📰 #خبر| بررسی پیشنهاد مردمیسازی مسکن در نهضت ملی در گفتگو با کارشناسان
🔸 حرکت به سمت مردمیسازی و تکلیف دولت در قانون اساسی
🔹 مردمیسازی مسکن با واگذاری اراضی و ساخت و ساز به متقاضیان
🔸 لزوم فراهم شدن شرایط رقابت بین انبوهسازان و شخصیسازها
🔹 وجود ابهام در نحوه مشارکت مردمی در نهضت مسکن ملی
🔸 لزوم مشارکت مردمی در قالب شرکتهای تعاونی در حوزه مسکنسازی
🔹 طراحی مسکن متناسب با نیاز خانواده با سپردن ساخت و ساز به مردم
📎 برای مطالعه کامل این متن بر روی لینک کلیک کنید
#مسکن
#مردمی_سازی
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
راهکارهای حکمرانی محلی.pdf
1.2M
📃 #معرفی_مقاله| چالشها و راهکارهای عمده حکمرانی محلی در ایران
✍️ تهیه و تنظیم: حوزه حکمرانی شهروندی
#محله_محوری
#مردمی_سازی
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
هدایت شده از اخبار استانداری سمنان
📸 #گزارش_تصویری
✅ با هدف نظارت بر بازار و کنترل قیمت ها انجام شد :
🔴 بازدید میدانی و رصد شبانه مهندس هاشمی ، استاندار سمنان از بازار خیابان امام(ره) سمنان بمنظور بررسی نحوه ارائه خدمات ، کیفیت محصولات و نظارت بر قیمت ها
@ostsemnan
15.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 #الگو| مدلسازی حضور مردم در دفاع مقدس
#دفاع_مقدس
#مشارکت_مردم
#مردمی_سازی
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
حکمرانی مردم (استان سمنان)
💠 #الگو| مدلسازی حضور مردم در دفاع مقدس #دفاع_مقدس #مشارکت_مردم #مردمی_سازی 🔶🔶کانال #حکمرانی_مرد
💢 #بازتاب| مدلسازی حضور مردم در دفاع مقدس
🔸 در دفاع مقدّس برای حضور مردمی یک مدلسازی جدیدی انجام گرفت. نحوهی حضور مردمی یک نحوهی شگفتآوری است و بر اساس این حضور، بُروز استعدادها [است] که حالا من مختصری دربارهی هر کدام از اینها عرض میکنم.
🔹 اوّلاً همهی آحاد ملّت ایران، آنهایی که مایل بودند در این عرصه شرکت کنند، هر که بود، هر چه بود، توانست در یک شبکهی زنده، کارآمد، داوطلبانه و پُرشور جای خودش را پیدا کند. فرض بفرمایید یک رزمندهی سیزده چهارده ساله که حالا مثلاً با دستکاری در شناسنامه موفّق شده بود خودش را به جبهه برساند، جایش مشخّص بود؛ یعنی میتوانست جای خود را پیدا کند، بیکار نمانَد؛ فرض بفرمایید که آب بیاورد، خبر ببرد، پیامرسان باشد و از این قبیل کارها. یک پیرمرد هفتادساله هم که می.رفت جبهه، او هم همین جور؛ او هم میتوانست کار خودش را پیدا کند. توقّعی که از یک پیرمرد در جبهه وجود داشت، کاملاً مشخّص بود، معلوم بود؛ هیچ کس بیکار نمیمانْد؛ نه آن بچّهی سیزدهساله بیکار میماند، نه آن پیرمرد هفتادساله بیکار میماند. یا فرض بفرمایید یک دختر دانشآموز هشت نُه ساله، ده ساله -دبستانی- که میخواست در این کار، او هم شرکت کند، جای خودش را پیدا میکرد؛ برمیداشت نامه مینوشت به برادر رزمندهی ناشناس و این نامه را در بستههای غذایی و هدایای مردمیای که میفرستادند میگذاشت و میفرستاد. مکرّر اتّفاق افتاده بود که رزمنده در میدان جنگ فرض کنید که این بستهی غذایی را باز میکرد میدید یک نامه در آن هست، میخواند میدید بله، یک بچّهای، یک دختر هفت هشت سالهای، دهسالهای نوشته «برادر رزمنده! خسته نباشید، من دعایتان میکنم و مانند اینها»؛ یعنی یک دختربچّه هم میتوانست در اینجا حضور داشته باشد؛ یک بانوی محترم هم میتوانست با چرخ خیّاطیِ خودش، با وسایل طبخ خودش، با مربّاسازی خودش، با ترشی انداختن خودش، با نان پختن خودش، با لباس شستنِ خودش به پشت جبهه کمک کند. بنده در اهواز رفتم یک نقطهای را دیدم که جمعیّتی از بانوان و زنهای محترم آنجا جمع شده بودند و لباسهای چرک رزمندگان را میشستند؛ یعنی همه میتوانستند جای خودشان را پیدا کنند و مشغول بودند. پزشک جرّاح مشخّصاً میتوانست آنجا حضور داشته باشد و حضور داشت و ما دیدیم. کاسب جزء، روحانی مسجد، کارگر کارخانه، شاعر و سرودخوان، راننده و صاحبکار و ریختهگر، کشاورز روستایی، کارمند اداری و انواع و اقسام گروههای مردمی میتوانستند در این شبکهی عظیم مردمی حضور پیدا کنند؛ این یک مدل جدید بود. این در دنیا هیچ سابقهای ندارد؛ هیچ جا ما [نمونهاش را] نخواندهایم و نشنیدهایم. [دربارهی] جنگهای فراوان، کتابهایشان، فیلمهایشان درآمده، ما هم خیلی از این قبیل چیزها را خواندهایم، مطالعه کردهایم [امّا] نمونهی چنین بسیج مردمی عظیمی اصلاً وجود ندارد. این مدل جدید بود؛ مدلسازی جدید که همه میتوانستند همکاری کنند، همه میتوانستند همافزایی کنند همه [کمک] میدادند.
🔸 بعد، در این حرکت دستهجمعی چه استعدادهایی ناگهان پیدا بشود. فرض کنید فلان جوان از روستایی در فلان نقطهی کشور -مثلاً روستایی در کرمان- بیاید داخل شهر و بپیوندد به اینها، بعد بشود مثلاً حاج قاسم سلیمانی؛ یعنی یک چنین حرکت عظیمی [بوده]. فلان جوان دانشجو بدون اینکه حتّی یک بار تفنگ به دست گرفته باشد، داوطلبانه برود جبهه، در کوران حوادث جبهه، مثلاً در طول یک سال و نیم، بشود عضو برجسته و مؤثّر یک قرارگاه نظامی سطح بالا. فرض بفرمایید که جوانی از مجموعهی یک روزنامه، که مشغول فعّالیّت مطبوعاتی است، برود جبهه و بعد از مدّت کوتاهی بشود مثلاً شهید حسن باقری، نابغهی اطّلاعات جنگ؛ و از این قبیل موارد عجیبی و بروز [چنین] استعدادهایی مشاهده شد و چهرههای ماندگار جنگ و شهدای بزرگی از جنگ از این قبیلند. بعضی از افسران جوان را ما دیدیم ،مثلاً فرض کنید شهید صیّاد که من از اوایل انقلاب ایشان را میشناختم و میدیدم، به نظرم آن وقت یک افسر جوانی بود یا ستوانیک بود یا سروان بود -که میآمد پیش ما و میرفت؛ رفت و آمد داشت- این تبدیل بشود به یک فرمانده مجرّب توانایی که مدّتها توانست نیروی زمینی ارتش را آن جور هدایت کند و آن جور پیش ببرد و در بزرگترین کارها شرکت کند. شهید بابایی [هم] از این قبیل است، و دیگرانی که بودند. این مدل ابتکاری از حضور مردم همیشه میتواند مطرح باشد. امروز هم ما میتوانیم. اگر همّت بکنیم و با نگاه درست به مردم و مسائل نگاه کنیم، میتوانیم از این مدل استفاده کنیم. البتّه وضع جنگ یک وضع دیگری است، وضع اقتصاد یک وضع دیگری است. صاحبان فکر، صاحبان اندیشه میتوانند به این [مدل] به صورت یک ابزار اقتدار ملّی نگاه کنند و آن را دنبال بکنند.
ادامه... 👇
✅ آن وقت نقش پشت جبهه در این مدل به قدر جبهه اهمّیّت پیدا میکرد؛ چون همه که نمیتوانند تفنگ دست بگیرند؛ رغبتها و تمایلات و تواناییها مختلف است؛ بعضیها پشت جبهه میتوانند نقش بیافرینند و نقش آفریدند. اوّلاً کمکهای مالی، آذوقهرسانیها که مهم بود و بسیار تأثیر داشت، تا رسیدگی به مجروحان، تا بدرقهی باشکوه شهیدان. بنده بارها گفتهام اگر از شهدا یک چنین تکریمی و احترامی نمیشد، شوق شهادت این جور در دلها مشتعل نمیشد، آن طوری که شد. وقتی جنازهی شهید -یا یک نفر یا بیشتر- وارد یک شهر میشد آن حضور مردمی و استقبال مردمی و بدرقهی او تا آرامگاه، خود یکی از حوادث بسیار مهم و مراسم تأثیرگذار بود. حمایتهای فرهنگی و تبلیغاتی، از شعر و شعار تا خنثیسازی عملیّات روانی دشمن -که دشمن دائم مشغول عملیّات روانی بود، در شهرهای کشور و روستاهای کشور هم کسانی دائم مشغول خنثیسازیِ اینها بودند- تا پذیرایی و اسکان جنگزدهها، تا ماندن مردم برخی از شهرهای زیر موشکباران دشمن مثل دزفول؛ یکی از موارد افتخارآمیز پشت جبهه، همین ماندن مردم اهالی بعضی از شهرها است؛ چه در کردستان، چه در خوزستان و در سایر استانها؛ در بعضی از شهرها مردم در شهر ماندند با اینکه شهر محل تهاجم شدید پیوستهی دشمن بود.
🔅 رهبر معظم انقلاب اسلامی
#دفاع_مقدس
#مشارکت_مردم
#مردمی_سازی
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
هدایت شده از سیداحمد عبودتیان
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 #بازتاب| مردمیسازی سلامت
#سلامت
#مردمی_سازی
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
📄 #یادداشت| مردمیسازی ساخت مسکن؛ تامین مسکن کشور با مشارکت عموم مردم
🔸 ضرورت دارد که دولت با تمرکز بر تنظیمگری و کاهش تصدیگری و با نظر به اهمیتی که موضوع زمان با توجه به نیازهای جدی کشور در حوزه مسکن و بهمنظور تحقق وعدههای دادهشده در این زمینه برخوردار است، تمرکز خود را معطوف به ظرفیتسازی در جهت بهرهمندی از امکان و توان اجتماعی و مردمی در این حوزه کند.
✍️ ارسلان مالکی؛ مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن
📎 برای مطالعه کامل این متن بر روی لینک کلیک کنید
#مسکن
#مردمی_سازی
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
""جلسه هم اندیشی و بازخوانی موضوع ثبت جهانی مسجد تاریخانه و مسائل و مشکلات پیش روی آن"" با حضور مسئولین، کارشناسان مربوطه و عموم علاقهمندان و فعالان حوزه گردشگری شهرستان دامغان
زمان: یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۷ ساعت ۱۶
مکان: سالن جلسات شهرداری
با احترام
روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر دامغان
#تصمیم_سازی
#آحاد_مردم
#مردمی_سازی
#جمع_سپاری
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
23.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 #الگو| مردمیسازی ساخت مسکن
🔸 پای کار آمدن مردم در احداث مسکن محرومین در شهرستان علامرودشت استان فارس
✅ تشکیل گروه جهادی شهید همت برای احداث مسکن محرومین منطقه
🤝 همکاری کمیته امداد، بنیاد مسکن، بسیج، سپاه منطقه و بانکها
🏠 احداث چهار هزار متر مربع در قالب 36 واحد مسکونی در سال جاری
⬅️ رفع موانع اداری در اهدای وام، تخصیص زمین، فراهم کردن تجهیزات با همدلی و اعتماد مسئولین و مردم
📈 کاهش هزینههای ساختمان تا هفتاد درصد
#مسکن
#مردمی_سازی
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخت شیرینی خانگی در دامغان
پخت شیرینیهای خانگی در آستانه سال نو یکی از آداب و رسوم بانوان دامغانی برای ورود به سال جدید است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز سمنان،️ شیرینیهای محلی عیدانه بانوان دامغانی بیش از ۳۰ نوع است که مهمترین آن نخودی، برنجی، کنجدی، گردویی و نارگیلی است.
این شیرینی های سنتی یکی از سوغاتیهای دامغان هم است
در طول سال و خصوصا در ماه های پایانی سال، شبکه مردمی پخت شیرینی در دامغان سبب ایجاد درآمد مستقیم برای فعالان اقتصاد خانگی در دامغان میگردد. نکته مهم دیگر در این رابطه شبکه مردمی توزیع این محصولات است که ضمن کم کردن هزینه تمام شده، سود نهایی را به تولید کننده می رساند و دست دلالان را کوتاه میکند.
#مردمی_سازی
#مردمی_سازی_اقتصاد
#دامغان
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf