فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼ســلام
🌻صبحتون پر انرژی و نشاط
🌼آرزو می کنم وجودتون
🌻پر بشه از عطر و رنگ خدا
🌼وصبح را سرشار از انرژی و
🌻سلامتی و نشاط آغاز کنید
🌼و امروزتون آکنده از
🌻خیر و برکت و شادی باشه
🌼صبح جمعتون خوب و عالی
مجازات سرقت از حساب بانکی
باید بدانید که دزدی از کارت بانکی، چه به صورت اینترنتی و چه به صورت اینترنتی، جرم محسوب شده و مرتکبین مجازات خواهند شد. در ماده 13 قانون جرایم رایانهای، مجازات جرم سرقت از حساب بانکی اینترنتی این گونه مقرر شده است:
هركسی به صورت غیرمجاز از سامانههای رایانهای یا مخابراتی با ارتكاب اعمالی از قبیل وارد كردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف كردن دادهها یا مختل كردن سامانه، وجه یا مـال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل كند؛ علاوه بر رد مال به صاحب آن، به حبس از 1 تا 5 سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (20.000.000) ریال تا صد میلیون (100.000.000) ریال و یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
🔰 وکالتنامه دادگستری سند عادی است لهذا جعل در آن به وسیله وکیل، جعل سند عادی محسوب میشود
کد نشست: ۱۴۰۲-۱۰۰۷۸
برگزار شده توسط: استان فارس/ شهر نی ریز
تاریخ برگزاری: ۱۴۰۰/۱۱/۱۲
موضوع
جعل امضای موکل توسط وکیل دادگستری جهت وصول دیه
پرسش
وکیل دادگستری امضای موکل را در وکالتنامه جعل و با ارائه آن به اجرای احکام کیفری نسبت به دریافت دیه موکل اقدام نموده است. آیا جعل سند رسمی میباشد یا عادی؟
⚖نظر هیئت عالی
آنچه که بین وکیل و موکل تنظیم میشود سند عادی است؛ لهذا موضوع سوال جعل در سند عادی محسوب میشود؛ نتیجتاً به صحت نظریه اقلیت اعلام عقیده میشود.
⚖نظر اکثریت
مطابق ماده ۱۱۸۷ قانون مدنی سند رسمی سندی است که توسط مقام صلاحیتدار در حدود صلاحیت طبق مقررات تنظیم میشود؛ لذا وکیل دادگستری نیز مقام صلاحیتدار است و صلاحیت وی نیز در مقررات مختلف ذکر شده است و جعل وکالتنامه وکیل دادگستری جعل سند رسمی محسوب میگردد.
⚖ نظر اقلیت
وکیل دادگستری مقام صلاحیتدار محسوب نمیگردد؛ منظور از مقام صلاحیتدار مأمورین عمومی (مستخدمین نهادهای دولتی یا عمومی غیردولتی) میباشد و لذا جعل وکالتنامه وکیل دادگستری جعل سند عادی محسوب میگردد..
وکالت اجتماعی یا انفرادی
درصورتی كه یكی از اصحاب دعوا در دادرسی دونفر وكیل معرفی كرده و به هیچیك از آنها به طور منفرد حق اقدام نداده باشد :
1- ارسال لایحه توسط هر دو یا حضور یكی از آنان با وصول لایحه از وكیل دیگر برای رسیدگی دادگاه كافی است.
2- درصورت عدم وصول لایحه از وكیل غایب ، دادگاه بدون توجه به اظهارات وكیل حاضر رسیدگی را ادامه خواهد داد .
3- چنانچه هر دو وكیل یا یكی از آنان عذر موجهی برای عدم حضور اعلام نموده باشد ، درصورت ضرورت جلسه دادرسی تجدید و علت تجدید جلسه و وقت رسیدگی به موكل نیز اطلاع داده می شود . دراین صورت جلسه بعدی دادگاه به علت عدم حضور وكیل تجدید نخواهد شد .
@hoghoghdaan
🖇 ابراء یا بخشیدن مهریه
📚 برای بخشش مهریه از سوی زوجه دو حالت وجود دارد:
1⃣ ) زمانی است که زن در خصوص مهریه، ذمه زوج را "ابراء" میکند.
به این بیان که زن میگوید از نظر من تو دیگر تکلیفی برای پرداخت مهریه نخواهي داشت ( تو را از پرداخت مهریه بری می کنم ) ؛ این بیان باعث میشود تا تکلیف شوهر در ادای مهر به طور کلی ساقط شود. و در این حالت زن حق رجوع ندارد .
2⃣ ) اما زمانی زوجه مهریه خود را به زوج هبه میکند. به این بیان که میگوید من مهر خود را به تو بخشیدم؛ در این حالت است که تکلیف شوهر در پرداخت مهريه به طور کلی از بین نمیرود؛ چرا که زن میتواند تحت از هبه خود رجوع و مهر خود را مطالبه كند. خواه طلاق گرفته باشد یا نگرفته باشد.
@hoghoghdaan
درخواست #تامین_دلیل در تصادفات رانندگی
تامین دلیل زمانی انجام می گیرد که ترس داریم دلایلی که برای اثبات ادعایمان در دادگاه نیاز داریم ، از بین بروند ، می توانیم از شورا درخواست تامین دلیل کنیم .
🔸 در تصادفات رانندگی هم اگر کسی که قصد مطالبه خسارت دارد ، نگران از بین رفتن مدارک باشد می تواند از شورا درخواست تامین دلیل کند .
🔸 بعد از وقوع تصادف ، خواهان باید به شورای حل اختلاف مراجعه نماید و دادخواست تامین دلیل را تکمیل نماید . کارشناس تصادفات شورا به بررسی دلایل و مدارک می پردازد و آنها را ثبت می کند و با صدور یک قرار کارشناسی وجود دلایل و مدارک را در زمان درخواست تامین دلیل تایید می کند .
از موارد درخواست تامین دلیل در تصادفات رانندگی می توان به تصادفات منجر به جرح یا تصادفات منجر به قتل و یا تصادفاتی که در آن هیچ یک از طرفین خود را مقصر نمی داند ، اشاره کرد .
🔸در این موارد نیز چون موضوع از طریق مراجع قضایی باید پیگیری شود ، خواهان دعوی می تواند از شورای حل اختلاف درخواست کارشناس تصادفات کند .
درخواست تامین دلیل در تصادفات رانندگی هم میتواند کتبی و هم شفاهی باشد و همینطور می تواند هم قبل از اقامه دعوی و هم در حین رسیدگی به دعوی مطرح شود . در برگه درخواست تامین دلیل ، در قسمت خواهان باید مشخصات متقاضی ، در قسمت خوانده مشخصات طرف مقابل و در قسمت شرح درخواست موضوع دعوی و اوضاع و احوال و شرایطی که منجر به درخواست تامین دلیل شده است باید ذکر شود .
با توجه به اینکه درخواست تامین دلیل یک دعوی غیرمالی محسوب می شود ، هزینه دادرسی آن بر اساس تعرفه خدمات قضایی خواهد بود .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب هرچی دعا خوب برای خودتون دارید
برای ماهم داشته باشید 😔🙏
✨ان شاءالله تقدیری سراسری
خیر برای همه دوستان مقدر بشه🙏
التماس دعا فراوان از همه دوستان 🙏
شهادت مولای متقیان حضرت علی علیه السلام تسلیت باد
وکالت مطلق در عقد نکاح به چه معناست؟
همانطور که میتوان از نام این نوع وکالت حقوقی در ازدواج برداشت کرد این است که موکل اختیارات مطلق برای انتخاب همسر را بر عهده وکیل خود میگذارد، در این شرایط وکیل میتواند بنا بر مصلحت شخص موکل و در نظر گرفتن شرایط فردی را به عقد موکل درآورد. این نوع وکالت باز هم استثنائی دارد و آن این است که وکیل نمیتواند موکل را به عقد خود درآورد؛ مگر آنکه موکل صراحتاً اعلام کرده باشد و یا در وکالتنامه عنوان شده باشد که وکیل میتواند شخص موکل را به عقد هرکسی حتی خودش درآورد.
چطور باید دستور موقت بگیریم؟
به استناد ماده 34 قانون دیوان، در صورتی که شاکی ضمن طرح شکایت یا پس از آن مدعی شود اقدامات یا تصمیمات دستگاه های دولتی یا موسسات عمومی سبب ورود خسارت غیر قابل جبران می شود، می تواند تقاضای دستور موقت نماید و این تقاضا مستلزم پرداخت هزینه دادرسی و یا خسارت احتمالی نیست.
شعبه در صورت احراز ضرورت و فوریت موضوع حسب مورد دستور موقت مبنی بر توقف اجرای اقدامات یا تصمیمات و آرا مورد شکایت صادر می کند.
اجرای دستور موقت منوط به تایید رئیس دیوان عدالت است و چنانچه ظرف یک هفته اظهار نظر ننماید دستور موقت لازم الاجرا است.
به کدام یک از آرای صادرشده می توان اعتراض ثالث کرد؟
مطابق مادهی ۴۱۸ قانون آیین دادرسی مدنی، شخص ثالث می تواند به هر رأی صادره از دادگاههای عمومی، دادگاه انقلاب و تجدید نظر اعتراض کند.
بنابراین، اعتراض ثالث نسبت به همه آرای صادره از دادگاه ها قابل طرح است. این امر حتی در خصوص آرای داوری نیز صادق است و اشخاصی که در تعیین داور شرکت نداشته اند، میتوانند به رأی داوری به عنوان شخص ثالث اعتراض نمایند.
✅سهم زن از ارث شوهر
🔷 از جمله اشخاصی که به موجب سبب ارث می برند هریک از زوجین است که در حین فوت دیگری زنده باشند" و این زوجیت باید به عقد دائم باشد.
🔸سهم الارث زن و میزان ارث وی از اموال همسرش در صورت فرزند داشتن مرد، یک هشتم از عین اموال منقول و قیمت اموال غیر منقول و در صورت نداشتن فرزند، یک چهارم از عین اموال منقول و قیمت اموال غیر منقول است.
@hoghoghdaan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍒براى امروزتون زيباترين
🔆حس هـا رو خـواهـانـم
🍒حس قشنگ آرامـش
🔆حس لطافـت گـلهـا
🍒حس قشنگ بارش بارون
🔆حس ارامش در وجودتون
🍒حس خـوب زنـدگى
سلاااااام
🔆 صبحتون بـخیـر و خوشى
#تفاوت_امور_کیفری_و_حقوقی
در بررسی تفاوت بین امر کیفری و حقوقی باید گفت:
🔸امور کیفری به طور کلی هر فعل یا ترک فعلی که در قانون برای آن جرم و مجازات در نظر گرفته شده باشد، اطلاق می شود.
🔸امور حقوقی در واقع، رابطه قراردادی و خصوصی بین افراد جامعه است که کلیه معاملات اقتصادی را در بر می گیرد و دعاوی آن شامل بدهی و طلب و تعهدات در امور مدنی است.
🔸هم چنین امور مدنی ناظر بر احوال شخصيه و قراردادهای تجاری يا حقوقی، جبران خسارات و غيره است و دادگاه های صالح در رسیدگی به موارد کیفری و حقوقی به طور كلی از قوانین ماهوی و شکلی متفاوتی تبعیت می کنند.
#سند_رسمی به چه اسنادی گفته میشود؟
🔸از نظر قانونی سند رسمی، سندی است که در اداره ثبت اسناد و املاک، دفاتر اسناد رسمی یا نزد مأمورین رسمی دولت در حدود صلاحیت آنها و بر طبق مقررات قانونی تنظیم شده باشد و سایر اسناد عادی محسوب می شود.
مسئولیت #مدیر_عامل_در_قبال_صدور چک شرکت
🔸در صورتی که چک شرکت با امضای مدیر عامل برگشت بخورد،
صدور اجراییه نسبت به شرکت و مدیر عامل بصورت تضامنی صادر و امکان توقیف حسابهای شخصی مدیر عامل وجود دارد.
آیا امکان تبدیل مهریه از سکه به ملک وجود دارد؟
امکان افزایش، کاهش یا تغییر مهریه در عقدنامه، وجود ندارد. بنابراین تبدیل سکه به ملک به عنوان مهریه طبق قانون امکانپذیر نیست.
اما طرفین میتوانند در سند رسمی جداگانه به این موضوع اقرار کنند که در عوض فلان مقدار سکه مهریه، خانهای و یا مال دیگری، دریافت کردم. این خانه یا هر مال دیگری که در سند جداگانه به زن پرداخت شده است، میتواند کمتر یا بیشتر از میزان مهریه موجود در عقدنامه باشد.
جهت مشاوره و هماهنگی با آیدی👇پیام دهید
@architecthoghoghi
@hoghoghdaan
آیا میتوان حکم شلاق را به تعویق انداخت؟
به استناد ماده 501 تا 503 قانون آیین دادرسی کیفری، اگر محکوم علیه اعلام کند یکی از موانع اجرای شلاق در او وجود دارد، پس از استعلام از پزشکی قانونی، در صورت تایید یکی از موانع زیر با نظر قاضی شلاق به تعویق می افتد.
1️⃣ دوران بارداری برای بانوان
2️⃣ پس از زایمان تا حداکثر شش ماه
3️⃣ در دوران شیردهی مادر حداکثر تا زمانی که طفل به ۲ سالگی برسد.
4️⃣ اجرای مجازات در زمان ایام حیض و استحاضه
5️⃣ وجود بیماری جسمی یا روانی به شرط تشدید آن در صورت اجرا
@hoghoghdaan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗✨پنجشنبه تون زیبا و شاد
🌸✨ ان شاءالله
💗✨قلبتون لبریزاز مهربانی
🌸✨وجودتون
💗✨سرشاراز سلامتی
🌸✨زندگی تون
💗✨پراز عشق و محبت
🌸✨و عاقبت بخیر
💗✨باشید و خوشبخت
🌸✨آخرهفته تون زیبا و در پناه خدا
⭕️موارد فسخ اجاره از ناحیه مستاجر:
در بسیاری از موارد و هنگام انعقاد اجاره نامه، مستأجر میتواند حکم فسخ اجاره را از دادگاه درخواست کند.
یکی از مواردی که مستاجر بر اساس آن میتواند درخواست فسخ اجاره را داشته باشد در ماده ۴۱۵ قانون مدنی آمده است بر اساس این ماده قانونی در صورتی که عین مستأجره با اوصافی که در اجارهنامه قید شده منطبق نباشد مستاجر میتواند قرارداد را فسخ کند.
اگر در اثنای مدت اجاره عیبی در عین مستأجره حادث شود که آن را از قابلیت انتفاع خارج کند و رفع عیب مقدور نباشد هم مستاجر میتواند تقاضای فسخ قرارداد را داشته باشد.
البته در مواردی هم که مطابق شرایط اجاره حق فسخ مستأجر وجود داشته باشد او میتواند این اقدام را انجام دهد.
علاوه بر موارد گفته شده در صورت فوت مستأجر در اثناء مدت اجاره و درخواست فسخ اجاره از طرف کلیه ورثه هم فسخ قرارداد امکان پذیر است.
البته هرگاه مورد اجاره کلاً یا جزئاً در معرض خرابی بوده و قابل تعمیر نباشد یا برای بهداشت و سلامت مضر بوده و باید خراب شود هم مستاجر میتواند قرارداد خود را فسخ کند.
💸نکات مهم مهریه را به همین سادگی یاد بگیر😍👇
☑️درصورتیکه مهر تعیین شده باشد:
🔴در طلاق :
در صورت نزدیکی ←کل مهر
در صورت عدم نزدیکی ← نصف مهر
🟠در فسخ:
در صورت نزدیکی ← کل مهر
در صورت عدم نزدیکی:
1- دلیل فسخ عنن(ناتوانی جنسی مرد) باشد - نصف مهر
2- دلیل فسخ غیر از عنن(ناتوانی جنسی مرد) باشد - مهر ندارد
🟡در فوت :
در صورت نزدیکی ←کل مهر
در صورت عدم نزدیکی ← کل مهر
❗درصورتیکه مهر تعیین نشده باشد:
🟢در طلاق :
در صورت نزدیکی ←مهر المثل
در صورت عدم نزدیکی← مهر المتعه
🟣در فسخ :
در صورت نزدیکی ← مهر المثل
در صورت عدم نزدیکی←مهر ندارد
⚫️در فوت :
در صورت نزدیکی ←مهر المثل
در صورت عدم نزدیکی ←مهر ندارد
#رشوه خواری براساس ماده ۳ قانون #تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و #کلاهبرداری جرم انگاری شده است:
هر یک از مستخدمین و مامورین #دولتی اعم از #قضایی و #اداری یا شوراها یا شهرداریها یا نهادهای انقلابی و بطور کلی قوای سه گانه و همچنین نیروهای مسلح یا شرکتهای دولتی یا سازمانهای دولتی وابسته به دولت و یا مامورین به خدمات عمومی خواه رسمی یا غیر رسمی برای انجام دادن یا انجام ندادن امری که مربوط به سازمانهای مزبور می باشد وجه یا مال یا سند پرداخت وجه یا تسلیم مالی را مستقیما یا غیر مستقیم قبول نماید در حکم #مرتشی است. اعم از این که امر مذکور مربوط به وظایف آنها بوده یا آنکه مربوط به مامور دیگری در آن سازمان باشد، خواه آن کار را انجام داده یا نداده و انجام آن بر طبق حقانیت و وظیفه بوده یا نبوده باشد و یا آنکه در انجام یا عدم انجام آن مؤثر بوده یا نبوده باشد.
#ماه_رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸این گـلهای
🌸زیـبـا
🌸تقدیم به شما
🌸که تو قـلب تـون
🌸عـشق موج میزنه
🌸دستاتـون مهد مـهربانی
🌸و صداقت سرلوحه رفاقتتونه
🌸الهی همیشه سلامت و شاداب باشید
تقاضای ابطال دستور تخلیه اماکن استیجاری صادره از شورای حل اختلاف، با توجه به ماهیت دستوری آن، در دادگاه عمومی قابلیت استماع ندارد.
شماره دادنامه * 9109970221001030
تاریخ دادنامه 1391/07/30
تجدیدنظرخواهی الف.ع. نسبت به دادنامه شماره 378-31/4/91 صادره از شعبه 216 دادگاه عمومی حقوقی تهران که به موجب آن قرار عدم استماع دعوای تجدیدنظرخواه با خواسته ابطال دستور تخلیه شماره 33-20/1/91 صادره از حوزه 222 شورای حل اختلاف تهران صادر شده وارد نمی باشد و دادنامه معترضٌ عنه در اساس صحیح بوده و موجبی برای نقض آن وجود ندارد. زیرا دستور تخلیه به موجب مقررات ماده 3 قانون روابط موجر و مستأجر مصوب 76 و ماده 11 قانون شوراهای حل اختلاف مصوب 87 به توسط قاضی شورا صادر می گردد و مطابق مقررات حاکم، به لحاظ اینکه دستور می باشد، قطعی ولازم الاجرا بوده و با در نظر گرفتن مقام صادرکننده که از قضات دادگستری هست قابلیت درخواست ابطال نداشته و چنین دعوایی تحت عنوان ابطال دستورتخلیه در مقررات پیش بینی نگردیده و به موجب ماده 5 قانون روابط موجر و مستأجر مصوب 76 چنانچه مستأجر در مورد مفاد قرارداد ارائه شده از سوی موجر مدعی هرگونه حقی باشد، ضمن اجراء دستور تخلیه شکایت خود را به دادگاه صالح تقدیم و پس از اثبات حق مورد ادعا و نیز جبران خسارت وارده، حکم مقتضی صادر می شود. نظریات شماره 10320/7 مورخ 9/11/80 و شماره 1026-7-1/11/80 اداره کل حقوقی و تدوین مقررات قوه قضائیه نیز بر همین مبنا اشعار دارد. بنابراین، دعوای تجدیدنظرخواه تحت عنوان ابطال دستور تخلیه قابلیت طرح و استماع نداشته، دادگاه ادعای تجدیدنظرخواه را وارد نمی داند، مستنداً به ماده 355 قانون آیین دادرسی مدنی، ضمن رد درخواست تجدیدنظرخواهی، دادنامه تجدیدنظر خواسته را نتیجتاً تأیید می نماید.رأی صادره قطعی است.
✅ نکات درباره تصرف و مالکیت
🔹تصرف كنوني اصولاً دليل مالكيت است، مگر اينكه اثبات شود تصرف مشروع نبوده يا به عنوان مالكيت نبوده است.
🔻 همچنين اگر مالكيت سابق با هر دليلي اثبات شود، طبق نظر استاد كاتوزيان، اصولاً ديگر تصرف دليل مالكيت محسوب نميشود و متصرف بايد اثبات كند كه مال به طريق صحيح به او منتقل شده است
🔸 ولي طبق ظاهر ماده قانون مدني، اين حكم فقط در جايي اجر ا ميشود كه مالكيت سابق با اقرار متصرف اثبات شده باشد.
🔹به هر حال بديهي است كه صرف ادعاي مالكيت، اماره ي تصرف را بي اثر نميكند
📚 در صورت تعارض بین مالکیت سابق و تصرف کنونی:
این موضوع اختلافی بوده و نظری که طبق قانون مدنی بیان میشود ملاک آزمون وکالت میباشد:
▪️ادعای متصرف کنونی مقدم است مگر آنکه مالکیت سابق طرف مقابل با #اقرار متصرف کنونی اثبات شود. (طبق ماده 37 ق.م)
آیا دیه کودک و فرد بزرگسال، یکسان است؟
دیه انسان چه بالغ یا نابالغ و حتی دیه جنینی که روح در او دمیده شده، دیه کامل است که میزان آن براساس قوانین فقهی صد شتر، تعیین شده است و قوه قضاییه معادل آن را هر سال محاسبه و اعلام میکند.
آیا وساطت برای پرداخت رشوه، جرم است؟
فراهم نمودن موجبات تحقق ارتشاء نوعی معاونت در جرم است که به صورت مستقل جرم انگاری شده و مشمول قواعد عام معاونت نیست.
لذا طبق ماده ۵۹۳ قانون مجازات اسلامی: هر کس عالماً و عامداً موجبات تحقق جرم ارتشاء از قبیل مذاکره، جلب موافقت یا وصول و ایصال وجه یا مال سند پرداخت وجه را فراهم نماید به مجازات راشی بر حسب مورد محکوم میشود.
@hoghoghdaan
❌❌مخصوص والدین و فرزندان❌❌
آیا پدر مادر می توانند قبل از فوت ارثیه فرزندان رو تقسیم کنند؟
👈 ارثیه زمانی معنا ومفهوم پیدا میکند که شخصی فوت کند و ماتَرَکی (ارثیه) از وی باقی بماند. بنابراین اگر والدین قبل از فوت اقدام به تعیین سهم برای اولاد نمایند این موضوع در قالب عنوان ارث نمیگنجد.
✏️والدین میتوانند قسمتی یا هر میزان از اموال و املاک خود را به یک یا چند نفر از فرزندانشان یا هر کس دیگری در قالب عقود دیگری مانند هِبه ،صُلح ،هدیه ، فروش یا به اشکال حقوقی دیگری واگذار نمایند.
✏️همچنین میتوانند وصیت کنند که بعد از فوت آنها، قسمتی از اموال را به کسی دیگر غیر از فرزندان آنها واگذار شود. البته اگردر قالب وصیت باشد این وصیت فقط تا 3/1 (یک سوم )کل ارثیه نافذ است مگر اینکه کلیه ورّاث آنرا تنفیذ و تایید نمایند. (والا نسبت به مازاد 3/1 وصیت باطل و بلا اثر است).
✏️پدر و مادر میتوانند ارثیه خود را حتی به غیر از ورثه وصیت نمایند،مثلا برای امور خیریه یا یکی از همسایگان و...
✏️بنابراین اگر والدین قبل از فوت برای جلوگیری از هر گونه نزاع احتمالی قصد دارند که به یکی از روشهایی که گفته شده اقدام نمایند بایستی از طریق ثبت و صدور سند رسمی اقدام کنند. (برای استحکام رابطه حقوقی و جلوگیری از هر گونه طرح دعوا احتمالی).