eitaa logo
موسسه فرهنگی حب الائمه(ع)
585 دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
5.2هزار ویدیو
192 فایل
برای ارتباط با مدیریت کانال: https://eitaa.com/hobesf_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
17.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️روشنگری ♨️اگر به قاعده بازدارنده رهبر معظم که: «یکی بزنی ۱۰تا میخوری» امروز عمل کنیم خسارتش کمتر است تا فردا... 📌نکات بسیار دقیق دکتر محمدصادق کوشکی، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران: «می‌گویند ما وارد جنگ نشویم؟ قرار است ضربه سخت بزند تا وارد بشویم؟ امروز حق و باطل به مرحله مرگ و زندگی رسیده‌اند سهم جمهوری اسلامی در جنگ این نیست که فقط شال و کلاه دهد... مسئولین می‌گویند ما باید از جنگ مصون باشیم، فکر کرده‌اید اسرائیل می‌گذارد راحت زندگی کنید؟ هر چقدر عقب بروید بیشتر به شما نزدیک می‌شود.»
♨️هشدار امام‌خامنه‌ای در نمازجمعه نصر: 💢چشم باز و بیدار و اتحاد؛ راه مقابله با ترفندهای گام‌به‌گام دشمنان 📌«هروقت سیاست تفرقه‌افکنی دشمن در یک کشور موفق شد، یعنی موجب سیطره بر یک کشور شد و خاطرشان از یک کشور آسوده شد، به سراغ کشور دیگر می‌روند. 📌ملت‌ها نباید بگذارند؛ هر ملتی اگر می‌خواهد مبتلای به محاصره فلج‌کننده دشمن نشود باید از اول چشم را باز کند، بیدار باشد. وقتی دید دشمن سراغ ملت دیگر رفت، خود را با او شریک بداند به آن ملت مظلوم و زیر ستم. به او کمک کند، با او همکاری کند تا دشمن آنجا موفق نشود؛ چون اگر دشمن آنجا موفق بشود، می‌آید سراغ این نقطه بعدی. 📌ما مسلمان‌ها سال‌های متمادی از این حقیقت غفلت کردیم و نتایجش را هم دیدیم. امروز دیگر نباید غفلت کنیم و باید حواسمان جمع باشد. ما باید کمربند دفاع را، کمربند استقلال‌طلبی را، عزت را، از افغانستان تا یمن، از ایران تا غزه و لبنان در همه کشورهای اسلامی محکم ببندیم.»(۱۴۰۳/۷/۱۳)
🔴رهبر انقلاب: جبهه شرارت در مقابل جبهه مقاومت صف‌آرایی کرده است / پیروزی متعلق به جبهه مقاومت است ✏️ رهبر انقلاب ظهر امروز در دیدار دست‌اندرکاران برگزاری کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس: پشت رژیم صهیونیستی را یک جبهه‌ی شرارت پر کرده؛ یک به پشتیبانی از رژیم صهیونیستی صف‌آرایی کرده، آن‌وقت جبهه مقاومت در مقابل آن جبهه شرارت، این جبهه‌ی مقاومت ایستاده در مقابل آن جبهه‌ی شرارت. و به توفیق الهی پیروزی هم مال جبهه‌ی مقاومت است. ۱۴۰۳/۸/۲
16.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷رهبر انقلاب، صبح امروز: فرهنگ و تمدن و سیاستمداران دروغگوی غربی شکستی بزرگ‌تر از رژیم صهیونیستی خوردند. ۱۴۰۳/۸/۲
مقام معظم رهبری: بر همه‌ی مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزب‌الله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب و ظالم و خبیث آن را یاری کنند ❇️برگزاری مراسم دعای ندبه در موسسه فرهنگی حب الائمه سلام الله علیهم و دعا ودرخواست نصرت و پیروزی برای مردم مظلوم فلسطین و لبنان. 🔷سخنران:حجت‌الاسلام واثقی. 🔸مداح:برادر طاقداری. 🟢شروع مراسم:رأس ساعت ۶/۱۵ صبح جمعه ۴ آبان ۱۴۰۳. ✅موسسه فرهنگی حب الائمه "س". خیابان آتشگاه. جنب مخابرات. خ.وحدت.
🔴 حزب‌الله در بیانیه‌ای رسمی، شهادت سید‌هاشم صفی‌الدین، رئیس شورای اجرایی حزب‌الله را در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اعلام کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پوتین خطاب به پزشکیان: سلام من همراه با بهترین آرزوها را خدمت آیت الله سید علی خامنه‌ای برسانید ما مواضع ایشان را ارزشمند می‌دانیم
😍 رفیق، نقش تعیین‌کننده‌ای در سرنوشت انسان دارد ... 😊 در انتخاب رفیق دقت کنیم. 💠 در تصویر شهید هنیه را در کنار شهید سنوار می‌بینیم. 😘 رفیق خوب انسان را شهید می‌کند.
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سگ هار 🔹 نحوهٔ مواجهه با رژیم صهیونیستی از زبان شهید حاج قاسم سلیمانی: «ما دشمن‌مان را می‌شناسیم. اگر ترسیدیم، مثل سگ هار تعقیب می‌کند...»
102.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️تحلیلی قرآنی بروقایع گذشته و پیش رو درمنطقه ⭕️ مهم 🎞سوره مبارکه و خطر کوتاهی‌ها 🎙 🍃 جلسه نهم 🗒 عنوان:شهید یحیی سنوار و باز حضوری بیشتر در تاریخی که با انقلاب اسلامی شروع شد . 📆 شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️نقش کلیدی شهید نصرالله و شهید سنوار در تغییر سرنوشت منطقه 📌به روایت امام‌خامنه‌ای، ظهردیروز