eitaa logo
‹هـُدیٰ›
71 دنبال‌کننده
348 عکس
50 ویدیو
2 فایل
[گروه‌فرهنگی‌هنری‌هـُدیٰ] |الجهاد مستمر وان کان واراء الکوالیس| -جهاد ادامه دارد هرچند پشت جبهه ها! راه ارتباطی؛ @hoda_213
مشاهده در ایتا
دانلود
‹هـُدیٰ›
دیگه بیزحمت همون کسی که پیام پایینو دادن،توضیح بدن ینی چی😅
فکر میکنم علاقه کاذب همین قربون صدقه های الکی و بدون شناخته از روی چهره رفیق شهید انتخاب کردن و خب از این آدما بپرسی که خب ی خاطره قابل توجه از زندگی شهید که شنیدی چی بوده! میگن که پنج یازده میپوشیده و میرفته سوریه😅 این علاقه کاذب باعث میشه وقتی خانم میره گلزار شهدا نظرش جلب شه به ظاهر پسرای شبیه به رفیق شهیدش درصورتی که این کجا و آن کجا!!
یه سوال از خانما وقتی رفیق شهید دارین نمیخواین همسر آیندتون رفتار و اخلاق و تیپ و بعضیا حتی میگن چهرش هم مثل رفیق شهیدم باشه خب این فانتزی به وجود میاره باعث میشه کلی خاستگار خوب بیاد و این خانم چون تو رویاش با فلان شهید تو گلزار شهداس به همشون جواب رد بده خب برای اینکه مثل اون شهید بیان سراغتون طبیعتا باید مثل همسر اون شهید باشین!!
‹هـُدیٰ›
یه سوال از خانما وقتی رفیق شهید دارین نمیخواین همسر آیندتون رفتار و اخلاق و تیپ و بعضیا حتی میگن چهر
بعدشم که رفیق شهید یعنی الگو اون شهید به نامحرم نگاهم نمیکرده شما روزی سه ساعت عکسشو نگاه میکنی و قربون صدقش میری و فقط چهرش الگوته؟😅 خب عزیز من مهم اینه چجوری زندگی کرد که شهید شد
‹هـُدیٰ›
مثل اینکه نمیشناسین. شهیده ناصحی اولین زن جراح ایران بودن بهترین شاگرد دکتر فاضل بودن و در آخرین رو
دوستشون شهیده ناهید چراغی هم پزشک بودن و کتاب همه خبرها اینجاست روایت کوتاهی از زندگی پرافتخار شهیده ناصحی هست
‹هـُدیٰ›
دوستشون شهیده ناهید چراغی هم پزشک بودن و کتاب همه خبرها اینجاست روایت کوتاهی از زندگی پرافتخار شهیده
و جالبه روز اولی که میرن دانشگاه(درزمان پهلوی)شهیده چراغی با روسری بودن و همه چپ چپ نگاه میکردن همونجا اولین رتبه هارو معرفی میکنن که شهیده ناهید چراغی رتبه اول پزشکی بودن و بعد اون همه میخواستن باهاشون رفیق شن!
هدایت شده از مدرسه تعالی✊
راه قدس، راه فلسطین، راه نجات و راه حل مسئله‌ی فلسطین، جز راه مبارزه نیست. ۱۳۸۸/۱۲/۰۸ @Taalei_edu
بابونه🤍. @hodaa_213
؛
‹هـُدیٰ›
؛
پیشانی‌بندِ زردشو که می بنده فاطمه می خنده!💙 بی زره میره این خودش یه ترفندِ چقد هنرمندِ'! @hodaa_213
+
هدایت شده از بنت الصابر🇵🇸
بعد او با همان متانت و آرامش آن چنان دل های شان را شیفته اسلام و جایگاه زن می کرد. که زنان می رفتند برای مردان شان از صحبت های بنت الهدی می گفتند. مردها آن سخنان را متن سخنرانی هایشان!!!