🔶 زرتشت، شخصیتی خیالی؟ یا چهرهای تاریخی؟
🔘 یکی از ایرادهای بنیادینِ دین زرتشتی آن است که اصلاً معلوم نیست مؤسس آن دین، یعنی زرتشت، شخصیتی تاریخی است یا خیالی.
🔰 به ضمیمه یک دلیل عقلی که نشان میدهد اکثر ایرانیان، با اختیار خودشان دین زرتشتی را رها کردند و از روی محبت و باور قلبی مسلمان شدند، نه به زور شمشیر!
📎 از اینکه به باستاننامه پیوستید و ما را به دوستان خود معرفی میکنید، سپاسگزاریم. 🌺
@ir_bastan
⭕️ غلامعلی داوری، پدر سحر داوری، پدر همسر #علیکریمی از اعضای سازمان #منافقین که سال ۶۷ به جرم ترور و محاربه اعدام شد...
درضمن پدر خود علیکریمی هم اعدام شده...
رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران:
برخی از این افرادی که به خیابان میآیند، از بازماندههای عناصر ضربه خورده از جمهوری اسلامی همچون منافقان، تجزیهطلبان، سلطنتطلبان و خانوادههای ساواکیهای منفور هستند که قوه قضاییه باید به تناسب مشارکت در تخریبها و ضربه به امنیت خیابانها، مجازات تعیین، و آنها را محاکمه کند.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
✅وقتی که زمون شاه، حقوق رفتگر از دبیر آموزش و پرورش بیشتر بود....
🔹👈حقوق دبیر 500 تومان ماهانه
🔹👈حقوق رفتگر ماهانه 450 تومان که بابت دریافت حق شیر روزانه که 9 ریال می شد به اضافه انعام ماهانه که در مجموع از حقوق دبیر، ماهانه بیشتر دریافت می کرد
📚روزنامه اطلاعات، چهارشنبه 29 دی 1350
گروه پژوهشی آرتا
https://eitaa.com/joinchat/2525560832C7caee8d264
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هزینه مستشاران آمریکایی در ایران در زمون شاه، دو برابر بودجه کل آموزش و پرورش و بهداشت بود!
گروه پژوهشی آرتا
https://eitaa.com/joinchat/2525560832C7caee8d264
آیا می دانستید اهل سنت معتقد به ظهور مردی از فرزندان حضرت زهرا (س) در آخرالزمان هستند ؟
اهل سنت غیبت وطول عمر امام زمان را خارق عادت دانسته و...پاسخ قرآنی در متن👆
#شبهه #شیعه #اهلسنت #آخرالزمان #غیبت
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
کپی کن
#روشنگری = گسترش آگاهی 👇👇
👉 @Roshangarii 🚩
🔸 چرا قرآن تلاش میکند انسان را واقعبین کند؟
🔸 ضربههایی که انسان میخورد از خیالپردازی و عدم واقعبینی است
📌 واقعبینی و احساسات معنوی در قرآن؛ با نگاهی به تفسیر سوره محمد(ص)– ج3
🔘 معمولاً واقعیتها را آنگونه میبینیم که دلمان میخواهد نه آنگونه که واقعاً هست!
🔘 هوای نفس و علایق انسان بر اندیشۀ او اثر میگذارد؛ برای واقعبین شدن باید از علایق خود رها بشویم
🔘 خیلیها وقتی میبینند واقعیتها با تمایلات آنها همسو نیست، از واقعیت فرار میکنند
🔘 ابلیس دوست ندارد ما واقعبین باشیم لذا زشتیها را برای ما زیبا جلو میدهد
اسلام چند ویژگی برجسته دارد که ادیان دیگر ندارد. یکی از آن ویژگیها-که علامه طباطبایی(ره) هم بیان فرموده- این است که اسلام انسان را واقعبین بار میآورد. قرآن بهعنوان یک هدف اصلی میخواهد ما از خیالپردازی دست برداریم و واقعبین بشویم، بسیاری از اهداف دیگر مثل صفای باطن، اخلاق، معنویت و... همه ناشی از واقعبینی است. واقعبینی بیرق دین است.
اگرچه قرآن دربارۀ واقعبینی بهصورت آشکار بحث نمیکنند امّا سعی آن بر واقعبین کردن انسانها است. قرآن میخواهد ما را از وهم بیرون بیاورد چون همۀ ضربههایی که انسان میخورد از خیالپردازی متوهمانه است. قرآن همۀ قوای ذهنی ما را در خدمت واقعبینی قرار میدهد. قرآن تخیل ما را هم در جهت واقعبینی قرار میدهد، بیان تاریخ زندگی انبیاء(ع) و توصیف معاد به همین منظور است.
واقعبین شدن سخت است؛ علاقههای ما –یا هوای نفسِ ما- روی اندیشۀ ما اثر میگذارند. انسانها بر اساس علایقشان به واقعیتها نگاه میکنند و آنها را تفسیر میکنند نه آنگونه که واقعاً هستند، حتی بر اساس علایقشان واقعیتها را در ذهنشان حفظ و تداعی میکنند. مهمترین گرفتاری انسان همین است. وقتی انسان خراب ببیند خراب عمل میکند. انسان باید از علایق خودش رها شود تا واقعبینانه به همهچیز نگاه کند و خدا پدیدههای عالم را همانطور که هستند، به او نشان دهد.
قرآن میخواهد ما واقعبین بشویم و از واقعیت فراری نباشیم. اگر ما دین را به واقعبینی معرفی میکردیم در جامعۀمان مشکل حجاب نداشتیم چون همه میفهمیدند بیحجابی واقعاً برای جامعه ضرر دارد. ما دین را ارزش، اعتقاد و اخلاق معرفی کردیم، وقتی اینطور شد، با شخصی کردن اعتقاد و نسبی کردن اخلاق، بهراحتی دین به حاشیه میرود.
واقعیتها در یک سطح نیستند و فهم همۀ انواع واقعیت سهل نیست. برخی واقعیتها پیچیده و عمیق هستند که جز با تفکر و علم درک نمیشوند. واقعیتها به هم پیوسته هستند، همانطور که وجود و حرکت خورشید و زمین و ماه و دیگر سیارات در کنار هم یک مجموعۀ متعادل را ایجاد کردهاند. همۀ اینها به همدیگر ربط دارند. گاهی انسانها نمیتوانند همۀ واقعیتها را در کنار همدیگر ببیند لذا واقعبینی سخت میشود.
برای اینکه واقعبین بشویم، مهارت عمیق دیدن لازم داریم، درحالیکه آدمها عادت ندارند عمیق ببینند. خدا میخواهد که انسان عمیق شود و واقعیتهای پنهان را ببیند: «يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْب» (بقره،3) غیب هم واقعیت است منتها واقعیتهای پنهان و ناپیدا. قرآن میخواهد کاری کند که ما عمیق دیدن را یاد بگیریم.
خدا دوست دارد ما واقعبین باشیم امّا ابلیس دوست ندارند ما واقعبین باشیم لذا واقعیتهای زشت را برای ما زیبا جلو میدهد «لَأُزَيِّنَنَّ لَهُمْ فِي الْأَرْض»(حجر،39) واقعیت این است که ما مرغ باغ ملکوتیم و این بدن، قفسی است برای اینکه مدتی ما را در عالم خاک نگه دارد، امّا ابلیس این قفس را برایمان باغ بهشت نشان میدهد. شیطانهای انسی هم میخواهند ارتباط ما را با واقعیتهای عالم خراب کنند و بری این کار، از ابزار رسانه و فیلم و سینما سوءاستفاده میکنند.
یکی از نتایج واقعبین بودن این است که انسان هیچوقت نسبت به خدا مغرور و طلبکار نمیشود بلکه همیشه خود را بدهکار میداند، چون میبیند واقعاً مهربانی و لطف زیاد خدا را میبیند، به همین خاطر امیرالمؤمنین(ع) در مناجات آنقدر گریه میکرد تا روی زمین میافتاد.
احساساتی که در ادعیه هست برآمده از واقعبینی است، واقعیتها ما را به گریه میاندازد. اموری مانند مرگ، تاریکی و تنگی قبر، سؤال منکر و نکیر و عریان محشور شدن در قیامت واقعیت است. وقتی امیرالمؤمنین(ع) در دعای کمیل میفرماید: «إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُك» من غیر از خدا کسی را ندارم، یک واقعبینی است.
14.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ هخامنشیان، زرتشتی نبودند
🔰 گفتاری از هنری کولبرن Henry Colburn
🔶 چرا در رسانهها، این دروغ که «هخامنشیان، زرتشتی بودند» منتشر شد؟
@ir_bastan
پرسپولیس قهرمان شد من یاد #آرمان_عزیز افتادم، شادی روحش صلوات
#شهید_آرمان_علی_وردی