6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ_موشن (۲) | لزوم حفظ استقلال جمهوری اسلامی در برابر بیگانگان
🍃🌹🍃
#مکتب_خمینی | #روشنگری | #ثامن
🆔 rubika.ir/meyar_pb
#پروژه_عنکبوت
✍ محمد رضا حدادپور جهرمی
🔺 بهار سال 98 بود که دو پیج معروف و مطرح درباره پرونده سعید حنایی و ارتباط بعضی عناصر خاص با وی، مطالبی بیان کردند و به جان هم افتادند (که در اصل، دعوای زرگری بود) که حکایت از پاس کاری پرونده آن معدوم به این نهاد و آن نهاد داشت. اگر یادتان باشد همان موقع به شما عرض کردم که بی دلیل، کسی را نبش قبر نمیکنند و لابد برای آن برنامه دارند.
🔺 بهار 99 محسن تنابنده از به تولید رسیدن یک فیلم با موضوع سعید حنایی در پیجش خبر داد.
🔺 بهار 1400 ابر سایت های فیلم و سریال هالیود خبر از آغاز تولید یک فیلم با همان موضوع اما در خارج از کشور خبر دادند اما عوامل آن را معرفی نکردند ولی قول دادند که کلیه عوامل اصلی ایرانی الاصل هستند.
✔️ جمعا سه سال گذشت و الان که در حل تایپ این سطور هستم دو فیلم اکران شده که عبارت است از:
⛔️1.عنکبوت: به نویسندگی اکتای براهنی و کارگردانی ابراهیم ایرج زاد و با بازی محسن تنابنده (در داخل کشور)
⛔️ 2.عنکبوت مقدس: به نویسندگی علی عباسی و افشین کامران بهرامی و کارگردانی علی عباسی و با بازی زهرا امیر ابراهیمی (در خارج از کشور)
اینقدر فکت داریم که نه متهم به توهم بشویم و نه جای فراری برای گردانندگان و پشت صحنه های فضای موجود داخلی و خارجی باشد. لطفا به این موارد دقت کنید:
1.دو فیلم با یک نام مشترک
2. موضوع اصلی و حتی ریز موضوعات مشترک
3. تمرکز روی یک شهرِ مشخصِ مقدس
4. زمان پیش تولید و تولید در دو سال به صورت تقریبا مشترک(یکی در داخل و دیگری در خارج از کشور)
5. حتی زمان اکران آن دو فیلم تقریبا مشترک(تقریبا دو هفته)
6. با حضور عوامل سفارتی(نزدیک و پر رفت و آمد به سفارت انگلستان) و کاملا همسو با عوامل پناهنده
7. حتی برخی دیالوگ ها و لوکیشن ها خیلی شبیه به هم !!
و ده ها مورد دیگر. کمترین نتیجه ای که میتوان گرفت این است که فیلم عنکبوت مقدس، نسخه خارجی فیلم عنکبوت است. یعنی هر دو یک فیلم هستند اما با دو نسخه داخلی و خارجی. یا به عبارت بهتر؛ هر چه نتوانستند در نسخه داخلی بگویند، واضح تر و با صدای بلندتر در نسخه خارجی آن گفتند.
✅ پس لطفا این دو فیلم را دو روی یک سکه یک جریان حساب کنید. با این تفسیر که نسخه داخلی عنکبوت، مرحله شلیک را به عهده داشت و نسخه خارجی عنکبوت، تیر خلاص را زد. تنها با یک تفاوت: نسخه ایرانی، به روایت قاتل بود اما نسخه خارجی به روایت مقتولین و خبرنگارها به این مسئله پرداخته بود.
این تا اینجا.
لذا اصلا این عنکبوت ها را دوفیلم نبینید. بلکه آن را یک پروژه و به نام پروژه عنکبوت بدانید و تفسیر کنید.
اما ...
در طول هفت سال اخیر، در دو فاز، حدود 200 نفر از مدل ها و بانوانی که به بهانه مدلینگ به بی حیایی و ترویج اباحه گری مشغول بودند دستگیر و مجازات شدند. افرادی که بخاطر آنها سر و صدای زیادی در فضای رسانه های معاند به پا شد. به گونه ای که ده ها مستند از زندگی و شرایط کاری آنها توسط رسانه های بیگانه تولید و منتشر گردید که دل هر بی خبری را به درد می آورد. گفتند نگویید اما ظاهرا در سالهای ابتدایی شناسایی و دستگیری آنان، این پروژه به عنکبوت موسوم شد و در طی آن، تعداد قابل توجهی از زنان عنکبوتی فعال در حوزه مدلینگ که عموما بهایی بودند و یا گرایش قوی به بهاییت داشتند دستگیر و محاکمه شدند.
بررسی این کلید واژه در ادبیات نمایشی علی الخصوص در فیلم های اصغر فرهادی و نشان دادن عنکبوت و تارهای او در گوشه خانه نقش های منفی فیلم هایش و حتی تتوی عنکبوت روی بدن دو تن از بازیگران درجه دو و سه آن فیلم ها در مسیر نمادسازی و آشنا کردن ذهن و نگاه مخاطب به این کلیدواژه و به نوعی تسویه حساب با پروژه دستگیری و محاکمه زنان دستگیر شده در فاز اول و دوم پروژه عنکبوت تفسیر میشود.
بعدها همان کارگردان، داور جشنواره کن شد و شاگرانش در داخل کشور اقدام به تصویر کشیدن عنکبوت و در خارج از کشور، به نمایش آن (موسوم به عنکبوت مقدس) نمودند.
✔️ لذا این پروژه شوم حداقل دو نتیجه را دنبال میکند:
👈 1.تسویه حساب با برخورد کنندگان با آن 200 نفر. و اینکه جمهوری اسلامی با همان تفکر تکفیری و خشن امثال سعید حنایی، با آن 200 نفر برخورد کرده.
👈 2. کشاندن دعوا به عزیزترین مقولات دینی و مذهبی (ایجاد نماد منفی از حرم امام مهربانی ها) و القای این که ریشه خشونت در مذهب است. علی الخصوص خشونت علیه زنان. با یک تمهید دراماتیک ناشیانه که یک خبرنگار زن جوان (زهرا امیرابراهیمی) به مشهد اعزام شود تا از طریق او شاهد پیگیری پرونده باشیم در حالی که این شخص و این مسئله در تمام طول فیلم از نظر منطقی و دراماتیک کارایی ندارد اما کارگردان نسخه خارجی عنکبوت سعی دارد از طریق حضور او در تمام طول فیلم به وجود زنستیزی در ایران علی الخصوص در جامعه مذهبی و انقلابی اشاره کند.
#ثامن
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
🍁🌸🍁🌸🍁🌸🌸🍁🌸🍁🌸🍁
🇮🇷 با عرض سلام و درود و احترام خدمت شما بزرگواران
🕰ساعت ۱۶:۳۰ بعدازظهر
🗒تاریخ:۱۴۰۱/۰۳/۱۲
#نشست با موضوع بررسی مشکلات اقتصادی کشور
🌸🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁
#ثامن_۲۲
#جهاد_تبیین
#روشنگری
#خمینی_شهر
🆔@hmkooshk
🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁🌸
🇮🇷#پایگاه حضرت مریم(س)شهر کوشک
🇮🇷
📝#یادداشت
🔻خبر: در شرایط متلاطم منطقهای و بینالمللی که تهدیدات نظامی و سختافزاری هنوز به قوت خود باقی است و هرروز ابعاد جدید و پیچیدهای به خود میگیرد، برخورداری ایران از فناوری پیشرفته و کاربردی در زمینه طراحی، ساخت، تولید انبوه و صادرات پهپادها، یک مزیت استراتژیک بهویژه در دو عرصه نظامی و اقتصادی برای کشور محسوب میشود.
🍃🌹🍃
🔸گزارههای خبری:
1⃣ در هفتههای اخیر با سفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان به تاجیکستان، ایران برای نخستین بار و بهصورت رسمی اقدام به افتتاح خط تولید پهپاد عملیاتی ابابیل-2 در تاجیکستان نمود. این پهپاد که در دسته پهپادهای سبک کشورمان قرار دارد، ابتدا با مأموریت مراقبت و شناسایی تولید شده بود، بعدها مأموریت انتحاری نیز برای آن تعریف شد و هماکنون در قالب این مأموریت در اختیار نیروهای مسلح قرار دارد.
2⃣ همزمان با افتتاح خط تولید پهپاد در تاجیکستان، شبکه تلویزیونی آی ۲۴ رژیم صهیونیستی با پخش گزارشی تأکید کرد: «ایران در پی بهبود روابط خود نهتنها با تاجیکستان، بلکه با همه آسیای میانه است. درواقع ایران بیشازپیش در حال تمرکز روی شرق است. کل این بخشی از نگاه نوین رهبر عالی ایران به شرق است.
3⃣ اهمیت افتتاح کارخانه تولید پهپاد ایرانی در تاجیکستان بهاندازهای مهم است که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در دیدار با رئیسجمهور تاجیکستان که به ایران سفر کرده بود، با اشاره به سفر اخیر سرلشکر باقری به تاجیکستان و افتتاح کارخانه تولید پهپاد، اینگونه همکاریها را بسیار مهم ارزیابی و خاطرنشان کردند: «پهپاد امروز عامل مهمی در امنیت کشورها است».
🔹گزارههای تحلیلی:
1⃣ افتتاح خط تولید پهپاد ایرانی در تاجیکستان نشان داد که جمهوری اسلامی حتی باوجود تحریمها و بدون اینکه معطل رفع آنها باشد، در جهت تأمین منافع اقتصادی و استراتژیکی، بهصورت رسمی و جدی روند صادرات سلاح ازجمله پهپاد که یک محصول راهبردی دفاعی است را آغاز کرده است.
2⃣ در نظام بینالملل هیچ نیازی بهاندازه نیازها و ضرورتهای امنیتی، یک کشور را محتاج، تابع و متحد کشورهای قدرتمندتر نمیکند. اینکه تاجیکستان نیاز امنیتی خود را در چهارچوب همکاری نظامی- امنیتی به ارتباط با جمهوری اسلامی ایران پیوند زده، ملازم پذیرش منافع بینالمللی ایران بهعنوان قدرتی فرامنطقهای، در عرصه مهم آسیای مرکزی و درنتیجه تسهیل روند تأمین منافع ایران در این منطقه حساس است. براساس اصل «تسری» در نظام بینالملل، آغاز قدرتورزی یک بازیگر در یک بخش و حوزه خاص بهسرعت به سایر بخشها و حوزهها سرایت مییابد. مثلاً قابلتصور نیست که کشوری به دلایل حیاتی و امنیتی، خود را در زمینه تولید پهپاد نیازمند کشور توانمندتر بداند؛ اما از لوازم و احتیاجات تحقق آن در سایر بخشها ازجمله حملونقل، انرژی، خدمات، روابط بانکی و ... سر باز بزند.
✍حمید خوشآیند
#همه_خادم_الرضاییم
#روشنگری
#ثامن
@ahlolbasar
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | ماجرای اصلی عنکبوت مقدس
🍃🌹🍃
🔻 ماجرا فراتر از خانم امیرابراهیمی است. او در حالی از صاحبان جشنواره مدال میگیرد که فیلم #عنکبوت_مقدس پایینترین امتیاز را در میان مخاطبان جشنواره کسب میکند. این تعارض یعنی ماجرا تنها هنر بازیگری نیست.
🔸ماجرا پروژه اصلی رسانههای ضدایرانی در بهرهگیری از خطای تعمیم است؛ به همین دلیل است که بیاندازه مورد تشویق ایراناینترنشنال و بیبیسی و مسیح علینژاد قرار میگیرد. چون اینبار خطشکنی در خطای تعمیم رسانهای به ساحت اعتقادات است. سیاست راهبردی رسانههای شیطانی این روزها صرفا انتشار اخبار دروغ نیست. بلکه تمرکز و تأکید و تکرار یک خبر تلخ و تعمیم آن از جزء به کل است. پروژه اصلی این است که سعید حنایی را خروجی هویت دینی مردم ایران معرفی کنند.
🔺 تا امروز امثال فرهادی تلاش کردهاند با تمرکز بر خطاها، ظلم حکومت را نتیجه بگیرند و البته هر بار هم از این مزدوری صله گرفتهاند. بعدها با این قاعده از حکومت فراتر رفته و بر مردم ایران تاختند و از وطنفروشی دکان ساختند. ولی اینبار این تعمیم را به دامن هویت حقیقی مردم کشاندند و برای لکهدار کردن اعتقادات و ایمان مردم به اهلبیت، مدال گرفتند؛ حال آنکه خاک بر چهره درخشان خورشید میپاشند.
✍ محسن مهدیان
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
🆔 eitaa.com/meyarpb
@ahlolbasarجلسه98روزبهانی (Trimmed).mp3
8.05M
صوت:🔥نود و هشتمین جلسه پخش زنده از سلسله نشستهای سه شنبه ها ساعت22 گروه بصیرتی اهل البصر:
موضوع : بررسی مشکلات اقتصادی کشور
کارشناس : دکتر یوسف روزبهانی
#جهاد_تبیین | #ثامن
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
🇮🇷
📝#پرسش_و_پاسخ اول
آیا داشتن خودرو علت حذف #یارانه نقدی است؟
🍃🌹🍃
🔻برخی از گمانهها میگوید داشتن خودروی بالای ۳۰۰ میلیون تومانی ملاک حذف یارانه است و برخی دیگر میگویند دریافت حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان علت حذف یارانه برخی از دهکهاست.
🔸اما معاون وزیر رفاه در گفتگویی به معیارهای شناسایی و حذف یارانهبگیران اشاره کرده و گفته نه داشتن خودروی بالای ۳۰۰ میلیون معیار حذف یارانه است و نه داشتن حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان در ماه.
🔹اما معیار حذف یارانه چیست؟ به گفته این مقام مسئول، ممکن است خانواری دو خودرو داشته باشد و یارانه آنها حذف نشده باشد یا اینکه خانواری حقوق بالای ۱۰ میلیون داشته باشد. اینها معیار حذف یارانه جدید ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی نیست.
🔸معاون وزیر گفته برای شناسایی و حذف یارانهبگیران از ملاکهای ترکیبی استفاده شده است. یعنی ترکیبی از شاخصهای درآمدی و مالی افراد بررسی شده و نهایتا دهکبندیها انجام شده است.
🔺پیش از این برخی از گزارشها حاکی از این بود که اگر خانوادهای خودروی بالای ۳۰۰ میلیون تومان داشته باشد، از لیست یارانهها خط میخورد.
#همه_خادم_الرضاییم | #روشنگری | #ثامن
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎙#پرسش و پاسخ دوم
آیا گرانی های اخیر منحصر به ایران است؟
🍃🌹🍃
🎙کارشناس: محمدحسین دادخواه
#روشنگری | #ثامن | #ارزترجیحی