امیر حیدری: دست و پای متجاوزان را قطع میکنیم
فرمانده نیروی زمینی ارتش:
🔹نیروهای مسلح ایران در آمادگی صددرصدی برای مقابله با هرگونه تحرکات تروریستی و غیرتروریستی در هرمقیاس و در هر سطحی قرار دارند و دست و پای متجاوزان به حریم امنیت کشور را قطع خواهند کرد.
🔹رزمایش بزرگ تهاجمی ضدتروریسم، با حجم بسیار بالایی از نیروها و تسلیحات در جریان است؛ در این رزمایش از انواع سلاحهای دور زن، نقطهزن، هوشمند و شبکهمحور استفاده شد.
🔹شبیهسازی این رزمایش در داخل منطقه هدف و برابر دعوت کشور مقابل صورت گرفته تا در عمق اهداف شناساییشده، انواع موشکهای ضدزره، پهپادهای مأموریتی دوربرد و نیز پرسهزنهای بسیار هوشمند و دقیقزن نیروی زمینی ارتش، با نهایت قدرت و صلابت، به انهدام و نابودی اهداف مدنظر اقدام کنند.
tn.ai/3242081
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
اينكه نظام جمهورى اسلامى ايران در اين شرايط آنقدر وقت مازاد دارد كه درباره FATF دهها جلسه بگذارد رشك برانگيز است.
👤 Majid Shakeri
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
مدیر روابطعمومی معاونت هنری وزارت ارشاد برکنار شد
🔸نادره رضایی، معاون هنری وزارت ارشاد پس از انتصاب خود در ۱۳ آبان ۱۴۰۳ بلافاصله در همان روز سعید اسلامزاده را بهعنوان مسئول روابطعمومی معاونت منصوب کرد.
🔹انتشار تصویری از سعید اسلامزاده به همراه دختر بیحجابش در شب یلدا، واکنشهای زیادی را به همراه داشت.
🔹افتتاحیۀ دوسالانه سرامیک با اجرای سعید اسلامزاده توسط خانمی که دارای پوشش شرعی نبود نیز حاشیۀ دیگری را برای معاونت هنری ایجاد کرد.
🔹پس از انتصاب نادره رضایی بسیاری از کارشناسان سوابق او را برای تصدی معاونت حساس وزارت ارشاد ناکافی دانستند.
🔹انتصاب محکومان و افرادی که بارها در فضای مجازی قانون را زیر پا گذاشته بودند انتقادات زیادی را بهسمت نادره رضایی سوق داد.
🔹یکی از کاربران فضای مجازی در این خصوص نوشته بود: اگر شما بهجای نادره رضایی یک دوست منتسب به سلطنتطلبان و بیحجاب داشتید و خواهرتان یک زندانی سیاسی بود، هیچگاه در گزینش دولت استخدام نمیشدید چه برسد به اینکه معاون هنری وزیر ارشاد شوید!
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
آدرس غلط بهتون ندن وقتی #کرسنت امضا شد خاتمی: رئیس جمهور روحانی:دبیر شورای امنیت ملی ابطحی:معاون حقو
.
فساد هنگفت کرسنت
و هزینه گزاف حمایت از متهمان
تعلل دستگاه قضائی در نهائی کردن پرونده متهمان فساد کرسنت و خسارت هنگفت حاصل از آن، موجب فرار به جلو آنها و حامیان سیاسیشان در طیف مدعی اعتدال و اصلاحات شده است.
هرچند که برخی تصور میکنند این رویکرد صرفاً صبغه سیاسی دارد اما به نظر میرسد با توجه به رشوههای سنگین رد و بدل شده در این قرارداد و برخی قراردادهای ناسالم نفتی دیگر در دولت مدعی اصلاحات، احتمالاً باید رد دلارهای نفتی حاصل از زد و بند را هم پیگیری کرد.
خبرگزاریها اخیراً گزارش دادند که پس از توقیف ساختمان شرکت ملی نفت ایران در لندن، ساختمان این شرکت در روتردام هلند نیز به دلیل پرونده کرسنت مصادره شد. این ساختمان بهعلت بدهی (جریمه) بیش از ۲.۶ میلیارد دلاری شرکت ملی نفت (NIOC) به شرکت کرسنت توقیف و در تاریخ ۲۰آوریل ۲۰۲۳، به شرکت Heuvel واگذار شد.
یادآور میشود این قرارداد خسارتبار در دولت خاتمی و وزارت بیژن زنگنه منعقد شد اما طیف آلوده و متهم در پرونده و حامیان آن مدتی است که ادعا میکنند پرونده در حال رتق و فتق بود اما سعید جلیلی در دبیری شورای عالی امنیت ملی مانع از حل و فصل ماجرا شد و بنابراین خسارت حاصله، متوجه اقدام اوست!
در این زمینه یک وکیل آلوده زنجیرهای ضمن متهم کردن جلیلی نوشت: چرا پروندهای مسکوت مانده و رسیدگی نمیشود که وزیر محترم نفت سابق آقای مهندس زنگنه وی را به کارشکنی و جلوگیری از اجرای قرارداد مهم و حیاتی کرسنت متهم نموده که اجرای آن میتوانست صدها میلیارد دلار برای کشور درآمد ایجاد کند و عدم اجرای آن تاکنون باعث محکومیت کشور به پرداخت دهها میلیارد دلار جریمه در دادگاههای بینالمللی گردیده است.
روزنامه ایران هم در تیتری تحت عنوان «خسارت کارشکنی» نوشت: سیاسی کاری «سایه نشینان» یک بار دیگر به ایران خسارت زد؛ این بار این ساختمان شرکت ملی نفت در «روتردام» هلند بود که در ازای بخشی از غرامت 18 میلیارد دلاری ادعا شده از سوی شرکت اماراتی کرسنت (الهلال) به توقیف درآمد. بر اساس اظهارات زنگنه، دستیابی به تفاهم با کرسنت در زمان قائممقامی علی کردان در وزارت نفت با «تشر روزنامه کیهان» و ارسال نامه جلیلی به رئیسجمهوری وقت به سرانجام نمیرسد.
فرار به جلوی متهمان پرونده فساد کرسنت و حامیان سیاسی و رسانهای آنها در حالی است که آقای روحانی آذرماه سال 1381 و از جایگاه دبیر شورای عالی امنیت ملی، با ارسال نامهای خطاب به رئیس دولت وقت (خاتمی)، به عملکرد بیژن زنگنه وزیر نفت به شدت اعتراض کرده و اقدام او در انعقاد قرارداد با شرکت اماراتی «کرسنت» را بیرون از چارچوب قانون و از طریق «واسطه» و دارای آثار منفی فراوان برای کشور دانسته بود.
روحانی در این نامه هشدار داده بود: «عقد قرارداد طولانی گاز با شرکتی غیرمعتبر که بنابر گزارشهای دریافتی از وزارت نفت طی سالهای گذشته عملکردی ضعیف و توأم با نادیده گرفتن حقوق ایران در ارتباط با میدان نفتی مبارک داشته، تکرار تجربه تلخی است که سالیان دراز گرفتار آن خواهیم بود... شرایط بازار موجب گردیده که قیمت و شرایط قراردادی مذاکره شده در مقایسه با منطقه بسیار پایین و غیرمطلوب باشد. قرارداد کرسنت احتمالاً آثارمنفی اقتصادی دراز مدت بر بازار گاز کشور خواهد داشت و هیچ منفعت سیاسی نیز در پی نخواهد داشت. از حدود یک سال پیش سؤالاتی از وزیر نفت درباره قرارداد کرسنت مطرح کردهام که با وجود دستور شما، پاسخی دریافت نشده است... قرارداد مذکور از طریق واسطهها و عدم ارتباط مستقیم دولتی با یک شرکت غیرمعتبر به امضا رسیده است».
یادآور میشود قیمت گاز در قرارداد 25 ساله کرسنت، یک چهاردهم قیمت متعارف گاز در منطقه و جهان بود و دلالان و رشوه دهندگان در آن نقش اصلی را ایفا کرده بودند. تثبیت این قیمت میتوانست دیگر خریداران گاز ایران را هم طلبکار کند.
زنگنه سال 1392 پس از معرفی به عنوان وزیر نفت، وعده داد که دو هفتهای پرونده را مختومه میکند! او مدعی شده بود «اصلاً در هیچ جایی بحثی برای این که خسارتی پرداخت کنیم، وجود ندارد و کلاً این بحث یک جنگ روانی مضحک است»! اما پس از انتشار خبر محکومیت کشورمان در این پرونده، اقدام به فرافکنی برای فرار از مواخذه قانونی و تحمل مجازات شد.
گفتنی است که در قراردادهایی مانند کرسنت، توتال و استات اویل، اغلب پای رشوه در میان بوده است؛ به عنوان مثال شرکت توتال متهم است هنگام وزارت زنگنه در دولت اصلاحات، به تیمی که در رأس مدیریت آن مهدی هاشمی بوده، رشوه 30 میلیون دلاری داده است. توتال به همین دلیل در فرانسه به جریمه 500 هزار یورویی محکوم شد.
گماشتن زنگنه به وزارت در دولت روحانی، موجب شد شکایت در محاکم بینالمللی مبنی بر وقوع فساد و باطل بودن قرارداد، پذیرفته نشود و حال آن که تا قبل از این انتصاب، استدلال ایران را پذیرفته بود.
💢روزنامه کیهان
#محمد_ایمانی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚙️ رهبر انقلاب در بازدید از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای بخش خصوصی:
👈 تنها راه پیشبُرد کشور استفاده از توانمندیهای بخش خصوصی است
🔹️ حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز سهشنبه به مدت دو ساعت از نمایشگاه «پیشگامان پیشرفت، رویداد ملی توانمندیها و دستاوردهای بخش خصوصی» بازدید کردند.
🔹️ در این نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای بخش خصوصی در بخشهای ارتباطات و فناوری اطلاعات، تجهیزات ساخت ماهوارهای، هوش مصنوعی، ساخت تجهیزات و ابزار آلات تعمیر هواپیما، صنایع معدنی و زمینشناسی، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، صنعت فولاد و آلومینیوم، لوازم خانگی، صنایع دریایی، صنعت فرش، صنعت آب و برق، صنایع نساجی، تجهیزات پزشکی و بیمارستانی و تولید دارو، پژوهشگاه رویان، تولیدات کشاورزی و دامپروری و صنایع دستی و گردشگری ارائه شده بود.
🔹️ در این بازدید، شرکتهای مختلف بخش خصوصی دغدغهها و گلایههای خود را در زمینهی مشکلات و موانعی که بر سر راه بخش خصوصی است مطرح و رهبر انقلاب خطاب به وزرای حاضر در نمایشگاه تاکید کردند: باید دولت و مسئولان دولتی کاری کنند که گلایههای بخش خصوصی برطرف شود زیرا پیشرفت کشور در گرو میدان دادن به بخش خصوصی است و تنها راه پیشبُرد کشور استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای بخش خصوصی است.
🔹️ رهبر انقلاب همچنین در بخش صنعت آب و برق بعد از توضیحات وزیر نیرو درباره رفع ناترازیها در بخش برق، گفتند: این حرفها، سخنان خوب و صحیحی است اما باید به مرحلهی عمل برسند زیرا موضوع ناترازیها و راهحلهای آن در سالهای اخیر همواره مطرح بوده اما هنوز با نقطه مطلوب فاصلهی زیادی وجود دارد.
🔹️ حضرت آیتالله خامنهای همچنین درخصوص گلایه شرکتهای بخش خصوصی از روند طولانی و پیچیده صدور مجوزها خاطر نشان کردند: موضوع مجوزها یک موضوع مهم است که دولت و دستگاههای مسئول باید برای برطرف کردن موانع صدور سریع مجوزها، فکر اساسی کنند. ۱۴۰۳/۱۱/۲
⚙️ #بخش_خصوصی #پیشگامان_پیشرفت
💻 Farsi.khamenei.ir
اقتصاد ؛ اِشتغال و تولید همیشه جز دغدغههای اصلی آقا بوده و هست؛ از دیدار با تولیدگران و صنعتگران تا نخبگان دانش بنیان
و امروز هم بازدید از نمایشگاه #پیشگامان_پیشرفت در بخش های مختلف از اقتصادی گرفته تا صنایع دیجیتال و هوش مصنوعی
پ ن پ: حل مشکلات کشور در داخله نه مذاکره و غرب((:
👤حمیده سعادت
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi