9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️به محض شروع حمله نيروهاى مسلح ما عليه رژیم صهیونیستی غاصب، چنین عمل کنید.
🟢
https://eitaa.com/hgxdggggvcfxxsdj/4129
وب سایت رادار: حمل و نقل هوایی ارتش روسیه به ایران در حال انجام است و مشخص نیست چه چیزی در حال انتقال است.
https://eitaa.com/hgxdggggvcfxxsdj/4151
🔴 فردا آغاز ماه صفر است
🔸 یکی از بهترین کارهایی که برای محفوظ ماندن از بلا در این ماه ذکر شده، صدقه دادن است.
📡 https://eitaa.com/hgxdggggvcfxxsdj/4151
10.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مصرف نودل متاسفانه خیلی زیاد شده، مخصوصا توسط بچه ها😰 😥
دیگه نودل نخر 😰
مواد شیمیایی همیشه اسیب زاست
https://eitaa.com/hgxdggggvcfxxsdj/4151
17.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 کربلای امروز، کربلای فکری و فرهنگی است...
https://eitaa.com/hgxdggggvcfxxsdj/4151
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥کاری که سردار حاجی زاده هرشب با اسرائیلی ها می کنه😂😂😂😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆دیپلماسی غیرت
👌ماشاالله به آقای باقری
https://eitaa.com/hgxdggggvcfxxsdj/4151
.
♨️ #اخبار_عمومی_کوتاه
🔹طبق اعلام منابع گروه های عراقی، نیروهای زینبون و فاطمیون در حالت آماده باش هستند و در عراق و شرق سوریه موضع رزمی گرفته اند.
🔹نخستوزیر عراق در تماس با بلینکن: تنها راه جلوگیری از تنش در منطقه، مهار نتانیاهوست.
🔹منابع آمریکایی به سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل : بایدن به نتانیاهو اطلاع داد که ترور هنیه باعث شده اعتماد وی به تمایل خود برای دستیابی به توافق از دست برود.
🔹سی ان ان: آمریکا در پیامی به تهران اعلام کرده شرط بازگشت به مذاکرات برجامی٬ عدم حمله ایران به اسرائیل است.
🔴خائنین داخلی و ظریف امریکایی شروع کردن
https://eitaa.com/hgxdggggvcfxxsdj/4151
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⬅️ روایت خبرنگاران ارشد بیبیسی از استرس کشنده و حکمفرما بر اسرائیلیها؛ مردم اسرائیل از ترس انتقام ایران خودشان را تسلیم میدانند!
🔹وزیر خارجه اردن هم به دستوپای ایران افتاده و در واقع از ایران میخواهد که با او درگیر نشود؛ این آخرین تلاشها قبل از یک طوفان است!
https://eitaa.com/hgxdggggvcfxxsdj/4151
⭕️ اگر اخبارت را از ماهواره و شبکه های معاند مثل اینترنشنال و منوتو و بی بی سی میگیری از خودت بترس مبادا به مرور زمان سماعون للکذب شوی
🔻سماعون للکذب بر اساس قرآن، شخصی است که به جهت کثرت شنیدن دروغ، قلبش عادت به شنیدن دروغ پیدا می کند و شنیدن روایت دروغ را دوست دارد و از شنیدن حرف راست متنفر می شود.
🔹تعجب نکنید اگر شنیدید یک عده زمان امیرالمومنین(ع) میگفتند حضرت نماز نمیخواند و خیلی ها باور می کردند به حدی که وقتی حضرت در مسجد شهید شد، با تعجب می پرسیدند علی در مسجد چکار می کرد، علی و مسجد!
🔹این افراد اگر کربلا بودند در بریدن سر امام حسین ع تردید نمی کردند چون او را خروج کننده، حساب می کردند.
🔹پس اگر اخبارت را از شبکه های معاند میگیری به خودت رحم کن و قبل از اینکه قلبت معکوس شود، به دادِ خودت و خانواده ات برس.
🔹طبق آیه ۱۴۰ سوره نساء، دیدن کانالها و رسانه های دشمن گناه کبیره است و باعث میشه با همون کفار و منافقین در جهنم محشور بشی. تا دیر نشده توبه کنه و دست از این کار بردار.
#خونخواهی_هنیه_عزیز
#شهید_اسماعیل_هنیه
#اسماعیل_هنیه
https://eitaa.com/hgxdggggvcfxxsdj/4159
🚩 امام صادق(علیه السلام) از یکی از یاراش پرسید:چندبار حج رفتهای؟ گفت: نوزده حج. امام فرمود: آن را به بیست حج برسان تا ثواب یکبار زیارت حسین(علیه السلام) برایت نوشته شود.کامل الزیارات، ص ۱۶۲
#اربعین_1403 #مرگ_بر_اسرائیل
https://eitaa.com/hgxdggggvcfxxsdj/4160