eitaa logo
حوزه مجازی اخلاق آیت الله حق شناس (ره)
1.3هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
163 ویدیو
426 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.m4a
27.02M
🔈 استاد:حجت الاسلام طهرانی (ترم اول) 📆 جلسه نهم 🔹حوزه مجازی اخلاق آیت الله حق شناس ره 🔹 @hhaghshenasmajazi
بعثت خمینی _وحدت کلمه.mp3
38.92M
🔈 استاد:حجت الاسلام 📆 جلسه نهم 🔹حوزه مجازی اخلاق آیت الله حق شناس ره 🔹 @hhaghshenasmajazi
امتحان علما 1.mp3
31.36M
🔈 استاد:حجت الاسلام 📆 جلسه یازدهم 🔹حوزه مجازی اخلاق آیت الله حق شناس ره 🔹 @hhaghshenasmajazi
تسلیم _اهمیت حکم ولی خدا.m4a
29.57M
🔈 استاد: حجت الاسلام 📆 جلسه نهم 🔹حوزه مجازی اخلاق آیت الله حق شناس ره 🔹 @hhaghshenasmajazi
صدا ۲۶۴.m4a
21.31M
🔈 استاد:حجت الاسلام ! 📆 جلسه دوازدهم 🔹حوزه مجازی اخلاق آیت الله حق شناس ره 🔹 @hhaghshenasmajazi
صدا ۲۶۵.m4a
20.42M
🔈 استاد:حجت الاسلام 📆 جلسه دوازدهم 🔹حوزه مجازی اخلاق آیت الله حق شناس ره 🔹 @hhaghshenasmajazi
عفاف زینبی.m4a
11.75M
🔈 استاد: آقای نوراهان 📆 جلسه دوازدهم 🔹حوزه مجازی اخلاق آیت الله حق شناس ره 🔹 @hhaghshenasmajazi
عفت و حجاب زینبی   💠یکی از مهمترین مسائل و نکاتی که حضرت زینب(س) در حیات خویش بر آن تأکید داشته اند، ‌حفظ ارزش‌هایی مانند عفاف و حجاب بوده است. مرحوم علامه مامقانی درباره حجاب حضرت زینب(س) می نویسد: هِیَ فِی الْحِجابِ و الْلِفّافِ مَزیدَةٌ لَمْ یَر شَخْصَها احَدٌ مِنَ الرِّجالِ فی زَمانِ اَبیها‌ وَ‌ اَخَوَیهَا‌ الاّ یَومَ طَّفِّ او در پوشیدگی و حجاب، چنان‌ بود که کسی از مردان در زمان پدر و برادرانش او را ندید، جز در واقعه‌ کربلا[1] در نقلی یحیى بن سلیم مازنی می گوید: من در مدینه مدّت زیادی همسایه حضرت علی(ع) بودم و حضرت زینب(س) هم در آن ساکن بود « فَلَا وَاللهِ مَا رَأَیتُ لَهَا شَخصَاً وَلَا سَمعِتُ لَهَا صَوتَا» که ما می توانیم در عرف خود از آن تعبیر کنیم گویا اصلا دختر در این خانه زندگی نمی کند هر وقت زینب کبری(س) می خواست به زیارت قبر شریف جدش رسول خدا(ص) مشرّف شود، شبانه از منزل خارج می شد در حالی که امام حسن مجتبی(ع) در طرف راست او و امام حسین(ع) در طرف چپ او و امیرالمؤمنین(ع) در جلو او حرکت می کردند و هنگامی که حضرت زینب(س) به قبر شریف رسول خدا(ص) نزدیک می شد حضرت علی(ع) جلوتر می رفت و نور چراغ های حرم رسول خدا(ص) را کم می کرد. یک مرتبه امام حسن(ع) علت این کار را از آن حضرت(ع) سؤال نمود ، حضرت علی(ع) در جواب فرمود: أخشِى أَن یَنظُرَ أَحَدُ إلى شَخصِ أُختَکَ زَینَبَ(س)؛ می ترسم کسی به قد و قامت خواهرت زینب کبری نَظر کند[2] هر چند در مورد صحت این فوق جای بحث و تردید است، اما به هر حال، گذشته از ضعف سند و منبع، پذیرش محتوای آن مخالف آموزه‌های دینی نیست؛ چرا که حیا و عفت و غیرت‌مندی هرچند تا این اندازه واجب و لازم نیست، اما ممکن است در شرایط خاصی مطلوب و پسندیده باشد مثل همین مورد که می گوییم کسی نباید اندام ناموس رسول خدا را رویت کند. در مقاتل آمده است که: وقتی کاروان اسرای کربلا وارد کاخ یزید شد، مجلسی رسمی متشکل از بزرگان شام و نمایندگان ادیان در کاخ تشکیل شد و در این هنگام، به دستور یزید، اسراء را وارد مجلس کردند در حالی که چشم ها، همه به اسراء می نگریستند در این حین حضرت زینب( س) خطاب به یزید لعین فرمود: یَابنَ الطُلَقَاء! اَ مِنَ العَدلِ يَابن الطُّلقاءِ تَخديرُكَ حَرائِرِك وَ اماءَكَ وَسُوقُك بَناتِ رَسُولِ اللهِ(ص) سَبايَا؟ قَد هَتكْتَ سُتورَهَنَّ وَ ابْدَيْتَ وُجُوهَهُنَّ تَحْدُو بِهِنَّ الأعْداءُ مِن بَلَدٍ الى‏ بَلَدٍ وَ يَسْتَشرِفْهُنَّ اهْلُ المناهِلِ وَالمعاقِلِ وَ يَتَصَفَّحُ وُجوهَهُنَّ القريبُ والبعيد آيا اين از عدالت است كه همسران و كنيزانِ خودت را در پشت پرده‌‏ها قرار داده‏‌اى، ولى دختران رسول خدا(ص) را به عنوان اسير، روانه كرده‌‏اى، پرده‏‌هاى حرمت آنان را دريده، چهره‏‌هايشان را آشكار ساخته و زير سلطه دشمنان از شهرى به شهرى مي‌ گردانى، آن‏گونه كه مردم شهرها و آبادى‌ها و قلعه‏‌ها و بيابان‌ها به آنان مي‌ نگرند و دور و نزديك، چهره آنان را تماشا می كنند؟[3] 📚منابع: [1] تنقيح المقال مامقانی، ج۳، ص۷۹ [2] عوالم العلوم عبدالله بحرانی، ج‏۱۱، ص۹۵۵ [3] بحارالانوار مجلسی، ج۴۵، ص۱۳۴
تربیت دینی۳.mp3
27.16M
🔈 استاد:حجت الاسلام 📆 جلسه دهم 🔹حوزه مجازی اخلاق آیت الله حق شناس ره 🔹 @hhaghshenasmajazi
همسرداری۱۱(1).mp3
43.62M
🔈 استاد: حجت الاسلام 📆 جلسه یازدهم 🔹حوزه مجازی اخلاق آیت الله حق شناس ره 🔹 @hhaghshenasmajazi
manaviat.Mp3_84467.mp3
4.63M
🔈 ره 📆 جلسه شانزدهم معنویت 🔹حوزه مجازی اخلاق آیت الله حق شناس ره 🔹 @hhaghshenasmajazi
❗️❗️❗️❗️❗️سوالات دروس آفلاین👇👇👇👇👇👇 لطفا پاسخ را به مدیران مقاطع ارسال بفرمایید. با تشکر
🛑 بعثت خمینی ره 🔶 استاد: حجت الاسلام تهرانی پویا ۱. امیر المومنین در مورد احوال امت های گذشته چه میفرمایند ؟ ۲. منظور از حبل الله در روایات چیست ؟
🛑 اخلاق سرداری 🔶 استاد: حجت الاسلام تهرانی پویا ۱. مقبوله عمر بن حنطله رو بیان کنید. ۲.نشانه ایمان کامل چیست ؟
🛑 خدایا اجازه 🔶 استاد: حجت الاسلام دنیائی ۱. فایده‌های ابرو روی صورت را بیان نمایید. ۲.چرا خدا همه آدم‌ها را یک شکل و یک اندازه و یک رنگ نیافریده است؟
🛑 فرهنگ نامه سبک زندگی 🔶 استاد: حجت الاسلام دنیائی ۱. طبق حدیثی از پیامبر صلی الله علیه و آله بهترین خطاکاران چه کسانی هستند. ۲.توصیه لقمان به پسرش در مورد توبه چه بود؟
🛑 همسرداری 🔶 استاد: حجت الاسلام نیازآبادی ۱. چرا محبت به همسر نیاز به تلاش و ابتکار دارد؟ ۲. چهار روش از روش های محبت به همسر غیر از روش های مطرح شده در کلاس را بنویسید.
🛑 مسئله حجاب 🔶 استاد: آقای نوراهان ۱. همسایه امیرالمومنین علیه السلام درباره حضرت زینب سلام الله علیهم چه گفته است؟ ۲. خانم دینا قراء زیبایی در مورد حریص بودن مردان آلمانی چه میگوید؟
🛑 تاریخ تحلیلی امام حسین علیه السلام 🔶 استاد: حجت الاسلام تخاوری ۱. دو نکته از زندگی زیاد را بیان بفرمائید. ۲. فطرت چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟
🛑 زیست متهدانه در آموزه های دینی 🔶 استاد: حجت الاسلام نصیری ۱.روایت (( اغض علی القذی و الا لم ترض ابدا)) را طبق نگاه مثب اندیشی ،توضیح دهید. ۲.امیدواری در زندگی را طبق روایت رسول خدا ، توضیح دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷یازدهمین جلسه از سلسله بزرگداشت های علمای ربانی 📌پیرامون شخصیت اخلاقی عرفانی حضرت آیت الله مصباح یزدی (رضوان الله تعالی علیه) 📆دی ماه _زمستان۱۴۰۲ 🔸معاونت تهذیب حوزه علمیه حضرت آیت الله حق شناس رضوان الله تعالی علیه (امین الدوله _ فیلسوف الدوله)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷کلاس های حوزه مجازی اخلاق 📌خواهران و برادران 🔸به حول قوه الهی برگزار می شود https://eitaa.com/hhaghshenasmajazi