7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دیکتاتوری سکس چه بر سر زنان آورده؟!
♦️ روایتی از حقوق زنان در غرب که حتی #بنی_صدر ملعون هم به آن اعتراف می کند : درباره #حقوق_زن در غرب آنچه که در نظر وجود دارد با آنچه که در واقعیت هست تفاوت زیادی دارد.
♦️چرا در #آلمان به زنان بالای 50 سال وام نمیدهند؟!
♦️ احترامی که زن در ایران دارد در #غرب وجود ندارد؛ اگر زنان ایرانی بخواهند از زنان غربی #تقلید کنند، #بازندهاند!
♦️ #زنان_ایرانی باید کرامت و منزلت خودشان را بعنوان #ناموس حفظ کنند.
♦️ زن امروز ایرانی اگر بخواهد #تحول پیدا کند بهتر است از غرب پیروی نکند.
@history_iran_islam
🌹شهید نادر مهدوی و یارانش؛ شهدای مبارزه مستقیم با آمریکا در جنگ
🌹شهید نادر مهدوی فرمانده ناو گروههای قرارگاه نوح نبی (ع) سپاه پاسداران بود. در سال 1366، سال آغاز اولین دور از جنگهای دریایی میان قوای نظامی جمهوری اسلامی ایران و ناوگان متجاوز خارجی بود. که این جنگ در ادبیات سیاسی به نام «جنگ اول نفتکشها» شناخته میشود. مسئولیت اصلی عملیاتی در این میدان، بر عهده نیروی دریایی سپاه پاسداران بود. و روش عملیاتی سپاه بر استفاده از قایقهای کوچک تندرو موسوم به «عاشورا» و «طارق» تکیه داشت.
🌹نقطه اوج این جنگ طرح ناکام حمله به بندر نفتی راس الخفجی و عملیات موفق سرنگون ساختن هلیکوپترهای نیروی دریایی آمریکا بود که توسط ناوگروههای قرارگاه نوح نبی (ع) به فرماندهی شهید نادر مهدوی به اجرا درآمد. هر چند در جریان عملیات شهادتطلبانه علیه هلیکوپترهای آمریکایی، همه اعضای این ناوگروه به شهادت رسیدند، اما بدون شک 16 مهر 1366 به واسطه رویارویی مستقیم با نیروهای نظامی ارتش آمریکا در خلیج فارس، باید یکی از درخشانترین مقاطع دفاع مقدس دانست .
🌹 شهید نادر مهدوی پس از اسارت بر عرشه ناو آمریکایی «یو. اس. اس. چندلر» آماج شکنجههای قرون وسطایی سربازان آمریکایی قرار میگیرد. و سینهاش با میخهای بلند آهنین سوراخ میشود. وی پس از اصابت تیرهایی به بازو، قلب و پیشانی به شهادت میرسد . پیکر مطهر شهید نادر مهدوی با دستهای بسته به نیروهای ایران تحویل داده شد
http://yon.ir/BMsIX
@history_iran_islam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥سه اصل ثبات انقلاب اسلامی از زبان کارشناس روسی
✍انقلاب اسلامی ابدی است چرا که همگام با انقلاب نبوی و مهدوی است.
@history_iran_islam
🔰 شبهه #رفراندوم
#پاسخ_به_سوال_مخاطبین
1- چرا نظام خود را به رفراندوم نمیگذارد؟
این شبهه را میتوان هم از منظر اسلام و هم با نگاه سکولار پاسخ داد:
از منظر اسلام:
اسلام اجازه نمیدهد حاکمیت اسلام را به رفراندوم بگذاریم
ممکن است سوال شود که چرا اول انقلاب امام (ره) این کار را انجام دادند؟ پاسخ این است که آن زمان حکومت اسلامی تشکیل نشده بود و پیش از تشکیل حکومت اسلامی خود را به رفراندوم گذاشت. اما وقتی که حکومت اسلامی تشکیل شد که دیگر برای براندازی آن رفراندوم برگزار نمی شود.
امیرالمومنین علی (ع) نیز که پس از سالها مردم برای قبول خلافت به ایشان مراجعه کردند، در ابتدا نپذیرفتند؛ تا اینکه عموم مردم با اصرار ایشان را به عنوان خلیفه انتخاب کردند. اما بعد که پذیرفتند و حکومت خود را آغاز کردند، در برابر مخالفین خود جنگیدند و سه جنگ بزرگ برای حفظ حکومت اسلامی انجام دادند.
از سوی دیگر، فرض کنید رفراندوم برگزار شده و جمهوری اسلامی از بین برود؛ آنگاه نیروهای انقلابی باید دوباره قیام کنند تا آن حکومت طاغوت از بین برود و حکومت اسلامی شکل بگیرد.
از منظر سکولار:
شخص میگوید به اسلام کاری ندارم سوال این است که چرا خود را به رفراندوم نمیگذارید؟
پاسخ این است که این سوالات را فقط برای مردم ایران درست می کنند. وگرنه شما از هیچ یک از مردم آمریکا نشنیدید که چرا آمریکا خود را به رفراندوم نمیگذارد!
🔹 اولاً هیچ کشوری در دنیا حتی یکبار خودش را به رفراندوم نگذاشته است. نزدیک 250 سال از زمان حکومت آمریکا میگذرد. چرا آمریکا یکبار خودش را به رفراندوم نمیگذارد؟ چرا انگلیس، ایتالیا، آلمان، کره، ژاپن و... یکبار خودشان را به رفراندوم نمیگذارند؟!
🔹 ثانیا اصلاً امکان برگزاری رفراندوم وجود ندارد چون سیستم انتقال قدرت همراه با قوانینش توسط چه کسی اجرا شود؟ مثلاً میگویند این حکومت فاقد صلاحیت است حالا اگر فاقد صلاحیت است چطوری انتخابات برگزار کنند اصلاً انتخابات زیر نظر چه کسی قرار بگیرد؟
🔹 ثالثاً کسانی که این درخواست را دارند چند سال یکبار می خواهند رفراندوم برگزار شود؟ مثلاً شخصی میگوید دو سال یکبار؛ نظر دیگری این است که 8 سال یکبار، 10 سال یکبار یا 40 سال یکبار. سوال این است که کدام حکومتی برنامهی خودش را 2 ساله 5 ساله یا 40 ساله میبندد؟ حکومتها برنامهی خود را 200 ساله، 500 ساله میبندند؛ مثلاً فرض کنید شما مدرسهای ساختهاید و مدیر آن عوض میشود. بعد مدیر جدید بگوید این ساختمان خوب نیست آن را خراب کنید من نقشهی دیگری دارم و شروع به ساختن کند، تا به اواسط کار میرسد نفر بعدی میآید و میگوید من نقشهی دیگری دارم! نتیجه این میشود که آن ساختمان هیچ وقت ساخته نمیشود.
چون در یک کشور باید ثبات اتفاق بیفتد، آن کشور هیچ وقت اجازه نمیدهد رفراندوم برگزار شود و مردم کشور را به رأی بگذارند و حکومت عوض شود.
🔹 رابعا فرض کنید جمهوری اسلامی نباشد؛ حالا چه کسی بیاید؟ وقتی خبرنگار از یکی از افرادی که صریح ترین دشمنی با جمهوری اسلامی را دارد، یعنی نیما (روح الله) زم، سوال کرد آیا شما تا به حال ناامید شدهاید؟ گفت بله؛ جایی ناامید شدم که با خود گفتم حالا جمهوری اسلامی نه؛ چه کسی بیاید؟ یعنی رضا پهلوی اینجا بیاید و حکومت کند؟! فرضاً جمهوری اسلامی هم رفت خودِ رضا پهلوی آمد؛ چه کسی نخستوزیر شود؟ یا باید همین افرادی که الان در کشور سرکار هستند نخستوزیر شوند یا کسانی که رضا پهلوی مدنظرش است، بالاخره کسی از کرهی ماه و مریخ نمیآید که رئیس جمهور شود. اصلاً فرض کنید مردم ولایت فقیه را نمیخواهند، مردم برای ریاست جمهوری به چه کسی رأی میدهند؟ به یکی از همین افراد رأی میدهند پس فرقی نکرد.
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
@history_iran_islam
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔊 #بشنوید | چرا نظام خود را به #رفراندوم نمیگذارد؟
❌ بجای مطالعه ۴۰ کتاب، این ۴ دقیقه را بشنوید
⁉️ نظر یک برانداز ضدانقلاب درخصوص حکومت جایگزین #جمهوری_اسلامی
__________________________
🔶 پاسخ جامع #حجت_الاسلام_راجی نویسنده کتاب #صعود_چهل_ساله به شبهه رفراندوم
@history_iran_islam
🔰 مقایسه ایران و آمریکا در برگزاری #رفراندوم
#پاسخ_به_سوال_مخاطبین
♨️ یکی از شبهات این روزها، مقایسه #دموکراسی در ایران و #آمریکا است. و اینگونه وانمود میشود که نظام آمریکا الگو و نمونه دموکراسی و خواست مردم است. بررسی تاریخ آمریکا به وضوح چنین خیالی را باطل می کند:
💢 آمریکا بیش از 230 سال پیش، نوع حکومت و قانون اساسیاش را مشخص کرد؛ بدون اینکه مردم دخالت مستقیم یا غیر مستقیم در آن داشته باشند.
این کار نیز فقط در 11 ایالت آمریکا آنهم توسط افرادی که هیچ یک نماینده مردم آمریکا نبودند صورت گرفت. ۳۷ نفر کنار هم نشستند و متنی را که یک نفر از آنها نوشته بود به عنوان قانون اساسی انتخاب کردند.
مردم فعلی آمریکا نیز هیچ یک نه تنها خودشان، بلکه پدر و پدربزرگهای آنها نیز در زمان تصویب قانون اساسی آمریکا نبودند. اما آیا تا به حال از مردمش شنیدهاید که بگویند چرا رفراندوم برگزار نمیشود و نظر ما را نمیپرسید؟
💢 جالب است که اولین انتخاباتهای تاریخ آمریکا با مشارکت ۱۱ درصدی و ۶ درصدی برگزار شده است که طبیعتا نامزد انتخاب شده درصد پایین تری از مشارکت مردم را داشته است.
💢 حتی رئیسجمهور آمریکا که اکنون انتخاب میشود هم با رأی مستقیم مردم نیست و تنها ۵۳۸ نفر از افرادی که آنهم توسط هیئت حاکمه و احزاب آمریکا تایید میشوند رئیس جمهور را انتخاب میکنند.
جالب است که از زمان استقلال آمریکا از پادشاهی بریتانیا تا کنون، غالب رؤسای جمهور آمریکا از خاندان سلطنتی بریتانیا یا فرانسه بودهاند. یعنی این هم از وضعیت استقلال آنهاست.
💢 شما نمیشنوید که در آمریکا کسی قانون اساسی و نظام آمریکا را زیر سوال ببرد و از سوی دیگر با معارضین ساختار آمریکا نیز به بدترین شکل ممکن برخورد میشود. نمونه بارز آن نیز رئیسجمهور وقت آمریکا ترامپ هست. که با وجود اینکه خودش هنوز رئیس جمهور آمریکا است، فضای مجازی را برای اظهار نظر او بستند به جرم اینکه دعوت به اعتراض و شورش کردهاست.
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
@history_iran_islam
#ادامه
♦️اینجا ایران است، کشوری که رتبه 11 دنیا از نظر کاهش مرگومیر در نوزادان، در هر 100 هزار نوزاد (طی بازه 1990-2015 م)، متعلق به اوست.
♦️اینجا ایران است، کشوری که رتبه 10 دنیا از نظر رشد در شاخصه امید به زندگی، متعلق به اوست.
♦️اینجا ایران است، کشوری که در بین 20 کشور پایین دنیا از نظر #نرخ_خودکشی قرار دارد.
♦️اینجا ایران است، کشوری که 40 سال پیش به گزارش بانک جهانی ۴۶ درصد مردمش، زیر #خط_فقر بودند، اما در سال 1392 ه.ش به ۸/۱ درصد رسید که متأسفانه در دوران دولت غربگرای تدبیر و امید، آمار فقر بهشدت #افزایشیافته است.
♦️اینجا ایران است، کشوری که در طول 40 سال به گزارش بانک جهانی، #ضریب_جینی (فاصله طبقاتی) خود را تا ابتدای سال ۱۳92 ه.ش کاهش داد.
♦️ اینجا ایران است، کشوری که پیش از انقلاب مصرف #کالری روزانه آن، طبق برآورد سازمان ملل متحد در دهه 1950 میلادی (1330 ه.ش)، برای هر بزرگسال روزانه کمتر از 1800 کالری، یعنی پایینتر از تمامی مناطق فقیرنشین خاورمیانه بود؛ درحالیکه در حال حاضر میزان سرانه عرضه روزانه کالری در آن، بیش از 3000 کیلوکالری بهازای هر نفر، یعنی بالاتر از میانگین دنیا است.
♦️ اینجا ایران است، کشوری که بیشترین رشد در شاخصه توسعه انسانی (HDI) در این 40 سال، متعلق به اوست.
♦️اینجا ایران است، کشوری که در بین کشورهای تولیدکننده #انرژی، در تولید #گاز_طبیعی، رتبه سوم دنیا و در تولید #انرژی_الکتریکی، با 12پله ارتقاء و 14 برابر شدن رشد از سال 1990 میلادی تا کنون، رتبه سیزدهم دنیا را کسب کرده است.
♦️اینجا ایران است، کشوری که رتبه 7 دنیا از نظر رشد در #جذب_گردشگر (طی بازه 1990-2018 م)، متعلق به اوست.
♦️اینجا ایران است، کشوری که مشارکت مردمش در کمک به همنوع خود به جایی رسیده است که از 40 #گروه_جهادی در زلزله بم، به 2520 گروه جهادی در زلزله اخیر کرمانشاه و سیل پلدختر رسیده است که برخی از آنان برای اعزام، هیچگاه نوبتشان نشد.
♦️اینجا ایران است، کشوری که مشارکت مردمش در #فعالیتهای_نیکوکاری، به طور چشمگیری افزایشیافته است؛ بهطوریکه فقط مبلغ جمعآوریشده توسط مردم در جشن عاطفههای شهریورماه سال 1398ه.ش ، 46 میلیارد و 600 میلیون تومان بوده است که نسبت به سال قبل خود، 41 درصد افزایش داشته است.
♦️اینجا ایران است، کشوری که #پادشاه آن در دورانی برای گوشدادن به رادیو باید از #انگلیس اجازه میگرفت؛ درحالیکه امروزه، #رهبر آن خطاب به فرستاده ویژه رئیسجمهور وقت آمریکا میگوید: ” من ترامپ را شایستة مبادلة هیچ پیامی نمیدانم.“
🔰 کلیه منابع در کتاب "صعود40ساله" آمده است.
🔷 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
@history_iran_islam
#پاسخ_به_سوال_مخاطبین
♨️شبهه:
#جمهوری_اسلامی در این 43 سال چه خدمتی به مردمش کرده است و چه دستاوردی داشته است ؟
⭕️ پاسخ:
نظام جمهوری اسلامی با #سیاستگذاریهای دقیق و به همت #مردم خود، پس از گذشت 43 سال، در حوزههای بسیاری به جایگاههای رفیع دستیافته است.
دکتر سعید جلیلی، دبیر سابق و نماینده فعلی مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی تعریف میکنند:
🔴 #پرودی، نخستوزیر سابق ایتالیا بود و جدای از آن، دارای دکتری اقتصاد و نظریهپرداز توسعه؛ مدتها پیش به تهران آمد و با من ملاقات کرد. پرودی در آن دیدار میگفت: ” سیسال است که مسائل ایران را دنبال میکنم و میبینم کشور شما در چه وضعیتی است، اما آنچه اهمیت دارد این است که شما فقط #مقاومت نکردهاید #پیشرفت هم کردهاید.“
این فقط حرف پرودی نبود، این تعابیر را سران بعضی از کشورهای اروپایی هم در دیدارهای خود بهصراحت بیان میکردند. گاهی هم میگفتند: ” اگر فشاری که به شما وارد میشود به دولت ما وارد میشد، شش ماه هم نمیتوانستیم دوام بیاوریم. شما سالهاست که هم مقاومت میکنید و هم پیشرفت.“ انگار آنها هم میفهمیدند این #انقلاب از جنس دیگری است.
♦️اینجا #ایران است، کشوری که رتبه 10 دنیا از نظر طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره، متعلق به اوست.
♦️اینجا ایران است، کشوری که رتبه 2 دنیا در حوزه سلولهای بنیادین، متعلق به اوست.
♦️اینجا ایران است، کشوری که زمان دفاع مقدس، حتی اجازه واردات سیمخاردار نداشت؛ اما امروز نهتنها خود مجهز به پیشرفتهترین تجهیزات نظامی مانند پهپاد، زیردریایی، ناوشکن، موشکهای رادار گریز، کروز، بالستیک و.... است، بلکه مردم فلسطین نیز که تا چند سال پیش با سنگ مقابل رژیم غاصب صهیونیسم ایستادگی میکردند امروزه دارای پدافند بوده و با موشک به گستاخیهای این رژیم متخاصم پاسخ میدهند.
♦️اینجا ایران است، کشوری که برحسب قدرت #توپخانه، رتبه 6 دنیا، برحسب تعداد #کشتیهای_زیردریایی رتبه 5 دنیا، همچنین برحسب ناوگان #تانکهای_جنگی رتبه 7 دنیا و... را داراست و به معنای واقعی در عرصه نظامی به یک #ابرقدرت تبدیل شده است.
♦️اینجا ایران است، کشوری که نهتنها استقرار تعداد کثیر پایگاههای نظامی آمریکایی، در اطراف مرزهای آن که حتی فاصله برخی از این پایگاهها به کمتر از 200 کیلومتر با شهرهای ایران میرسد، خدشهای به امنیت داخلی آن وارد نمیکنند؛ بلکه، او میتواند مهمترین پایگاه آمریکا در منطقه (عین الاسد) را با خاک یکسان کند.
♦️اینجا ایران است، کشوری که 40 سال پیش ناامنترین کشور دنیا بود، بهطوریکه فقط در بین سالهای 1360-136۱ ه.ش، 17000 نفر در شهرها و روستاهای آن ترور شدند؛ درحالیکه امروزه به #امنترین کشور دنیا در ناامنترین منطقه کره زمین تبدیل شده است.
♦️اینجا ایران است، کشوری که 40 سال پیش حتی جزء 50 کشور اول دنیا در #تولید_علم هم نبود، اما اکنون رتبه 15 دنیا در تولید علم را داراست.
♦️ اینجا ایران است، کشوری که پیش از انقلاب در مقالات پر استناد دنیا جایگاهی نداشت؛ اما در حال حاضر ۱/۳ درصد این مقالات، نوشته #نخبگان و #دانشمندان_ایرانی است و ۵ درصد مقالات #داغ دنیا توسط ایرانیان نوشته میشود.
♦️ اینجا ایران است، کشوری که ابتدای پیروزی انقلاب، حتی جزء 30 کشور اول دنیا بر اساس تعداد #اختراعات_ثبتشده نبود، اما امروزه هفتمین کشور دنیا در این حوزه است.
♦️اینجا ایران است، کشوری که نرخ ثبتنام در #مدارس_ابتدایی آن در پیش از انقلاب، ۵۹/۳ درصد بوده، درحالیکه امروزه ۹۹/۲ درصد کودکان ایرانی در #مدارس_ابتدایی تحصیل میکنند.
♦️اینجا ایران است، کشوری که از نظر رشد درصد باسوادان بالای 15 سال، در بعد از انقلاب اسلامی جایگاه اول جهان را داراست.
♦️اینجا ایران است، کشوری که میزان رشد تحصیل در افراد بالای 15 سال آن، حدوداً 3 برابر میانگین جهانی است.
♦️اینجا ایران است، کشوری که به گزارش WEF، رتبه یک دنیا، در بحث برابری نسبت دختر به پسر در تحصیلات ابتدایی را داراست.
♦️ اینجا ایران است، کشوری که نرخ بیسوادی #زنان آن از 70 تا80 درصد درسال 1354 ه.ش، به کمتر از 10 درصد درسال 1389 ه.ش کاهش یافته است.
♦️اینجا ایران است، کشوری که نسبت #پزشکان_متخصص زن در آن از 15 درصد به 40 درصد رسیده است.
♦️اینجا ایران است، کشوری که اهمیت به بانوانش تا جایی است که رشد #فوق_تخصصین زنهایش بیش از 12 برابر بوده است؛ درحالیکه رشد آقایانش 3 برابر بوده است.
🔷 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
@history_iran_islam
🔰 پیشرفت های 43ساله جمهوری اسلامی بسیار طبیعی است، اگر شاه هم بود، همین قدر پیشرفت صورت میگرفت!
#پاسخ_به_سوال_مخاطبین
💢اگر فقط به تعداد جادهها و بیمارستانها و مدارس و... اکتفا شود حق با منتقدین است درحالیکه کتاب صعود 40ساله به رتبهبندی و مقایسه با کشورها پرداخته است. مگر میشود در شاخصهای مانند امید به زندگی در 40 سال پیش از همه کشورهای منطقه، شوروی و همه کشورهای وابستهاش، و نیز از تمام کشورهای آمریکای لاتین و... پایینتر باشیم و امروز از اکثر آنان بالاتر؛ آنوقت بگوییم باید در این 40 سال پیشرفت میکردیم. مگر کشورهای دیگر پیشرفت نمیکردند؟
♦️ این مطلب مثل آن است که شخصی در یک کلاس 40 نفره در ترم اول رتبه 35 کلاس را به دست آورد و در ترم بعدی نفر سوم کلاس شود؛ آنوقت همه به او بگویند که طبیعی بود باید در یک ترم پیشرفت میکردی! و او خواهد گفت: مگر بقیه درس نمیخواندند؟ مگر آنان پیشرفت نمیکردند؟ بلکه پیشرفت من بسیار بالاتر از آنان بوده است.
💢 پیشرفتهای بسیار زیاد جمهوری اسلامی در حالی است که پیچیدهترین بحرانها و تحریمها برای این کشور صورت گرفته است.
🔸 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
@history_iran_islam
🔰 ظلم به زن در جمهوری اسلامی!
#پاسخ_به_سوال_مخاطبین
♨️ یکی از شبهاتی که معترضین این روزها بسیار منتشر می کردند این بود که:
ظلم به زن در جمهوری اسلامی را تمام کنید!
👈 آیا میدانید #جمهوری_اسلامی برای #زنان چه کارهایی انجام داده است؟
⭕️ در بحث آموزش:
♦️ به گزارش WEF یعنی انجمن جهانی اقتصاد، ما در برابری حق تحصیل دختر و پسر و عدالت آموزشی در دنیا رتبهی 1 را داریم.
💢 به گزارش سازمان ملل قبل از انقلاب ایران جزء بیسوادترین کشورها در حوزهی بانوان بود اما الان جزء باسوادترین کشورها در حوزهی بانوان هستیم: میزان بیسوادی زنان ایران، از ۵۰ تا ۶۰ درصد در سال 1354 به کمتر از 10 درصد در سال 1389 کاهش یافتهاست.
♦️ افزایش نسبت دختران به پسران در تحصیلات دانشگاهی:
نسبت دختران در کل دانشجویان، از حدود 25 درصد در دهۀ 50، گاه به بیش از 50 درصد رسیده است.
♦️ افزایش استادان زن در دانشگاهها:
نسبت زنان در استادان و هیئتعلمی دانشگاههای کشور، از حدود 14 درصد در دهۀ 50، به حدود 30 درصد در دهۀ 90 رسیدهاست.
⭕️ در بحث ورزش بانوان:
♦️ تعداد رشتههای ورزشی بانوان از ۷ رشته در سال 1357، به ۳۸ رشته طی ۲۰ سال اول انقلاب
♦️ تعداد مربیان ورزشیِ خانم نیز رشدی نجومی داشته و از 9 مربی به 35.000 مربی افزایش یافته است.
♦️ تعداد داوران زن نیز از ۷ نفر به 16٫000 نفر رسیده است، که نشان از افزایش ۲هزاربرابری داورِ زن است
♦️ همچنین تعداد ورزشگاههای اختصاصی بانوان پس از انقلاب اسلامی، 30 برابر شدهاست.
♦️ فدراسیونهای فعال ورزشی در حوزۀ بانوان از ۱ مورد به ۴۹ فدراسیون افزایش یافته است.
♦️ مدالهای کسبشده در رویدادهای بینالمللی توسط بانوان از ۲ مورد در ابتدای انقلاب به بیش از ۸۰۰ مورد رسیده است.
⭕️ در بحث بهداشت و سلامت:
♦️ در شاخصهی امید به زندگی زنان،به گزارش WHO (سازمان بهداشت جهانی) ما پایینتر از تمام کشورهای منطقه به جز افغانستان بودیم، پایینتر از تمام کشورهای آمریکای جنوبی بودیم، پایینتر از تمام کشورهایی که از شوروی جدا شدند بودیم، درحالی که الان بالاتر از بسیاری از کشورهای جهان هستیم و از ۵۷ سال به بیش از ۷۷ سال رسیده ایم.
♦️ در تعداد پزشک بانوان، پس از انقلاب، تعداد پزشکهای فوق تخصص مرد 3 برابر شده اما خانمها 12 برابر شده است.
♦️ افزایش نسبت پزشکان متخصص زن از 15 درصد به 40 درصد طی فقط بیست سال.
♦️ افزایش نسبت پزشکان فوقتخصص زن از 9 درصد به 30 درصد طی فقط بیست سال.
♦️ افزایش نسبت پزشکان متخصص زن در حوزۀ زنان و زایمان، از 16 درصد به 98 درصد طی فقط بیست سال.
و... .
⁉️ ما دقیقاً کدام ظلم را باید تمام کنیم؟!
💢 جمهوری اسلامی در حوزهی بانوان فوقالعاده کار کرده در حدی که نیویورک تایمز چند سال پیش یک گزارشی را منتشر کرد که انقلاب 1979 میلادی یعنی سال 57 نقطهی عطفی برای زنان ایرانی در همهی حوزهها بوده است.
🔷 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
@history_iran_islam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 امام خامنه ای: روز اول انقلاب گفتند جمهوری اسلامی تا شش ماه دیگر از بین خواهد رفت!
@history_iran_islam
*﷽؛*
🔴دارو را تحریم میکنند
و اینترنت تقدیم میکنند
این یعنی جان ایرانی مهم نیست اما پرت کردن حواسش برای رسیدن به اهدافشان خیلی مهم است
•┈┈••✾❀✾🍃💠🍃✾❀✾••┈┈•
@history_iran_islam