فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلمنوشت | سندروم بیقرار«ما بیشماریم»
🔸آستروتورفینگ به ایجاد توهم یک حمایت گسترده مردمی نسبت به یک سیاست یا فرد میگن که در واقعیت نسبت به اون حمایت کمی وجود داره
🔸در این روش با استفاده از اکانتها و گروههای فشار جعلی افکار عمومی رو طوری گمراه میکنن که انگار نظر اونها نظر رایج جامعه است
@HOD8HOD
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۱۷ هزار دروغ در ( ۳ هفته! )
🔹بررسی عملکرد رسانههای معاند فارسی زبان نشان میدهد این رسانهها بیش از ۱۷ هزار خبر دروغ در طول سه هفته دربارهی اتفاقات اخیر ایران منتشر کردند.
🎮 #اینفوتبیان | بازیهای آنلاین چقدر اینترنت مصرف میکنند؟
@HOD8HOD
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرقت عکس از کانالهای دوستیابی برای ایجاد حسابهای ضدایرانی در فضای مجازی
🔸 سی ان ان در گزارشی درباره حسابهای جعلی ایرانی گفته فقط در یکی از هشتگهای مرتبط با اعتراضات ایران مشخص شده ۱۳ هزار حساب در ماه سپتامبر ایجاد شده در حالی که حسابهای ایجاد شده در ماههای قبل فقط ۵۰۰ حساب بوده است.
🔸 در این راستا دو موسسه گرافیکا و استنفورد گزارشی مبنی بر حسابهای جعلی که اخبار کذب برای ایران منتشر میکرد مشخص شد کار گروههایی در آمریکا و انگلیس با استفاده از شبکههای اجتماعی مطالبی را ضد ایران منتشر میکردند.
🔸این کار گروهها برای نمایهی حساب هایشان از چهرههایی استفاده میکردند که وجود خارجی نداشتند و یا از کانالهای دوست یابی عکسی را سرقت میکردند.
@HOD8HOD
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢رسانه به همین راحتی، افراد را فریب میدهد‼️
⭕️ مستند #ما_همه_کارگردانیم؛ نگاهی به تغییر نگرش و سبک زندگی و نحوه تعامل مردم با اتفاقات در زندگی روزمره، با افزایش استفاده از فضای مجازی...
🔻دانلود و تماشا:
🌐 b2n.ir/m-krg
@HOD8HOD
لطفاً دستکم این خط سیر را ببینید: نفرتپراکنی در رسانههای ماهوارهای
وقتی رسانههای معاند در اقناع مخاطب عاجز میشوند، دست به ترفندهای دیگر میزنند؛ یکی از این ترفندها جعل لوگوی خبرگزاری ها مشهور و مطرح است.
🔹در یکی از این موارد، جمله ای شاذ و عجیب از انسیه خزعلی معاون امور بانوان رییس جمهور با لوگوی خبرگزاری تسنیم منتشر شده است. در حالیکه خبرگزاری تسنیم آن را هیچگاه منتشر نکرده و با مراجعه به آرشیو گوگل قابل راستی آزمایی است.
نکته عجیب آن است که امیرحسین صادقی بازیکن اسبق باشگاه استقلال و چند تن دیگر نیز برمبنای همین خبرجعلی، توهین و نفرتافکنی هم کردند.
🔹در نمونه دیگری نقل قولی جعلی از آیتالله اعرافی(مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور) مبنی بر یارانه ۵ میلیونی ویژه روحانیون و طلاب شهر قم را با جعل لوگوی خبرگزاری حوزه مطرح کردند، موضوعی که صحت نداشت و خبرگزاری حوزه هم آن را منتشر نکرده بود.
🔹در نمونه دیگری در سال ۹۶ با جعل شمایل خبرگزاری فارس جمله ای در مورد اسیدپاشی به بانوان بدحجاب به آیت الله طباطبایی نژاد امام جمعه اصفهان نسبت داده شد که همان موقع تکذیب شد اما این شایعه مجددا بازنشر شده و محسن کیایی، بازیگر سینما و تلویزیون نیز، آن را استوری کرده است.
🔹در تازهترین اتفاق نیز برخی رسانهها مطلبی شاخدار را به نقل از علیرضا زاکانی منتشر کردند و برای باورپذیر بودن دروغشان لوگوی موسسه همشهری (رسانه شهرداری) را هم جعل کردند.
آن را هم برخی دیگر از بازیگران و سلبریتی ها استوری کرده و در ضمن آن از هیچ توهین و حملهای دریغ نکردهاند!
🔹 نکته #مهم
🔻از ابتدایی ترین آموزش های سواد مجازی آن است که نظرات افراد را از سایت ها و صفحات رسمی خود آنها باید پیگیری کرد و در این راستا لازم است از افتادن در دام صفحات و اکانت های جعلی (فیک) مراقبت کرد.
🔹 نکته #خیلی_مهم
با رصد دیالوگ و محتوای رسانه های ماهوارهای، به وضوح معلوم است که جهتگیری آنها در جهت ایجاد نفرت و بدبینی بین اقشار مختلف مردم است. متأسفانه برخی از چهره های سرشناس نیز دانسته یا نادانسته در همین مسیر حرکت میکنند و با اعتماد به اخبار کذب و شایعات همین هدف را دنبال می کنند. جملاتی مانند: «شما ایرانی نیستید، همینقدر وقیح» و نشر دروغ های شاخدار در مورد مسائل ناموسی، نتیجهای جز نفرتپراکنی و شکاف اجتماعی ندارد.
اگر خدای ناکرده دشمنان در این هدف شوم خود موفق شوند، تجزیه، جنگ داخلی، و ناامنی دور از ذهن نخواهد بود!
لطفاً دستکم این خط سیر را ببینید: نفرتپراکنی در رسانههای ماهوارهای
💬 محمد #قربانی_مقدم
⛔️چطور یک دروغ بزرگ را باور می کنیم؟
#خطای_تائیداجتماعی
#خطای_انسجام
یکم. برخی به خودشان آمدند و متوجه شدند در سالگرد دوم شلیک به هواپیمای اوکراینی یک فرضیه جدید مطرح شده است و آن هم اینکه جمهوری اسلامی از عمد هواپیمای اوکراینی را ساقط کرده است.
دوم. عده ای به خودشان آمدند و متوجه شدند در آبان 98 جمهوری اسلامی انسان های بی گناهی را به رگبار بسته است.
سوم. به خود آمدند و متوجه شدند در زندان های جمهوری اسلامی آدم می کشند مثل آب خوردن.
چهارم. به خود آمدند و متوجه شدند میخواهند بخشی از خاک ایران را به روسیه و چین بفروشند و این گلشیفه فرهانی است که با افشاگری توافق 25 ساله اجازه نداده است.
پنجم. متوجه شدند جمهوری اسلامی سیاست اش تغییر کرده است و حاضر است با دشمن تعامل و همراهی کند.
و ....
بازهم فهرست کنم؟
اما چطور می شود برخی باور می کنند؟ بعد تکرار می کنند؟ و بعد ترویج می کنند؟
این بحث مناسب سوادرسانه ای است و بیش از این کارکردی ندارد. غرضم پرداختن به این دست موضوعات نیست.
سوال اصلی و مساله متن اینست: در چه فرآیندی آنچه باور نداشتیم را باور کردیم و دروغ بزرگ را حقیقت مسلم دانستیم؟
1⃣یکم. خطای انسجام
فرآیند باور کردن یک دروغ بزرگ از خطای انسجام شروع می شود. خطای انسجام چیست؟
خطای انسجام دو بخش دارد.
🔸بخش اول. در بخش اول کافیست رسانه، پازل های یک دروغ بزرگ را به صورت قطره چکانی به شما منتقل کند؛ به نحوی که شما این قطعات ظاهرا نامرتبط را دارای انسجام ببینید. مثلا این چند خبر را ببینید: مسئولین به خانواده کشته شده ها سر نمی زنند/ متهمین با وثیقه یا بدون آن آزادند/ کانادا درخواست دادگاه بین المللی کرده و ایران مخالف است/ ایران به دنبال فرار از پرداخت غرامت است/ سپاه باقی مانده های هواپیمای اسقاطی را فورا جمع کرده است....
این اخبار فارغ از درستی یا نادرستی به صورت جداگانه اهمیت ندارد. مهم نیست هرکدام را به تنهایی باور کنید یا نه. حتا اگر تکذیب شود هم اثرش را روی شما خواهد داشت. به چه نحو؟ این اخبار در کنار هم یک پازل را کامل می کند و آن ایجاد شک است. گویا خبری است در نهان که جمهوری اسلامی نمی خواهد انرا بگوید. این اخبار نه جداگانه و بلکه در کنار هم یک پیام منسجم می سازد و آن همان دروغ بزرگی است که ممکن است روز اول گفته نشود و دو سال بعد شکل بگیرد.
🔸بخش دوم. بخش دوم انسجام چیست؟ انسجام دروغ با شما. رسانه رصد می کند تا ببیند سمت و سوی مخاطب وجامعه به چه نحوی است. به هر سمتی کشش بیشتر پیدا کند اخبار فیک خود را متناسب با همان زمینه اجتماعی می سازد. اینجاست که فرد احساس می کند بین آنچه اعتقاد دارد با اخبار منتشر شده انسجام وجود دارد. ولو خبر دروغ باشد. او از این انسجام درونی و بیرونی لذت می برد. بنابرین به باور خود یقین پیدا می کند. حال آنکه، هم زمینه درونی اولیه و هم اخبار تزریقی بیرونی، همه اش در یک سناریوی منسجم فرد را مسخ کرده است.
2⃣ دوم. خطای تائید اجتماعی
بعد از خطای انسجام نوبت به خطای تائید اجتماعی می رسد. خطای تائید اجتماعی چیست؟ شما در آن چیزی که نه زمان و نه انگیزه و نه مهارت لازم برای بررسی اش را داشته باشید تلاش می کنید به نظردیگران توجه کنید. اینکه دیگران چه می گویند. تعداد نظرات هم شکل و هم راستا نیز است. شاید این ادعای مرا تکذیب کنید اما شما در برخی از موارد، واقعا از کامنت های یک دست و یک شکل یک پست اینستاگرامی اثر می گیرد و این تاثیر کاملا ناخودآگاه است. وقتی همه یک حرف می زنند، مخالفان نیز دچار مارپیچ سکوت می شوند و همین باعث می شود توهم باور اکثریت ایجاد و مسلط شود. اینجاست که رسانه ها تلاش می کنند نشان دهند خبر دروغ شان باور اکثریت است و شما اگر می خواهید مورد تائید اجتماعی قرار بگیرید و منزوی نشوید باید با اکثریت همراهی کنید. حال آنکه نه تنها خبر دروغ است، بلکه باور اکثریت به خبر نیز، دروغ است و تنها توهمی از اکثریت نمایی است.
رسانه در این مدل اولا یک پیام را به شیوه های گوناگون از زبان دیگران تکرار و سپس تلاش می کند با اخبار جهت دار نظر مخاطبین را یک دست و هم راستا نشان دهد. خطای تائید اجتماعی عجیب مسخ کننده است.
✅اما چه باید کرد؟
یک جمله: هوشیار باشیم. در رسانه های اجتماعی، ما تنها از رسانه های مرجع اثر نمی گیریم. از یک کامنت و لایک و ریت هم اثر می گیریم. از سویی دیگر اگر هوشیار بودیم، باید فعال باشیم. یک کامنت و لایک و ریت شما، روی باور دیگران اثر گذار است. شاید تا به حال توجه نکرده باشیم، اما یک وقت هایی سکوت هم در ترویج دروغ های بزرگ موثر است؛ پدیده مارپیچ سکوت.
پس راوی حقیقت باشیم که در یوم تبلی السرائر برای یک لایکی که زدیم و یا حتا نزدیم باید جوابگو باشیم.
✍ محسن مهدیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش فعال حقوق بشر آمریکایی و استاد دانشگاه ایالت پنسیلوانیا به مرگ مهسا امینی!
🔶 "دنیل کوالیک" فعال حقوق بشر آمریکایی:
🔺"به قول نوام چامسکی از نظر ایالات متحده قربانیان ارزشمند و قربانیان بیارزش وجود دارد، قربانیان ارزشمند کسانی هستند که در کشورهای دشمن ما هستند، اینها برای ما ارزشمند هستند و باید روی آنها تمرکز داشت!"
🔺"آمریکا ایران را با هرج و مرج کامل میخواهد، آنها میخواهند ایران را مثل سوریه نابود کنند!"
@HOD8HOD
💡ناامیدی اندیشکده وابسته به ناتو از تبدیل آشوب به جنبش در ایران
روزنامه وطن امروز در اینباره به گزارش شورای آتلانتیک که ذیل سازمان نظامی ناتو تشکیل شده، میپردازد و مینویسد: اندیشکده شورای آتلانتیک در گزارشی با تیتر «چگونه یک «آن» را تبدیل به یک «جریان» کنیم» به ارائه تحلیل و راهبرد نسبت به اتفاقات ایران پرداخت. آنچه تأکید نویسنده آن، برزو درگاهی است، این است که اتفاقات امروز ایران یک مومنت (Moment) و یک لحظه است نه یک موومنت (Movement) و یک جریان. انتقادات نویسنده از کنش امروز بازیگران کف خیابانها در ایران این است که برای شور و هیجان، بدون افق مشخص و صرفا شامل بخشی از قشر نوجوان و جوان هستند و همراهی اجتماعی عمومی را ایجاد نکردهاند. این گزارش در ادامه بدرستی اشاره میکند: «جنبش سیاسی پایدار مستلزم نظم و انضباط، رهبری، و حتی سلسلهمراتب است- اگر نه یک زنجیره فرماندهی و حداقل تعیین وظایف- ایجاد یک جنبش، مستلزم زمان و منابع است». آنچه باعث چالش در امید بستن شورای آتلانتیک به نتیجه اتفاقات ایران شده همین فقدان مؤلفههای اولیه است که حتی آن را به جنبش هم تبدیل نمیکند.
از دیگر سو، عدم پیوستن مردم شهرها و کارگران کارخانهها باعث ابهام در آینده این اتفاقات شده است. نویسنده تأکید میکند: «در بهترین حالت، تاکنون، نتایج در شهرهای ایران مبهم بود، و به نظر میرسید کارگران در صنایع کلیدی، مانند نفت و پتروشیمی، حرکتهای کمی در اینباره داشتهاند».
این گزارش با گلایه از ایرانیان خارج از کشور به خاطر درگیری با پلیس در لندن و میلان، بهصورت مشخص از ایالاتمتحده میخواهد به فکر راهاندازی کانال مالی برای حمایت از آشوبگران در ایران باشد: «ایجاد مکانیزمی برای حمایت از اینگونه بازداشتشدگان، موضوعی کلیدی و غالبا نادیده گرفته شده است و راه مؤثرتری برای مشارکت ایرانیان خارج از کشور نسبت به درگیری با پلیس در لندن یا میلان است. واشنگتن میتواند محدودیتهای مالی را کاهش دهد تا به زندانیان و وکلای آنها که همچنان دستگیر میشوند، حمایت مالی بینالمللی بدهد».
از سوی دیگر توجه به فناوریهای ارتباطی و وعدههای ایلان ماسک نیز در این گزارش نمود پیدا کرده است.
آنچه باید بهصورت خاص مورد توجه و تأکید قرار گیرد، اعتراف این گزارش به امکان ناامنی فراگیر و تخریب گسترده در ایران است.
آنچه از دل این گزارش بیرون میآید این است که اتاقهای فکر ایالاتمتحده به هیچ عنوان به نتیجه آشوبهای امروز ایران دل نبستهاند و اعتقاد دارند نه طراحی درستی داشته و نه کنشگران آن، براساس طرح و نقشه عمل کردهاند. درنهایت فقط یک ابزار فشار مقطعی و صرفا یک تصویرسازی منفی رسانهای ایجاد میکند که برای استفاده حداقلی آنان به کار میآید. اصولا انتظاری که از جنبش رباتیک میرود جز همین استفاده رسانهای و تصویری چیز بیشتری نیست.
@HOD8HOD
سخنان عجیب سخنگوی دولت
✍بهادری جهرمی سخنگوی دولت امروز( سه شنبه ۲۶ مهرماه) در دانشگاه علامه طباطبایی گفت: "کشورهایی حاضر به هزینه از جیب خود شدند تا رسانه فارسی زبان راه بیندازند که اصلا فارسی نمی دانند و میخواهند با جنگ رسانهای ما را تحت فشار قرار دهند."
✍کنایه ایشان به شبکه ماهواره ای فارسی زبان ایران اینترنشنال است. شبکه خبری که در طرح مسائل ایران مرزهای حرفه ای را پشت سر گذاشته و خط قرمزی نمی شناسد.! در مواردی به تولید هیجان و نفرت پراکنی مبادرت کرده و فعالیت های یکسویه آن مورد مناقشه دولتمردان ایرانی است.
✍پرسش از سخنگوی دولت این است: مگه ایرانیها زبان عربی می دانند که شبکه عربی زبان العالم را ۲۰ سال پیش راه اندازی کردند.؟ رسانه های بین المللی در ایفای نقش های خود به دهها زبان مطرح دنیا از جمله زبان فارسی برنامه تولید و پخش می کنند و ذات رسانه جریان شناسی و جریان سازی است. معاونت برون مرزی صداوسیما نیز در حال حاضر به ۳۰ زبان زنده دنیا از جمله انگلیسی، اسپانیایی، روسی و چینی و مالایی و فرانسوی برنامه تولید و پخش می کند.
✍شبکه عربی زبان العالم ۲۱ ساعت از شبانه روز برنامه بزبان عربی و بقیه بزبان انگلیسی پخش می کند. روی ماهواره عرب ست و دگر ماهواره ها قابل دریافت است. این شبکه دیرزمانی در اوج بود و در حال حاضر دوران افول خود را طی می کند. فشار عربستان در مقطعی موجب توقف پخش این شبکه از طریق ماهواره عرب ست و دوباره از سر گرفته شد.
✍تعبیر گود عربها برای تمام کارکنان صداوسیما شناخته شده است. کنایه از طبقات واپسین ساختمان برون مرزی صداوسیما در جام جم است که به برنامه سازان برنامه رادیویی عربی و شبکه عربی زبان العالم اختصاص دارد. شبکه ای که برنامه های خبری آن در گذشته مورد مناقشه کشورهای عربی بویژه بحرین، عربستان و مصر و پاره ای از کشورهای عربی بوده است.
✍عربستان همیشه از لحاظ توان و دانش رسانه ای در سطح بسیار پایین تری از ایران قرار داشته ولی در سالهای اخیر درباره آموزش کادرهای خبری در غرب سرمایه گذاری زیادی کرده است. رسانه ملی نیز چهار دهه است که برنامه رادیویی بزبان عربی و دو دهه است که برنامه تلویزیونی به زبان عربی تولید و پخش می کند. سالها قبل از اینکه سرمایه داران عربستانی بفکر راه اندازی شبکه فارسی زبان باشند رسانه ملی به جریان سازی در جهان عرب پرداخت.
✍ واقعیت این است که صداوسیما در سالهای پس از انقلاب بطور پیوسته بخشی از کادرهای حرفه ای خود را به بهانه های ایدئولوژیک و سیاسی تصفیه کرد و زندگی را از آنها گرفت. بخشی از نیروهای حرفه ای را نیز در انزوا قرار داده و یا ابتکار عمل را از آنها گرفته است. شیوه های دروازه بانی اخبار را از معیارهای حرفه ای به معیارهای جناحی تغییر داد و کوچ مخاطبان را رقم زد. به گونه ای که رسانه ملی با خلا نیروی انسانی ورزیده مواجه شده و براحتی در جنگ روایت های رسانه ای میدان را به حریف واگذار کرده است.
✍اغلب نیروهای شبکه ماهواره ای ایران اینترنشنال همین نیروهای رانده شده رسانه ملی و مطبوعات ایران هستند. تاسف آور اینکه این شبکه با تحریریه کادرهای نشسته و با کمک شهروند-خبرنگاران از فرسنگها راه دور در آن سوی آبها، تحریریه کادرهای میدانی صداوسیما با این همه هزینه، امکانات و نیروهای نجومی بی انگیزه را پشت سرگذاشته است. یک سرچ معمولی درباره سوابق مجریان، تحلیل گران و خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال هر فردی را به همین داده ها رهنمون می کند.
✍نکته جالب این است در مطالعه تطبیقی نیروی انسانی، رسانه های عربی زبان ایران کارمند عرب زبان جذب کرده اند. بخش اعظم آنها فاقد دانش رسانه و انگیزه فعالیت هستند. این در حالی است که شبکه فارسی زبان ایران اینترنشنال روزنامه نگاران حرفه ای ایرانی را جذب کرده که اغلب پرانگیزه و مجرب هستند!
✍از عجایب روزگار اینکه کوچ نیروهای حرفه ای رسانه ملی همچنان ادامه دارد و در بر پاشنه سابق همچنان می چرخد. یک هفته پیش دکتر پیمان جبلی رئیس رسانه ملی در واکنش به کناره گیری تعدادی از مجریان و هنرمندان حرفه ای، آب پاکی را روی دستان آنها ریخت و گفت: اگر کسانی نخواهند با صدا و سیما همکاری کنند ما مانع آنها نخواهیم شد.!
✍حجت اله عباسی
@HOD8HOD
🔻اینترنت رفتارها؛ قدم بعدی غولهای تکنولوژی برای تغییر الگوی رفتاری کاربران:
جمعآوری و استفاده از دادهها برای تغییر الگوی رفتاری، اینترنت رفتارها (Internet of Behaviors) نام دارد. اما صحبت از IoB بدون صحبت از اینترنت اشیا (IoT) ممکن نیست.
اینترنت اشیا شبکهای بههممتصل از دستگاههای فیزیکی است که ازطریق اینترنت، دادههای مربوط به رفتار و علايق کاربران را جمعآوری و دراختیار شرکتها قرار میدهد تا براساس آنها، سرویسها و محصولات خود را متناسب با سلیقه و نیاز کاربر ارائه دهند.
اینترنت رفتارها در واقع قدم بعدی در حوزهی جمعآوری و تجزیه و تحلیل این دادهها است. IoB تلاش میکند تا از منظر روانشناسی به این سؤال که چطور دادهها را تحلیل کند و چطور از این دانش برای توسعهی محصولات جدید و مشتریپسند استفاده کند، پاسخ دهد.
مطالعه متن کامل:
https://www.zoomit.ir/internet-network/385667-everything-about-internet-of-behaviors/
@HOD8HOD
🛑 تحلیل آماری شرکت کنندگان در اغتشاشات :
کل شرکت کنندگان اغتشاشات در سراسر کشور فقط ۹۰ هزار نفر بودند یعنی حتی کمتر از #۲دهم_درصد
تحلیل آماری دستگیر شدگان :
۹۵٪ مجرد
۸۰٪ فرزند طلاق یا مطلقه
۵۰٪ سابقه اعتیاد (مواد مخدر ، الکل و....)
#انگیزه :
۶۵٪ هیجانی
۲۵٪ مالی
۱۰٪ برای بی حجابی
#تحصیلات :
۸۰٪ زیر دیپلم
۲۰٪ بالای دیپلم
#محدوده_سنی :
۶۰٪ ۱۵ تا ۲۰ سال
۲۰٪ ۲۰تا ۳۰ سال
۲۰٪ بالاتر از ۳۰ سال
#جنسیت :
۸۵٪ مرد
۱۵٪ زن (در اغتشاشی که به اسم آزادی زن بپا می شود فقط ۱۵٪ شرکت کنندگانش زن هستند)
برداشت دستگیر شدگان از کشورشان ایران:
کشوری مخروبه ، قحطی زده ، بدون حاکمیت ، اشغال شده توسط روسیه و چین (ذهنیتی که فضای مجازی تحت مدیریت دشمن برایشان ساخته )
👈 بعضی از آن ها نه تنها شهدایی مثل همت ، باکری و ....که حتی حاج قاسم را همنمیشناختند.
#جنگ_روایتها
#جنگ_شناختی
#جنگ_رسانه
@HOD8HOD
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه میخواهید بدونید اکانتهای فیک و اجارهای در شبکههای اجتماعی طی این مدت چطور ذهن شمارو به چالش کشیدند حتما این کلیپ رو ببینید
شما تمام این مدت تحت یه بازی روانی جمعی بودید
@HOD8HOD
🔻برخی از سایت های پرکاربرد ایرانی
✔️ موتورهای جستجو
🔵 پارسیجو : www.parsijoo.ir
🔵 یوز : www.yooz.ir
🔵 پارسیک : http://www.parseek.ir/
✔️ حمل و نقل:
🔵 اسنپ : www.snapp.ir
🔵تپسی : www.tap30.ir
🔵الوپیک : www.alopeyk.com
🔵کارپینو : www.carpino.ir
🔵ماکسیم : www.taximaxim.ir
✔️ مسیریابی:
🔵بلد : www.balad.ir
🔵نشان : www.neshan.org
✔️ سایتهای خبری :
🔵خبرگزاری فضای مجازی پاک : www.famp.ir
🔵باشگاه خبرنگاران جوان: www.yjc.ir
🔵خبرگزاری فارس: www.farsnews.com
🔵خبرگزاری ایسنا : www.isna.ir
✔️ دانلود اپلیکیشن
🔵کافه بازار : www.cafebazaar.ir
🔵مایکت : www.myket.ir
✔️ خدمات دولتی
🔵سازمان ثبت احوال کشور www.sabteahval.ir
🔵سازمان تامین اجتماعی : www.tamin.ir
🔵کارت سوخت : www.epolice.ir
🔵خلافی خودرو : www.rahvar120.ir
🔵 اپلیکیشن دولت همراه : www.cafebazaar.ir/app/ir.hami.gov
🔵 امور مالیاتی : www.e3.tax.gov.ir/Entrance
✔️ آپلودفایل
🔵پیکوفایل : www.picofile.com
✔️ اپلیکیشنهای پولی بانکی
🔵آپ : www.shaparak.com
🔵 هف هشتاد : www.780.ir
www.724.ir : ۷۲۴ 🔵
✔️ گردشگری
🔵 علی بابا : www.alibaba.ir
🔵 فلایتیو : www.flightio.com
🔵 قاصدک۲۴ : www.ghasedak24.com
🔵 فرودگاه امام خمینی : www.ikac.ir
✔️ پیامرسانها
🔵ایتا eitaa.ir
🔵گپ gap.im
🔵بله ble.im
🔵سروش sapp.ir
🔵روبیکا robika.ir
🔵بیسفون bpn.im
🔵آیگپ igap.net
✔️ ایمیل
🔵چاپار : www.chmail.ir
🔵النون www.elenoon.ir
🔵میهنمیل mihanmail.ir
✔️ سفارش غذا:
🔵اسنپفود: www.snappfood.ir
🔵 چیلیوری: www.chilivery.com
🔵ریحون: www.reyhoon.com
🔵چنگال: www.changal.com
🔵دلینو : www.delino.com
✔️ فروشگاه اینترنتی:
🔵دیجی کالا : www.digikala.com
🔵 اکالا : www.okala.com
🔵 باسلام : www.basalam.com
✔️ کتابخوانها:
🔵طاقچه : www.taaghche.com
🔵فیدیبو : www.fidibo.com
✔️ اطلاعات عمومی:
🔵سایت رشد : www.roshd.ir
✔️جایگزین اینستا :
🔵هورسا : www.hoorsa.ir
🔵 لنزور : www.lenzor.ir
🔵نزدیکا : www.nazdika.ir
@HOD8HOD
🚨جدیدترین نسخه Call of duty که بتازگی منتشر شده در 5 دقیقهی اول بازی با ترور یک سردار ایرانی (با نام ژنرال قربانی) توسط موشکی که کنترلش در دست بازی کننده است آغاز میشود!
🔺پیش از این در سری بازی های کال آو دیوتی همیشه روسیه نقش مقابل بازیها بود اما اخیرا پای ایران به این سری بازی باز شده!
@HOD8HOD
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 چرا استفاده از شبکههای اجتماعی رایگان است؟!
🎥 برای دریافت پاسخ این سوال، مستند رایگان #معضل_اجتماعی (The Social Dilemma) ساخته کشور آمریکا را حتماً ببینید.
🌐 b2n.ir/mo-eg
🔴 اگه واسه محصولی پول نمیدی یعنی خودت محصولی‼️
@HOD8HOD
🔎سه چالش اصلی انقلاب در سه دهه بعد از جنگ و سه راهبرد کلان برای امروز
▫️شناخت ابَرچالشهای نظام در هر دهه یا دوره، برای طراحی نقشه ها، آرایش نیروها و بسیج توانایی ها اهمیت بسزایی دارد. اینکه تمرکز نظام در چه سمت و سویی رقم بخورد و اصل و فرع ماجرا را چگونه ببینیم حائز اهمیت است.
1⃣ چالش در بنیادهای معرفتی: نظام و انقلاب بعد از جنگ که نیاز به ریکاوری اقتصادی و آرامش روانی داشت، در #دهه_هفتاد با #سنگین_ترین_شبهات_معرفتی در ساحتهای فلسفی و ایدئولوژیک مواجه شد. پلورالیزم دینی، گستره دین، تساهل و تسامح، علم و ایمان و سکولاریزم و هرمنوتیک و تفسیرهای مختلف از دین، رهاورد و محور مباحث همان دوره بودند. در این دهه اندیشه های #شهیدمطهری و #آیتالله_مصباحیزدی و شاگردان این دو بزرگوار، آنتی تز شبهات بودند و تا حد زیادی توان جبهه انقلاب را تجمیع و ترمیم کردند.
2⃣ چالش کارآمدی، تولید علم و استراتژی های دانشی: در #دهه_هشتاد و با طرح مباحث تولید علم، شبهات و هجمهها بوی دیگری گرفت. هرچند که عبور از این مرحله هم برای تقویت و محک نظام، ضروری بود. اینکه روش و استراتژی جمهوری اسلامی در ساحت هویت دانشی و تولیدعلم بومی برای #کارآمدسازی و #استقلال_معرفتی چیست. رهبر عزیز انقلاب در همان اوایل دهه هشتاد با طرح #نهضت_نرمافزاری و ایده #کرسیهای_آزاداندیشی، شیوه مواجهه با این ابَرچالش را بیان نمودند. اشکال این برهه از طرف ما، ماندن بیش از اندازه در ساحت مبانی و ایستگاه نخست بود. طرح عریض و طویل مباحث مفهومشناختی و کلیشه کردنکرسی های آزاداندیشی را از آسیبهای این دهه میتوان برشمرد.
3⃣ چالش رسانه و مدیریت افکار عمومی با ظهور شبکههای اجتماعی: اگر بطور دقیق از شکلگیری چالش دهه اخیر(نود) تا به امروز سخن بگوییم، باید اذعان کرد که در ادامه دهه گذشته شکل گرفت. یعنی بخشی از #جنگ_شناختی بر مدار و سوار ضعف های دهه قبل و قبل تر خود بود. جنگ شناختی رونق تولید علم در سلولهای بنیادین و مهندسی هستهای و موشکی و نانوتکنولوژی به ساحت اقتصاد و فرهنگ امتداد نیافت. بانک و بورس و بازار دچار چالش بودند و هستند و رهبرانقلاب بارها با نامگذاری اقتصادی سالجدید، به تمرکز در حل این مساله تاکید و توجه داشتند و دارند. اما زبان رسانه و #گستره_شبکههای_اجتماعی در خدمت بزرگنمایی این ضعفها و کوچکنمایی قوتها قرار گرفت. هدفگذاری این چالش بزرگ، #فرسایش_سرمایه_اجتماعی و ایجاد تقابل میان افکارعمومی و انقلاب است.
🔻با این اوصاف اما چه باید کرد؟
1⃣در ساحت نخست بایستی در قالب توسعه و تدقیق #کارهای_فرهنگی، بنیادهای فکری_معرفتی و افق انقلاب اسلامی را به زبان #نسل_نو درآمیخت و بازخوانی مجددی برای دهه هشتادی و نودی ها در این زمینه داشت. حلقه های صالحین را گسترش کمی و کیفی داد و مدل های فرهنگی و روایی را روزآمد کرد.
2⃣در ساحت دوم نیز، مسیر تولید علوم انسانی را مثل سایر رشته های فنی و مهندسی و پزشکی البته با #رویکردی_عملگرایانه بازنگری نمود و ریل اثر و کاربست دانش ها و ایده های مطرح شده را تقویت کرد و سرگردانی طرحها، هرز رفتن اندیشهها و پایاننامهها و تالیفات را مدیریت نمود.
3⃣در ساحت سوم که افکارعمومی را توام با تردید و اطلاعات گمراه کننده و شایعات و #اخبارجعلی دچار مسمومیت خبری میکند، بایستی آرایش رسانه ای هدفمند را در دستور کار داشت. #تربیت_افسران_جنگ_نرم و شخصیت های تحلیلگر و ارتقای #سوادرسانهای و دروازه بانی خبر در کنار راه اندازی #شبکه _ملی_اطلاعات و تقویت پلتفرمهای داخلی برای بالابردن مقاومت ذهنی مخاطبین در #جنگ_شناختی، راه برون رفت از چالش دهه اخیر و آتی انقلاب اسلامی است.
✍️ حجت الاسلام علیرضامحمدلو
@HOD8HOD
💢 اینستاگرام به اعتماد به نفس شما آسیب میزند
⭕️ محققان در بررسیهای اخیر خود دریافتند استفاده از شبکه اجتماعی اینستاگرام به اعتماد به نفس افراد آسیب جدی وارد میکند.
⭕️این شبکه اجتماعی اغلب به دلیل ایجاد ایدهآلهای غیرواقعی بدن مورد انتقاد قرار میگیرد؛ دادههای مطالعه جدید نشان میدهد که عزیزان ما بیشتر از افراد مشهور در این ماجرا مقصر هستند.
⭕️ حضور و پیگیری افراد متعدد منجر به آن شده تا برخی با به نمایش گذاشتن ظاهر خود، به سلامت روان عده کثیری آسیب بزنند و براساس دادههای منتشر شده، تعامل در رسانههای اجتماعی با "رضایت ظاهری" کمتر مرتبط است.
⭕️ محققان همچنین دریافتند، درگیر شدن با پستهای دوستان و خانواده بیشتر از درگیر شدن با محتوای پست شده توسط افراد مشهور و افراد تاثیرگذار است.
⭕️دادههای به دست آمده از این پژوهش حاکی از آن است، درگیر شدن با پستهای دوستان و خانواده بیش از دو برابر مضرتر از تماشاس محتوای پست شده توسط افراد مشهور است.
⭕️ این مطالعه توسط پژوهشگران دانشگاه آنگلیا راسکین در آنگلیای شرقی و دانشگاه علوم بهداشت کارل لندشتاینر در اتریش صورت گرفت و امروز در مجله "Body Image" منتشر شد.
⭕️ پروفسور ویرن سوامی، نویسنده این مطالعه در دانشگاه آنگلیا راسکین گفت: پلتفرمهای رسانههای اجتماعی متمرکز بر تصویر، فرصتهای نامحدودی را برای کاربران فراهم میکنند تا مقایسههای منفی انجام دهند و ایدهآلهای ظاهری را درونی کنند.
⭕️ مطالعات نشان داد که تعامل با رسانههای اجتماعی رضایت ظاهری را بدون توجه به اینکه چه کسی محتوا را ارسال میکند، کاهش میدهد.
♨️منبع:http://fna.ir/1rvlwt
•┈┈┈••✾••┈┈┈•
#رسانه
#جنگ_روایت
#جنگ_شناختی
#فضای_مجازی
#سلبریتی
#سواد_رسانه
@HOD8HOD
♨️حتی جستجوگر گوگل هم به فرزندان ما رحم نمیکند، چه برسد به اینستاگرام و...
🖼 تفاوت جستجوی خودکشی در گوگل فارسی و انگلیسی: در گوگل فارسی روشهای خودکشی و در گوگل انگلیسی تماس با امداد نمایش داده میشود!
@HOD8HOD
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠نگاهی به آسیب های فضای مجازی
🔸فابینگ (Phubbing) چیست؟
🔹«فابینگ»، بی اعتنایی به دیگران با نگاه کردن به تلفن همراه یک اختلال رفتاری جدید است. فابینگ عملی است که باعث میشود افراد در محیطهای اجتماعی یا خانوادگی به جای توجه به دیگران به تلفن خود نگاه کنند.
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
@HOD8HOD