب روز و تصاویر زیبا و هر روز یک مطلب حقوقی عضویت شما باعث افتخار ماست
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺️تاثیر قطعی معدل در پایه دهم حذف شد وزیر آموزش و پرورش: ‌🔹یکی از اتفاقات خوبی که شب گذشته در شورای عالی انقلاب فرهنگی افتاد این بود که تاثیر قطعی معدل در پایه دهم حذف شود. 🔹دانش‌آموزان نگرانی‌هایی در این خصوص داشتند از این رو این تصمیم بر پایه مطالعه و نظرسنجی‌ انجام شد. 🔹البته جزییات چگونگی حذف معدل پایه دهم به شورای آموزش و پرورش و تیمی از شورای عالی انقلاب فرهنگی واگذار شد تا مصوبه‌ای آماده شود و مجددا ارائه شود.
🔴 استخدام بیش از 5 هزار نیروی جدید در سازمان اورژانس کشور 🔰رئیس سازمان اورژانس کشور از فعالیت 28 هزار نیروی انسانی در این سازمان خبر داد و گفت: 🔹دراستخدام 25 هزار نفر در وزارت بهداشت در سال گذشته، 3 هزار و 500 نیروی جدید استخدام کردیم و در استخدامی جدید نیز با حمایت وزیر و معاون توسعه وزارت بهداشت، 5 هزار و 500 نیروی جدید استخدام می‌کنیم.
🔺️آغاز پروژه اتصال ریلی ایران و عراق پس از ۲۰ سال 🔹عملیات اجرایی احداث پروژه اتصال ریلی ایران و عراق به عنوان یکی از مهمترین پروژه‌های ریلی کشور به صورت ویژه با احداث پایانه مرزی ریلی در مرز شلمچه و پس از دو دهه انتظار در سفر پزشکیان به خوزستان آغاز شد. 🔹پروژه‌ای با اعتبار ۲۰ هزار میلیارد ریال که تنها مساحت پایانه خطوط مسافری آن ۲ هکتار محوطه سازی ۶ هکتار و یک هکتار نیز ساختمان‌های جانبی و ایستگاه خواهد داشت. 🔹هدف این پروژه اتصال کشورهای دوست و همسایه ایران و عراق، امکان سفر ریلی و با رفاه بالا برای زائرین عتبات عالیات بالاخص در ایام اربعین حسینی و افزایش تعاملات تجاری بین ایران و عراق است‌.
سلام دوستان عزیز امروز سعادتی نصیب مان شد در خدمت مهندس مهدی فیروزان داماد و خواهر زاده امام موسی صدر به اتفاق خانواده در شهر پرند باشیم. مهندس فیروزان از فعالین فرهنگی کشور و رئیس مجموعه و کتابخانه بزرگ امام موسی صدر هستند.
آسمان تا ساعاتی دیگر قمر در عقرب می‌شود 🔻زمانی‌که ماه و ستاره قلب‌العقرب در آسمان به‌طور ظاهری به یکدیگر نزدیک می‌شوند  به «قمر در عقرب» معروف است. 🔻این پدیده در سحرگاه شنبه با چشم غیرمسلح قابل مشاهده است، قلب‌العقرب ستاره‌ای با رنگ نارنجی و درخشان در صورت فلکی عقرب است که به‌دلیل رنگ و درخشندگی‌ آن در این پدیده به‌راحتی قابل تشخیص است. 🔻مسئول کارگروه اطلاع‌رسانی کمیته آماتوری انجمن نجوم ایران می‌گوید: شنبه پیش از طلوع خورشید، هلال ماه طلوع کرده و اندکی بالاتر از ماه در آسمان ستاره‌ای به رنگ نارنجی دیده می‌شود که یک ابرغول سرخ در دنیای اخترفیزیک و بسیار بسیار بزرگتر از خورشید است، این پدیده با چشم غیر مسلح و حتی در شهری مثل تهران قابل مشاهده است.
⭕️ کالابرگ الکترونیکی برای ۱۵ کالای اساسی شارژ می‌شود رئیس مجلس شورای اسلامی: 🔹 در قانون بودجه ۱۴۰۴، بحث کالابرگ الکترونیکی برای ۱۵ کالای اساسی مورد تأکید قرار گرفته است. این طرح با هدف کمک به مردم در تأمین نیازهای روزمره آن‌ها و جبران افزایش قیمت‌ها از طریق کالابرگ الکترونیک مطرح شده است. 🔹 با تصویب مجلس، دولت مکلف شده تا با استفاده از این کالابرگ‌های الکترونیکی، افزایش قیمت‌های کالاهای اساسی را جبران کرده و امکان دسترسی به این کالاها را برای مردم تسهیل کند. 🔹 این اقدام گامی مهم در حمایت از اقشار مختلف جامعه به ویژه در شرایط اقتصادی کنونی است. این طرح که برای ۱۵ کالای اساسی از جمله مواد غذایی و بهداشتی در نظر گرفته شده، هدف اصلی آن تأمین دسترسی همگان به کالاهای ضروری با قیمت‌های کنترل‌شده است.
انسان امیدوار آنجا که همه شکست می‌بینند، كاميابی می‌بيند و آنجا که همه تیرگی و طوفان می‌بینند درخشش آفتاب را مشاهده می‌کند، همه چیز به نگاه شما بستگی دارد... سلام و صبح اعضای محترم بخیر✋💐
رزماری 🌿🌿 اگر تراس یا باغچه آفتابگیر دارید و رزماری ندارید باید بگم که وقتشه که یک بوته زیبای رزماری برای خونتون تهیه کنید. رزماری تا زمانی که آفتاب کافی دریافت کند حالش خوبه و گیاه بسیار بسیار مقاومی هست. کاملا قابل هرس هست و خیلی راحت می‌توانید با هرس بهش شکل بدید و قابلیت تبدیل به یک بوته بسیار بزرگ را دارد (در عکس سوم محل برش شاخه در هرس قبلی مشخص هست. همانطور که می‌بینید از پایین محل برش جوانه‌ها رشد کردند و یک شاخه بریده شده تبدیل به چندین شاخه جوان شده است). رزماری خشکی را هم خیلی خوب تحمل می‌کند. از همه اینها بگذریم رزماری بسیار معطر و خوشبو هست و در طبخ انواع غذا کاربرد فراوانی دارد. خیلی خوبه که دم دست یک بوته تازه رزماری داشته باشید. ـ 🌿💕🌿💕🌿💕
🔺️طلای جام جهانی یخ‌نوردی در دستان صفدریان 🔹«محمدرضا صفدریان» قهرمان یخ‌نوردی ایران و جهان با ثبت برترین زمان مسابقات در ماده «سرعت»، به مدال طلا جام جهانی یخ‌نوردی دست یافت. 🔹وی در دور اول جام جهانی یخ‌نوردی در این فصل که در «چئونگ‌سونگ» کره‌جنوبی برگزار شده بود نیز به مدال طلا دست یافته بود. 🔹در این رقابت‌ها، «محسن بهشتی» دیگر یخ‌نورد توانمند کشورمان نیز پس از ورزشکاران مغولستان و کره‌جنوبی‌ چهارم شد.