eitaa logo
تاریخ تحلیلی ایران و اسلام
70 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
752 ویدیو
111 فایل
بررسی تاریخ ایران و اسلام با هدف جهاد تبیین
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻 ☑️ از غروب امروز (چهارشنبه ۲۵ اسفند) تا غروب پنج شنبه ۲۶ اسفند، جشن یهودیان است‌. 👈🏻 طبق تورات، کتابِ اِستِر، در زمان یکی از پادشاهان هخامنشی (احتمالا خشایارشا)، یهودیان با همدستی دربار هخامنشی، حدود ۸۰ هزار ایرانی را قتل عام کردند. 👈🏻 یهودیان از آن روز تاکنون، هر سال، یادروز پوریم و کشتار ایرانیان را جشن می‌گیرند.
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 ☑️ جشن ایرانی‌کُشون در اسرائیل ویدیو مربوط به یهودیان حِسیدی است
🔴 ‏مبادله ‎نازنین زاغری،جاسوس انگلیسی با ۵۳۰میلیون دلار شاید در ظاهر پیروزی باشد اما در باطن شکست است. باید دید این جاسوسه چه اطلاعاتی داشته که انگلیس حاضر شد این هزینه را بپردازد. انگلیس و آمریکا با این کارها، حیات سایر جاسوس‌ها را تضمین میکنند و ایران به ‎بهشت جاسوس‌ها تبدیل می‌شود! 🔹جالب آنکه این ۵۳۰ میلیون دلار از محل طلب ایران از انگلیس در قضیه پرونده خرید تانک‌های چیفتن قبل از انقلاب است که نه تانک‌ها تحویل ایران شد نه هم پول ایران برگشت خورد. یعنی پول خودمان را در ازای جاسوس داده اند. 🔸مبادله جاسوس با پول روند غلطی است که طی سالهای اخیر نهادینه شده! اینگونه هر کسی جاسوسی می‌کند و جاسوسها اعتماد به نفس بالاتری پیدا کرده و مطمئن هستند هر غلطی کنند نهایت با فشار دولت‌های حامی خود و خرید پولی، آزاد می‌شود. https://chat.whatsapp.com/CbVNlgnpMvJ94wFoZvHO05
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 یمنی‌ها از همه به نقطۀ ظهور نزدیک‌ترند 🔥 با یاد کردن یمن در نیمه شعبان، قدرت آنها را مضاعف کنید 📎 پویش
✅ وعده (عج) در ..🌺💚 (عج) (عج) (ع) (ع) 🍀🍃عید میلاد منجی عالمیان، امید همه مستضعفان عالم.. مهدی موعود (عج) بر شما مبارک🌺💚
🌺 میپرسند در کجای آمده که ظهور خواهد کرد.. 👆وعده (عج) در و آیه 105 سوره انبیا میفرماید: وَلَقَدْ کَتَبْنَا فِی الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادِیَ الصَّالِحُونَ : و به راستی در زبور بعد از ذکر (نیایش) نوشتیم، زمین را بندگان صالح من به ارث خواهند برد.. (عج) (عج)
🌺 وعده (عج) در 🍀🍃 عید میلاد منجی عالمیان، امید همه مستضعفان عالم.. موعود (عج) بر شما مبارک🌺💚 (عج)
🌺 آیا اعتقاد به آخرالزمان مختص و است؟ ✅ خیر همه ادیان معتقد به منجی هستند👆
🔶 بسم اللّه الرحمن الرحیم ☑️ جمعه 👈🏻 ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ هجری شمسی 👈🏻 ۱۵ شعبان ۱۴۴۳ هجری قمری 👈🏻 ۱۸ مارس ۲۰۲۲ میلادی 🔶 حدیث امروز: اُمّ هانی می‌گوید: از امام محمد باقر (علیه السلام) پرسیدم: منظور از این آیه قرآن که «فَلَا أُقْسِمُ بِالْخُنَّسِ‏ الْجَوَارِ الْكُنَّسِ [تکویر: ۱۴-۱۵] قسم به اختران بازگردنده که حرکت کرده و از دیده‌ها غایب شوند» چیست؟ امام پاسخ دادند: منظور، امامى است كه در زمان خود از دیده پنهان مى‏شود و سپس در شب تار ظاهر مى‏شود. اگر آن زمان را درك كنى چشمانت به نور او روشن شود. 📚 شیخ كلينى، اصول كافي، ترجمه سید جواد مصطفوى، تهران: كتاب فروشى علميه اسلاميه، ۱۳۶۹ هجری خورشیدی، ج ۲، ص ۱۴۲.
🔻 ☑️ رسانه‌های صهیونیست با فکر و ذهن مردم چه می‌کنند؟ 👈🏻 یک قطره از اقیانوس حماقت در این دنیا اینه که زلنسکی (رئیس جمهور یهودی اوکراین) قهرمانه چون حرف از مقاومت می‌زنه! ولی نظام ایران ظالمه چون در برابر امریکا و انگلیس و اسراییل مقاومت میکنه! 👈🏻 جالبه که نتیجۀ مقاومت شده جنگ و ناامنی (اوکراین داره از کشورهای دیگه، موشک‌های ضد تانک رده‌ پایین گدایی میکنه) ولی نتیجۀ مقاومت ایران شده موشک‌های بروز، پیشرفته و امنیت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 ☑️ رضا پهلوی اسطوره سلطنت‌طلبان، روز پوریم (ایرانی کُشون) را به اسراییل تبریک گفت! 👈🏻 پوریم روزی است که به گفته تورات، یهودیان در دوره هخامنشی حدود هشتاد هزار ایرانی را قتل عام کردند. از قرار معلوم، به رضا پهلوی اطلاعات اشتباه دادند و این نادان هم در یک غلط فاحش، مدعی شده که پوریم سالروز گرامیداشت منشور کوروش است! 👈🏻 رضا پهلوی دیگر چگونه باید ثابت کند که بازیچه سعودی‌ها و صهیونیست‌ها است؟
17.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 ☑️ جشن پوریم (ایرانی کُشون) دیروز ۱۷ مارس ۲۰۲۲ در سرزمین‌های اشغالی 👈🏻 از دیوار صدا درآمد ولی از بسیاری دوستداران کوروش و مدعیان آریایی، نه!