رهبر فرزانه انقلاب در دیداری که روز سه شنبه با ایشان داشتیم فرمودند:《علم مسئولیتآور است.این علم شما را مسئول می کند. یعنی باید هم از علمتان به نفع مردم استفاده کنید، هم از اعتباری که این علم به شما داده به نفع مردم استفاده کنید؛ خدای متعال این تعهد را از دانشمندان گرفته است که پرخوری ستمگر و گرسنگی ستمدیده را تحمل نکنند. امروز در قضیهی #غزه، این واکنش بر دوش همهی ما وجود دارد. باید واکنش نشان بدهیم. عدهای گرسنهاند، عدهای زیر بمباراناند، عدهای دارند صد تا صد تا به شهادت میرسند. عالم، چه عالم دانشگاه، چه عالم حوزه باید تلاش کند حق را بشناسد، در کنار حق بایستد. نگاه کردن بیتفاوت برای عالم و دانشمند جایز نیست.》
پ.ن: لینک مشاهده و خواندن مصاحبه حقیر با یکی از خبرگزاری ها در حاشیه راهپیمایی نماز جمعه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۲ 👇:
https://www.sedayejoya.ir/read.php?id=27128
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨خودرو چگونه گران شد؟
با گران شدن خودرو، شاید زندگی شما سخت شود، خرید خودرو برایتان تبدیل به آرزوی دست نیافتنی شود، ولی عدهای که سهام خودروسازها را خریدهاند ارزش سهامشان در بورس افزایش مییابد و سود بیشتری میکنند. خود این بندگان خدا هم در نهایت از این بازی ضرر میکنند، اما پرچم مبارزه با رانت و فساد گرفتند و جلوی شورای رقابت جمع شدند و علیه قیمتگذاری دستوری شعار دادند و به مطالبه خود رسیدند.
همین وضع، در فولاد و پتروشیمی و... هم برقرار است. با قیمتگذاریهای جهانی و افزایش نرخ دلار، فولاد و مواد پلیمری، از یخچال و لباسشویی تا آبکش ظرفشویی تا سپر خودرو تا موکت و فرش تا حتی کود شیمیایی کشاورزان و لاستیک خودرو رانندگان گران میشود، اما سهامداران فولاد و پتروشیمی در بورس سود میکنند. شعارشان نه به رانت و فساد و قمیتگذاری دستوری و قاچاق است، اما دنبال افزایش سود خود با جیببری سیستماتیک از ملت هستند. یکی از اصول شناخته شده نئولیبرالیسم، منافع سهامدار (Shareholder Value) است. یعنی تنها و تنها چیزی که برای یک شرکت اهمیت دارد، منافع سهامدارانش است، هرچه بر سر جامعه آمد، آمد.
عنوان حکیمانه زالوصفت که امام خمینی برای سرمایهداری بهکار بردند، فلسفهاش همین است.
به این معادله نابرابریساز پایان خواهیم داد انشاءالله. ارزش سهام سهامداران بورسی باید با افزایش بهرهوری شرکت بورسی افزایش یابد، نه با گرانسازی اقلام زندگی مردم.
https://www.boursenews.ir/fa/news/274755/
@syjebraily
هر چند وقت یکبار یک خبری میاد که وام ساخت مسکن روستایی فلان مبلغ افزایش پیدا کرد!
اینقدر هم با ذوق زدگی در مورد اون صحبت میشه که انگار همه روستانشینان به سهولت به چنین تسهیلاتی دسترسی دارند!
تا حالا وزارت راه و شهرسازی بررسی کرده است که چند درصد بدمسکن ها، فاقد مسکن ها و بی بضاعت های روستایی توانسته اند چنین وامی را دریافت کنند که این چنین ابراز خرسندی و شادمانی بابت افزایش مبلغ آن می کنند؟
https://eitaa.com/hokmraniirani
ماجرای لمس و حس بین مدیران دولتی در ایران👆!
چه شد که تا قبل از مسئولیت و قرار گرفتن در عرصه خدمت، برخی از این عزیزان اینقدر ایده های خوب داشتند ولی امروز هیچ خبری از آن ایده ها و فکرهای ناب و تحول آفرین برای حل مشکلات اساسی مردم نیست؟ چرا اولویت های کف میدانشان که مرتبط با زندگی طبقه #ضعیف و قاطبه مردم بود، جایش را به نشست ها، گرفتاری های سیاسی و دغدغه های روزمرگی و گاهی نمایش بازی کردن و وانمود کردن به حل مشکلات مردم و در خفا خدمت به هم حزبی ها و ثروت اندوزان داده است؟
✅علت اش پدیده لمس و حس است!!!
تا قبل از مسئولیت، خیلی از این عزیزان خودشان درگیر #تامین_معیشت خانواده بودند و دائما با پوست و استخوان گرانی خانه، #هزینه_اجاره_خانه، # هزینه_بالای_حمل_و_نقل، #بیکاری، #گرانی خدمات درمانی و آموزشی را لمس می کردند و طبعا برای رفع اين فشارها ایده های خوبی به ذهنشان می رسید.
اما امروز برخی از این عزیزان با تصاحب صندلی ها و بالا رفتن حقوقشان، تامین معاش و مسکن، بهره مندی از ماشین و راننده شخصی و ... ممکن است دیگر مثل قبل این فشارها را لمس نکنند بنابراین حس کمتری برای حل آن ها به خرج می دهند!
✅ اسم پدیده فوق #لمس_و_حس است که برآمده از کژرفتار سیستم اداری در بالا بردن سطح رفاهیات مدیران و مسئولین پس از کسب موقعیت های مهم سیاسی و اداری است؛ اگر سیستم اجازه می داد که افراد مسئول یا مدیر به همان اندازه متوسط جامعه از رفاهیات، دستمزد و ... برخوردار شوند و نه بیشتر، این پدیده #لمس_و_حس اتفاق نمی افتاد!
https://eitaa.com/hokmraniirani
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیال در همه عالم برفت و باز آمد
که از حضور تو خوش تر ندید جایی را
#سعدی
صبح امروز دیدار رهبر فرزانه انقلاب با دانشجویان و دانش آموزان
https://eitaa.com/hokmraniirani
هنر حکمرانی و توسعه || محمد حق شناس
https://eitaa.com/hokmraniirani
26.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅در این فایل صوتی شرح دادم که چرا #مالیات_بر_خانه_های_خالی بیشتر #حرف_درمانی است و اثری بر کاهش تعداد خانه های خالی یا حل مشکل #گرانی_اجاره_مسکن یا توزیع عادلانه واحدهای مسکونی ندارد!
✳️با نشر این فایل صوتی به آگاهی عمومی کمک کنید👇
https://eitaa.com/hokmraniirani
مقایسه بین تعداد #مشاوران_املاک و #نانوایی_ها در ایران👆 می تواند نشانه بزرگی از بیماری اقتصاد ایران باشد برای آنان که می اندیشند!
می پرسید چرا وضع اقتصاد ایران چنین شده است؟! یکبار دیگر این آمار را مرور کنید...اگر عمری باشد از این فاجعه بزرگ اقتصاد دلال محور و اثرات بسیار آسیب زای آن به شکل مفصل خواهم گفت.
https://eitaa.com/hokmraniirani
افسوس و صد افسوس از عقب ماندگی کشورهای اسلامی در چند قرن اخیر؛
اغلب حکام کشورهای اسلامی از ترس، سرسپرده غرب شده اند و جرات هیچ کاری در مواجه با منافع غربی ها را ندارند، برخی دیگر نیز که همچون ملت بزرگ ما، یمن، فلسطین و ... عزت را بر ذلت ترجیح داده اند، به جرم مقاومت و ایستادگی هر روز شاهد #تحریم، #جنگ، #فتنه، #کشتار، ترور و ... هستند!
رمز رهایی از همه این بلایا و ظلم ها بدون شک ایستادگی، مقاومت و مبارزه همراه با #قوی_شدن است!
آنچه که مرا به دلیل مشاهده برخی روندهای توسعه ای مثل #رشد_اقتصادی پایین یک دهه اخیر نگران می کند همین به تاخیر افتادن یا کند شدن روند #قوی_شدن ایران است که ما را در مقابل دشمنان اینچنین سفاک بسیار آسیب پذیر و اقتدار ما را در دفاع از مظلومان عالم در آینده ممکن است فروکاهد! اقتصاد ضعیف فرصت مبارزه، قدرت ریسک پذیری سیاست مداران و بی پروایی قوای نظامی را به شدت پایین می آورد.
#غزه
#فلسطین
#قوی_شدن
#اقتصاد
👇
https://eitaa.com/hokmraniirani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ محمد حق شناس
🎥 پیام کلیپ فوق در صورت واقعی بودن، شما را متوجه چه ضعفی در نظام #حکمرانی و #مدیریتی کشور می کند*؟!
در شرایطی که در هفته های پیش در بعضی از شهرها #نانوایی ها دچار کمبود آرد شده بودند و برخی از آن ها به تعطیلی کشیده شده بود، اینچنین شاهد استفاده از #نان_یارانه ای به عنوان خوراک دام هستیم!
* اگر عمری باشد در هفته های آتی در "کافه نخبه" پیرامون این ضعف بنیادین به صورت لایو صحبت خواهم کرد.
هنر حکمرانی و توسعه👇
https://eitaa.com/hokmraniirani
خداوند را شاکرم که با کمک های شایان و بی منت اساتید بزرگوارم توانستم فارغ التحصیل دوره دکتری تخصصی(Ph.D) شوم؛
جا دارد از هر کدام از این عزیزان که در این مسیر به من یاری نمودند تشکر ویژه ای داشته باشم:
❇️ دکتر داود حسین پور معاون پژوهشی دانشگاه علامه.
❇️ دکتر وجه الله قربانی زاده معاون آموزشی دانشکده مدیریت دانشگاه علامه.
❇️ دکتر علی اصغر پورعزت رئیس و موسس دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران.
❇️ دکتر غلامرضا کاظمیان مدیر گروه مدیریت دولتی دانشگاه علامه.
❇️دکتر هادی خان محمدی مدیر برنامه ریزی آموزشی، نظارت و سنجش دانشگاه علامه.
❇️ دکتر مجتبی امیری هیئت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران.
✅و سایر عزیزان و همکاران در مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس شورای اسلامی و نهاد ریاست جمهوری که در این مدت، یاری رسان حقیر برای اتمام رساله دکتری بودند.
از همگی تشکر می کنم و دست مریزاد می گویم و از خداوند توفیق و سلامتی روزافزون برای این عزیزان طلب می کنم.
https://eitaa.com/hokmraniirani
هدایت شده از کافه نخبه مدیا
♦️تشریح مسائل و چالش های آبی پیش پای کشاورزان دشت برخوار_ اصفهان توسط دکتر محمد حق شناس به صورت لایو.♦️
پخش زنده این برنامه را امشب(۲۵ آبان) درساعت 21:30 از طریق لینک زیر در کافه نخبه مدیا می توانید ببینید👇
https://eitaa.com/kafenokhbeh