eitaa logo
حاج صابر🇮🇷 | کارشناس رسانه
1.2هزار دنبال‌کننده
593 عکس
273 ویدیو
34 فایل
اِلهى وَرَبّى مَنْ لى غَیْرُک ⚡نویسنده کتاب افسر جنگ نرم و ۷ کتاب دیگر ⚡مدرس و پژوهشگر اوسینت ⚡کارشناس و پژوهشگر رسانه ⚡ پژوهشگر جنگ نرم ✨یا مهدی (عج) ✨اللهم عجل لولیک الفرج
مشاهده در ایتا
دانلود
متن توافق خوبه، اگر نتیجه حاصل بشه که آمریکا باید بره خودکشی کنه، ولی موضوع اینه آمریکا پایبند نمیمونه. ما هم الحمدالله داریم گام به گام باخود آمریکا پیش میریم هر چقدر به تعهدات عمل کردن، ما هم عمل می‌کنیم
دم آقای بقایی بابت صحبت های امشب گرم واقعا خوب بود‌✅ بنده خدا نزدیک یک ساعت و نیم دو ساعت حرف زد شبکه خبر.
درباره چرخه پنج ضلعی هوش مصنوعی آمریکا اسراییل تحقیق کنید.
شاید خودم نوشتم یا یه فیلم دربارش قرار دادم👌
🚨 تا ساعتی دیگر، پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی خطاب به ملت ایران درباره تفاهم‌نامه رؤسای جمهوری ایران و امریکا منتشر خواهد شد. 📲 @rahbar_enghelab_ir
نکاتی در پیام حضرت آقا هست که امشب بهش می پردازم.
باز عده ای در حال پیش برد عقاید غلط و اهداف دیگری هستند که باید تبیین شود چه درست و چه غلط است. بنده قبلا هم اعلام کردم این توافقات نتیجه ای نخواهد داشت، هم اعلام کردم وظیفه ما مطالبه محترمانه است. پس منتظر پیام های امشب باشید.
مطالب مهمی نوشتم و از الان منتشر میشه👇
نکته اول 👇 اولین موضوع این که حضرت آقا از یک واژه مهمی استفاده کردند و گفتند «علی الاصول» یعنی اصول چیز دیگری است، بحث توافق با آمریکا جز اصول نیست، دلیل؟ تجربه. خب دیدیم که در برجام چه شد در دو مذاکره قبلی چه شد اینجا عقل و منطق میگه این توافقات به نتیجه نمی‌رسه.
نکته دوم👇 حضرت آقا در پیام های قبلی شون فرموند دشمن برنامه اش ایجاد خطای محاسباتی در مسئولین کشوره. این مسئولین شامل سیاسی، نظامی، اطلاعاتی و... میشه. یعنی صرفا مسئولین سیاسی دچار خطای محاسباتی نمیشن بلکه مسئولین نظامی هم دچار خطای محاسباتی میشن بعضا‌. اینجا حضرت آقا هشداری دادن مبنی بر این موضوع.
خب بعد از این موضوع و با پذیرفته شدن تفاهم برادر عباس عراقچی در تلویزیون حاضر شدند و صحبت کردند. حقیقتا بنده به شدت متعجب شدم و به قولی تو ذوقم خورد، چون خطای محاسباتی که آقا فرموده بودند در این صحبت جلوه کرده بود. هم این که گفتند شرایطی را ایجاد کرده ایم که دشمن تا چندین وقت فکر تعرض به ایران را نمی کند، خب این خطای محاسباتی است، این اشتباه محض است، آمریکا همین الان در حال تدوین نقشه حمله زمینی و مانند آن است.
بعد تر در صحبت آقای پزشکیان خطای محاسباتی دیگری مشاهده کردم که گفتند : «خب چرا ما بریم دوباره درگیری درست کنیم؟» یعنی این تصور را داشتند که اگر ما گفت و گو کنیم و تنش ایجاد نکنیم آن ها هم ول می کنند و می روند! این جنگ موجودیتی بود، هنوز هم تمام نشده، آن ها در حال طراحی نقشه ای جدید هستند، آن ها هرگز ایرانی که قدرتمند تر شده را رها نمی کنند آنها چنین می گویند که یا همین جا و در همین برهه تاریخ کار «ایران» را تمام می کنیم یا دیگر ایران شکست ناپذیر می شود.